היה לנו עונש ע"ת בגין התפרעות אוהדים מהמשחק שפוצץ באשדוד בשנה שעברהizguy83 כתב: לא היה עונש ע"ת על אותו הסעיף.
עונש ע"ת היה לנו בגין התנהגות לא ספורטיבית ואילו היום הועמדנו לדין בגין התפרעות אוהדים.
דומה, אבל לא אותו דבר.
עונש ע"ת נשאר בעינו (אין לי מושג עד מתי הוא).
מחר יום הדין
Re: מחר יום הדין
בגלל מטומטם אחד אחד שקורא לעצמו אוהד הקבוצה שצריכה את האוהדים שלה יותר מתמיד תשחק ללא אוהדים.
דרך אגב להפועל ת"א שלה עבר הרבה יותר גרוע מב"ש לא תקבל רדיוס אם ימצאו את האשמים בגלל שמדובר במשחק נגד חיפה, בית הדין של ההתאחדות הוא גוף רקוב.
דרך אגב להפועל ת"א שלה עבר הרבה יותר גרוע מב"ש לא תקבל רדיוס אם ימצאו את האשמים בגלל שמדובר במשחק נגד חיפה, בית הדין של ההתאחדות הוא גוף רקוב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
משה שילם בתחילת השנה כסף בתמורה למנוי שמכיל מספר מסוים של משחקים. בגלל העונש, על מעשה שלא הוא עשה, הוא כעת יזכה לצפות במספר משחקים מצומצם יותר. לכן משה דורש פיצוי.izguy83 כתב:
לא הבנתי למה משה רושם שהקבוצה צריכה לפצות את האוהדים? מה הקבוצה עשתה לא בסדר ומה יכלה לעשות אחרת לדעתך?
לא יתכן שנשלם על משחק מסוים (קריית שמונה) ולא נוכל לצפות בו. ואם אני לא צופה בו, אני דורש את הכסף ששילמתי ופיצוי על כך שלא אוכל לצפות במשחק.
בדיוק כמו שאם תקנה מנוי ל10 הופעות בתיאטרון ואחת מההופעות תתבטל בגלל סיבות שאינן קשורות אלייך, אתה תדרוש את ההחזר הכספי על ההצגה שבוטלה.
העיקרון כאן הוא כמובן לא כספי אלא מהותי. בעולם היום קיימת מהפכה צרכנית שמחזירה את הכוח לצרכנים. הכדורגל לא צריך להיות שונה. כמו שבכל מקום לצרכן יש זכויות, ככה צריך להיות גם בכדורגל.
אני מצפה מהפועל באר שבע שתפצה את קהל המנוים שלה שנפגע פעמיים, גם שאף גז מדמיע וגם לא יוכל להכנס למשחק עליו הוא כבר שילם.
במידה וזה לא יקרה, אני חושב שצריך לתבוע את הקבוצה וההתאחדות.
המטרה העיקרית צריכה להיות לדעתי ההתאחדות לכדורגל, ותביעה שתבקש לבטל את ההוראה בתקנון שמאשרת הטלת עונשים של קיום משחקים ללא קהל. עם זאת, מכיוון שאת הכסף עבור המשחקים אנחנו משלמים לקבוצה, גם היא אחראית למצב וצריכה לפצות את צרכני הכדורגל.
חשוב להבהיר שהמטרה אינה לקבל כסף, אפשר גם לחשוב על דרכי פיצוי לבעלי המנוים שלא כוללים תשלום כסף (למשל שבמשחק הבית לאחר קריית שמונה, כל מנוי יוכל להכניס איתו אדם נוסף בחינם).
יש לפנינו הזדמנות אמיתית להשתמש בבית המשפט כדי לבטל את העונש של משחק ללא קהל, גם אם זה אומר שבנוסף להתאחדות נצטרך לתבוע את הקבוצה כגוף המקשר ביננו לבין התאחדות וכגוף שקיבל את הכסף מציבור המנוים.
מסכים איתך לגבי זה שצריך לפעול לביטול העונש המטומטם הזה.משה אוחיון כתב: משה שילם בתחילת השנה כסף בתמורה למנוי שמכיל מספר מסוים של משחקים. בגלל העונש, על מעשה שלא הוא עשה, הוא כעת יזכה לצפות במספר משחקים מצומצם יותר. לכן משה דורש פיצוי.
לא יתכן שנשלם על משחק מסוים (קריית שמונה) ולא נוכל לצפות בו. ואם אני לא צופה בו, אני דורש את הכסף ששילמתי ופיצוי על כך שלא אוכל לצפות במשחק.
בדיוק כמו שאם תקנה מנוי ל10 הופעות בתיאטרון ואחת מההופעות תתבטל בגלל סיבות שאינן קשורות אלייך, אתה תדרוש את ההחזר הכספי על ההצגה שבוטלה.
העיקרון כאן הוא כמובן לא כספי אלא מהותי. בעולם היום קיימת מהפכה צרכנית שמחזירה את הכוח לצרכנים. הכדורגל לא צריך להיות שונה. כמו שבכל מקום לצרכן יש זכויות, ככה צריך להיות גם בכדורגל.
אני מצפה מהפועל באר שבע שתפצה את קהל המנוים שלה שנפגע פעמיים, גם שאף גז מדמיע וגם לא יוכל להכנס למשחק עליו הוא כבר שילם.
במידה וזה לא יקרה, אני חושב שצריך לתבוע את הקבוצה וההתאחדות.
המטרה העיקרית צריכה להיות לדעתי ההתאחדות לכדורגל, ותביעה שתבקש לבטל את ההוראה בתקנון שמאשרת הטלת עונשים של קיום משחקים ללא קהל. עם זאת, מכיוון שאת הכסף עבור המשחקים אנחנו משלמים לקבוצה, גם היא אחראית למצב וצריכה לפצות את צרכני הכדורגל.
חשוב להבהיר שהמטרה אינה לקבל כסף, אפשר גם לחשוב על דרכי פיצוי לבעלי המנוים שלא כוללים תשלום כסף (למשל שבמשחק הבית לאחר קריית שמונה, כל מנוי יוכל להכניס איתו אדם נוסף בחינם).
יש לפנינו הזדמנות אמיתית להשתמש בבית המשפט כדי לבטל את העונש של משחק ללא קהל, גם אם זה אומר שבנוסף להתאחדות נצטרך לתבוע את הקבוצה כגוף המקשר ביננו לבין התאחדות וכגוף שקיבל את הכסף מציבור המנוים.
יחד עם זאת, אי אפשר להיות אטומים - לפני האוהדים, הקבוצה היא הנפגעת העיקרית מביטול המשחק, הן בהיבט הכלכלי והן בהיבט המקצועי.
יתרה מכך, הקבוצה פעלה נכון במקרה זה וטענה בדיוק את מה שהייתה צריכה לטעון.
לגבי הגוף הרקוב של ההתאחדות, הלוואי ויעשה מעשה לביטול העונש המטופש הזה.
רוצים להעניש את האוהדים והקבוצה - שייתנו משחק רדיוס עם קהל. לקבוצה מבלחמות תחתית זה עונש מספיק קשה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
והיום, יערך הדיון בערעור המועדון על גזר הדין -
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 89211.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 89211.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בסוף הגישו ערעור?
באמת חבל...
באמת חבל...
נדחה הערעור
https://www.one.co.il/Article/189238.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/189238.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
נראה לי שאת המשחק הקרוב עדיף לא לראות... בעצם כל השנתיים האחרונות לא היו תאווה לעיניים.
בושה וחרפה אני שוב מציע לא לעלות למגרש שנפסיד טכני לא יקרה כלום לא צריך לשתף פעולה עם הבושה הזאת איך יכול להיות שהפועל ת''א אחרי 40 עונשים על תנאי יוצאים ללא פגע ואנחנו שעשינו את כל מה שאפשר לעשות יוצאים עם רדיוס פשוט בושה.אני לא צוחק פשוט לא לעלות למגרש אין צורך נספוג עוד הפסד,לא מספיק העונשים שנותנים לנו כל פעם שיורים עלינו טילים עכשיו גם צריך לספוג בגלל אוהד אחד עוד רדיוס פשוט בושה.

לשם שינוי הדיין צודק.
מגוחך המצב שכל בעלי הקבוצות מתלוננים על עונש הרדיוס. כולכם חברי הנהלת התאחדות, תוציאו את זה כבר מהתקנון!
מגוחך המצב שכל בעלי הקבוצות מתלוננים על עונש הרדיוס. כולכם חברי הנהלת התאחדות, תוציאו את זה כבר מהתקנון!
זה שהפועל ת"א בכלל נענשה זה מגוחך. על כתובות נאצה במתחם שיכול להיות שבכלל אוהד מכבי ת"א ריסס כדי לפגוע בהם, מה זאת הבדיחה הזאת? ועוד לבקש מהם להסגיר אוהדים? זה מגוחך גם יחסית לקרקס הרגיל של אבן עזרא.נדב סגרון כתב:בושה וחרפה אני שוב מציע לא לעלות למגרש שנפסיד טכני לא יקרה כלום לא צריך לשתף פעולה עם הבושה הזאת איך יכול להיות שהפועל ת''א אחרי 40 עונשים על תנאי יוצאים ללא פגע ואנחנו שעשינו את כל מה שאפשר לעשות יוצאים עם רדיוס פשוט בושה.אני לא צוחק פשוט לא לעלות למגרש אין צורך נספוג עוד הפסד,לא מספיק העונשים שנותנים לנו כל פעם שיורים עלינו טילים עכשיו גם צריך לספוג בגלל אוהד אחד עוד רדיוס פשוט בושה.
לא להופיע למשחק משמע ירידת ליגה, לא הפסד טכני.נדב סגרון כתב:בושה וחרפה אני שוב מציע לא לעלות למגרש שנפסיד טכני לא יקרה כלום לא צריך לשתף פעולה עם הבושה הזאת איך יכול להיות שהפועל ת''א אחרי 40 עונשים על תנאי יוצאים ללא פגע ואנחנו שעשינו את כל מה שאפשר לעשות יוצאים עם רדיוס פשוט בושה.אני לא צוחק פשוט לא לעלות למגרש אין צורך נספוג עוד הפסד,לא מספיק העונשים שנותנים לנו כל פעם שיורים עלינו טילים עכשיו גם צריך לספוג בגלל אוהד אחד עוד רדיוס פשוט בושה.
לא חושב אבל גם אם כן לא ניראה לי שיורידו אותך ליגה .ואני יודע שאני קצת קיצוני אבל אז מה יקרה איך שאנחנו נראים כנראה שנרד ליגה בכל מקרה.izguy83 כתב: לא להופיע למשחק משמע ירידת ליגה, לא הפסד טכני.
ובכלל לא הייתי פוסל לפנות לבית דין אזרחי קצת להביך את התאחדות לא יזיק