איזה מאמן דפוק!!! אפשר להגיד שלום ל3 הנקודות!
איזה מאמן דפוק!!! אפשר להגיד שלום ל3 הנקודות!
אתמול קינגסטון וגביש רבו ולפי עיתון ידיעות בגלל זה הם לא צפוים להתלבש מחר למשחק!!! הוא בכוח רוצה להוריד אותנו ליגה!!
Re: איזה מאמן דפוק!!! אפשר להגיד שלום ל3 הנקודות!
וגביש רושם בפייסבוק:
"גאה במעשיי.יש גבול לכל תעלול.הייתי צריך לחשוב עם הראש ולא עם הלב בתחילת העונה.בהצלחה לקבוצה מחר.מתנצל בפניי הקהל על טיפשותם של אחרים."
מישהו פה מתחרט שנשאר? מה הולך שם?
"גאה במעשיי.יש גבול לכל תעלול.הייתי צריך לחשוב עם הראש ולא עם הלב בתחילת העונה.בהצלחה לקבוצה מחר.מתנצל בפניי הקהל על טיפשותם של אחרים."
הקרקע מתחת לרגלי קלינגר נשמטת ידידאל,זה כבר קרב אבוד.
הוא יכול רק להתחיל לספור את הימים לאחור עד שאלונה מחליטה לפטר אותו או תפתה אותו לעזוב מרצון.
ברגע ששחקן כמו גביש שהוא סוג של הלידר והמודל לחיקוי בקבוצה מודיע שאין לו מה לחפש כאן יותר ושהוא מרגיש נבגד,אפשר
להגיד שקלינגר סיים את דרכו בקבוצה. אתה יכול למכור את מליקסון,אתה יכול להעיף את רביבו-אסולין-לוי,אתה יכול לא להרכיב אפילו
שחקני נוער חסרי ניסיון אבל אתה לא יכול לעשות לגביש זובור סטייל נימני-בנין.
נגמר הסיפור שלך ניר,חבל שכך.
הוא יכול רק להתחיל לספור את הימים לאחור עד שאלונה מחליטה לפטר אותו או תפתה אותו לעזוב מרצון.
ברגע ששחקן כמו גביש שהוא סוג של הלידר והמודל לחיקוי בקבוצה מודיע שאין לו מה לחפש כאן יותר ושהוא מרגיש נבגד,אפשר
להגיד שקלינגר סיים את דרכו בקבוצה. אתה יכול למכור את מליקסון,אתה יכול להעיף את רביבו-אסולין-לוי,אתה יכול לא להרכיב אפילו
יאללה יאללה בקיצור גם קלינגר וגם גביש יכולים ללכת .. ואף אחד לא יבכה עליהם
קלינגר חושב שהוא מאמן גדול והוא מאמן מסריח תחת
וגביש חושב שהוא בלם אדירה ענק שבעצם לצאת על חלוץ הוא לא יודע צריך להוריד גם אותו לקרקע כאילו הוא לא שיחק ב3 משחקים האחרונים גם הוא כמו כולם העונה שווה לתחת
זה שי !
קלינגר חושב שהוא מאמן גדול והוא מאמן מסריח תחת
וגביש חושב שהוא בלם אדירה ענק שבעצם לצאת על חלוץ הוא לא יודע צריך להוריד גם אותו לקרקע כאילו הוא לא שיחק ב3 משחקים האחרונים גם הוא כמו כולם העונה שווה לתחת
זה שי !

איך החלטת מה קרה שם?messiah כתב:הקרקע מתחת לרגלי קלינגר נשמטת ידידאל,זה כבר קרב אבוד.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
messiah כתב:אתה יכול למכור את מליקסון,אתה יכול להעיף את רביבו-אסולין-לוי,אתה יכול לא להרכיב אפילו

לא יודע אם תכיר את כולם, אבל מדובר בשחקני הגנה שעשו דבר או שניים בכדורגל.
עודד גביש רחוק מאוד מלהופיע ברשימה הזאת.
אל תעשה ממנו מינימום פאולו מלדיני ואל תעשה ממנו סמל כמו שלמה אילוז.
אני מאוד אוהב אותו אבל אמירות כאלה הן חצופות ובעיקר מוציאות אותו רע. לא ברור לי על מה חשב.
(וזה לא בא כדי לגונן על קלינגר, שבמהלך הזה צודק לחלוטין)
איפה התמונה של אבי פרנקו?אליק כתב:
לא יודע אם תכיר את כולם, אבל מדובר בשחקני הגנה שעשו דבר או שניים בכדורגל.
עודד גביש רחוק מאוד מלהופיע ברשימה הזאת.
אל תעשה ממנו מינימום פאולו מלדיני ואל תעשה ממנו סמל כמו שלמה אילוז.
אני מאוד אוהב אותו אבל אמירות כאלה הן חצופות ובעיקר מוציאות אותו רע. לא ברור לי על מה חשב.
(וזה לא בא כדי לגונן על קלינגר, שבמהלך הזה צודק לחלוטין)
בס"דyedidel כתב:וגביש רושם בפייסבוק:
אם מישהו מהצוות המקצועי או מההנהלה עשה קטע לגביש למה הוא גאה בכך שהוא רב עם קינגסטון?
קרה משהו שאנחנו לא יודעים עליו?
בכל מקרה אימרה די עלובה של גביש.
העונה הזו הולכת ומדרדרת,בלי זעזוע רציני אנחנו בדרך הבטוחה אל הליגה הלאומית.
איפה התמונה של פראנקו בארזי אם כבר...yedidel כתב:
איפה התמונה של אבי פרנקו?
ולגבי המקרה דנן: מצד אחד המאמן צריך להיות בעיתות כאלו חכם יותר מאשר צודק ומצד שני אולי בזכות ההשעייה של שניהם נקבל סופסוף שחקני בית צעירים בהרכב.
הפועל אני כבר משתגע
אז זהו שלא, סולימאן ויחיאל אמורים להחליף אותם8red כתב: איפה התמונה של פראנקו בארזי אם כבר...
ולגבי המקרה דנן: מצד אחד המאמן צריך להיות בעיתות כאלו חכם יותר מאשר צודק ומצד שני אולי בזכות ההשעייה של שניהם נקבל סופסוף שחקני בית צעירים בהרכב.
אנחנו אומנם לא בדיוק יודעים מה הלך שם - אבל קלינגר שתק וסלח על דברים חמורים בעבר (שחקנים עם שמות קצת יותר גדולים שרבו ביניהם, אוהד כהן), אז אני מקווה שיש סיבה טובה להרחקה של שניהם.
ולגבי גביש - לא רושמים סטאטוס כזה מתגרה ומזמין בעיות... יש לנו מספיק כרגע אם אני לא טועה.
ועוד משהו קטן - אם הוא באמת מנסה להגיד שהוא מתחרט, או שהוא חושב על מעבר בהמשך, שלא ינסה באותה שורה גם להתחנחן לקהל תוך כדי.
ולגבי גביש - לא רושמים סטאטוס כזה מתגרה ומזמין בעיות... יש לנו מספיק כרגע אם אני לא טועה.
ועוד משהו קטן - אם הוא באמת מנסה להגיד שהוא מתחרט, או שהוא חושב על מעבר בהמשך, שלא ינסה באותה שורה גם להתחנחן לקהל תוך כדי.
נראה לי שהוא מחק את זה כי זה לא מופיע יותר על הקיר שלו.yedidel כתב:וגביש רושם בפייסבוק:
בס"ד
אתר one מפרסם:
"שחקנים בקבוצה מספרים כי הקשר הגנאי החל בעימות עם הבלם וסינן לעברו: "הקבוצה הזו היא שלי ולא שלך. כולם פה חיילים שלי".
הבלם לא נשאר חייב וענה לקשר שבתגובה ניסה להכות את גביש, אך רק בהתערבות הצוות הרפואי נמנע עימות פיזי בין השניים. הקבוצה אסרה על השניים להתראיין ולכן את תגובתם לא ניתן היה להשיג."
אתר one מפרסם:
"שחקנים בקבוצה מספרים כי הקשר הגנאי החל בעימות עם הבלם וסינן לעברו: "הקבוצה הזו היא שלי ולא שלך. כולם פה חיילים שלי".
הבלם לא נשאר חייב וענה לקשר שבתגובה ניסה להכות את גביש, אך רק בהתערבות הצוות הרפואי נמנע עימות פיזי בין השניים. הקבוצה אסרה על השניים להתראיין ולכן את תגובתם לא ניתן היה להשיג."
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כל עוד אני לא מקבל תמלוגים על התמונות שלו, איזה אינטרס יש לי לקדם לו את הקריירה?yedidel כתב:
איפה התמונה של אבי פרנקו?

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. עודד גביש התנהג בטיפשות ובילדותיות בעדכון שהוא העלה לפייסבוק (מאז הוא הספיק לערוך אותו).
לדעתי מדובר בשחקן מצוין שיכול להיות איתנו שנים קדימה. אני לא מופתע שהוא חושב על התקדמות לקבוצה גדולה בגלל שצורת הניהול שלנו כרגע תגרום לשחקנים שרוצים להתקדם (זה קרה עם סוארס בקיץ מה שלא הפריע לתת לו את סרט הקפטן) לרצות לעזוב.
השאלה האמיתית היא כמובן האם הוא התכוון לטיפשות של קלינגר או קינגסטון במשפט שהוא העלה לפייסבוק.
2. קלינגר מתחילת העונה הוכיח לנו שהוא פחדן, עכשיו הוא גם הוכיח שהוא צבוע. בעבר היו תאקלים ואירועים חמורים הרבה יותר (מי אמר אוהד כהן בעימות עם הקהל בקריית שמונה?) וקלינגר עבר על כך לסדר היום.
נראה שהוא מנצל את העובדה שמדובר בשחקנים כמו גביש וקינגסטון כדי להחמיר בתקרית הנוכחית.
3. כל האירועים האלה לא מוספים לקלינגר. נראה שהוא מאבד את חדר ההלבשה וברגע שזה קורה למאמן הרגעים שלו בקבוצה הם ספורים.
לדעתי מדובר בשחקן מצוין שיכול להיות איתנו שנים קדימה. אני לא מופתע שהוא חושב על התקדמות לקבוצה גדולה בגלל שצורת הניהול שלנו כרגע תגרום לשחקנים שרוצים להתקדם (זה קרה עם סוארס בקיץ מה שלא הפריע לתת לו את סרט הקפטן) לרצות לעזוב.
השאלה האמיתית היא כמובן האם הוא התכוון לטיפשות של קלינגר או קינגסטון במשפט שהוא העלה לפייסבוק.
2. קלינגר מתחילת העונה הוכיח לנו שהוא פחדן, עכשיו הוא גם הוכיח שהוא צבוע. בעבר היו תאקלים ואירועים חמורים הרבה יותר (מי אמר אוהד כהן בעימות עם הקהל בקריית שמונה?) וקלינגר עבר על כך לסדר היום.
נראה שהוא מנצל את העובדה שמדובר בשחקנים כמו גביש וקינגסטון כדי להחמיר בתקרית הנוכחית.
3. כל האירועים האלה לא מוספים לקלינגר. נראה שהוא מאבד את חדר ההלבשה וברגע שזה קורה למאמן הרגעים שלו בקבוצה הם ספורים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!