לקחת את כל שחקני עלק בית האלה ולזרוק.
לקחת את כל שחקני עלק בית האלה ולזרוק.
אולי אני נסער מהפסד או לא יודע,
אבל כל שחקני הפח שנראים שחקני בית ומשחקים אותה כאילו הקבוצה חשובה להם את כולם הייתי מרחיק מלפחות 3 אימונים בושה וחרפה מאז ההפסד כל מה שהם מתעסקים בו זה לכלוך והדלפות שתביישו אלה לא אנשים שאכפת להם מהקבוצה אני שומע ציטוטים כמו''היינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש'' איזה קפטן אילוז? הוא קפטן? של מי של מה? מה זה הגועל נפש הזה מלכלכים על שחקנים על סוראס ? שילכו אלף פעם כפרה על סוארס.כולם יודעים מי מדליף את כל הזבל הזה,אז שיטפלו בו או בהם כי צריך להיות ממש טיפש בשביל לא לדעת מי מדליף את זה.
ואני לא אומר שקלינגר צודק שאתמול הוא לא פתח אם אף שחקן בית למרות שאני חושב שאילוז צריך לשבת ביציע עם איך שהוא ניראה מתחילת העונה אני כן חושב שלאופיר יש מקום וגם לאבוחצירא ואפילו לזינו וגם לא נשכח את אבו לאבן (למרות הידידה מפולין שזה בושה מפני עצמה אבל לא משנה) אבל זה בושה מה שהשחקנים עושים אני מתבייש במקום לנסות להרגיע פשוט באים ומלכלכים איכסהההההההההההה....
אבל כל שחקני הפח שנראים שחקני בית ומשחקים אותה כאילו הקבוצה חשובה להם את כולם הייתי מרחיק מלפחות 3 אימונים בושה וחרפה מאז ההפסד כל מה שהם מתעסקים בו זה לכלוך והדלפות שתביישו אלה לא אנשים שאכפת להם מהקבוצה אני שומע ציטוטים כמו''היינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש'' איזה קפטן אילוז? הוא קפטן? של מי של מה? מה זה הגועל נפש הזה מלכלכים על שחקנים על סוראס ? שילכו אלף פעם כפרה על סוארס.כולם יודעים מי מדליף את כל הזבל הזה,אז שיטפלו בו או בהם כי צריך להיות ממש טיפש בשביל לא לדעת מי מדליף את זה.
ואני לא אומר שקלינגר צודק שאתמול הוא לא פתח אם אף שחקן בית למרות שאני חושב שאילוז צריך לשבת ביציע עם איך שהוא ניראה מתחילת העונה אני כן חושב שלאופיר יש מקום וגם לאבוחצירא ואפילו לזינו וגם לא נשכח את אבו לאבן (למרות הידידה מפולין שזה בושה מפני עצמה אבל לא משנה) אבל זה בושה מה שהשחקנים עושים אני מתבייש במקום לנסות להרגיע פשוט באים ומלכלכים איכסהההההההההההה....

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: לקחת את כל שחקני עלק בית האלה ולזרוק.
מסכים לחלוטיין, הילדים צריכים לשבת בשקט ולהתייבש בספסל כמו שעשו דור דוידי, משה אסולין ויתר שחקני הבית בשנים האחרונים. שישבו על הספסל 4 שנים, שלא ישחקו בשנים הכי קריטיות שלהם, שלא יתפתחו, שלא יתקדמו, ושלא יקבלו דקות עד שאחד משחקני הרכש יורחק או יפצע, ואז הם יקבלו צאנס ל45 דקות ואולי אפילו יותר ולפי זה כמובן יחליטו אם הם טובים מספיק או לא. במיוחד לאור האיכויות של שחקני הרכש הקיימים, אין ספק ששחקני הבית צריכים לשבת בשט ולחמם את הספסל, סליחה, הם לא מספיק טובים לספסל, ביציע.נדב סגרון כתב:אולי אני נסער מהפסד או לא יודע,
אבל כל שחקני הפח שנראים שחקני בית ומשחקים אותה כאילו הקבוצה חשובה להם את כולם הייתי מרחיק מלפחות 3 אימונים בושה וחרפה מאז ההפסד כל מה שהם מתעסקים בו זה לכלוך והדלפות שתביישו אלה לא אנשים שאכפת להם מהקבוצה אני שומע ציטוטים כמו''היינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש'' איזה קפטן אילוז? הוא קפטן? של מי של מה? מה זה הגועל נפש הזה מלכלכים על שחקנים על סוראס ? שילכו אלף פעם כפרה על סוארס.כולם יודעים מי מדליף את כל ה*** הזה,אז שיטפלו בו או בהם כי צריך להיות ממש טיפש בשביל לא לדעת מי מדליף את זה.
נ.ב
ד"ש מאלונה, אסי וקלינגר שהבטיחו לילדים שהשנה היא השנה שלהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הילדים צריכים לשחק עם איך שאנחנו ניראים כי עם שחקני הרכש האלה אנחנו לא ניראים ממש טוב .. עדיף שיתנו לילדים לשחק כבר
גם אני חושב שההדלפות גועליות ואני יכול לנחש במי מדובר
במיוחד המשפט הזה של ההינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש פשוט הצחיק אותי המשפט הזה אילוז קפטן ? של מי באמת !
זה שי !
במיוחד המשפט הזה של ההינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש פשוט הצחיק אותי המשפט הזה אילוז קפטן ? של מי באמת !
זה שי !

אין בעיה אני גם חושב שחלקם צריכים לשחק אבל כרגע אחרי כל הדלפות המסריחות שלהם עדיף שישבו בשקט מה יעזור כל הדלפות האלה .

- Sir Alex Ferguson
אפשר להגיד הרבה דברים על אילוז אבל לפחות הוא תמיד מנסה ותמיד נותן הכל כשהוא על המגרש. זה לא תמיד מספיק בשביל חולצת ההרכב הראשון אבל במשחק כמו אתמול זה יותר ממה שנתנו רוב השחקנים במגרש.זה שי ! כתב:הילדים צריכים לשחק עם איך שאנחנו ניראים כי עם שחקני הרכש האלה אנחנו לא ניראים ממש טוב .. עדיף שיתנו לילדים לשחק כבר
זה שי !
הציטוטים של השחקנים באו מהעובדה שמי שעלה במחצית כמגן ימני במקום טורס היה אבי יחיאל. עכשיו תסבירו לי למה בפיגור של שער קלינגר מעדיף את יחיאל על אילוז כמגן ימני. לא עדיף מישהו שלפחות מסוגל או ינסה לתקוף מהאגף על פני עוד בלם שלא מסוגל/מתכוון בכלל לעבור את החצי?
אגב, למקרה שלא הובנתי, אני רוצה שחקן בית "רע" בקבוצה. נמאס לי מהילדים הטובים שגדלו כאן בשנים האחרונות. אני רוצה מישהו שיחשוב על להדיח את אקסברד או גבאי מההרכב, שלא יפחד לדרוש את מה שמגיע לו, שבאמצע משחק יתנפל על שחקן יריב שעשה הצגה או פגע בשחקן שלנו בצורה חמורה, שלא יפחד לבוא לקלינגר בתחילת העונה ולבקש שיחה בארבע עיניים כי הוחלט להוריד אותו לספסל בשביל שחקן רכש בינוני שבא מבחוץ.
אלה השנים הכי קריטיות של הילדים, מהספסל הם לא ילמדו כלום. אחרי קיץ שהבטיחו להם מתחת לכל עץ רענן שהם לפחות יקבלו הזדמנות, אחרי שהם רואים שאלה שהובאו מבחוץ פחות טובים מהם, אחרי שהוכיחו את עצמם בשנה שעברה, הם רוצים הזדמנות והלוואי והם גם ידרשו אותה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני אומר זעזוע מול רמת השרון 4 שחקני נוער על הדשא ב11 !!!
אוזן אבוחצריה אופיר וצחי ברבי
זה שי !
אוזן אבוחצריה אופיר וצחי ברבי
זה שי !

משה עצרת רגע לחשוב למה אף שחקן בית לא הצליח לעשות מעצמו כלום בעשור האחרון???
לא שאני בעד הקיצוניות השנייה (מה שקורה עכשיו בהרכב), אבל מאז ששמעתי מגיא לוי על הלחץ המטורף שילדים במחלקת הנוער נמצאים יצא לי לשמוע על זה מעוד הרבה אנשים. מסתבר שחופרים לצעירים בעיר הזאת שהם הכי טובים, שכל דקה שהם לא על המגרש זה פוליטיקה של המאמן וכו' וכו', כל הפסד שלהם בנערים ב' גורר תגובות נזעמות בבית וברחוב ועוד.
כנראה שזה מחלחל והם עסוקים בלהאשים במקום להתאמץ לשפר את עצמם, כבר ראינו את הדוגמא של דוידזאדה בתחילת שנה שביקש שיחת הבהרה אחרי מחזור אחד, אתה מדמיין את טוואטחה עושה את זה בחיפה אם מגרשווילי פותח במקומו? שלא לדבר על הסיפור של אבו-לאבן שמקבל הזדמנות פז שרבים חולמים עליה להיות במחנה אימונים של הקבוצה (מה שאולי 5% מכל מחזור מקבלים)
יפה מאוד שהבאת את הדוגמא של משה אסולין, שקיבל המון הזדמנויות והצליח להיות יותר גרוע מאייל שן וליאור ז'אן וגם משחקנים כמו תמיר פור למשל, אז כנראה שעד כמה שהשחקני רכש שלנו חלשים יש פעמים ששחקני הבית יכולים להיות חלשים אפילו יותר.
אני לא רוצה להאשים ולא יודע מי אחראי על גל ההדלפות ביממה האחרונה, יכול להיות שזה ספין עיתונאי, אבל אם זה יצא מפיהם של שחקני בית זה רק מראה שגם הדור הזה לא יגיע רחוק.
לא שאני בעד הקיצוניות השנייה (מה שקורה עכשיו בהרכב), אבל מאז ששמעתי מגיא לוי על הלחץ המטורף שילדים במחלקת הנוער נמצאים יצא לי לשמוע על זה מעוד הרבה אנשים. מסתבר שחופרים לצעירים בעיר הזאת שהם הכי טובים, שכל דקה שהם לא על המגרש זה פוליטיקה של המאמן וכו' וכו', כל הפסד שלהם בנערים ב' גורר תגובות נזעמות בבית וברחוב ועוד.
כנראה שזה מחלחל והם עסוקים בלהאשים במקום להתאמץ לשפר את עצמם, כבר ראינו את הדוגמא של דוידזאדה בתחילת שנה שביקש שיחת הבהרה אחרי מחזור אחד, אתה מדמיין את טוואטחה עושה את זה בחיפה אם מגרשווילי פותח במקומו? שלא לדבר על הסיפור של אבו-לאבן שמקבל הזדמנות פז שרבים חולמים עליה להיות במחנה אימונים של הקבוצה (מה שאולי 5% מכל מחזור מקבלים)
יפה מאוד שהבאת את הדוגמא של משה אסולין, שקיבל המון הזדמנויות והצליח להיות יותר גרוע מאייל שן וליאור ז'אן וגם משחקנים כמו תמיר פור למשל, אז כנראה שעד כמה שהשחקני רכש שלנו חלשים יש פעמים ששחקני הבית יכולים להיות חלשים אפילו יותר.
אני לא רוצה להאשים ולא יודע מי אחראי על גל ההדלפות ביממה האחרונה, יכול להיות שזה ספין עיתונאי, אבל אם זה יצא מפיהם של שחקני בית זה רק מראה שגם הדור הזה לא יגיע רחוק.
צודק בכל מילה פשוט גועל נפש כל אלה שמדליפים זה מראה כמה הם שחקנים
קטנים ובני אדם עוד יותר אם הם מלכלכים על החברים שהם והמאמן שלהם
ולא ''חושפים את זהותם'' פשוט לקנוס אותם בצורה חריפה שהם יחשבו לפעם הבאה
אם להוציאי עוד מילה מהפה !
קטנים ובני אדם עוד יותר אם הם מלכלכים על החברים שהם והמאמן שלהם
ולא ''חושפים את זהותם'' פשוט לקנוס אותם בצורה חריפה שהם יחשבו לפעם הבאה
אם להוציאי עוד מילה מהפה !
[/quote]
אגב, למקרה שלא הובנתי, אני רוצה שחקן בית "רע" בקבוצה. .[/quote]
היה לנו אחד עם פוטנציאל להיות כזה.
יוסי אלקיים.
אגב, למקרה שלא הובנתי, אני רוצה שחקן בית "רע" בקבוצה. .[/quote]
היה לנו אחד עם פוטנציאל להיות כזה.
יוסי אלקיים.
[hr]האוהדים גם הוסיפו את דעתם על ספסולו של אילוז במשך 90 דקות : "דווקא במשחק כזה היינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש שינווט את הקבוצה בדקות הפחות טובות שלה, ושימריץ את השחקנים. עם כל הכבוד לסוארס הוא לא יכול להיות קפטן הקבוצה, במיוחד במצבה הנוכחי". אתר sport5נדב סגרון כתב:אולי אני נסער מהפסד או לא יודע,
אבל כל שחקני הפח שנראים שחקני בית ומשחקים אותה כאילו הקבוצה חשובה להם את כולם הייתי מרחיק מלפחות 3 אימונים בושה וחרפה מאז ההפסד כל מה שהם מתעסקים בו זה לכלוך והדלפות שתביישו אלה לא אנשים שאכפת להם מהקבוצה אני שומע ציטוטים כמו''היינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש'' איזה קפטן אילוז? הוא קפטן? של מי של מה? מה זה הגועל נפש הזה מלכלכים על שחקנים על סוראס ? שילכו אלף פעם כפרה על סוארס.כולם יודעים מי מדליף את כל ה*** הזה,אז שיטפלו בו או בהם כי צריך להיות ממש טיפש בשביל לא לדעת מי מדליף את זה.
זה ציטוט של האוהדים ולא של השחקנים.
זה במקרה הטוב ציטוט של אוהד אחד, או סתם של עיתונאי.שמעון א כתב:
[hr]האוהדים גם הוסיפו את דעתם על ספסולו של אילוז במשך 90 דקות : "דווקא במשחק כזה היינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש שינווט את הקבוצה בדקות הפחות טובות שלה, ושימריץ את השחקנים. עם כל הכבוד לסוארס הוא לא יכול להיות קפטן הקבוצה, במיוחד במצבה הנוכחי". אתר sport5
זה ציטוט של האוהדים ולא של השחקנים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:נ.ב
ד"ש מאלונה, אסי וקלינגר שהבטיחו לילדים שהשנה היא השנה שלהם.
שורה קצרה אחת שאומרת הכל.. מיקרוקוסמוס לכל התגובות שלך בפורומים השונים בשנים האחרונות

קראת לא אחת את דבריו של קלינגר בראיון בטרום העונה בעניין שחקני הבית (שמוכיחים ההיפך הגמור), אבל זה כמובן לא מפריע לך למחזר שוב ושוב אותה מנטרה.. אז כמו שאמרתי - כל אותם המאשימים את קלינגר בחוסר יושר, הם הם ולא אחר חוטאים באותו חטא ממש בעצם ההאשמות והביקורת שלהם

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי, אז המאמן אמר מה שאמר בראיון טרום עונה ומצד שני גורמים במועדון דיברו על לתת צ'אנס לצעירים המקומיים וזה גם התבטא בשלטי החוצות.
יכול להיות שזאת משאלת הלב של כולנו והיינו בטוחים שהנה סוף סוף אלונה באה לקלינגר ואומרת לו: "אדוני הנכבד - אני רוצה לראות 2 -3 שחקנים מאלו שעלו לבוגרים מקבלים דקות משחק משמעותיות בכל משחק של הקבוצה". זאת הייתה רוח הדברים כפי שנשבה מהמערכת - ולכן גם אם המאמן כיסה את הת-חת של עצמו בראיון הזה זה לא אומר שאסור לנו להיות מאוכזבים שזה לא קורה - בטח ובטח לאור היכולת העלובה של שכירי החרב.
נ.ב.
אתה זוכר את הכותרת של הראיון הזה ב-HBS? כמדומני שזאת הייתה האמרה: "תהיה נשמה". כמה חבל שבמקום זה שוב אנחנו מקבלים תצוגות שכל קשר בינם לבין משחק הקרבה ונשמה הוא מקרי בהחלט. יותר נכון היה לומר "(שוב) נוציא לאוהדים את הנשמה".
יכול להיות שזאת משאלת הלב של כולנו והיינו בטוחים שהנה סוף סוף אלונה באה לקלינגר ואומרת לו: "אדוני הנכבד - אני רוצה לראות 2 -3 שחקנים מאלו שעלו לבוגרים מקבלים דקות משחק משמעותיות בכל משחק של הקבוצה". זאת הייתה רוח הדברים כפי שנשבה מהמערכת - ולכן גם אם המאמן כיסה את הת-חת של עצמו בראיון הזה זה לא אומר שאסור לנו להיות מאוכזבים שזה לא קורה - בטח ובטח לאור היכולת העלובה של שכירי החרב.
נ.ב.
אתה זוכר את הכותרת של הראיון הזה ב-HBS? כמדומני שזאת הייתה האמרה: "תהיה נשמה". כמה חבל שבמקום זה שוב אנחנו מקבלים תצוגות שכל קשר בינם לבין משחק הקרבה ונשמה הוא מקרי בהחלט. יותר נכון היה לומר "(שוב) נוציא לאוהדים את הנשמה".
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
אל תיתנו לעובדות לבלבל אותכם:
https://www.haaretz.co.il/sport/1.1372022" onclick="window.open(this.href);return false;
קלינגר "החלטנו לא רק ללכת על שחקנים צעירים תוצרת בית, אלא גם לשלב שחקני רכש צעירים ומוכשרים, שהבאנו רק אחרי שבחנו טוב טוב את האישיות שלהם".
לא רק שחקנים צעירים תוצרת בית? אולי הכוונה באף שחקן צעיר תוצרת הבית? 11 שחקני רכש בהרכב, שחקן אחד צעיר תוצרת הבית בספסל, 0 שחקנים צעירים תוצרת הבית ששיחקו מול עכו.
עוד ציטוט של קלינגר:
"אנחנו רוצים לעשות עבודה יסודית, להתחיל מלמטה ולבנות על צעירים. יש לנו היום 14 שחקני בית, לא היה דבר כזה בבאר שבע".
14 שחקני בית? שלושה בלבד בספסל, אחד בלבד ששותף מול עכו, איפה בא לידי ביטוי ההצהרה שלא היה דבר כזה בבאר שבע?
אני מוכן לתת לקלינגר את קלטת הניצחון 3-0 על מכבי ת"א בבלומפילד. אסי רחמים, תומר חליבה, רמי אליהו, אלעד בונפלד, אורן סגרון, אמיר אבוטבול (סתיו אלימלך? עוז יפרח? יניב אלול? ינון ברדה? שכחתי מישהו מהם שאולי לקח חלק במשחק?) שותפו במשחק. שקלינגר ילמד מהי באמת קבוצה עם בסיס של שחקני בית.
והנה ראיון עם קלינגר עוד באפריל שנה שעברה:
https://sports.walla.co.il/?w=//1816224" onclick="window.open(this.href);return false;
""זה התהליך, הצערה. לבנות את הקבוצה על בסיס מקומי שיניב פירות בעתיד. שום דבר הוא לא בטוח, יש כאן סיכון, אבל זה שווה את זה".
ושוב אני חוזר על המספרים, 11 שחקני רכש, שחקן 1 בלבד ששיחק בשנה שעברה במחלקת הנוער (אבו חצירא) בסגל, ושחקן בית 1 שמשולב במשחק (דוידזאדה). זה מה שהיה מול עכו. כל זה אחרי שהקבוצה הפסידה 2 משחקים והציגה יכולת עלובה מול בית"ר י"ם.
אז נכון שבראיון אצל דודו בHBS קלינגר עידן את דבריו (רגע לפני שהעונה התחילה), ועדיין אין ספק שההצהרות של קלינגר משנה שעברה ועד תחילת העונה לא תואמות את המציאות ולא קרובות אליה.
https://www.haaretz.co.il/sport/1.1372022" onclick="window.open(this.href);return false;
קלינגר "החלטנו לא רק ללכת על שחקנים צעירים תוצרת בית, אלא גם לשלב שחקני רכש צעירים ומוכשרים, שהבאנו רק אחרי שבחנו טוב טוב את האישיות שלהם".
לא רק שחקנים צעירים תוצרת בית? אולי הכוונה באף שחקן צעיר תוצרת הבית? 11 שחקני רכש בהרכב, שחקן אחד צעיר תוצרת הבית בספסל, 0 שחקנים צעירים תוצרת הבית ששיחקו מול עכו.
עוד ציטוט של קלינגר:
"אנחנו רוצים לעשות עבודה יסודית, להתחיל מלמטה ולבנות על צעירים. יש לנו היום 14 שחקני בית, לא היה דבר כזה בבאר שבע".
14 שחקני בית? שלושה בלבד בספסל, אחד בלבד ששותף מול עכו, איפה בא לידי ביטוי ההצהרה שלא היה דבר כזה בבאר שבע?
אני מוכן לתת לקלינגר את קלטת הניצחון 3-0 על מכבי ת"א בבלומפילד. אסי רחמים, תומר חליבה, רמי אליהו, אלעד בונפלד, אורן סגרון, אמיר אבוטבול (סתיו אלימלך? עוז יפרח? יניב אלול? ינון ברדה? שכחתי מישהו מהם שאולי לקח חלק במשחק?) שותפו במשחק. שקלינגר ילמד מהי באמת קבוצה עם בסיס של שחקני בית.
והנה ראיון עם קלינגר עוד באפריל שנה שעברה:
https://sports.walla.co.il/?w=//1816224" onclick="window.open(this.href);return false;
""זה התהליך, הצערה. לבנות את הקבוצה על בסיס מקומי שיניב פירות בעתיד. שום דבר הוא לא בטוח, יש כאן סיכון, אבל זה שווה את זה".
ושוב אני חוזר על המספרים, 11 שחקני רכש, שחקן 1 בלבד ששיחק בשנה שעברה במחלקת הנוער (אבו חצירא) בסגל, ושחקן בית 1 שמשולב במשחק (דוידזאדה). זה מה שהיה מול עכו. כל זה אחרי שהקבוצה הפסידה 2 משחקים והציגה יכולת עלובה מול בית"ר י"ם.
אז נכון שבראיון אצל דודו בHBS קלינגר עידן את דבריו (רגע לפני שהעונה התחילה), ועדיין אין ספק שההצהרות של קלינגר משנה שעברה ועד תחילת העונה לא תואמות את המציאות ולא קרובות אליה.