הפועל ת"א-הפועל ב"ש רביעי (21.9) ב19:45
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הפועל ת"א-הפועל ב"ש רביעי (21.9) ב19:45
יש למישהו מושג האם הגיעו כרטיסים למכירה מוקדמת בלונה טורס/קניון הנגב/בנצי?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אגב, מישהו יודע (אורי), מתי היה הניצחון האחרון שלנו על הפועל ת"א בליגה?
- אורי אדום בנשמה
04/05, מחזור 9, 0-1 בבית יניב אברג׳ל (87).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איך אפשר לשכוח את המשחק הזה, באותה עונה הפסדנו להם 3-1 בגלל פציעה של השוער רונן דהאן ומחזור לאחר מכן חטפנו שישה שערים מהפועל חיפה ואלמלא ינון ברדה זה היה יכול להיות התבוסה הגדולה בתולדות המועדון (אם אינני טועה).אורי אדום בנשמה כתב:04/05, מחזור 9, 0-1 בבית יניב אברג׳ל (87).
אגב העונה האחרונה שבא סיימנו מעל הפועל תל אביב הייתה עם אלי גוטמן וגם אז ניצחנו את הפועל תל אביב 3-2 במחזור האחרון, המעניין הוא שמאז כל פעם שהם היו מעלינו הם ניצחו אותנו ולהפך אם אינני טועה (פרט למשחקים בגביע המדינה וכו').
בקיצור מעניין מה יקרה היום והאם החולשה של הפועל תל אביב שהתבטאה מול אקראנאס והקבוצה השנייה שהם שיחקו מולה תבוא אולי היום מול הפועל באר שבע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
התכוונת בגלל השופט שהוסיף 7 דקות תוספת זמן במחצית הראשונה שעמוק בתוכה עוז יפרח איבד כדור ליד הקרן לג׳ון פנטסיל שבישל לאוגבונה את השוויון ומשם הדרך לאבדון היתה קצרה.דר אדום בנשמה כתב:איך אפשר לשכוח את המשחק הזה, באותה עונה הפסדנו להם 3-1 בגלל פציעה של השוער רונן דהאן ומחזור לאחר מכן חטפנו שישה שערים מהפועל חיפה ואלמלא ינון ברדה זה היה יכול להיות התבוסה הגדולה בתולדות המועדון (אם אינני טועה).
אגב העונה האחרונה שבא סיימנו מעל הפועל תל אביב הייתה עם אלי גוטמן וגם אז ניצחנו את הפועל תל אביב 3-2 במחזור האחרון, המעניין הוא שמאז כל פעם שהם היו מעלינו הם ניצחו אותנו ולהפך אם אינני טועה (פרט למשחקים בגביע המדינה וכו').
בקיצור מעניין מה יקרה היום והאם החולשה של הפועל תל אביב שהתבטאה מול אקראנאס והקבוצה השנייה שהם שיחקו מולה תבוא אולי היום מול הפועל באר שבע...
הניצחון האחרון שלנו בליגה עליהם היה שירדנו ליגה 1-0 כמו שאורי אמר יניב אברגיל אחרי יציאה לא טובה של שביט אלימלך דקה 89 היה השער
על הקווים של הפועל ב"ש היה אלי כהן ניראה לי זה היה הניצחון הראשון שלנו באותה עונה
זה שי !
על הקווים של הפועל ב"ש היה אלי כהן ניראה לי זה היה הניצחון הראשון שלנו באותה עונה
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
דר אדום בנשמה כתב:ומחזור לאחר מכן חטפנו שישה שערים מהפועל חיפה ואלמלא ינון ברדה זה היה יכול להיות התבוסה הגדולה בתולדות המועדון (אם אינני טועה).
התבוסה הכי גדולה בתולדות המועדון במשחק ליגה היתה 8-0 מול... הפועל ת"א.
ויש סיכוי טוב שהיום השיא הזה ישבר.. חח סתם סתם
izguy83 כתב:התכוונת בגלל השופט שהוסיף 7 דקות תוספת זמן במחצית הראשונה שעמוק בתוכה עוז יפרח איבד כדור ליד הקרן לג׳ון פנטסיל שבישל לאוגבונה את השוויון ומשם הדרך לאבדון היתה קצרה.
הלוואי 7, היינו נשארים בליגה.. לא פחות מ-9 דקות!!
אורי אדום בנשמה כתב:
התבוסה הכי גדולה בתולדות המועדון במשחק ליגה היתה 8-0 מול... הפועל ת"א.
ויש סיכוי טוב שהיום השיא הזה ישבר.. חח סתם סתם
הלוואי 7, היינו נשארים בליגה.. לא פחות מ-9 דקות!!
חחח הכי מצחיק שהגול הראשון היה דקה 51 או 52 והשני היה דקה 49 חחחחחחחחחחחחח
זה שי !

- אורי אדום בנשמה