זוהר חוגג
- אושרי האדום
זוהר חוגג
מישהו יכול להגיד לי מה איתו?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: זוהר חוגג
כן, יצא לי לדבר איתו במגרש, הוא חזר להתאמן אימוני ריצה מסביב למגרש... יחד עם זאת הוא עדיין לא יודע כמה זמן הוא יעדר(לפחות זה מה שהבנתי ממנו) אם אתה שואל אותי, לדעתי למחזור השביעי(עוד 3 שבועות), הוא כבר יהיה כשיר. אמן.
עד לפעם הבאה שהוא יתפרק.
תשמע אני חולה עליו אבל הוא פשוט עשוי מלגו.
תשמע אני חולה עליו אבל הוא פשוט עשוי מלגו.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
שיחזור מהר!!!!!!! אנחנו צריכים אותו!!!!!!!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ישב איתנו היום ביציע התותח.
מקווה שישוב לאימונים מלאים בשבועיים הקרובים (לקראת לוד).
עם כל האהבה, ויש המון, הפציעות פשוט גומרות עליו - זה לא כבר מזמן לא נורמלי.
מקווה שישוב לאימונים מלאים בשבועיים הקרובים (לקראת לוד).
עם כל האהבה, ויש המון, הפציעות פשוט גומרות עליו - זה לא כבר מזמן לא נורמלי.
- נמרוד ברדה
- Title: קרייזי-רד
אתמול ישבתי איתו במחצית ודיברנו על חוסר המזל....הוא בהחלט נשמע מאוכזב מעיניין. נקווה שיחזורכמה שיותר מהר העמדה של זרקו צועקת למחליף ראוי!
ליעד אדום בנשמה:
[thumbnail]http://up26.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/ncgzmju2mht2.jpg[/thumbnail]
[thumbnail]http://up26.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/ncgzmju2mht2.jpg[/thumbnail]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא כל הזמן נפצע, לדעתי צריכים לקחת אותו מיד אחריי שהוא יחזור לחדר כושר, לחזק לו את הגוף, ולא ישר לתת לו לשחק, ורק כעבור חודש של אימונים בחדר כושר וישיבה על הספסל בלי שהוא מרבה לשחק (כדי שהוא לא יפצע חלילה...) לעלות אותו בצורה איטית, וכל פעם לתת לו 5 דקות פה 10 דקות שם, וכעבור שלושה חודשים אני מבטיח לכם שהוא יהיה באנקר בהרכב של הקבוצה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תמיד אומרים שהוא יהיה בהרכב עד לפעם הבאה שהוא נפצעדר אדום בנשמה כתב:הוא כל הזמן נפצע, לדעתי צריכים לקחת אותו מיד אחריי שהוא יחזור לחדר כושר, לחזק לו את הגוף, ולא ישר לתת לו לשחק, ורק כעבור חודש של אימונים בחדר כושר וישיבה על הספסל בלי שהוא מרבה לשחק (כדי שהוא לא יפצע חלילה...) לעלות אותו בצורה איטית, וכל פעם לתת לו 5 דקות פה 10 דקות שם, וכעבור שלושה חודשים אני מבטיח לכם שהוא יהיה באנקר בהרכב של הקבוצה!
כואב לי עליו ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בפציעה האחרונה שלו כבר נקרע לי הלב עליו.
מקווה שזו האחרונה באמת, אחרת כבר רצוי שיחליף מקצוע.
מקווה שזו האחרונה באמת, אחרת כבר רצוי שיחליף מקצוע.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אוהד מרחוק
אל תצפו יותר מדי לראות את זוהר בהרכב.
קודם כל ייקח לו זמן לחזור לכושר משחק טוב ולהדביק את הפער משאר השחקנים.
חוץ מזה, גיא לוי משחק עם קשר 50/05 וקשר אחורי נטו.
בתחילת העונה הוא בנה את הסגל כך שבכל עמדה ישנם שני שחקנים. זוהר וזולו כקשרים 50/50, וזרקו ואוקוגו כקשרים אחוריים.
במחנה האימונים גיא תירגל את זרקו וזולו.
בתחילת העונה זוהר פתח בתחילה בגלל שזולו היה פצוע, ובהמשך בגלל יכולת טובה.
לאחר הפציעה של זוהר, גיא לוי אמר שהוא מודאג מהפציעה שלו, שכן הוא היה צריך למשוך איתו כל עוד זולו פצוע.
לסיכום, לדעתי זולו וזוהר הם על אותו תפקיד ורוב הסיכויים שגיא לא ירכיב אותם יחד. ומאחר וזולו מציג יכולת טובה ואף כובש ובונה מצבים, זוהר בעיקר יהיה שחקן מחליף.
בתחילת העונה הוא בנה את הסגל כך שבכל עמדה ישנם שני שחקנים. זוהר וזולו כקשרים 50/50, וזרקו ואוקוגו כקשרים אחוריים.
לאחר הפציעה של זוהר, גיא לוי אמר שהוא מודאג מהפציעה שלו, שכן הוא היה צריך למשוך איתו כל עוד זולו פצוע.
לסיכום, לדעתי זולו וזוהר הם על אותו תפקיד ורוב הסיכויים שגיא לא ירכיב אותם יחד. ומאחר וזולו מציג יכולת טובה ואף כובש ובונה מצבים, זוהר בעיקר יהיה שחקן מחליף.
לא יודע אני כבר איבדתי את התקווה שלי לגביי זוהר.אוהד מרחוק כתב:אל תצפו יותר מדי לראות את זוהר בהרכב.
הוא מסוג השחקנים שמה שהם לא יעשו לא הולך להם, תמיד נפצעים מיד כשחוזרים.
אחד מהם הוא לדוגמה ניר רחמין ששיחק אצלנו בעונה הירידה, היה מצוין אבל נפצע שוב ופרש בגיל צעיר מאוד, או דוגמא יותר מפורסמת רונלדו הברזילאי שהפציעה בברך תוקפת אותו כל פעם מחדש בשיא.
מקווה בשבילו שיחזור כמו גדול כי הוא באמת שחקן נשמה ובאמת שחקן שאוהב את המועדון ונלחם עבורו.
אבל אני חסר תקווה לגביו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."