האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
נראה לי קצת בעיה ש 6 אנשים מרימים אצטדיון..
חבל שהאצטדיון הוא לא מסחרי כמו הקניון החדש שבונים בשכונה ט', תוך פחות משנתיים היה נגמר כל הסיפור הזה .. (בקניון הזה עובדים כ 9 מנופים).
חבל שהאצטדיון הוא לא מסחרי כמו הקניון החדש שבונים בשכונה ט', תוך פחות משנתיים היה נגמר כל הסיפור הזה .. (בקניון הזה עובדים כ 9 מנופים).
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
עידוד כספי לקבלן עושה בדר״כ את העבודה.
שיטת קנס-פרס בעמידה בלוח זמנים חייבת להיות כאן.
שיטת קנס-פרס בעמידה בלוח זמנים חייבת להיות כאן.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
חחחחחחח אריק הטוב... עוקצני מצחיק...אריק כתב:כבר נראה יותר טוב מוסרמיל...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מתוך אתר עיריית באר שבע:
שם פרויקט הקמת אצטדיון 16000 מושבים כולל פיתוח נוף וחניות
תיאור אצטדיון
סוג פרויקט מוסדות
היקף פרויקט 160,000,000
סטאטוס פרויקט לפני ביצוע
מועד משוער לסיום 28/02/2014 יום שישי, כ"ח אדר א' התשע"ד
שם פרויקט הקמת אצטדיון 16000 מושבים כולל פיתוח נוף וחניות
תיאור אצטדיון
סוג פרויקט מוסדות
היקף פרויקט 160,000,000
סטאטוס פרויקט לפני ביצוע
מועד משוער לסיום 28/02/2014 יום שישי, כ"ח אדר א' התשע"ד
- dardasmiley
חבר טוב שלי עושה פרוייקט באוניברסיטה בעניין של תאורה סולארית באצטדיונים, בשביל זה הוא נפגש עם מהנדס ומתכנן האצטדיון שלנו, ולפי מה שהוא אומר האצטדיון יהיה מוכן לסוף 2014. היה אמור להיות מוכן לתחילת 2014 אבל זה לא יקרה...
לא ציפיתי שלא יהיו עיכובים. ברור שיהיו.
רק שיבנו. שימשיכו לבנות.. :/
רק שיבנו. שימשיכו לבנות.. :/
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
16,000 מקומות (דהיינו 12,500-13,000 מקומות מאושרים ע"י המשטרה, למי שלא לקח זאת בחשבון..) ללא אופציית הרחבה תהיה טעות פטאלית ובכייה לדורות!! 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי על איזה בכייה לדורות אתה מדבר?
וסרמיל לא מילאת אותו מאה שנה - חוץ ממשחק עליה.
ממוצע הצופים אם וכשר נהיה בליגת העל ונשחק סביר יעמוד על 6,000 . משחקים גדולים - יהיה אפשר למלא הכל.
המשטרה תאשר כמו בכל אצטדיון חדיש את כל מה שהאצטדיון מאפשר לאצטדיון להכיל.
16000 זה מצויין.
תאר לך אצטדיון של 20 אלף שיש בו 4000 אוהדים איך זה יראה? ביזיון.
16 זה בדיוק מה שצריך כאן.
די לבכות, תגידו תודה בכלל אם זה יקרה.
אני מאד מרוצה !
ממוצע הצופים אם וכשר נהיה בליגת העל ונשחק סביר יעמוד על 6,000 . משחקים גדולים - יהיה אפשר למלא הכל.
16000 זה מצויין.
אני מאד מרוצה !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מסכים עם אורי אבל מסתייג, לדעתי נכון לעכשיו 16,000 זה סבבה, אבל צריכים לחשוב על העתיד ולעשות אפשרות להגדלה ל25 אלף... (אם אפשר 30 זה גם יהיה נהדר).
תאמינו לי שיש פה פספוס לעשות איצטדיון נהדר הרבה יותר...
תאמינו לי שיש פה פספוס לעשות איצטדיון נהדר הרבה יותר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם נגיע למצב של "נגמרו כל הכרטיסים" באיצטדיון של 16.000 מצבנו מצוין.
לא שומע בכי על בלומפיד ששם מספר המקומות הוא כ 14.000 (ושם ממלאים אותו לפחות 6-7 משחקים בשנה)
לא שומע בכי על בלומפיד ששם מספר המקומות הוא כ 14.000 (ושם ממלאים אותו לפחות 6-7 משחקים בשנה)
מה שכן.. חייבים לבנות מסעדה+ פאב צמוד צמוד לאיצטדיון..
- אורי אדום בנשמה
gate5 כתב:אורי על איזה בכייה לדורות אתה מדבר?
16000 זה מצויין.
אני מאד מרוצה !
טדי אחרי הרחבתו המתוכננת והאיצטדיון החדש בחיפה אמורים להכיל 32,000 מקומות, וזה לא שהפער ביננו למכבי חיפה ובית"ר בממוצע הצופים הביתי הוא שמים וארץ. במצב נתון זהה, אנחנו מביאים פלוס מינוס כמות כמעט זהה, ולא שמעתי אף אחד שם טוען שזה מיותר.. ואני כבר לא מדבר על זה שאם ביום מן הימים קברניטי המועדון, מי שלא יהיו, ירעננו את צורת החשיבה בכל הקשור לפן השיווקי נתחיל לראות פה כמויות שלא נראו מאז הסבנטיז העליזים.. חוץ מזה - מה רע לארח מדי פעם משחקי נבחרת?..
וחוזר ואומר: 16,000 מקומות=12,500-13,000 מקומות מאושרים ע"י המשטרה!!
גיא,
בבלומפילד למרות מחירי כרטיסים מטורפים יש תעשיית ספסרות משגשגת בכל דרבי או כאשר הפועל ומכבי ת"א מארחות משחקי צמרת.. רוצה לומר שאם היה מקום, ובפרט לדרבי, גם 40,000 היו באים (וראינו כבר את זה במשחקי דרבי שהיו באיצטדיון ר"ג)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דיברנו על הנושא כבר בעבר. הכסף הספיק בקושי לאיצטדיון עם 16,000 מקומות. איצטדיון גדול יותר אומר עיכוב של שנים ויתכן אפילו סיכון של ביטול מוחלט של פרויקט האיצטדיון. עדיף איצטדיון חדש של 16,000 מאשר בלי איצטדיון חדש ולהישאר רק עם חלומות...
לאור העובדה שרק פעם אחת, גג פעמיים, וסרמיל התמלא בעשר השנים האחרונות קשה לי להבין את הדרישה לאיצטדיון מפלצתי (במונחים ישראלים) של 30,000 איש שיהיה מלא רק ב- 99.9% מהזמן. עדיף איצטדיון קומפקטי עם אווירה חמה על מפלצת ריקה. תחשבו על ההבדל בין רמת גן לבלומפילד למשל.
אפילו נבחרת ישראל עברה מרמת גן לבלומפילד בגלל מיעוט קהל. אז למה שאנחנו נדרוש איצטדיון של 30,000 איש? איצטדיון שנמלא אולי במשחק אליפות.
לא יקרה כלום אם במשחקים הגדולים או המכריעים הכרטיסים יהיו סולד אואט. זה רק יגביר את הביקוש ויעלה את הערך של הקבוצה והכרטיס למשחקים שלנו.
אנחנו צריכים להישאר עם הרגליים על הקרקע ולברך שסוף סוף יש התקדמות בנושא האיצטדיון.
לאור העובדה שרק פעם אחת, גג פעמיים, וסרמיל התמלא בעשר השנים האחרונות קשה לי להבין את הדרישה לאיצטדיון מפלצתי (במונחים ישראלים) של 30,000 איש שיהיה מלא רק ב- 99.9% מהזמן. עדיף איצטדיון קומפקטי עם אווירה חמה על מפלצת ריקה. תחשבו על ההבדל בין רמת גן לבלומפילד למשל.
אפילו נבחרת ישראל עברה מרמת גן לבלומפילד בגלל מיעוט קהל. אז למה שאנחנו נדרוש איצטדיון של 30,000 איש? איצטדיון שנמלא אולי במשחק אליפות.
לא יקרה כלום אם במשחקים הגדולים או המכריעים הכרטיסים יהיו סולד אואט. זה רק יגביר את הביקוש ויעלה את הערך של הקבוצה והכרטיס למשחקים שלנו.
אנחנו צריכים להישאר עם הרגליים על הקרקע ולברך שסוף סוף יש התקדמות בנושא האיצטדיון.
- אורי אדום בנשמה
משה,
מישהו אמר שצריך להתנות ב-32,000 מקומות או כלום?
גם זה שבונים כעת רק 16,000 מקומות זה בסדר גמור, רק ש-למה לא ליצור גם תשתיות להרחבה עתידית?
מישהו אמר שצריך להתנות ב-32,000 מקומות או כלום?
גם זה שבונים כעת רק 16,000 מקומות זה בסדר גמור, רק ש-למה לא ליצור גם תשתיות להרחבה עתידית?
1. נבחרת ישראל עברה לבלומפילד בגלל שיותר טוב לשחק שם, מבחינת המשחק ומהבחינה שהקהל יושב על הדשא. ר"ג זה כמו וסרמיל גדול.משה אוחיון כתב:דיברנו על הנושא כבר בעבר. הכסף הספיק בקושי לאיצטדיון עם 16,000 מקומות. איצטדיון גדול יותר אומר עיכוב של שנים ויתכן אפילו סיכון של ביטול מוחלט של פרויקט האיצטדיון. עדיף איצטדיון חדש של 16,000 מאשר בלי איצטדיון חדש ולהישאר רק עם חלומות...
2. חייבת להיות אפשרות הרחבה. איכות הצפייה יביאו יותר אוהדים למגרשים בכל הארץ. רק תחשוב על משחק במושבה נגד אחת מהקבוצות מפ"ת ותראה שיבואו כאלה שלא באים בד"כ למשחק חוץ. מגרשים טובים יגרמו בטווח הארוך ליותר צופים במגרשים.