יש לי משהו אחד להגיד לכל מי שקילל היום!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

Re: יש לי משהו אחד להגיד לכל מי שקילל היום!!!

שליחה על ידי רונן כהן »

אריק אני מסכים איתך בכל מילה,צריך להפסיק את הקללות ואת הבלגן סביב גיא לוי אבל וזה אבל גדול אנחנו לא יכולים מכיוון שהכדורגל כיום מאוד מגעיל ושאני רואה את המשחקים שלנו אני פשוט נגעל בצורה מחרידה.
אז בוא בבקשה תגיד לי איך מפסיקים את הקללות ואת הבלגן סביב הקבוצה.
בסופו של דבר יש לנו 2 מטרות:
1.לעלות ליגה.
2.להתגאות בקבוצה שלנו.
לעלות ליגה אנחנו נעלה אם גיא ובלעדיו.
להתגאות בקבוצה שלנו כנראה שלא השנה,כל מי שרואה אותנו פשוט נגעל מהמשחק היפה הזה שנקרא כדורגל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לצערי רונן מה שיפסיק את הקללות זה אולי כדורגל טוב ובדגש על אולי. אני אומר אולי כי
יש כמות כדולה של אנשים שסימנו את גיא לוי עוד לפני שבקבוצה העבירו 2 פסים וגם אם
הקבוצה תשחק טוב הם יחפשו את מה שלא טוב. בנוסף, אני חושב שאלונה צריכה לצאת
בפומבי ולומר שגיא לוי יסיים את העונה גם אם זה לא מוצא חן בעיני האוהדים. השתיקה הזו
לא טובה למועדון. אתה יודע, יש אנשים שמקללים בגלל השיטה, שהוא ישחק עם 2 חלוצים
יקללו בגלל סמיוני, שסמיוני ישחק יקללו כי הוא שחצן ותמיד יהיה להם מה להגיד. אני מאמין
שאם תצא הצהרה מהמועדון שהמאמן ממשיך עד הסוף חלק מהקהל יתייאש ויפסיק לקלל.

אני לא מסכים שנעלה ליגה בכל מקרה בגלל שיש 5 עולות.

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

רונן אחי, אתמול הייתי עצבני היום אני כבר הרבה יותר רגוע.
אין ספק בכלל שמה שאנחנו רואים זה לא כדורגל, העונה אני נהנתי רק ב2 משחקים: נגד כפ"ס בחוץ ונגד מכבי הרצליה בבית.
רונן לא יכול להיות מצב שלפני המשחק יתחילו לקלל, גם אם היה כתוב מלמעלה שהיום הקבוצה תתפוצץ במגרש, ברגע שהתחילו הקללות שום דבר לא היה עוזר.
משריקת הסיום אתמול עד עכשו אני רק חושב על הקבוצה, ויש לי טענות גם לאלונה, אני מת מת מת על אלונה, אפילו אתמול כמעט רבתי מכות בשער 2 שקיללו אותה, אבל בתור בעלת בית ברגע שהיא רואה שיש קרע בין גיא לוי להאוהדים היא חייבת לעשות סדר, יאמר לזכותה שהיא נפגשה אני חושב עם כל אוהד ואוהד אבל מה עם גיא לוי? ההתנהגות שלו כלפי הקהל לא יכולה להמשך, בתור בעלת בית היא חייבת לקרוא לו לסדר.
בסוף המשחק הוא יודע ששער 2 עצבני הוא עושה דווקא ומרים את הראש כלפי שער 2 וממשיך עד שהוא נכנס למנהרה, עכשו אני שואל למה????
למה אתה מחמם את האוירה? תוריד את הראש כנס למנהרה וזהו, הוא מחמם את האוירה הוא לא גורם לשקט במועדון, גם מה שהיה בטדי זה לא בסדר.
גיא לוי תתחיל להיות בן אדם ואל תחמם את האוירה ואני מצפה מאלונה שתוריד אותו לקרקע.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שי אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני בטוח שאתה לא מרכז כמות נוירונים זהה לגילך.
לעניין המקללים איכפתיים או לא
האמת זה לא מעניין, כי גם אם איכפת לכם אתה דואגים להרוס את הקבוצה במו ידיכם.
אני אביא לך אנשים שכל היום יקללו אותך קודם כל זה יהיה מעניין, כי ייקח לך זמן להבין שזה נגדך,
ושנית אני בטוח שזה יפגע בתפוקה שלך בכל מה שאתה לא עושה, אפילו בלישון.
אז 'זה שי', תרגע לפני שיצלמו אותך איך אתה מתנהג באצטדיון ויראו לאמא,
זה לא שי!
נ.ב- גל..אתה לא לבד..לצורך העניין כל ה'אלימים' צריכים למצוא מקום אחר להוציא אגרסיות-שי תשאל את גל הוא יסביר לך

סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

שליחה על ידי רונן כהן »

גל סרוסי כתב:רונן אחי, אתמול הייתי עצבני היום אני כבר הרבה יותר רגוע.
אין ספק בכלל שמה שאנחנו רואים זה לא כדורגל, העונה אני נהנתי רק ב2 משחקים: נגד כפ"ס בחוץ ונגד מכבי הרצליה בבית.
רונן לא יכול להיות מצב שלפני המשחק יתחילו לקלל, גם אם היה כתוב מלמעלה שהיום הקבוצה תתפוצץ במגרש, ברגע שהתחילו הקללות שום דבר לא היה עוזר.
משריקת הסיום אתמול עד עכשו אני רק חושב על הקבוצה, ויש לי טענות גם לאלונה, אני מת מת מת על אלונה, אפילו אתמול כמעט רבתי מכות בשער 2 שקיללו אותה, אבל בתור בעלת בית ברגע שהיא רואה שיש קרע בין גיא לוי להאוהדים היא חייבת לעשות סדר, יאמר לזכותה שהיא נפגשה אני חושב עם כל אוהד ואוהד אבל מה עם גיא לוי? ההתנהגות שלו כלפי הקהל לא יכולה להמשך, בתור בעלת בית היא חייבת לקרוא לו לסדר.
בסוף המשחק הוא יודע ששער 2 עצבני הוא עושה דווקא ומרים את הראש כלפי שער 2 וממשיך עד שהוא נכנס למנהרה, עכשו אני שואל למה????
למה אתה מחמם את האוירה? תוריד את הראש כנס למנהרה וזהו, הוא מחמם את האוירה הוא לא גורם לשקט במועדון, גם מה שהיה בטדי זה לא בסדר.
גיא לוי תתחיל להיות בן אדם ואל תחמם את האוירה ואני מצפה מאלונה שתוריד אותו לקרקע.

מסכים איתך בכל מילה אח שלי.
אני מבטיח לך שאני יעשה הכל על מנת שאם לא אלונה אז לפחות מישהו מהקהל יידבר אם גיא לוי.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

sumsum כתב:שי אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני בטוח שאתה לא מרכז כמות נוירונים זהה לגילך.
לעניין המקללים איכפתיים או לא
האמת זה לא מעניין, כי גם אם איכפת לכם אתה דואגים להרוס את הקבוצה במו ידיכם.
אני אביא לך אנשים שכל היום יקללו אותך קודם כל זה יהיה מעניין, כי ייקח לך זמן להבין שזה נגדך,
ושנית אני בטוח שזה יפגע בתפוקה שלך בכל מה שאתה לא עושה, אפילו בלישון.
אז 'זה שי', תרגע לפני שיצלמו אותך איך אתה מתנהג באצטדיון ויראו לאמא,
זה לא שי!
נ.ב- גל..אתה לא לבד..לצורך העניין כל ה'אלימים' צריכים למצוא מקום אחר להוציא אגרסיות-שי תשאל את גל הוא יסביר לך

נהיתה מצחיק אהה סומסום ..!!
אנחנו לא רוצים להרוס כלום אנחנו רוצים להבריא !!
מה שאני רואה זה לא כדורגל ..
ברגע שמקללים אותי אני ידע שעשיתי משהו לא בסדר ויסתכל על עצמי עם אני אולי טעיתי אולי ללכת לקו מחשבה אחר אבל גיא לוי לא כזה הוא מזוכיסט אוהב שמקללים אותה כניראה
זה שי !
תמונה

שלח תגובה