איחוד ארגוני האוהדים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
גיא שחר

Re: איחוד ארגוני האוהדים

שליחה על ידי גיא שחר »

אז תבוא בטענות לחברים שלך ולא אלינו,
ותפסיק לזיין ת'שכל באינטרנט אם יש לך משהו תגיד בפנים.
אתה מתנהג כמו ילד..ומחזק תגובות של אנשים שהם בכלל בעד האיחוד הנוכחי,זה נראה פתטי.
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

ברכות לעוסקים במלאכה,צעד אמיץ, צעד למען עתידה של הפועל באר שבע ביום למחרת אלונה,
בהצלחה לכולם אוהב אותכם.
יאללה הפועל.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

Amit M כתב: מה מעל מה? הפועל ב"ש מעל ארגון האוהדים שאתה חבר בו או להיפך?
לצערי אתם אלו שעניתם על השאלה הזאת בשנה שעברה בזה שבחרתם לא להניח למשקעי העבר ולהתאגד תחת העמותה ותחת שם נייטרלי. אז בבקשה אל תנסה לשחק אותה יותר צדיק מהאפיפיור.
דבר אחרון, לשיחות הפתוחות כולם היו מוזמנים.. מכל הצדדים ויכולת לבוא ולהשמיע את דעתך, אולי אחרים לא ידעו אבל קשה לי להאמין שאתה לא ידעת על קיומן.
אז זהו שכנראה כמה "חברים" החליטו למדר את השאר ולא טרחו לעדכן על פגישות שכאלו ועוד אחר כך קוראים לזה "איחוד" או מנסים להשוות לזה נופך היסטורי.

כל זה כשעוד לא הזכרתי את העובדה שה"איחוד" הזה והחלפת שם העמותה עוד לא עברו שום אישור פורמאלי בהצבעה במליאת העמותה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גיא שחר כתב:אז תבוא בטענות לחברים שלך ולא אלינו,
ותפסיק לזיין ת'שכל באינטרנט אם יש לך משהו תגיד בפנים.
אתה מתנהג כמו ילד..ומחזק תגובות של אנשים שהם בכלל בעד האיחוד הנוכחי,זה נראה פתטי.

איפה ראית שבאתי בטענות אליכם? כולם יודעים למי מכוונות הטענות שלי, וזה ממש לא אליכם.

וכעת אני מבין שבנוסף מודרו מאותן פגישות גם אנשים נוספים, ושוב - לא בכדי!!! (רמז: הם לא נמנים על עדת מוחאי הכפיים, כנראה שמישהו חזה זאת מראש..)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

זה שי ! כתב:
חבל שבקאמלס לא מנסים אפילו להציע לקרוא בשם אחר את ארגון האוהדים או לשנות סמל או לעשות משהו הרי בתאכלס גם שהקאמלס יחבור לעמותה הוא רק ירוויח מזה לא רואה מה הוא יכול להפסיד !
לא משנה מה הקאמלס יעשו כרגע עדיין הקהל של הפועל ב"ש ימשייך להיות גרוע משנה לשנה
התקופה היפה ביותר זה היה שהיה שם אחד מועדון אחד קבוצה אחת ועידוד אחד ! וזה לא יחזור עד שבאמת הקאמלס יסכימו לעשות מהלך שאולי ישנה את הקהל של הפועל ב"ש שוב
זה שי !
שי אתה לא רואה את כל התמונה עדיין כמו רוב אלו שמגיבים כאן בשליפה ולא היו מעורבים באיחוד
הקאמלס ויתרו פה כמו שעמית כבר אמר על עקרונות והארגון המאוחד יתנהל עפ"י ערכי העמותה שזה אומר בחירות רישום וכו.. וכמו שאמרת הקאמלס בהחלט חבר לעמותה אבל גם העמותה חברה לקאמלס וכולנו נרוויח מזה .
יש כאלו (לא הרבה) שמתנגדים לאיחוד , חלקם לא תרמו שנים ומתעוררים , חלקם מדברים הרבה בפורומים ומעולם לא עזרו בשטח אז קל להם להתנגד לאיחוד , הדעה של כולם חשובה אבל האיחוד הוא צו השעה וככה זה כמו לכל מהלך גדול יש מתנגדים.
מה שעשינו כאן איחדנו את החברה הפעילים בשביל להיות יותר חזקים , מי שמייחס לשם חשיבות יותר ממה שהוא עושה טעות צריך להתייחס למהות האיחוד !!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מודה לא קראתי את התגובות של כולם, גם לא את שלך אורי - לפחות לא לעומק.

בא לך לפתוח משהו, פתח אל תתבייש.
אין לי ולא היה לי מעולם מה להסתיר.

לנצח אפשר להתבוסס במלחמות בתחנות רוח.

אז דון קישוט, רד מהסוס ותן לאחרים לעשות את העבודה הטובה - בהנחה שאתה לא רוצה לעשות אותה.

אני אגב ירדתי מהסוס.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ירון, לא חושב שיש פה כאלו שמתנגדים עקרונית למהלך שיאגד ויאחד את כל אוהדי הפועל באר שבע תחת מטרייה אחת.
אבל זה היה צריך להתבצע בצורה מוסכמת ומושכלת ולא כמחטף שנעשה לא בהסכמה של חברי העמותה ולא בהסכמה של מי שהרכיבו והיו נפשות פועלות בקרייזי רד.
אני בטוח שאם זה היה נעשה בצורה קצת יותר חכמה - היה אפשר לרתום אנשים שהוכיחו שיש להם אפשרות לתרום, כמו אורי, לעניין וזה היה עובר בצורה הרבה פחות מקוממת.
חבל שככה מתחילים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הפועל עולה
Title: הפועל עד המוות

שליחה על ידי הפועל עולה »

ירון כתב:
שי אתה לא רואה את כל התמונה עדיין כמו רוב אלו שמגיבים כאן בשליפה ולא היו מעורבים באיחוד
הקאמלס ויתרו פה כמו שעמית כבר אמר על עקרונות והארגון המאוחד יתנהל עפ"י ערכי העמותה שזה אומר בחירות רישום וכו.. וכמו שאמרת הקאמלס בהחלט חבר לעמותה אבל גם העמותה חברה לקאמלס וכולנו נרוויח מזה .
יש כאלו (לא הרבה) שמתנגדים לאיחוד , חלקם לא תרמו שנים ומתעוררים , חלקם מדברים הרבה בפורומים ומעולם לא עזרו בשטח אז קל להם להתנגד לאיחוד , הדעה של כולם חשובה אבל האיחוד הוא צו השעה וככה זה כמו לכל מהלך גדול יש מתנגדים.
מה שעשינו כאן איחדנו את החברה הפעילים בשביל להיות יותר חזקים , מי שמייחס לשם חשיבות יותר ממה שהוא עושה טעות צריך להתייחס למהות האיחוד !!!

אבל איזה מן איחוד זה שהשם והסמל שנבחרו הם של ארגון אחד ? באיחוד בוחרים שם נייטרלי או כזה שמשלב בין השניים. שי צודק, זה לא איחוד זה בדיחה ולפי התגובות גם נראה שבכלל אין רוב לכאילו איחוד הזה
גם אם זה כואב אותך אוהב!!

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

8red כתב:ירון, לא חושב שיש פה כאלו שמתנגדים עקרונית למהלך שיאגד ויאחד את כל אוהדי הפועל באר שבע תחת מטרייה אחת.
אבל זה היה צריך להתבצע בצורה מוסכמת ומושכלת ולא כמחטף שנעשה לא בהסכמה של חברי העמותה ולא בהסכמה של מי שהרכיבו והיו נפשות פועלות בקרייזי רד.
אני בטוח שאם זה היה נעשה בצורה קצת יותר חכמה - היה אפשר לרתום אנשים שהוכיחו שיש להם אפשרות לתרום, כמו אורי, לעניין וזה היה עובר בצורה הרבה פחות מקוממת.
חבל שככה מתחילים.

מחזק..

אני בעד כל דבר שיכול לשפר את האווירה במגרשים ויחזיר אותה לימים שלפני החרם..
אבל נגד מחטף שעשו כאן חברים בקרייזי רד כאשר לא הודיעו לשאר החברים על פגישות
עם הקאמלס כעל הפרק איחוד כל האירגונים..(במיוחד לאורי)
אחרי הכל אנחנו במדינה דמוקרטית וגם אם יש כאלה שמתנגדים נחרצות למהלך כלשהו,אין להם יותר מידי ברירה כאשר יש רוב בעד המהלך..
בקיצור בעד המהלך,נגד הדרך.. חבל לראות אנשים שתרמו במהלך השנים בארגון לא נספרים
כאשר יש פגישות כלכך חשובות על עתיד הארגון, שלו הם הקדישו מזמנם וכספם..
המינימום זה היה להודיע על הפגישות..

אני אישית לא הייתי מגיע לאותן פגישות.. כי כמו אביאל מזמן ירדתי מהסוס..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מצטרף להודעות האחרונות של ניר.

1. גם אני לא עודכנתי על הפגישות או על מהלך האיחוד. אני חושב שכחבר (בשתי העמותות הקיימות) היה ראוי לקבל עידכונים על המהלך.

2. יכול להגיד הרבה על הקרייזי רד אבל זה לא הזמן ולא המקום, ואני גם לא רואה כיצד זה יועיל למשהו.

3. כפי שניר אמר, האיחוד הוא ראיון מבורך, אבל הצורה שבה הוא נעשה ובעיקר השם שהוא מקבל תמנע מאיחוד כזה לאחד אחריו את כל היציע.
אם רוצים לפתוח דף חדש, צריך לעשות זאת תחת שם חדש וסמל חדש ולא עם שם וסמל שמשקף את משקעי העבר.

ככה לא מתחילים איחוד...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ירון כתב:שי אתה לא רואה את כל התמונה עדיין כמו רוב אלו שמגיבים כאן בשליפה ולא היו מעורבים באיחוד

שום דבר, אבל שום דבר שתאמר לא ישנה כי הוא זה את העובדה היבשה שאיחוד זה הדבר האחרון שנעשה פה. אם יש דבר שמרתיח יותר מכל בסיפור הזה, והאמן לי שבנוסף יש עוד המון - זה הזלזול המופגן באינטלגנציה של ציבור האוהדים הרחב והזניית שמו של ארגון ה'קרייזי רד'. מה שכפי שמשתקף בבירור מהתגובות האחרונות, כבר מתחיל להוות מבחינת הנוגעים בדבר חרב פיפיות.

ונראה לי שאתה קצת חי בפלנטה אחרת..
אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו ומעולם לא ביקשתי לשזור לעצמי כתרים, אבל עם כל הכבוד - ובלי טיפת ציניות - לפועלך בשנה האחרונה (מאז נכנסת לעניינים) - זה עדיין אפילו לא חצי ממה שאני עצמי השקעתי, וחשוב לציין - בכוחות הרבה יותר דלים ממה שעמדו לרשותך. בכלל, קשה לי להאמין שאתה לא מודע לעובדה הבסיסית הזו, אז בבקשה שקול את מילותיך ותן ריספקט מינימלי לעומד מולך.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב:מצטרף להודעות האחרונות של ניר.

1. גם אני לא עודכנתי על הפגישות או על מהלך האיחוד. אני חושב שכחבר (בשתי העמותות הקיימות) היה ראוי לקבל עידכונים על המהלך.

2. יכול להגיד הרבה על הקרייזי רד אבל זה לא הזמן ולא המקום, ואני גם לא רואה כיצד זה יועיל למשהו.

3. כפי שניר אמר, האיחוד הוא ראיון מבורך, אבל הצורה שבה הוא נעשה ובעיקר השם שהוא מקבל תמנע מאיחוד כזה לאחד אחריו את כל היציע.
אם רוצים לפתוח דף חדש, צריך לעשות זאת תחת שם חדש וסמל חדש ולא עם שם וסמל שמשקף את משקעי העבר.

ככה לא מתחילים איחוד...

עניין מידור האנשים המסויימים מהפגישות המקדימות אליו התוודענו זה עתה ללא ספק מקומם ומרתיח (כמו עוד הרבה מאוד אלמנטים בסיפור עליהם כלל לא דיברתי!!), אבל כפי שאמרתי - הכל מתגמד נוכח העלבון הצורב באינטלגנציה והזניית שמו של ארגון ה'קרייזי רד', ובחיי שזה אנדרסטייטמנט!! ואם קודם לכם הזכרתי שהנושא קיבל תפנית חדה וכבר מתחיל להוות חרב פיפיות מבחינתם, אז הביטוי המהימן הראשוני לכך הוא הורדת הנעץ מהאשכול הנוכחי..

סמל אישי של משתמש
רונן כהן שער 2

שליחה על ידי רונן כהן שער 2 »

שלום לכולם,אחרי הרבה זמן שלא כתבתי פה אני מרגיש חייב לומר כמה דברים.
לגבי כל העניין העמותה בסיפור אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אבל הוכח שוב שאין ולא יהיו כמו האוהדים משער 2 שפועלים לטובת הקבוצה בלי אינטרסים. ולגבי האיחוד קאמלס-קרייזי רד ברור שזה בדיחה כל הסיפור הזה וזה איחוד כמו שאני עגול. במקרה אני יודע מה אורי עשה לפחות בשנתיים האחרונות שהחזיק כמעט לבד את הקרייזי רד וכעת באים אנשים שמי הם בכלל ועושים מה שהם רוצים על דעת עצמם,וואלה לא מתאים בכלל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בדיחת השנה איחוד מועדוני האוהדים הקרייזי רד והקאמלס
לא יכל להיות משהו מצחיק יותר מזה אחרי שאני רואה שהכל ישאר אותו דבר בערך
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

משה אוחיון כתב:מצטרף להודעות האחרונות של ניר.

ככה לא מתחילים איחוד...
לפי מה שידוע לי החלטת שאינך פעיל יותר בארגון האוהדים אז למה צריך לעדכן אותך????
מתאגדים מתחת לעמותה ולשם כך אין צורך בהודעה מראש לכלל חברי העמותה שישנה קבוצה נוספת של אוהדים שרוצה להתאחדף סלח לי אבל מוזר שלא השמעת ביקורת כזו על ההתאגדות גאוות הנגב עם העמותה של אייל חטב.

ואותם דברים נאמרים גם לגבי נימרוד שאמר שהוא אינו פעיל יותר אז למה צריך לעדכן???
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

שלח תגובה