נוסטלגיה מרירה..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נוסטלגיה מרירה..
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... LfXR6RzdhA" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: נוסטלגיה מרירה..
מודה שמאז המשחק לא ראיתי את השערים....דווקא נחמד להזכר.
חוצמזה-סתיו,אילוז,סמדג'ה.....
חוצמזה-סתיו,אילוז,סמדג'ה.....
מדהים!!!
למי איכפת מהתוצאה בכלל?! ולחשוב שבקאמפ נואו קיבלנו "רק" חמישייה, בדיוק כמו ריאל שנה שעברה
למי איכפת מהתוצאה בכלל?! ולחשוב שבקאמפ נואו קיבלנו "רק" חמישייה, בדיוק כמו ריאל שנה שעברה

ואוו ענק !!!
שימו שנייה 0:48, בשורה העליונה מצד ימין של הילד עם החולצה הסגולה, זה אני בגיל 12 (עם הסרטון על הראש).
התחלנו לשבת ביציע 2 כשעתיים לפני תחילת המשחק, עד שבסוף באו החברה הקבועים של יציע 2 (היציע של השרופים באותה תקופה) ובעטו אותנו משמה, בסוף נאלצנו לראות את המשחק מיציע 3.
בתור ילדים כמה התלהבנו מ"איבן דה לה פנייה" באותו משחק, שימו לב לשערים ה-4, 6, ובמיוחד ה-7. Total Football.
שימו שנייה 0:48, בשורה העליונה מצד ימין של הילד עם החולצה הסגולה, זה אני בגיל 12 (עם הסרטון על הראש).
התחלנו לשבת ביציע 2 כשעתיים לפני תחילת המשחק, עד שבסוף באו החברה הקבועים של יציע 2 (היציע של השרופים באותה תקופה) ובעטו אותנו משמה, בסוף נאלצנו לראות את המשחק מיציע 3.
בתור ילדים כמה התלהבנו מ"איבן דה לה פנייה" באותו משחק, שימו לב לשערים ה-4, 6, ובמיוחד ה-7. Total Football.
אכן משחק של ישכח .. באותו יום קניתי את הדגל הראשון שלי של הפועל ב"ש
שעוד היה כתוב עליו אלוף הספורט חחח והסמל היה שונה רצח !
זה שי !
שעוד היה כתוב עליו אלוף הספורט חחח והסמל היה שונה רצח !
זה שי !

היה לנו חוסר מזל במשחק הזה 
אם הבעיטה במחצית הראשונה הייתה נכנסת היינו דורסים אותם

אם הבעיטה במחצית הראשונה הייתה נכנסת היינו דורסים אותם

[align=center]
GIFSoup[/align]

משחק מכור...מעניין מה היה הליין על המשחק ההוא 

מרגש... אבל מביך לא פחות.
רק אני שמתי לב לביזיון החמור הזה של... בארסה?
איך הם הרשו לעצמם להגיע לאצטדיון בלי חליפות!!!
בושה תאמינו לי, בושה גדולה!
וואוו כמה זכרונות מעלה לי הקטע הזה מאותו "פסטיבל ברצלונה" כפי שכינו אותו בתקשורת.
איך הם הרשו לעצמם להגיע לאצטדיון בלי חליפות!!!
בושה תאמינו לי, בושה גדולה!
וואוו כמה זכרונות מעלה לי הקטע הזה מאותו "פסטיבל ברצלונה" כפי שכינו אותו בתקשורת.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אגב - 18,000 אדומים ביציעים, במחיר 88 ש"ח לכרטיס (130-140 ש"ח במושגי היום), כשאוכלוסיית העיר מנתה מעט יותר ממחציתה כיום. פעם היינו עיר של כדורגל..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר