איחוד ארגוני האוהדים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: איחוד ארגוני האוהדים

שליחה על ידי 8red »

סליחה מוטי, קודם כל יש את העובדה המקוממת שנעשתה פה סלקציה את מי לעדכן על פגישות ה"איחוד" ואת מי לא.
גם את חברי העמותה, וביניהם משה ואורי, לא טרחו לעדכן ולא קיבלו את אישור כלל החברים בהצבעה רשמית - לכן כרגע ה"איחוד" הזה הוא לא יותר מהצטרפות של כמה אנשים ממה שהיה הקרייזי רד לארגון הקאמלס.
ושוב, אין עם זה שום בעיה - רק שלא יקבלו מנדט עם עצמם לקרוא לזה "איחוד" וגם לצרף לזה את העמותה לפני שמתקבל לכך אישור על ידי כלל החברים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

זה שי ! כתב:בדיחת השנה איחוד מועדוני האוהדים הקרייזי רד והקאמלס
לא יכל להיות משהו מצחיק יותר מזה אחרי שאני רואה שהכל ישאר אותו דבר בערך
זה שי !

אכן בדיחה לא מצחיקה בכלל (ככה זה כשהיא על חשבון כולנו), אבל בינתיים היא חוזרת על פרצופם של "שושביני האיחוד" הזה שהפכו לליצנים עם קרניים. והתגובות כאן הן כאין וכאפס לעומת אלו באתרים אחרים. בינתיים, בסוג של קרב מאסף, מישהו גם מיהר להוריד הנעץ מזה הטופיק פחות מ-24 שעות מאז נפתח, ולהתפלל לשקיעתו...
מוטי כתב:לפי מה שידוע לי החלטת שאינך פעיל יותר בארגון האוהדים אז למה צריך לעדכן אותך????
מתאגדים מתחת לעמותה ולשם כך אין צורך בהודעה מראש לכלל חברי העמותה שישנה קבוצה נוספת של אוהדים שרוצה להתאחדף סלח לי אבל מוזר שלא השמעת ביקורת כזו על ההתאגדות גאוות הנגב עם העמותה של אייל חטב.

ואותם דברים נאמרים גם לגבי נימרוד שאמר שהוא אינו פעיל יותר אז למה צריך לעדכן???

אל תתפס למישהו ספציפי.
הרי בשיחה ביננו אמרת בפה מלא שהיו אנשים שבהחלט היו חייבים ליידע אותם על קיום הפגישות הללו, אז בבקשה. ושוב - חוזר ואומר ומדגיש שהעניין הזה (כמו לא מעט עניינים אחרים המעלים סירחון בכל הסיפור הזה), חמור ככל שיהיה - הוא שולי!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מוטי כתב: לפי מה שידוע לי החלטת שאינך פעיל יותר בארגון האוהדים אז למה צריך לעדכן אותך????
מתאגדים מתחת לעמותה ולשם כך אין צורך בהודעה מראש לכלל חברי העמותה שישנה קבוצה נוספת של אוהדים שרוצה להתאחדף סלח לי אבל מוזר שלא השמעת ביקורת כזו על ההתאגדות גאוות הנגב עם העמותה של אייל חטב.

ואותם דברים נאמרים גם לגבי נימרוד שאמר שהוא אינו פעיל יותר אז למה צריך לעדכן???
אני לא מדבר כלל על הקרייזי רד. הגוף שנקרא הקרייזי רד במתכונת הנוכחית יכול לפעול כפי שהוא רואה לנכון.
כפי שראית ציינתי את העובדה שאני חבר בשתי עמותות האוהדים שאמורים להיות חלק מהאיחוד - "גאוות הנגב" ו"אוהדי הפועל באר שבע" ולא קיבלתי שום עידכון על הנעשה.
מכיוון שהכוונה היא לקרוא לעמותה שאני חבר בה היום בשם "קאמלס" אני חושב שמן הראוי היה לעדכן אנשים כמוני וכמו ניר שחברים בשתי העמותות.

חשוב להבהיר משהו, כדי שאנשים לא יחשבו שאני או ניר מתנגדים לאיחוד בקהל, ההפך הוא הנכון. אני הייתי האיש שפעל בזמנו לנסות לאחד בין האתרים השונים (HBS וקרייזי רד) ולאחר מכן גם הייתי האיש שניסה לשכנע את האנשים השונים שאין צורך לפתוח את עמותת "גאוות הנגב" כשיש כבר את עמותת "אוהדי הפועל באר שבע" כי זה רק יגרום להפרדת כוחות.
מאז ומתמיד דגלתי באיחוד. אבל איחוד זה לא רק שם ולא רק סאטוס אלא איחוד צריך להיות יותר מכך. איחוד צריך להיות דרך משופת של שני הצדדים.
איחוד תחת השם של הקאמלס, כשההרגשה היא שהאיחוד נעשתה בגלל שהאנשים מהצד השני היו עם הגב לקיר, היא לא איחוד.

אני מקווה שהאנשים שהיו מעורבים באיחוד יקשיבו לקולות הרבים שעולים כאן ועולים גם מבחוץ ויסיקו את המסקנה שזאת לא הצורה להתאחד.
האיחוד צריך להיות תחת שם חדש עם סמלים חדשים וערכים משותפים. להתאחד תחת השם של הקאמלס, עם הסמלים של הקאמלס, שמסמלים דברים שמהותים בעיקר לאנשי הקאמלס, היא לא הדרך לעשות זאת.
זה לא איחוד אמיתי...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ואגב - קטונתי מלהנחית תכתיבים על אף איש תקשורת מקומי כיצד לבצע את עבודתו, אבל לעניות דעתי הסובייקטיבית, אופן וצורת הדיווח שלהם בנידון במקומוני סופ"ש, ישמש אבן בוחן רציני לכבודם המקצועי, שלא לומר אפילו אישי!!

סמל אישי של משתמש
שמוליק חכם

שליחה על ידי שמוליק חכם »

הקרייזי רד, "מועדון האוהדים" לתפארתו, היה ויישאר המועדון שהורכב מהנפשות הפועלות מאז העליה, עד לתקופת המחאה ולסופה בעיקר. הקרייזי רד "החדש" מאז הוא איזשהו גלגול עם תחלופת אנשים, כשהחברים הותיקים נספחים. אותו קרייזי רד "חדש" בעיקר התבסס על כמה חבר'ה בוגרים שמצאו זמן לתרום, בעוד שאר החברים, ביניהם אני, עזבנו את הזירה והשארנו אותה לנותרים. עובדים, לומדים, נשואים, ילדים, עסוקים. כל אחד עושה את הבחירות שלו.
בפועל, הקרייזי רד סיים את תפקידו עם סיום המחאה, ומאז שבק חיים.
ולא ארחיב על מהלך פיצול האתרים שהתנגדתי אליו בתוקף.

אני מבין את אורי שכועס על העניין, שכן קצת לא במקום לבוא ולהכליל איחוד שכזה על גווארדיית האנשים של הארגון במשך השנים. לכן אין טעם לקרוא לזה איחוד. מי שירצה להצטרף לקאמלס, שיבושם לו. אין צורך בשביל זה לקשט זאת באיחוד. ולמה? כי עם כל ההערכה לפעילות בשטח והצבעוניות של הקאמלס, הרי בסופו של יום, האידיאולוגיה שלהם שונה משלנו. לצערי אני לא חושב שחלק מהאנשים שם מתאימים להוביל קהל אוהדים בהתנהלות ובדרך.

בינתים, אני בעד ידידאל, וגם בעד העמותה שלו, שתאגד אוהדים מהקהל הרחב.

ולגבינו - תפרקו, תאחדו, תפצלו. מה זה משנה?
אם שי, שאינו מגדולי מעריצי שער 5, אומר: "הקרייזי רד לעולם יזכר בתור מי ששינה את פני הפועל ב"ש !", אז דיינו.
כשנצטרך להיקרא לדגל, נחזור לתת את שלנו, ולא משנה תחת איזה שם, ארגון או סמל. העיקר באדום.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

אני לא נמנה מאירגון כלשהו.חשוב לי לומר רק שבשנה הארונה שער 5 נראה משעמם מאוד ביחס לשנים עברו.לא יודע איחוד לא איחוד ופוליטיקה דלשמטה.אם זה יעשה טוב ליציע אז סבבה ואם זה יראה כמו בשנה האחרונה אז ..................מממממממממממממממ לא מעניין.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

הטופיק דומה יותר לאיחוד וותיקי הקרייזי רד. :)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

שמוליק חכם כתב:אני מבין את אורי שכועס על העניין, שכן קצת לא במקום לבוא ולהכליל איחוד שכזה על גווארדיית האנשים של הארגון במשך השנים. לכן אין טעם לקרוא לזה איחוד. מי שירצה להצטרף לקאמלס, שיבושם לו. אין צורך בשביל זה לקשט זאת באיחוד. ולמה? כי עם כל ההערכה לפעילות בשטח והצבעוניות של הקאמלס, הרי בסופו של יום, האידיאולוגיה שלהם שונה משלנו. לצערי אני לא חושב שחלק מהאנשים שם מתאימים להוביל קהל אוהדים בהתנהלות ובדרך.

תודה רבה, זה מסכם הכל.

לאף לא אחד מהשניים וחצי אנשים הללו לא היה מנדט לזנות את שם הארגון שהיה בעבר שם דבר ולהפוך עשרות אנשים שמזוהים/היו מזוהים עימו בעבר לסמרטוטים. אממה? שכמו שאמר דני האדום (באתר האוהדים 'HBS') - יש מי שבניסיון נואש לייצר עלי תאנה (שכבר עפים ברוח - ע"ע התגובות שמדברות בעד עצמן!!) היה מוכן להיענות לכל תכתיב, ולו המשפיל ביותר.
yakov7 כתב:הטופיק דומה יותר לאיחוד וותיקי הקרייזי רד. :)

שגו באשליות שהמחטף הזה יעבור חלק - הם טעו טעות מרה!! יש מי מהם שכבר מכה על חטא ומת להחזיר את הגלגל אחורה. הורדת ההנעץ מהטופיק היא אלף עדים על כך!!

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

כמו שאמרתי לא חושב שלאנשים שכבר שנים הקרייזי לא מעניין אותם (במילים אלו אמרו לי) יש להם זכות לבקר וזה לא משנה מה ההיסטוריה שלהם.

כמו שאני חושב שמאחר וגם אני בשנה וחצי האחרונה הלכתי מאוד אחורה מסיבותי שלי אין לי זכות לקבוע.
להביע דעה כל אחד יכול-לקבוע לא!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שמוליק חכם כתב: אם שי, שאינו מגדולי מעריצי שער 5, אומר: "הקרייזי רד לעולם יזכר בתור מי ששינה את פני הפועל ב"ש !", אז דיינו.
כשנצטרך להיקרא לדגל, נחזור לתת את שלנו, ולא משנה תחת איזה שם, ארגון או סמל. העיקר באדום.
יזכר גם כמי ששינה את הקהל בב"ש וגם בתור מי שהפועל ב"ש עדיין קיימת בגללו
וחבל שלאירגון שנתן כל כך הרבה מגיע להיקבר בצורת כזאת שערורייה
היה עדייף בשביל הקרייזי רד להתפרק ולהודיע על נטישה מאשר לחבור לקאמלס זאת דעתי
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

נסחפתם הייתי אומר ..
אני קורא את התגובות וכולם נשמעות אותו דבר, 3 אנשים שחוזרים על אותה תגובה רק עם יותר סימני קריאה!
ניתן היה לחשוב שארגון הקרייזי היה כל כך 'פעיל' ומאות אנשים נהרו לתרום את חלקם בו..
מלים כמו 'לזנות' 'קבורת חמור' וכו' ראויים למהלך על ארגון חי ובועט, מדובר להבנתי על מהלך שבא לרכז כוחות אבל יש כאן מי שמעדיף את הפילוג ואת חוסר הפרגון
ובכלל בין חברים גם אם לא אחים, ראוי שישתמשו בשפה נעימה יותר בלשון המעטה, אבל היי, זו רק דעתי אני הדיוט ככל האדם.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

sumsum כתב:נסחפתם הייתי אומר ..
אני קורא את התגובות וכולם נשמעות אותו דבר, 3 אנשים שחוזרים על אותה תגובה רק עם יותר סימני קריאה!
ניתן היה לחשוב שארגון הקרייזי היה כל כך 'פעיל' ומאות אנשים נהרו לתרום את חלקם בו..
מלים כמו 'לזנות' 'קבורת חמור' וכו' ראויים למהלך על ארגון חי ובועט, מדובר להבנתי על מהלך שבא לרכז כוחות אבל יש כאן מי שמעדיף את הפילוג ואת חוסר הפרגון
ובכלל בין חברים גם אם לא אחים, ראוי שישתמשו בשפה נעימה יותר בלשון המעטה, אבל היי, זו רק דעתי אני הדיוט ככל האדם.

קריאה והבנה סלקטיבית נהיו לך לעת זיקנה...

כפי שאמרתי בראשית דברי, מדובר במהלך שמשמעותו הפרקטית היחידה היא גלגול כותרות פומפזיות במקומוני סופ"ש, אבל כנראה שדעת הקהל (ולא רק באתר הזה..) אותה אתה מכנה "3 אנשים שחוזרים על אותה תגובה" עשתה את שלה, ואפילו לחצי תאוותם לא זכו אותם "שושביני האיחוד".. הכותרת ב'ידיעות נגב' בנושא (ושלא לדבר על המלל) - "איחוד או ספין" אומרת הכל!!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

שבוע אני במילואים ואני רואה שדווקא פה לוחמני... :)

יש לי הרבה מה להגיד ואני אנסה לקצר ככה לפני השבת.
אני אפתח בזה שאני מבין חלקים גדולים מהביקורת וגם אני שותף לחלק בזה. אין ספק שמדובר בתהליך לא פשוט, עם הרבה הקרבה ווואלה גם סיכון מסויים.

כל אוהד שתרם ולו שנייה מזמנו לאורך השנים, כבודו במקומו מונח. אני כבר יותר משנה מנסה כמה שיותר להחזיר כמה שיותר אנשים לפעילות, מדבר, מבקש, מתעניין. לא הצליח. אנשים התעייפו, אנשים עוברים תקופות בחיים, פתאום יש לימודים/משפחה ועוד דברים, וזה לגיטימי לגמרי.

מצד שני, שרוצים לקדם ולעשות דברים צריך אנשים פעילים בהווה, אין מה לעשות. אני אישית לא תמיד הסכמתי עם דברים שנעשו בקאמלס והיו דברים שהפריעו. אבל תמיד טענתי שביציע הם עושים עבודה מצויינת ורציפה, וזה משהו שלא קרה בקרייזי רד בשנים האחרונות. שוב - מסיבות מובנות, הקרייזי רד מורכב מחבר'ה יותר מבוגרים, חבר'ה שהוציאו המון אנרגיות בשנים קודמות והיום יש להם התחייבויות אחרות בחיים - ושוב, זה לגיטימי לגמרי.

עכשיו להבהרות - האיחוד הזה נידון בתוך הקרייזי רד. לא היה קונצנזוס, לא היה גם ציפייה שיהיה, אבל היה רוב. ידענו שלא כולם יסכימו, ובכל זאת לקחנו החלטה שעדיף ללכת קדימה מאשר להישאר במקום. צודק? לא צודק? הזמן יגיד. אין ספק שזה רק צעד ראשון בדרך ארוכה.

לגבי העמותה, אני חושב שרשמתי מספיק ברור שכל זה כפוף לאישור האסיפה הכללית של חברי העמותה. ייערך דיון בנושא וכל אחד יוכל להביע את דיעותיו והתנגדותיו, כי זאת בעצם הבשורה שרצינו להביא עם העמותה הזאת, ובגלל זה גם התעקשנו על זה במסגרת האיחוד. בסופו של דבר אני לא רואה את העיקר בשם, המותג "הקאמלס" בוסס בזכות, ולדעתי התנהלות בדרכי העמותה, דמוקרטיה, ניהול תקין וכו' חשוב יותר מהתעקשות על שם והתבססות במקום.

יש לי עוד הרבה בנושא אבל לא רוצה לשבור את השיאים של משה אוחיון :), אז שבת שלום לבינתיים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ידידאל, בשבילך, אקצר. ההבדל ביני לבינך הוא בעובדה שאתה חושב שהשם "הקאמלס" לא מסמל כלום. הוא כן, והוא יקשה על האיחוד. אם באמת השם והסמלים של הקאמלס לא היו חושבים, מניח שהקאמלס היו מוכנים לוותר על השם בשביל לאחד את הקהל. הם לא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ארז בוקבזה נתקל בבעיית PHP (אם מישהו מבין משהו שידבר איתו כי בעקבות הבעיה הוא לא יכול לגלוש/להגיב באתר) אז אני אביא את הדברים שהוא ביקש למסור -

ארז3333 כתב:שלום לכולם,

המון זמן לא הגבתי באתר זה. אני עובר שנה לא פשוטה שכללה עד כה: מחלה קשה של אימי, הליכתה ממני בטרם עת, מעבר לאוסטריה, התאקלמות המשפחה, עיסוק עם עתידי (בשאיפה בישראל בהקדם), וענינים יומיים אחרים.

לעניות דעתי, הכל כבר נאמר בטופיק, ובכל זאת אנסה להוסיף זוית אישית.

מועדון האוהדים קם בעונת 1999/2000 בכאשר מוקד ההתלכדות היה סביב האתר שיניב אגוזי (אורך ימים חבר) בנה ממלבורן, בעת שלמד שם. את הפורום ב hapoelbeersheva.com אזכור כפורום עם רמת הדיון הגבוהה ביותר בכל אתרי הקבוצה השונים וגם בפורומי ספורט אחרים עם כותבים כנימי האדום, דודו, יניב, אריגיא, דני סהר, כותב סמוי מאוניברסיטת הרווארד, וגם אני תרמתי את חלקי בדיון. לארגון די מהר הצטרפו (תוך שנה עד שנתיים) חנן, שמיל, מושיקו, אליק, מזי, בוריס, ואחרים. המועדון בתחילת דרכו ארגן הסעות, הדפיס וחילק פלאיירים, אבל המהפכה האמיתית הייתה ביציע. לאט לאט הפכנו את שער 5 ליציע מעודד ובתקופות מסוימות למעודד גם בטוב וגם ברע, עם תצוגות עידוד שכלון מעט פירוטכניקה, אבל הרבה שירים, מוראל, ו ... אחווה.

כך שייטנו לעונת הירידה השלישית (2004/2005), כאשר הצעירים בחבורה (אליק, מזי, הילה, שמיל, בוריס, משה, מזי ואחרים) יחד עם חנן ובהמשך מישל ואורי תורמים יותר למועדון, והגווארדיה הותיקה מורידה הילוך. עונה זו גם הביאה לבקיעים ראשונים במועדון האוהדים. בעקבות הליך הצבעה בעייתי לדעת לא מעט חברים, שנגע לפעילות מועדון האוהדים יחד עם הנהלת הקבוצה באותה עונה, חברים מסוימים ירדו מהבמה המרכזית של פעילות.
על רקע ניהול שערורייתי לאורך השנים, 5-7 חברים נטלו חלק פעיל במשמרות מחאה (שאורגנו בתחילה בעיקר על ידי ונהגו ע"י אריגיא) נגד ז'ינו וחבר מרעיו, אריגיא ואני החרמנו את משחקי הקבוצה, ובנוסף היציע החל להאלם מעידוד ולאבד מהדרו. בעונה זו אמרתי לדודו שמועדון האוהדים בתהליך גסיסה, כאשר אני מרגיש שרמת הפעילות יורדת. במבט לאחור אני חושב שאוהדים רבים במודע או שלא במודע, הבינו שעם כל הרצון הטוב לתמוך בקבוצה, לאורך זמן לא תהיה לה תקומה עם ניהול כה לא ראוי. למרות הבקיעים והניתוק החלקי, שמרנו אנו אנשי המחאה על תבנית חברות במועדון האוהדים (כאשר כמבוגר האחראי, ועל כך יעידו אריגיא, אליק, שמיל ומושיקו, הבהרתי את עמדתי בנחרצות נגד פילוג והנהגה ע"י איזה גיבור לרגע), עם הבנה וציפיה שדודו והשאר יצטרפו אלינו בעונה שלאחר מכן.

ובכן, חלק הצטרפו למחאה ולהחרמה, וחלק בהנהגת חנן לא. כך הפכנו ממועדון האוהדים לקבוצת אוהדים שאכפת להם. מותגנו מחדש כקרייזי רד בהנהגת נמרוד ברדה, כאשר קם מועדון אוהדים נוסף - הקאמלס שהמשיך לפקוד את וסרמיל. אני חושב שחברי המחאה תרמו את חלקם בעזיבת ז'ינו, וזאת בשחיקה איטית ומתמדת. גם אלה שהמשיכו להגיע לוסרמיל, מרגישים שתרמו לקבוצה בשמירת הגחלת. בשלב זה דודו ניהל את האתר ברמה נאותה וכמיטב יכולתו לאור לוח הזמנים שלו, ועניניו האישיים והחשובים מאד. דודו נטל חלק ברונדואים למיניהם, אך עקב לחצים אישיים, ולמגינת ליבי, לא נכח מספיק במשמרות המחאה.

בהמשך אביחי, ידידאל ואריק, שהיו אז צופים מהחוץ החלו להשתתף יותר בפעילות הקרייזי רד, אך בעיקר במישור האלקטרוני שסיפק האתר המחודש hbs. על רקע אי הסכמה עם מראה האתר, ונכונות נמוכה לשיתןף פעולה בעיצובו/תיחזוקו (ועל כך אני מעיד כאחד שדיבר עם כולם: יניב, דודו, אריק, ידידאל) הוקם אתר נוסף שאני אישית די אוהב, יחד עם האהבה הראשונה הזו. לצערי, מרבית עבודת ארגון הקרייזי רד נותרה במישור הוירטואלי, עם הבלחות פה ושם ביציע, כאשר לכולנו יש חלק בכך. זאת בנוסף לסיבה אובייקטיבית של העדרות מהיציעים לשתי עונות, עם נכונות למעט שיתוף פעולה עם ארגון הקאמלס שהיה עוין כלפינו עם חזרתנו ליציע.

העובדה שבשתי העונות האחרונות הייתה פעילות זניחה, רק מראה שהארגון מת. האיחוד כמו שציין יפה מאד אורי, היא מראית עין תקשורתית ודי זולה, שכוללת בעצם התגנבות יחידים. אני חושב שכל אדם רשאי לפעול כרצונו, אך הפקעת השם הקרייזי רד בשם איחוד זה הוא לא ראוי. א) כי הארגון לא קיים דה פקטו. ב) כי הוא סימל שם לארגון ששם לנגד עיניו מאבק טהור בניהול כושל שהביא לימים שחורים בדברי ימיה, על רקע ארגון הקאמלס שהיה די עוין לעמדתנו. ג) משום שחברי הקאמלס בפועל התנגדו לאיחוד, למרות מאמצים בשנתים האחרונות. איחוד צריך ראשית לכלול חברים פעילים, ולשאת שם נקי ממשקעי עבר.

זהו בינתיים, קשה לי לכתוב הרבה.
ביי,
ארז.

נ.ב.: מי יכול לעזור לי להתגבר על בעיית גישה לאתר הקרייזי רד. בעיית PHP.

שלח תגובה