https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 98833.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"קבוצות איטלקיות פנו לקראקוב, מוכנות לשלם עד 1.5 מיליון יורו. במקרה ויימכר ב"ש תקבל 10%. רביבו מאותת: "מאמין שקלינגר יבנה קבוצה טובה". ערן לוי בדרך החוצה, מקורביו: "הוא יממש את חוזהו""
מוסרמיל היישר לסן סירו? מליקסון מבוקש בסרייה A
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: מוסרמיל היישר לסן סירו? מליקסון מבוקש בסרייה A
אם זאת קבוצה קטנה באיטליה אז ממליץ לו שישאר בויסלה, יוכיח את עצמו בליגת האלופות ואז יעבור באמת לסן-סירו
אתה רציני? גם אם זאת הייתה קבוצת ליגה שניה באיטליה הייתי מציע לו לעבור. הבמה שהוא יקבל בקבוצה קטנה בסרייה א' גדולה פי 5 מהחשיפה שיקבלclark kent כתב:אם זאת קבוצה קטנה באיטליה אז ממליץ לו שישאר בויסלה, יוכיח את עצמו בליגת האלופות ואז יעבור באמת לסן-סירו
בליגה הפולנית יהיה טוב אשר יהיה.
בלי לחשוב בכלל שיעבור.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ברור שאיטליה זאת ליגה אחרת לגמרי, אני רק אומר שאם זאת לא אחת מהשישיה הראשונה עדיף שיקבל עוד קצת במה אירופית בצמפיונס ששם זאת הבמה האמיתית.
לדעתי הוא חייב להגיע לליגה הספרדית.
היה צפוי מאור מליקסון יכול לשחק בכייף בקבוצה שמשחקת בליגת האלופות ובכירה במדינה שלה
אני אישית חושב שבקיץ הוא דווקא יעבור לבונדסילגה מין תחושה כזאת
זה שי !
אני אישית חושב שבקיץ הוא דווקא יעבור לבונדסילגה מין תחושה כזאת
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מסכים עם ליאור.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לדעתי הוא צריך להישאר בויסלה לפחות עוד עונה.
שום להישאר ושום נעליים, ברגע הראשון שתהיה לו הצעה לבחור לסריה A, החשיפה שהוא מקבל בויסלה היא טיפה יותר ממה שהוא יכל לקבל העונה מהפועל ת"א ששיחקה בצ'מפיונס.
החשיפה שאתם כל כך מדברים עליה, מתבטאת בסופו של דבר בשני משחקים-שלושה במפעל אירופאי ולא בטוח שהוא ירשים שם.
בליגה האיטלקית החשיפה היא תמידית וממושכת, לא משחק אחד ולא שניים ולא שלושה, עונה שלמה שכל הקבוצות החזקות באירופה לוטשות לכיוונך עיניים.
החשיפה שאתם כל כך מדברים עליה, מתבטאת בסופו של דבר בשני משחקים-שלושה במפעל אירופאי ולא בטוח שהוא ירשים שם.
בליגה האיטלקית החשיפה היא תמידית וממושכת, לא משחק אחד ולא שניים ולא שלושה, עונה שלמה שכל הקבוצות החזקות באירופה לוטשות לכיוונך עיניים.