18 ימים- 4 קלאסיקו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: 18 ימים- 4 קלאסיקו

שליחה על ידי שי האדום »

ניב תפסיק עם הסובייקטיביות והקטרנות הבלתי פוסקת הזו, ברצלונה מובילה בבטחה את הליגה הספרדית בפער מרשים מריאל שלך, בנוסף היא בדרך לגמר צ'מפיונס נוסף ולא רחוק שהיא תיקח גם את הגביע.
זה שאתה מאוד אוהב את ריאל הכל טוב ויפה, אבל מציאות לחוד וחלומות לחוד. ברצלונה הקבוצה הטובה בעולם, ואולי גם הטובה בהיסטוריה והכל מעיד על כך.
זה שאתה בוחר להיתפס על ההצגות של שחקני ברצלונה זה עלוב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

חחחח הכי טובה בהיסטוריה? אהבתי את הבדיחה
הליגה הספרדית זה ליגת פח של 2 קבוצות כל איבוד נקודות קריטי.. תראה את הליגה האנגלית כמה איבודי נ"ק יש למנצסטר והיא עדיין בדרך להיות אלופה, זאת ליגה! אז מה שנשאר אם כך להשוות זה ליגת האלופות לא? אם אני זוכר נכון היא אפילו לא מחזיקה את הגביע...

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

הבנתי ניב,הליגה היא לא מדד לכלום. האליפות היא סתם עוד תואר זניח חסר חשיבות מבחינת ריאל מדריד,ב-ר-ו-ר.
מחקת את עצמך תאמין לי.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

איך אני שונא אנשים שמשנים מילים של אחרים ומכניסים להם דברים לפה.. ואתה עושה את זה באופן קבוע! אל תשנה לי דברים טוב! גם אני יכול להכניס לך מילים לפה, מזה יעזור לי?

אם אחרי כל מה שאני יגיד אתה משנה לי את הדברים ומנסה להוציא אותי כאילו אני לא מבין, אז עשה טובה תתעלם מההודעות שלי ואל תגיב לי

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

"הליגה הספרדית זה ליגת פח של 2 קבוצות כל איבוד נקודות קריטי.. תראה את הליגה האנגלית כמה איבודי נ"ק יש למנצסטר והיא עדיין בדרך להיות אלופה, זאת ליגה! אז מה שנשאר אם כך להשוות זה ליגת האלופות לא?"

כתבת או לא כתבת? כתבת.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אני כתבתי שהליגה הספרדית היא לא מדד לכלום אה?!
אני כתבתי שהאליפות לא חשובה לריאל?!!?
אני אמרתי שזה תואר זניח?!!?

יאללה כל פעם שאתה רואה הודעה שלי עצום עניים וקפוץ לזאת שאחריה! נמאסת!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

נו מה אתה אומר בזה שהליגה הספרדית היא פח ושכל איבוד נק' הוא קריטי?! שריאל היא גם פח?!
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

שי האדום כתב:נו מה אתה אומר בזה שהליגה הספרדית היא פח ושכל איבוד נק' הוא קריטי?! שריאל היא גם פח?!
גם אתה מתחיל עכשיו?! על הבנת הנקרא שלא שמעת?! ליגת פח של 2 קבוצות אם לא הבנת זה אומר שכל הליגה פח חוץ מ2 קבוצות, זה אומר שיש 2 קבוצות שטופות והשאר פח, ברסה וריאל טובות והשאר פח, הליגה פח חוץ מברסה וריאל

עכשיו הבנת?!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

רגע רגע... לא הבנתי.... :-) חחחח

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

niv1 כתב: גם אתה מתחיל עכשיו?! על הבנת הנקרא שלא שמעת?! ליגת פח של 2 קבוצות אם לא הבנת זה אומר שכל הליגה פח חוץ מ2 קבוצות, זה אומר שיש 2 קבוצות שטופות והשאר פח, ברסה וריאל טובות והשאר פח, הליגה פח חוץ מברסה וריאל

עכשיו הבנת?!
גברררר אני הבנתי ממזמן הבעיה היא זה שאתה כנראה לא הבנת, אם ריאל מאבדים נק' קריטיות מול כל 'ליגת פח' הזו, כמו שאתה נוטה לכנות אותה, אז זה אומר שהיא יותר פח מהפח לא?! מהפח אל הפחת כמו שנקרא..
עזוב אח שלי אל תתעצבן, הכל בהומור וברוח טובה אנחנו מנהלים דיון אל תיקח אישית כל דבר.

' ליגת הפח ' :
https://one.co.il/Article/178918.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שוב טעות שיפוט חמורה שער חוקי נפסל לריאל ...שערוריה סקנדל בושה וחרפה
עם ברצלונה תיקח ככה גביע זה יהיה פשע לכדורגל העולמי
אתמול יצא לי לראות עם אחי לא אוהד של אף אחד מהקבוצות ואמר לי ככה זה פשוט כבר מגעיל כל נגיעה כל מגע פיזי הם נופלים מה זה והשופט נותן להם פאול על כלום זה מה שאמרתי לו שאני כבר שנתיים אומר את זה השופטים נותנים יותר מדי כבוד לצאבי איניסטה מסי וויה
גם היום היו לפחות 2 הצגות במשחק של וייה ובוסקץ כרגיל
אני משוכנע שהכל היה יכול להיות אחרת עם לא ההחרקה הלא מוצדקת של פפה מהמשחק הראשון לא היתה נעשת
בתור אוהד ליברפול אני מאחל בפעם הראשונה למנצסטר לנצח וזה יהיה בגמר כי לברצלונה לא מגיע לזכות עקב שערוריות שיפוט ארסנל וריאל
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שי ! כתב: בתור אוהד ליברפול אני מאחל בפעם הראשונה למנצסטר לנצח וזה יהיה בגמר כי לברצלונה לא מגיע לזכות עקב שערוריות שיפוט ארסנל וריאל
זה שי !
אותו דבר לגבי.. אם יש צדק אז מנצסטר תזכה..

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

הטענות שכל השופטים בספרד וכל השופטים באירופה טועים לטובת ברצלונה משולה לרקדן שטוען שהרצפה בחדר אימונים עקומה ואז שלא מצליח לרקוד בהופעה טוען שגם שם היא עקומה באותה מידה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אין ספק שיש לבארסה קבוצה נדירה ולכן זה מעצבן כיפליים שהשופטים נוטים להם חסד.
כאוהד ליברפול - אני לא יכול לאחל למאנקס כלום אלא רק לקוות שיפסידו את האליפות לצ'לסי. ולגבי גביע האלופות? הלוואי שיקרה משהו שימנע מ-2 הקבוצות האלו לקבל אותו....(מישהו אמר סנציה כפולה של שאלקה וראול זוכה להניף את הגביע מול עיניהם של הקטאלניים?)
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

נמאס מהבכיינות הזו כבר , אומנם רונאלדו לא התכוון לפגוע במסצראנו אבל הוא יצר מגע בו שגרם לו לאבד את שיווי המשקל וליפול ולא להגיע לכדור.

בתמונה הראשונה הגמע של רונאלדו במסצ'ראנו
בתמונה השנייה כמה קרוב מסצ'ראנו לכדור יותר מהיגוואין כך שאם הוא לא נופל מסצ'ה מגיע לפני החלוץ

תמונה

תמונה
תמונה

שלח תגובה