דיוני גיא לוי לדורותיהם
דיוני גיא לוי לדורותיהם
משחק מגעיל לא התקפי גול במזל בלי אווריה בלי מצבים גיא לך הביתה אתה שם לי את אורן נסים אחורה אתה מחליף טקטקיות עשר פעמים בעשר דקות אתה עושה טובה שאתה מדבר אם התקשרות אתה עושה טובה שאץה מדבר אם העיתונאים אתה עושה טובה שאתה עונה להם מתנשאה מעליהם מדבר איתם על ברצלונה ושאולים אןתך למה אתה לא הולך לדבר אם אהודים אז לא בכבוד שלך לענות לך הביתה גיא אתה מגעיל אותנו אתה לא מבין זה לא רק כמה אוהדים שלא רוצים אותך זה כבר כלום תלך אתה לא יודע לאמן ואתה לא יודע לתת כבוד לבני אדם בגללך עצרו במשחק אוהדים בגללך עצרו אוהדים בטדי יש לך משהוא אחד להגיד לך בשמי ובשם כול אוהדים [glow=red]גיא לוי לך הביתה נמאס לנו ממך[/glow]

- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
Re: גיא לוי לך הביתה נמאס לנו ממך....
בלי אווריה
אתה יודע למה אין אווירה?
בגלל ''אוהדים'' כמוך.
אתה יודע למה אין אווירה?
בגלל ''אוהדים'' כמוך.
עד מתי????????
עד מתי האוהדים ה"שקטים" ו"המעודדים" יחשבו שהם עוזרים לקבוצה?
עד מתי נהיה כאלה פראיירים עם כדורגל שלילי ועוד בבית?
עד מתי גיא לוי ימשיך ב:
1.הרכבים משונים ומשתנים
2.לצחוק עלינו האוהדים
3.לייבש ולהרוס שחקנים עם חימום ועוד חימום ועוד חימום ובסוף לא נכנסים
4.לתת לקדוסי צאנס ועוד צאנס ועוד צאנס
5.משחק בונקר ללא שיטה ללא דרך ללא תכלית ללא התלהבות ללא חלוצים
אז קדימה להתעורר כולם מאמנים הרבה הרבה הרבה יותר גדולים בקבוצות הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדולות עפו בזכות!!!! (כן כן בזכות לא בגלל) האוהדים
לא להתייאש עד שהזבל יעוף!!!!!!!!!!!!

עד מתי נהיה כאלה פראיירים עם כדורגל שלילי ועוד בבית?
עד מתי גיא לוי ימשיך ב:
1.הרכבים משונים ומשתנים
2.לצחוק עלינו האוהדים
3.לייבש ולהרוס שחקנים עם חימום ועוד חימום ועוד חימום ובסוף לא נכנסים
4.לתת לקדוסי צאנס ועוד צאנס ועוד צאנס
5.משחק בונקר ללא שיטה ללא דרך ללא תכלית ללא התלהבות ללא חלוצים
אז קדימה להתעורר כולם מאמנים הרבה הרבה הרבה יותר גדולים בקבוצות הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדולות עפו בזכות!!!! (כן כן בזכות לא בגלל) האוהדים
לא להתייאש עד שהזבל יעוף!!!!!!!!!!!!

הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
Re: עד מתי????????
השקטים הוכיחו לכם בשבת שהם חושבים אחרת!
אני מקווה שהכובע טעים
אני מקווה שהכובע טעים

מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: לכל אוהבי מבחן התוצאה!!!
שלומי כתב:
מעולה!!!!
באמת מתחבאים פה מתחת לצל של גיא לוי אנשים
אף אחד לא מתחבא מאחרי אף אחד, בטח לא צל של מאמן.
תבינו שלא כל מי שמתנגד לפיטורי המאמן הוא בהכרח תומך נלהב שלא. ממש לא!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
להעביר את הנושא 'דיעה אחרת'. שפתחתי לטופיק כללי זה בגדר סתימת פיות בעיני.
הנושא עוסק כול שבוע במשחק האחרון ומין הסתם ישנה התייחסות לגיא לוי אבל לא רק !
הרי יכולתם גם לרכז יחד את כול הנושאים שבעד גיא והתנהלותו רק שזה מין הסתם לא נעשה כיוון שזה מתיישב עם הדיעה של מנהלי האתר...
[glow=red]בושה וחרפה![/glow]
הרי יכולתם גם לרכז יחד את כול הנושאים שבעד גיא והתנהלותו רק שזה מין הסתם לא נעשה כיוון שזה מתיישב עם הדיעה של מנהלי האתר...
זה לא שייך לדיוני גיא לוי ?
בושה וחרפה !
בושה וחרפה !
שייך ומועבר.
Re: דיוני גיא לוי לדורותיהם
דמגוג!!!
תאמין לי שאני מכיר את האנשים שמנהלים פה ברמה האישית והם האחרונים שאתה שיכול להשוות לצ'אוציסקו או לכל מנהיג טוטליטרי אחר.
אתה יכול לטעון עד מחר שמחפשים אותך ואני יכול לענות ממקור ראשון שלא כך הדבר אז באמת ובבקשה תפסיק להתנהג כמו אותו מזרחי שטוען כל היום מקפחים אותי ולא ממש לא כך הדבר.
תאמין לי שאני מכיר את האנשים שמנהלים פה ברמה האישית והם האחרונים שאתה שיכול להשוות לצ'אוציסקו או לכל מנהיג טוטליטרי אחר.
אתה יכול לטעון עד מחר שמחפשים אותך ואני יכול לענות ממקור ראשון שלא כך הדבר אז באמת ובבקשה תפסיק להתנהג כמו אותו מזרחי שטוען כל היום מקפחים אותי ולא ממש לא כך הדבר.
מנוי כבר יש לך?
נעשתה טעות בתום לב ותוקנה.גיל שגיב כתב:להעביר את הנושא 'דיעה אחרת'. שפתחתי לטופיק כללי זה בגדר סתימת פיות בעיני.
תודה ידידאל.yedidel כתב:
נעשתה טעות בתום לב ותוקנה.
טוב להבין שיש מי ששם לב ויודע לתקן.
נדב דייג
בכתבה שלו בידיעות אחרונות:
"המאמן גיא לוי אמר בסיום שהשחקנים שלו ראויים לצל"ש על האופי ועל הניצחון, למרות התנאים הקשים. נו טוב, אבל מה עם קצת כדורגל חיובי שכל כך חסר במשחקים האחרונים, מיסטר לוי? כבר עברו 14 מחזורים ואם זו היכולת והתוצאות שאתה מצליח להפיק מתקציב שעבר את ה15 מיליון שקל, אז הדיבורים על אופי הם נחמה די עלובה."
"המאמן גיא לוי אמר בסיום שהשחקנים שלו ראויים לצל"ש על האופי ועל הניצחון, למרות התנאים הקשים. נו טוב, אבל מה עם קצת כדורגל חיובי שכל כך חסר במשחקים האחרונים, מיסטר לוי? כבר עברו 14 מחזורים ואם זו היכולת והתוצאות שאתה מצליח להפיק מתקציב שעבר את ה15 מיליון שקל, אז הדיבורים על אופי הם נחמה די עלובה."
Re: נדב דייג
מועבר לדיוני גיא לוי.
מוטי כתב:השקטים הוכיחו לכם בשבת שהם חושבים אחרת!
אני מקווה שהכובע טעים
כן שוב קנו אותך בניצחון אה
Re: דיוני גיא לוי לדורותיהם
בושה וחרפה מה שהולך פה עם הדיוני גיא לוי האלה מה זה השטויות האלה..
בוא נפתח טופיק דיוני האוהדים שלא מקללים.. מה זה צריך להיות באמת סתימת פיות יש פה
בוא נפתח טופיק דיוני האוהדים שלא מקללים.. מה זה צריך להיות באמת סתימת פיות יש פה