ננה פוקו כנראה לא יגיע לבאר שבע הוא מחזיק בעוד הצעה ככל הנראה מהליגה האיטלקית
ולא עלה על הטיסה ..
מסתמן ננה פוקו לא יגיע לבאר שבע !!!
Re: מסתמן ננה פוקו לא יגיע לבאר שבע !!!
ומאיפה לך המידע הזה??
אם נכון, התנהלות מזעזעת של כל הנוגעים בדבר. פשוט חבל.

מה קשור התנהלות מזעזעת?! סיכמו עם השחקן והוא החליט ברגע האחרון לא להגיע, מה רצית שיכבלו אותו באזיקים??? די כבר לחפש את הרע בכל דבר. ניסו להביא שחקן שעושה רושם טוב והוא דפק ברז. זה קורה לכל קבוצה בעולם.שי האדום כתב:ומאיפה לך המידע הזה??
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 68&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
אולי זה ספין של המועדון כדי שנחשוב שמדובר בתותח?
אולי זה ספין של המועדון כדי שנחשוב שמדובר בתותח?

ואני אומר תודה רבה, מכל ה'טאלנטים' הלא מוכחים שהגיעו הנה והקפיצו תפוחים על הראש, מוותר עליו בכיף
נותן לצעירים שלנו לשחק ומביא שחקן בכלל לקישור ולא להתקפה...אין מי שייתן גול...אולי אילוז? אה נו טוב...לוקח את דבריי בחזרה.
נותן לצעירים שלנו לשחק ומביא שחקן בכלל לקישור ולא להתקפה...אין מי שייתן גול...אולי אילוז? אה נו טוב...לוקח את דבריי בחזרה.
לפני שאתה מתלהם ועושה רוח עם הנחיר הימני של האף קודם כל תנסה להבין.izguy83 כתב:
מה קשור התנהלות מזעזעת?! סיכמו עם השחקן והוא החליט ברגע האחרון לא להגיע, מה רצית שיכבלו אותו באזיקים??? די כבר לחפש את הרע בכל דבר. ניסו להביא שחקן שעושה רושם טוב והוא דפק ברז. זה קורה לכל קבוצה בעולם.
כשאתה מביא שחקן עם רקורד כזה ובעל רזומה של מלכות שערים בליגה שהיא מבין המובילות באפריקה אתה חייב להבין שסיכום עקרוני באחוז מאוד גבוה לא יספיק לך להביא אותו, אם רוצים לעשות מחטף שיעשו אותו כמו שצריך.
מה עוד שהיו יכולים לפרסם את הסיכום רק במידה ונחת או לחלופין שבאמת חתם, כי לך תדע מי תעשה לך את המחטף הבא.
לא מנסה למצוא את הרע שבטוב תהיה בטוח שאני לא מאלה, פשוט מתסכל שאתה מפספס הזדמנות כזו!

חלם !
אם הדבר נכון אזי זה המשך ישיר לכל ההתנהלות הקלוקלת בקיץ בנוגע לרכש !קבוצה חייבת לבטח את עצמה בסיכום מותנה לטובתה !!!!!
(למדתי את חוק החוזים חברים ,יש לי מושג...)
ההתניה אומרת כי הסיכום בתוקף לאחר בדיקות רפואיות וכי השחקן מחוייב לסיכום ולביצוע הבדיקות,כלומר במידה והוא לא מגיע או לא מבצע בדיקות זו הפרה !
אחרת,שחקנים ישחקו ככה בין קבוצות יסכמו עם אחת יבואו לאחרת יראו לה את הסיכום ואם יקבלו יותר יבחרו באחרת....
עד מתי אלונה תשלם את מחיר חוסר המקצוענות ?
עד מתי הקבוצה תנוהל ללא גורם בר סמכה בתחום הכדורגל ?
באופן זה אלונה מפסידה כסף ושחקנים...
אם הדבר נכון אזי זה המשך ישיר לכל ההתנהלות הקלוקלת בקיץ בנוגע לרכש !קבוצה חייבת לבטח את עצמה בסיכום מותנה לטובתה !!!!!
(למדתי את חוק החוזים חברים ,יש לי מושג...)
ההתניה אומרת כי הסיכום בתוקף לאחר בדיקות רפואיות וכי השחקן מחוייב לסיכום ולביצוע הבדיקות,כלומר במידה והוא לא מגיע או לא מבצע בדיקות זו הפרה !
אחרת,שחקנים ישחקו ככה בין קבוצות יסכמו עם אחת יבואו לאחרת יראו לה את הסיכום ואם יקבלו יותר יבחרו באחרת....
עד מתי אלונה תשלם את מחיר חוסר המקצוענות ?
עד מתי הקבוצה תנוהל ללא גורם בר סמכה בתחום הכדורגל ?
באופן זה אלונה מפסידה כסף ושחקנים...
אוי כמה אנרגיה אתם מבזבזים על איזה שחקן נבחרת גאנה הצעירה -תיזכרו טוב כמעט כל שחקן שבא מגאנה שיחק בנבחרת הצעירה והיה מהתגליות החשובות
סתם חתול בשק -תאמינו לי שאם הוא באמת היה שחקן ברמה היו מגלים אותו מערך הסקאוטים של קבוצות יותר מכובדות מהפועל
סתם חתול בשק -תאמינו לי שאם הוא באמת היה שחקן ברמה היו מגלים אותו מערך הסקאוטים של קבוצות יותר מכובדות מהפועל
גם לי יש תחושה שדווקא די הרווחנו מהברז שהוא דפק לנו.
אם כל הכבוד לפטרוזליה אל תשכחו את צמד בסיט את ביסו
כל עכבה לטובה
כל עכבה לטובה