N.B.A

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
זה שי !

Re: N.B.A

שליחה על ידי זה שי ! »

לברון הלוזר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מה קשור לוזר מה?! רואים שהתחלת לראות רק את דסרת הגמר.. למה לא אמרת כלום שלבד הוא ניצח את בוסטון בדקות ההכרעה?! למה לא אמרת כלום שהוא ניצח את שיקגו לבדו בעוד וויד שאתה אומר שיותר טוב ממנו היה הצלע השלישית בסדרה?!

יש לו סידרה חלשה אין מה לעשות.. בגיל שלו גם לג'ורדן עדיין לא היה טבעת..

דאלאס תיקח בכל מקרה אבל לברון לא לוזר, תראה משחקים שלו אחרי זה תדבר, לא חוכמה לדבר סתם בלי שראית משחקים

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

niv1 כתב:מה קשור לוזר מה?! רואים שהתחלת לראות רק את דסרת הגמר.. למה לא אמרת כלום שלבד הוא ניצח את בוסטון בדקות ההכרעה?! למה לא אמרת כלום שהוא ניצח את שיקגו לבדו בעוד וויד שאתה אומר שיותר טוב ממנו היה הצלע השלישית בסדרה?!

יש לו סידרה חלשה אין מה לעשות.. בגיל שלו גם לג'ורדן עדיין לא היה טבעת..

דאלאס תיקח בכל מקרה אבל לברון לא לוזר, תראה משחקים שלו אחרי זה תדבר, לא חוכמה לדבר סתם בלי שראית משחקים
אני רואה ולצד משחקים ענקים שלו הוא נופל שוב ושוב במשחקים מכריעים שבשביל זה הביאו אותו למיאמי
אותו וייד שדיברת עליו סחב לבדו כמעט את מיאמי לאליפות ואז זאת היתה אותה דאלס
גם אתמול דיברו עליו בחדשות הספורט לא יכול להיות שמשחקים איתו חבורה של כוכבים כמו וייד ובוש והוא לא מצליח להציג רמה קבועה כל הזמן
איך אמרו בחדשות הספורט המלך הוא עירום אין ספק שעוד שנתיים שלוש יהיה השחקן הטוב בעולם כרגע ממש לא
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

חצי גמר מזרח זה לא משחק מכריע? גמר מזרח זה לא משחר מכריע? בלעדיו הם בכלל לא היו מגיעים לפה.. וויד לקח אליפות בגלל שאקיל עובדה שמאז האליפות הוא לא הגיע אפילו לגמר מזרח ולברון עם קליבלנד העלובה הדיח אותו פעמיים..

לברון כבר 3-4 שנים השחקן הכי טוב בעולם וכולם יודעים את זה.. הבעיה שלו זה הראש לא היכולת כי יכולת ופיזיות אין כמוהו.. אם הוא יסדר את הראש יוכל להיזכר בשורה אחת עם הגדולים באמת

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

יש לו הזדמנות עכשיו להראות באמת שהוא מצליח לעבור ולסחוב קבוצה
מיאמי בפיגור 3-2 והיא חוזרת ל2 משחקים קרייטים בבית
עם לברון יתן 2 משחקים גדולים הוא יקבל את זה בזכות
כרגע הוא לא הגדול מכולם לדעתי דריק נוביצקי יותר גדול ממנו גם
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לברון לוקח את שני המשחקים האלו וכולם יאכלו את הכובע תזכרו מה אני אומר לכם!
אני צמוד אליו מהשנה הראשונה שלו בקאבסלירס, חכו תראו.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שי האדום כתב:לברון לוקח את שני המשחקים האלו וכולם יאכלו את הכובע תזכרו מה אני אומר לכם!
אני צמוד אליו מהשנה הראשונה שלו בקאבסלירס, חכו תראו.
בנתיים תמיד שחשבנו שאולי עכשיו הוא יעשה את זה הוא נכשל

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שי ! כתב:
בנתיים תמיד שחשבנו שאולי עכשיו הוא יעשה את זה הוא נכשל

זה שי !
תראה מי שיחק איתו! פרקר שחקן חמישיה שאפילו במכבי של העונה הוא לא מתאים לחמישיה! אילגאוקיס סנטר מפתח בקליבלנד ובמיאמי שיש לה בעיית גבוהים רצינית אפילו כבר לא משחק! הביאו לו את שאקיל שהיה פצוע כמעט כל העונה וגם שלא אפילו היה יותר חלש מהעונה הזאת שהיא ממש חלשה שלו.. ג'ימסון ומו וויליאמס השחקנים הסבירים היחידים שהיו לו נתנו פליאוף של חצי מהמוצע שלהם בעונה הסדירה..
שום שחקן אבל שום שחקן לא יכול להצליח ככה.. ובכל זאת הוא הוביל את הקבוצת פח הזאת למאזן הכי טוב שנתיים ברציפות והנה שהוא עזב הם סיימו עם המאזן השני הכי גרוע בהיסטוריה!

המבחן שלו יהיה מעונה הבאה לדעתי, גם בתחילת העונה כולם אמרו שהעונה הזאת זו צריכה להיות עונתהחיבור שלהם ומעונה הבאה להתחיל שושלת חדשה.. אז הם התחברו זה כן אבל אי אפשר לקחת אליפות עם רוטציה של 8 שחקנים.. הוא משחק כבר חודשיים 45 דקות 3-4 פעמים בשבוע.. אין דברים כאלה בכדורסל..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה ההבדל בין קבוצה לבין 3 שחקנים... נוביצקי פשוט משחק זוועה ובכל זאת דאלאס לוקחת תיאור ראשון עם משחק קבוצתי נהדר..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מיאמי משלמת שכר לימוד.. אי אפשר לקחת אליפות על העונה הראשונה שמתחברים ככה כוכבים במיוחד שיש לך רוטציה כל כך קצרה.. מצד שני היה להם הזדמנות לקחת תואר מדאלאס הסבירה פלוס... מאמין שמעונה הבאה עם סנטר ורכז נורמאלים מיאמי תרוץ עד הסוף... מצד שני זה יהיה יותר קשה מהשנה כי יהיה במזרח:
אורלנדו- האוורד יקבל סטאר לידו
שיקגו- כמו שאמרתי קודם אי אפשר לרוץ עד הסוף כבר בעונה הראשונה, עונה הבאה עם רוז מלוטש יותר ועוד חיזוק הם יהיו מפחידים
בוסטון- כל עוד אין פצועים תיהיה בטופ..
ניקס- בונים שם אחלה קבוצה מקווה שתצליח..
ונוסיף לזה את מיאמי ועוד קבוצה שתמיד מפתיעה ונקבל מזרח קטלני..

אלה אם בסוף תיהיה שביתה ואז חפרתי פה סתם:)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כרגיל לברון הלוזר לא מצליח לחסוב קבוצה
נוביצקי לא שיחק טוב כל כך אבל עדיין הופיע למשחק 21 נקודות במשחק לא משהו זה רק אומר כמה שחקן גדול הוא
הוא סחב אותם כמעט בכל המשחקים העונה לוקח אחריות בניגוד למי שאתה מכנה הטוב בעולם
גיימס ממשיך ורוקם לעצמו לוזריות
גם עם סוללה של כוכבים הוא לא מצליח מה יהיה איתו ?
דאלס האלופה הראוויה כל משחק פשוט תענוג
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אחי אתה יודע זה לא רק לבן או שחור!! אם הוא לא יצא ווינר בסידרה הזאת זה לא אומר שהוא לוזר! אתה לוקה בהבנה בסיסית של כדורסל ברמה קשה!

מבחינת אחד על אחד מיאמי לוקחת, אבל מבחינת קבוצתיות דאלאס לא סופרת את מיאמי.. יש להם 10 שחקנים ברמה גבוהה בניגוד למיאמי שיש להם אולי 5 ברמה גבוהה.. יש להם מאמן עם ניסיון הרבה יותר גדול ובכלל כרגע הוא מאמן הרבה יותר טוב..

למה לא אמרת שהוא לוזר אחרי שניצח את בוסטון?! למה לא אמרת שהוא לא זוכר אחרי שניצח את שיקגו לבד?! אה נכון כי אז הוא הוכיח איזה ווינר הוא!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא כי בשביל זה הביאו אותו למיאמי עם הוא לא מסוגל לקחת תקבוצה עד הסוף אז הוא לוזר כן
גם בקליבלנד הוא הגיע לקצה והפסיד
ונכון זה או שהוא אלוף או שהוא לא וכרגע הוא לא
אמרתי לך בשביל נוביצקי יותר גדול ממנו ווויד יותר גדול ממנו וקובי גם
כל עוד הוא לא יקח אליפות הם יותר טובים
העיקר שאתה מבין .. לך יש חוסר הבנה בהכל לא בכדורסל או כדורגל גם בהוקי וגם בטניס שולחן

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

טוב אחי.. אני מוכן לחתום לך שלא ראית יותר מ10 משחקי כדורסל השנה.. אני ראיתי יותר מ50 משחקים של מיאמי השנה אז נראלי שאני "קצת" יותר מבין ממך במיאמי.. זה שהיא הגיע לגמר השנה זה הישג נהדר! כל מי שמבין בכדורסל(ולא הפרשני פח שבארץ) בארה"ב אמר שזה השנה שהם צריכים להתחבר ועונה הבאה לרוץ! 2 עמדות המפתח בכדורסל זה סנטר ורכז- שניהם אין למיאמי! קבוצה לא יכולה לקחת אליפות עם 3 כוכבים וזהו ואתה חי בסרט אם אתה חושב שכן..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ילד תרגע !!!!
שחכתי שאני מדבר עם פיל גקסון יאללה שששש...
זה שי !
תמונה

שלח תגובה