N.B.A

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: N.B.A

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

תהיה בריא ניב, החזרת לי את החיידק אחרי נתק של שנים :)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לא ייאמן אני רואה את המשחק אתמול, מתענג על משחק מדהים על תצוגת כדורסל משובחת של מיאמי פתאום ריצה של 7 דק' בראשות ג'ייסון טרי ונוביצקי פשוט חיסלה את מיאמי ואת המשחק כולו.
מקווה שמיאמי עוד יחזירו משחק אחד בחוץ!
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אורי אדום בנשמה כתב:תהיה בריא ניב, החזרת לי את החיידק אחרי נתק של שנים :)
:D אז את מי אתה אוהד בגמר? ונשאר עם שיקגו?

בשעה 3 היום המשחק ה-3 עדיין מתלבט אם לראות או לא(יש מחר בגרות :עצבני: ), בכל מקרה, לפי הסטיסטיקה תמיד שבגמר הקבוצות היו במצב של 1-1 מי שניצחה במשחק ה-3 היא מי שבסוף לקחה את התואר, רק מראה איזה משחק קריטי זה הולך להיות...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

niv1 כתב: לפי הסטיסטיקה תמיד שבגמר הקבוצות היו במצב של 1-1 מי שניצחה במשחק ה-3 היא מי שבסוף לקחה את התואר, רק מראה איזה משחק קריטי זה הולך להיות...
יאללה רק שהסטיסטיקה תישמר..

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

2-1 למיאמי עם ניצחון חוץ במשחק הראשון בדאלאס- מה שהחזיר להם את יתרון הבייתיות...אם במשחק הבא דאלאס מפסידים אפשר להגיד שזה הסוף. לא רואה אותם מצליחים לקחת את שלושת המשחקים שאחרי (אחד בבית ועוד 2 במיאמי) ולהפוך את הקערה על פיה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

יש עוד 2 משחקים בדאלאס אם מיאמי תנצח אחד מהם היא כנראה תיקח, אם דאלאס תשמור על הבית למרות שכעיקרון מיאמי תצטרך רק לשמור על הבית אבל לדעתי דאלאס תיקח במצב כזה..

מה שמעצבן אותי אבל זה שאחרי 2 משחקים טובים של וויד בפליאוף פתאום קופצים להם כל מיני כתבים(שכנראה לא ממש אוהבים את לברון) שאומרים שוויד השחקן הכי טוב במיאמי.. לברון הוליך את הקבוצה לאורך כל העונה, לאורך כל הפליאוף ודוקא עכשיו מה לעשות שמי ששומר על וויד(קיד/טרי/בראה) הרבה פחות טובים מבחינה הגנתית מאשר מריון ששומר על לברון ונחשב לשחק הגנה אדיר..

אבל בכל מקרה המריבה הזאת מי יותר טוב זה צרות של עשירים.. הלואי שבסוף הגמר בזה יתעסקו ולא בדאלאס..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני לא כותב ואני לא פרשן ולדעתי ווייד יותר טוב מלברון
למרות ששניהם סטארים בלתי רגילים זה כמו שמסי ורונלדו ישחקו ביחד
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שי ! כתב:אני לא כותב ואני לא פרשן ולדעתי ווייד יותר טוב מלברון
למרות ששניהם סטארים בלתי רגילים זה כמו שמסי ורונלדו ישחקו ביחד
זה שי !
לפי מה החלטת על זה?
הנה מספרים:
לברון קלע בממוצע העונה 1.2 נ"ק יותר, מסר 2.4 יותר ולוקח 1.1 ריבאונד יותר.. הקיצר בכל מדד מוביל עליו..
לברון גם נבחר 3 בתואר איש של העונה הסידרה, נבחר בחמישיה הראשונה של העונה בניגוד לוויד שנבחר בחמישיה השניה, לברון גם נבחר לחמישית ההגנה של העונה וויד לא..

וזה עוד לפני שדיברנו על השיאים שהוא כבר שבר:
- אחד מחמשת השחקנים היחידים בהיסטוריה שבעונה הראשונה שלהם סיימו עם יותר מ20 נקודם ו 5 ריבאונדים ואסיסטים בממוצע למשח
-השחקן הכי צעיר שהגיע לאלף נקודות, ל5 אלף, ל10 אלף ול- 15 אלף..
- השחקן הכי צעיר שלקח את תואר איש המשחק באולסטאר
- השחקן הכי צעיר שנבחרת לחמישית העונה
- אחד מחמשת השחקנים היחידים בהיסטוריה שהוביל את הקבוצה ב5 דברים שונים

השיאים שוויד חתום עליהם:
- הכי הרבה זריקות עונשין בסידרה של 6 משחקים
- הכי הרבה זריקות עונשין במשחק
- הכי הרבה חטיפות בסידרה של 6 משחקים(ביחד עם עוד איזה 10 שחקנים)

כמו שאתה רואה לדעתי זה בכלל עוול שמשווים בין 2 השחקנים האלה ולפי דעתי אם ללברון לא הייתה בעיית אופי(מה שיש נהדר לוויד) הוא היה יכול להיזכר עוד כמה שנים כגדול מכולם כי מבחינת פיזיות וסטיסטיקה כנראה שלא יהיה עוד מישהו כמוהו..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בוא נגיד שעם הזריקה המכריע ביידים של מיאמי ואני המאמן אני הולך על וייד ולא על לברון
הראש של וייד יותר מסודר משל לברון ובגלל זה לדעתי הוא לוקח אותו הוא לפעמיים עושה מהלכים הכי לא מתוכננים שיש

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שי ! כתב:בוא נגיד שעם הזריקה המכריע ביידים של מיאמי ואני המאמן אני הולך על וייד ולא על לברון
הראש של וייד יותר מסודר משל לברון ובגלל זה לדעתי הוא לוקח אותו הוא לפעמיים עושה מהלכים הכי לא מתוכננים שיש

זה שי !
הכל תלוי במצ' אפ.. תראה מול שיקגו ובוסטון לברון כיכב בדקות האחרונות ולמעשה בלעדיו מיאמי בכלל לא הייתה כאן היום.. ניצח את בוסטון פעמיים בדקות המכריעות, ואת שיקגו אפשר להגיד שניצח לבד שוויד היה חלש ואפילו בוש היה הצלע השניה בסדרה הזאת.. מה לעשות שבסדרה מול דאלאס מריון שמור על לברון שהוא נחשב לאחד השומרים הטובים בליגה ועל וויד שומרים שומרים בינוניים..

אבל בכל מקרה מיאמי עדיין לא זכתה בכלום ודאלאס מראה אופי אדיר ככה שזה די מיותר לדבר על זה עכשיו..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

https://sports.walla.co.il/?w=/175/1830389" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה מעולה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

כל כך חבל.. לברון במשחק הכי חלש שלו בקרירה דוקא ביום שנביצקי חולה.. היה מספיק יום בינוני שלו בשביל לנצח.. מיאמי חייבת לנצח במשחק הבא.. לא רואה את השחקנים שלה עומדים בלחץ ומנצחים 2 רצוף בבית..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אפשר כבר לברך על אליפות ראשונה לדאלאס

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

טפוו אני כל כך רוצה שמיאמי יקחו אבל הם חבורה של לוזרים לא מגיע להם, לברון עם טריפל דאבל וזה לא מספיק.
כל משחק הרבע האחרון הורג אותם, בקיצור סדרה מהסרטים משחק הבא מיאמי חייבים לקחת!
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לא רואה איך מיאמי לוקחת 2 רצוף.. לברון במשחק שעל הנייר הכי פחות מלחיץ(משחק 4) היה על הפנים אז ב2 משחקים כל כך קריטים לא רואה אותו מתפקד.. וויד היה פצוע וזה לא נראה כמו פציעה שתעבור בשלושה ימים.. בוש כל כך לא יציב ונתן 2 משחקים די טובים ברציפות לא רואה אותו נותן עוד 2 רצוף שזה יהיה כבר 4 רצוף.. ובד השני נוביצקי לא נראה כמו מי שיוותר על ההזדמנות שלו לתואר בנוסף לזה כל הצוות המסיע שלו העלה רמה בגמר בניגוד למיאמי ששם רק צ'רמרלס העלה רמה..

בקיצור דאלאס לוקחת ולברון יצטרך לחכות לטבעת

שלח תגובה