האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
בלי להעליב אף אחד - מי שדורש אצטדיון גדול יותר פשוט לא מבין ובכיין.
מכבי ת"א שרצה לאליפות עם כל הכוכבים שלה ובואו נודה שיש לה את הקהל הכי גדול בארץ.. קנו 10,000 מנויים וכמעט כל משחק היה גג 12,000 .
משחקים גדולים בלומפילד היה מלא ואם היה גדול יותר שזה 16,000 אז בוא נגיד שגם את זה היו ממלאים.
באר שבע בואו נודה בזה אחת ל 20 שנים תרוץ לאליפות וגם שזה יקרה האצטדיון יהיה מלא רק במשחקים גדולים. אז בחייאת רבאק תפסיקו להשלות את עצמכם. גם עם השיווק הכי אגרסיבי בעולם אצטדיון של 16,000 ובמידה ונרוץ בצמרת יהיה די והותר!
פשוט תגידו תודה שבכלל יהיה לנו דבר כזה.
מה עדיף אצטדיון שלעולם לא יקום כאן?? ( כמובן שהעירייה אלופה בתכניות וב"מכרז" ) או אצטדיון קומפקטי, מקורה, ביתי ביותר. ושיבואו לעונה כזאת 4,000 למשחק בית זה יראה איכשהו טוב מאשר אצטדיון מפלצתי.
אני אומר תודה לה' על כל יום שעוד עובדים על האצטדיון הזה..אז די לבכות כי אנחנו אלופים בזה!
מכבי ת"א שרצה לאליפות עם כל הכוכבים שלה ובואו נודה שיש לה את הקהל הכי גדול בארץ.. קנו 10,000 מנויים וכמעט כל משחק היה גג 12,000 .
משחקים גדולים בלומפילד היה מלא ואם היה גדול יותר שזה 16,000 אז בוא נגיד שגם את זה היו ממלאים.
באר שבע בואו נודה בזה אחת ל 20 שנים תרוץ לאליפות וגם שזה יקרה האצטדיון יהיה מלא רק במשחקים גדולים. אז בחייאת רבאק תפסיקו להשלות את עצמכם. גם עם השיווק הכי אגרסיבי בעולם אצטדיון של 16,000 ובמידה ונרוץ בצמרת יהיה די והותר!
מה עדיף אצטדיון שלעולם לא יקום כאן?? ( כמובן שהעירייה אלופה בתכניות וב"מכרז" ) או אצטדיון קומפקטי, מקורה, ביתי ביותר. ושיבואו לעונה כזאת 4,000 למשחק בית זה יראה איכשהו טוב מאשר אצטדיון מפלצתי.
אני אומר תודה לה' על כל יום שעוד עובדים על האצטדיון הזה..אז די לבכות כי אנחנו אלופים בזה!
שי איך זה שכתבת הודעה שלמה בלי המילה ביזיון???gate5 כתב:בלי להעליב אף אחד - מי שדורש אצטדיון גדול יותר פשוט לא מבין ובכיין.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+1אורי אדום בנשמה כתב:משה,
מישהו אמר שצריך להתנות ב-32,000 מקומות או כלום?
גם זה שבונים כעת רק 16,000 מקומות זה בסדר גמור, רק ש-למה לא ליצור גם תשתיות להרחבה עתידית?
למרות שלפי מה שהבנתי הרחבת תשתיות לאיצטדיון שכזה יעלה הרבה יותר כסף ובאמת שחבל כי במקום לחשוב על העתיד (נניח ובעתיד יגיעו יותר אוהדי כדורגל למגרשים, ואני לא מדבר על עוד 5 שנים אלא על עוד 20-30 שנה מה יהיה אז, יבנו עוד איצטדיון? האיצטדיונים באירופה מחזיקים מעמד שנים על גביי שנים!
ורק אצלנו איצטדיון שכזה אולי יצטרך להתפרק במידה ויהיה ביקוש לאיצטדיון יותר גדול.
ושוב החשיבה שלי היא לא על עכשיו, אלא על העתיד הרחוק, כי עכשיו אם ישיקיעו בוסרמיל בבניית שירותים ובשיפוץ קל זה יהיה עדיף לעוד 10 שנים מאשר לבנות איצטדיון של 16 אלף בלי תשתיות להרחבה...
(אפשר גם בשיפוץ שכזה להוציא את עמודי התאורה ולחבר שם עמדת חשמל מחוץ לאיצטדיון).
אומנם זה לא יהיה איצטדיון מרשים אבל עדיף על לבנות איצטדיון של רק 16 אלף ובלי אפשרות הרחבה...
אגב אורי זכור לי שהיו לא פעם משחקים של 12 אלף בוסרמיל שהאיצטדיון היה מלא עד אפס מקום ויש בוסרמיל 13 אלף מקומות בערך, אז איך המשטרה לא הורידה את הכמות לאזור ה10,000?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ביזיון!!!!!!!!!!!!!!!!izguy83 כתב:
שי איך זה שכתבת הודעה שלמה בלי המילה ביזיון???
אני חושבת שאתם שוכחים פרט אחד קטן - יש גם אוהדים ליריבה. אם נביא למשחק גדול עשרת אלפים אוהדים היתר ימכרו לאוהדי היריבה (סדר גודל של 2500 כרטיסים) - וזהו נגמר המקום. זה ממש בעייתי.
אגב, למה מצהירים על 16 אלף מקומות ישיבה אם בפועל מכניסים פחות? מה הסיפור?
אגב, למה מצהירים על 16 אלף מקומות ישיבה אם בפועל מכניסים פחות? מה הסיפור?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
izguy83 כתב: 1. נבחרת ישראל עברה לבלומפילד בגלל שיותר טוב לשחק שם, מבחינת המשחק ומהבחינה שהקהל יושב על הדשא. ר"ג זה כמו וסרמיל גדול.
2. חייבת להיות אפשרות הרחבה. איכות הצפייה יביאו יותר אוהדים למגרשים בכל הארץ. רק תחשוב על משחק במושבה נגד אחת מהקבוצות מפ"ת ותראה שיבואו כאלה שלא באים בד"כ למשחק חוץ. מגרשים טובים יגרמו בטווח הארוך ליותר צופים במגרשים.
תודה רבה.
דר אדום בנשמה כתב:אגב אורי זכור לי שהיו לא פעם משחקים של 12 אלף בוסרמיל שהאיצטדיון היה מלא עד אפס מקום ויש בוסרמיל 13 אלף מקומות בערך, אז איך המשטרה לא הורידה את הכמות לאזור ה10,000?
אל תתבלבל, דר - 13,000 זו הכמות המאושרת ע"י המשטרה. הקיבולת המקסימלית של וסרמיל היא 17,000-18,000. החבר'ה הבגירים ביננו זוכרים איך כשמכבי ת"א לקחה פה אליפות ושברסה הגדולה הגיעה וסרמיל התמלא ב-18,000 איש.
crazyred כתב:אני חושבת שאתם שוכחים פרט אחד קטן - יש גם אוהדים ליריבה. אם נביא למשחק גדול עשרת אלפים אוהדים היתר ימכרו לאוהדי היריבה (סדר גודל של 2500 כרטיסים) - וזהו נגמר המקום. זה ממש בעייתי.
!!!!!!!!!!
crazyred כתב:אגב, למה מצהירים על 16 אלף מקומות ישיבה אם בפועל מכניסים פחות? מה הסיפור?
מאז מקרה אמיר רנד, המשטרה לא לוקחת סיכונים ולא מאפשרת אכלוס יציע ע"פ קיבולת מקסימלית.
ר"ג מכיל 48,000, מאושר בפועל ל-42,000
טדי מכיל 22,000, מאושר בפועל ל-18,000
קריית אליעזר ובלומפילד מכילים כ"א 19,000, מאושרים בפועל ל-15,500
הקופסא מכילה 9,000, מאושרת בפועל ל-7,000
וזה הקו המנחה גם לגבי שאר האיצטדיונים בארץ.
gate5 כתב:פשוט תגידו תודה שבכלל יהיה לנו דבר כזה.
מה עדיף אצטדיון שלעולם לא יקום כאן?? ( כמובן שהעירייה אלופה בתכניות וב"מכרז" ) או אצטדיון קומפקטי, מקורה, ביתי ביותר.
חי בסרט מי שחושב שהפרוייקט מותנה בקונספט הנוכחי או בגניזתו!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אה זה לא מותנה בזה אורי?
70 שנה אתה מחכה לאצטדיון של 30,000 עם אפשרות הרחבה ל 50,000 וכלום לא קורה.
ומה קורה עכשיו שלא קרה 70 שנה אחורה? שיש התקדמות..יש בניה..יש תקווה..אף פעם זה לא היה.
תסתכל על כל הקבוצות הגדולות בעונות שהן רצות לאליפות.. 80 אחוז מהמקרים האצטדיון לא מלא ( ממש לא כי המשטרה לא מאשרת!!!!! ).
אז הפ' באר שבע תרוץ אחת ל 20 שנים לאליפות עם אצטדיון מקורה, ביתי, חמים של 16,000 ( יותר גדול מבלומפילד!!!!!!! ) אז ראבק מה הבכי פה ? מה ?
תאמין לי שהפ' באר שבע תהיה בדעיכה ויבואו 3000-4000 אתה ממש לא תרצה שזה יהיה באצטדיון של 30,000.
ודי לקשקש ולהגיד שעוד 20 שנה כמות הצופים תגדל עד כדי כך שנצטרך את המרקנה.
16,000 - הכי טוב שיכול להיות בשבילנו .
70 שנה אתה מחכה לאצטדיון של 30,000 עם אפשרות הרחבה ל 50,000 וכלום לא קורה.
ומה קורה עכשיו שלא קרה 70 שנה אחורה? שיש התקדמות..יש בניה..יש תקווה..אף פעם זה לא היה.
תסתכל על כל הקבוצות הגדולות בעונות שהן רצות לאליפות.. 80 אחוז מהמקרים האצטדיון לא מלא ( ממש לא כי המשטרה לא מאשרת!!!!! ).
אז הפ' באר שבע תרוץ אחת ל 20 שנים לאליפות עם אצטדיון מקורה, ביתי, חמים של 16,000 ( יותר גדול מבלומפילד!!!!!!! ) אז ראבק מה הבכי פה ? מה ?
תאמין לי שהפ' באר שבע תהיה בדעיכה ויבואו 3000-4000 אתה ממש לא תרצה שזה יהיה באצטדיון של 30,000.
ודי לקשקש ולהגיד שעוד 20 שנה כמות הצופים תגדל עד כדי כך שנצטרך את המרקנה.
16,000 - הכי טוב שיכול להיות בשבילנו .
אורי לפי מה שאני יודע וסרמיל היה פעם מכיל פעם 17 אלף מקומות ומאז שהתקינו את הכיסאות בכל האיצטדיון אז המספר אנשים שיכולים להיכנס בו ניהיה כ 13 אלף
- אורי אדום בנשמה
אלי,
סמוך על המשטרה שאם כך היו פני הדברים הקיבולת המקסימלית היתה מוגבלת ל-10,000...
סמוך על המשטרה שאם כך היו פני הדברים הקיבולת המקסימלית היתה מוגבלת ל-10,000...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הסתיימה הקמת היסודות לאצטדיון
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1893138
עבודות העפר, הקמת היסודות והעבודות על הקמת מתחם מגרשי האימונים באצטדיון החדש שיוקם בבאר שבע, הסתיימו ובימים אלו יצא מכרז להקמת מבנה האצטדיון שיקרא על שם ראש העיר לשעבר יעקב טרנר. העבודות שנערכו עד עכשיו נאמדו בכ-60 מיליון שקל וההערכה היא שלהשלמת האצטדיון דרושים כ-100 מיליון שקל נוספים. עיריית באר שבע הדגישה שעבודות ההקמה מתבצעות בהתאם ללוח הזמנים.
האצטדיון החדש יכיל 16 אלף מושבים ובנייתו אמורה להסתיים בתחילת שנת 2014. האצטדיון יכלול חדרי הלבשה מודרניים, חדרי תקשורת והוא יהיה מותאם לדרישות של פיפ"א ואופ"א.
האצטדיון יהיה חלק מקרית הספורט הממוקמת בצפון העיר ושתכלול לצד האצטדיון גם היכל ספורט רב תכליתי בן 3,000 מקומות, שבנייתו אף היא החלה לפני כחודש. בנוסף היא תכלול מתחם של חמישה מגרשי אימונים מודרניים שכבר פעילים, מבנה מודרני לאגודות הספורט שבנייתו עומדת לפני סיום וכן מרכז נופש וספורט (הכולל בריכות שחייה) המתוכנן אף הוא כחלק מקרית הספורט. עלות קרית הספורט נאמדת בכ-300 מיליון שקל.
ראש העיר, רוביק דנילוביץ', אמר: "אנו ממשיכים לקדם את בניית האצטדיון במלוא המרץ. הנחתי את כל הגורמים להאיץ את העבודות ולהקפיד על עמידה בלוח הזמנים, על מנת שנעמוד ביעד שהצבנו לעצמנו, שהוא בניית אצטדיון עירוני ראוי ומכובד לעיר באר שבע".

כך זה אמור להיראות בעוד כשנתיים
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1893138
עבודות העפר, הקמת היסודות והעבודות על הקמת מתחם מגרשי האימונים באצטדיון החדש שיוקם בבאר שבע, הסתיימו ובימים אלו יצא מכרז להקמת מבנה האצטדיון שיקרא על שם ראש העיר לשעבר יעקב טרנר. העבודות שנערכו עד עכשיו נאמדו בכ-60 מיליון שקל וההערכה היא שלהשלמת האצטדיון דרושים כ-100 מיליון שקל נוספים. עיריית באר שבע הדגישה שעבודות ההקמה מתבצעות בהתאם ללוח הזמנים.
האצטדיון החדש יכיל 16 אלף מושבים ובנייתו אמורה להסתיים בתחילת שנת 2014. האצטדיון יכלול חדרי הלבשה מודרניים, חדרי תקשורת והוא יהיה מותאם לדרישות של פיפ"א ואופ"א.
האצטדיון יהיה חלק מקרית הספורט הממוקמת בצפון העיר ושתכלול לצד האצטדיון גם היכל ספורט רב תכליתי בן 3,000 מקומות, שבנייתו אף היא החלה לפני כחודש. בנוסף היא תכלול מתחם של חמישה מגרשי אימונים מודרניים שכבר פעילים, מבנה מודרני לאגודות הספורט שבנייתו עומדת לפני סיום וכן מרכז נופש וספורט (הכולל בריכות שחייה) המתוכנן אף הוא כחלק מקרית הספורט. עלות קרית הספורט נאמדת בכ-300 מיליון שקל.
ראש העיר, רוביק דנילוביץ', אמר: "אנו ממשיכים לקדם את בניית האצטדיון במלוא המרץ. הנחתי את כל הגורמים להאיץ את העבודות ולהקפיד על עמידה בלוח הזמנים, על מנת שנעמוד ביעד שהצבנו לעצמנו, שהוא בניית אצטדיון עירוני ראוי ומכובד לעיר באר שבע".

כך זה אמור להיראות בעוד כשנתיים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אין ספק שהביקור ב'מושבה' עשה חשק מטורף שהיום הזה כבר יגיע גם אצלנו...
16000 זה אחלה מבחינתי, אני רק מקווה מאוד שהתכנון הוא לאצטדיון עם יציעים מכל הצדדים, כי הקרחות מאחורי השערים מבאסות!
16000 זה אחלה מבחינתי, אני רק מקווה מאוד שהתכנון הוא לאצטדיון עם יציעים מכל הצדדים, כי הקרחות מאחורי השערים מבאסות!
ה"קרחות" מאחורי היציעים הן האופציה להרחבה.אליק כתב:אין ספק שהביקור ב'מושבה' עשה חשק מטורף שהיום הזה כבר יגיע גם אצלנו...
ולך לא תהיה אחת.
איך זה לא נשמע מוזר שבב"ש ובפ"ת יהיה אותו גודל איצטדיון?
ושוב חייבים לברר עיניין אחד - כמה מקומות בפועל יהיו, אחרי אישורי משטרה וכיוב'.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אני לא מאמין ולא נראה לי הגיוני, שאיצטדיון שכרגע הוקם לפי כל התקנים העדכניים לא יוכל להכניס את כמות האנשים שאליו הוא מיועד. פשוט נשמע לי מוזר
בס"ד
לא קונה את האמירה שהמשטרה תבטל 4,000 מושבים במשחק רווי קהל.
זה פשוט לא הגיוני.
קחו את הדרבי לדוגמא, אחד המשחקים היותר גדולים וטעונים בכדורגל הישראלי.
הנה תמונה פנורמית של בלומפילד בה אפשר לראות באיכות טובה את כל בלומפילד 360 מעלות, אתם מוזמנים לספור כמה כיסאות לקחה המשטרה להפרדה בין הקהלים.
https://intrpx.com/ifa/?imagetoload=5" onclick="window.open(this.href);return false;
הקטע העיקרי שלקחו נמצא בין שער 5 לשער 2.
מדובר במאות בודדות, לא יותר.
לא קונה את האמירה שהמשטרה תבטל 4,000 מושבים במשחק רווי קהל.
זה פשוט לא הגיוני.
קחו את הדרבי לדוגמא, אחד המשחקים היותר גדולים וטעונים בכדורגל הישראלי.
הנה תמונה פנורמית של בלומפילד בה אפשר לראות באיכות טובה את כל בלומפילד 360 מעלות, אתם מוזמנים לספור כמה כיסאות לקחה המשטרה להפרדה בין הקהלים.
https://intrpx.com/ifa/?imagetoload=5" onclick="window.open(this.href);return false;
הקטע העיקרי שלקחו נמצא בין שער 5 לשער 2.
מדובר במאות בודדות, לא יותר.
- אורי אדום בנשמה
יוסי,
הגיוני או לא - כמה הודעות קודם מבהירות שזו עובדה.
נחיה ונראה באמת אם יאשרו את האיצטדיון החדש ליותר מ-13,000 איש..
הגיוני או לא - כמה הודעות קודם מבהירות שזו עובדה.
נחיה ונראה באמת אם יאשרו את האיצטדיון החדש ליותר מ-13,000 איש..