קומו עורו אחים,הקבוצה על הפנים !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: קומו עורו אחים,הקבוצה על הפנים !

שליחה על ידי גיל שגיב »

דורון כהן כתב:
נכון אני שקרן ופרובוקטור , ואתה?? יצור אומלל שכותב שטויות שלאף אחד כבר אין חשק לקרוא.
תסתכל את מי רצו לחסום.....אבל זה בסדר תמשיך בדרך הזאת , אתה תבזה רק את עצמך.
אתה כותב הזוי שמנותק מהמציאות , זה התחיל בזמנו עם צבי רכבי "הרכבת יצאה לדרך" ...ראיתי איך הוא קנה את הקבוצה....
לפני זה שיבחת את פלאטו שרון....ראיתי איך הוא היה רציני , לפני זה בנית על דרור סויסה...אני רואה איפה הוא נמצא היום ואיפה קבוצת הכדורסל שלו.
אני יקלל את קלינגר ?? הוא יישפט לפי מבחן התוצאה , אם הקבוצה לא נראית לו , שיהיה גבר ויעזוב , הוא נשאר? זה סימן שהוא מאמין שעם החומר הקיים אפשר להשיג מקום 6- 8 , אם הוא ישיג את זה , אהיה הראשון שיחמיא לו.
לא ישיג את זה??? נכון מאוד הוא יחטוף קללות , אצלי בניגוד אליך האוטומט עובד.....
חחחחחחחחחחחחחחח.........!!!!!!!!!!!!!!
רצו לחסום ? אמל'א !
מי בדיוק ? שני ילדים וכלב ?

אהבתי.

אהבתי שלפחות הודת שאתה תקלל !

חברים,הטופיק הזה נפתח בדיוק אבל בדיוק בדיוק ועוד האבא והאמא של הבדיוק ...כדי להזהיר את אלונה מפני אוהדים פנטיים חסרי מעצורים הפועלים מהבטן על אוטומד כמו החבר דורון כהן !
לצערי,דורון הוא מדגם מייצג.
זה מה שצפוי לנו העונה מדורון וחבר מרעיו ברגע שהקבוצה תקלע לקושי ותלחם על חייה בליגה 1 אני בא להזהיר מאוהדים שכאלה שלצערי מייצגים חלק נכבד מהיושבים ביציעים !

"הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל "?

הצחקתם את דורון !

הוא יתלהם היום נגדי,ואלק יתמוך באלונה וניר.......עד שהאוטומט ישתחרר ואז הוא יעיף את כולם לקיבינימט !
אז אני שואל . לא עדיף להזהיר לפני שיהיה מאוחר ?

ושוב תודה לך דורון על הכנות,באמת תודה.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

גיל שגיב כתב:
כולה משחק ראשון.........
משחק שלשי ברציפות בו אנחנו מפסידים,משחק שלשי ברציפות בו אנחנו בקושי כובשים.
אז מה אתה אומר,לא ללמוד כלום משלשה משחקים עם נתונים שכאלה ?
מבחינתי זה כמו לטמון את הראש בחול.....
מצטער,אני לא בת יענה.
מבחינתי המשחק מול ראשון הוא משחק אימון כדי לבחון את הסגל ולגבש הרכב מתאים דבר שלא קורה ביום אחד. בנוגע להפסדים במחנה האימונים אותו דבר, זה לא מדד רציני, הקבוצה בעיצומו של תהליך, השחקנים צעירים וחדשים, אני לא מבין על מה אתה מתלונן, ואם היינו מנצחים הייתי יוצא בהצהרות לכבוש את הצמרת, תן לקבוצה להתחיל את העונה הסדירה אחרי כמה משחקים בטח כשאנחנו נפגוש קבוצות צמרת משחקים שיתנו לנו לבחון את הרמה של הקבוצה., הפסימיות שלך היא דבר מדהים.

סמל אישי של משתמש
אהלושש

שליחה על ידי אהלושש »

קהל כזה אפילו אום אל פחם לא הייתה רוצה תתביישו לכם..
מה קלינגר אשם שאילוז/נאסר לא מדייקים מ3 מטר, איפה קלינגר אשם??
הקבוצה שיחקה סביר , נכון צריך חלוץ מהיר בנוסף לאקסברד אבל תנו שקט למאמן בחיאת.
כל מי שקילל את קלינגר היום שיחשוב טוב על המילים שיצאו לו מהפה !!!!!!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דניב כתב: מבחינתי המשחק מול ראשון הוא משחק אימון כדי לבחון את הסגל ולגבש הרכב מתאים דבר שלא קורה ביום אחד. בנוגע להפסדים במחנה האימונים אותו דבר, זה לא מדד רציני, הקבוצה בעיצומו של תהליך, השחקנים צעירים וחדשים, אני לא מבין על מה אתה מתלונן, ואם היינו מנצחים הייתי יוצא בהצהרות לכבוש את הצמרת, תן לקבוצה להתחיל את העונה הסדירה אחרי כמה משחקים בטח כשאנחנו נפגוש קבוצות צמרת משחקים שיתנו לנו לבחון את הרמה של הקבוצה., הפסימיות שלך היא דבר מדהים.
לא לא ממש לא פסימיות,מציאותי.
קח את השערים והבישולים של מליקסון,רביבו,ערן לוי ואסולין בעונה שעברה ועכשיו תן לי שמות של שחקנים שלדעתך מסוגלים לתת לפחות את התפוקה הזו שהספיקה בקושי למקום תשיעי להזכירך....
תבין,זה ממש לא חוכמה גדולה ולא הבנה גדולה שלי,זה פשוט להבין לקראת מה אנחנו הולכים לנוכח הסגל שגובש.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
בnrg מפרסמים שהתחזקות בחלוץ זר נמצאת על הפרק.

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

תירגעו מה יש לכם??? לדעתי יש הרבה דברים שגיל צודק בהם,ויש הרבה דברים שלפעמים זה כבר מעצבן לשמוע ודי מעצבן, אבל לכל אחד יש זכות להביע את דעתו בשביל זה יש פורום אוהדים. ואם באמת זה מתחיל לעצבן, אפשר לפנות לגיל בבקשה למתן את דבריו ולא להגיע לרמה כזאת נמוכה,ורוב הדברים שהוא כתב בהאשכול הזה די נכונים.
תפסיקו אנחנו כולם ביחד אוותו סמל! לא ניראה לי שבאמת שגיל רוצה שהקבוצה לא תצליח בשביל להגיד אמרתי לכם.

:גאוות הנגב:
תמונה

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

ג'וני כתב:
אתה צודק חסרים 2 קשרים ולכן צריך להעיף את אלונה ולהביא את זינו או שכמותו....נכון????????
איפה הפרופרציות שלכם אנשים?

תנו למאמן ולהנהלה ללכת לכיוון מסויים שהם החליטו, לקדם שחקנים צעירים!
נאסר ואילוז לא יהיו טובים אז זו הזדמנות למישהו מהצעירים לפרוץ קדימה (גם פה זה יכול לקרות).
אתה בתחרות שחקן נולד? שייקדמו צעירים. זה צעד מבורך. אבל עדיין אין שחקני קישור בחלק הקידמי. נאסר ואילוז בחיים לא יהיו טובים ואתה יודע את טוב מאוד. שחקנים ברמה נמוכה שלא מתאימים להרכב ראשון של קבוצה בליגת העל. רוצה כבר לתת הזדמנות? תן לשחקני נוער של שנה שעברה. אותם. אנחנו לא מכירים. איתם הקהל יהיה יותר סובלני. אל תבנה על אילוז ונאסר. זה פשוט לצחוק עלינו. איפה קראת שאמרתי להעיף אותה?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אמנם עוד חזון למועד, אבל יש פה אנשים שחושבים שהפועל באר שבע צריכה להתנהל כמו ברית המועצות הסובייטית תחת שלטונו של סטאלין - כלומר: מי שמעביר ביקורת, אחת דינו: להיתלות ורצוי על העץ הכי גבוה.
אז זהו שכדאי שאותם אנשים יחשבו שוב פעם - ובמיוחד אלו שבזמנים קשים לא פחות עמדו וקיללו את השחקנים ואת המאמן והיום הם התהפכו כמו סטייק - והמבין יבין.
מתחיל פה מהלך טוב של הצערת הקבוצה, אבל עדיין ברור לכל שחסר פה בעל בית באמצע המגרש שמנהיג את הקבוצה (ויסלח לי אביה, אבל הוא לעולם לא יהיה אחד כזה) ומפטם את החלוצים.
האוהדים - מי אם לא הם - חייבים להתריע על כל ליקוי ניהולי או מקצועי שבו הם מבחינים וכל עוד זה נעשה בצורה לגיטימית וללא אלימות - אי אפשר לפטור אותם בתירוץ של בעל המאה הוא בעל הדיעה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

חייל_אדום כתב:תירגעו מה יש לכם??? לדעתי יש הרבה דברים שגיל צודק בהם,ויש הרבה דברים שלפעמים זה כבר מעצבן לשמוע ודי מעצבן, אבל לכל אחד יש זכות להביע את דעתו בשביל זה יש פורום אוהדים. ואם באמת זה מתחיל לעצבן, אפשר לפנות לגיל בבקשה למתן את דבריו ולא להגיע לרמה כזאת נמוכה,ורוב הדברים שהוא כתב בהאשכול הזה די נכונים.
תפסיקו אנחנו כולם ביחד אוותו סמל! לא ניראה לי שבאמת שגיל רוצה שהקבוצה לא תצליח בשביל להגיד אמרתי לכם.

:גאוות הנגב:
ראשית,תודה.

אבל מה היה כאן רמה נמוכה ?

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

" יצור אומלל שכותב שטויות "
תמונה

שלח תגובה