הפועל השלושה באר-שבע, תקציר משחק העליה
הפועל השלושה באר-שבע, תקציר משחק העליה
https://www.youtube.com/watch?v=1_haO0KRiAo" onclick="window.open(this.href);return false;
גם קצת קומדי סטור שימו לב לשוער של היריבה
גם קצת קומדי סטור שימו לב לשוער של היריבה
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
Re: הפועל השלושה באר-שבע, תקציר משחק העליה
איך קוראים למס' 8 של ב"ש ?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ירדן אבו חצירא.
מה שמלחיץ אותי זה השוער ניראה מאוד חלש הרבה פוזה בכל זינוק, להוסיף את זה שכבר היה לו רעיון בעיתון מקומי אז השם ישמור

כן גם לי הוא תפס את העין.. טכניקה מעולהשמעון א כתב:איך קוראים למס' 8 של ב"ש ?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מדובר בשוער השני של היריבה.
למען האמת גם לקח לא מעט הצלות למרות הביקורת על המראה החיצוני שלו.
הרבה שנים לא זכור לי שיצא מהנוער חלוץ כל כך מרשים כמו אבו לאבן. יש לו מיקום מצוין, יודע לשחק עם הגב לשער, להסתובב על שחקנים, יש לו טכניקה, בעיטה חזקה ובעיקר סיומת מצוינת. פרוספקט מצוין לעתיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
לא הוזכר כאן, אבל המועדון יוציא הסעות חינם למשחק, שעה 14:00 מהמשרדים.
יופי של יוזמה. אומנם יש בית ספר (באחד מעיתוני הסופ"ש ויקו דיבר על כך ש4 הקבוצות הסכימו להזיז את המשחק למחר, שלישי, שהילדים עוד בחופש וזה כרוך בהסכמה של הטלוויזיה ובסופו של דבר ערוץ הספורט טירפד את המהלך) אבל עדיין הסעה בחינם לכל מי שירצה זה יופי של דבר.
יופי של יוזמה. אומנם יש בית ספר (באחד מעיתוני הסופ"ש ויקו דיבר על כך ש4 הקבוצות הסכימו להזיז את המשחק למחר, שלישי, שהילדים עוד בחופש וזה כרוך בהסכמה של הטלוויזיה ובסופו של דבר ערוץ הספורט טירפד את המהלך) אבל עדיין הסעה בחינם לכל מי שירצה זה יופי של דבר.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ליאור שלגי ארגן את ההסעה בחינם,מקווה שזה יצדיק את עצמו בעקבות החזרה ללימודים.אדום בלב בנשמהההה כתב:לא הוזכר כאן, אבל המועדון יוציא הסעות חינם למשחק, שעה 14:00 מהמשרדים.
- The red one
יצדיק? איך זה יכול להצדיק?
זה לא שהוא יקבל החזר הוצאות על זה, הרי ממילא זה חינם, אז מה זה משנה אם יגיע בן אדם אחד או 40. בכל מקרה אל תצפו להרבה, ואגב לא ראיתי שום פרסום בפייסבוק על זה וחבל, זה כלי התקשורת האולטימטיבי לדברים האלה, גם הקאמלס גם הקרייזי גם האתר הרישמי...שום כלום, בקושי תפסתי את זה בכותרת דרך הקמאלס (פה גם לא הודיעו) אז אחרי השיווק הקטסטרופלי בכלל צפוי שלא יגיעו הרבה...
זה לא שהוא יקבל החזר הוצאות על זה, הרי ממילא זה חינם, אז מה זה משנה אם יגיע בן אדם אחד או 40. בכל מקרה אל תצפו להרבה, ואגב לא ראיתי שום פרסום בפייסבוק על זה וחבל, זה כלי התקשורת האולטימטיבי לדברים האלה, גם הקאמלס גם הקרייזי גם האתר הרישמי...שום כלום, בקושי תפסתי את זה בכותרת דרך הקמאלס (פה גם לא הודיעו) אז אחרי השיווק הקטסטרופלי בכלל צפוי שלא יגיעו הרבה...
- Sir Alex Ferguson
היום התחילו לפרסם את הנושא בפייסבוק.אדום בלב בנשמהההה כתב:יצדיק? איך זה יכול להצדיק?
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
למרות שזה רק הנוער,היה לי ממש כיף לראות את התקציר. משחק זורם,התקפי,על כל הקופה כמו שצריך להיות.
כמו שהזכירו פה,מס' 8 מצויין ואבו לאבן...שמעו,יש לבן אדם אחושלוקי קילר אינסטינקט.
כמו שהזכירו פה,מס' 8 מצויין ואבו לאבן...שמעו,יש לבן אדם אחושלוקי קילר אינסטינקט.
- Sir Alex Ferguson
לאבו לאבן יש 25 שערים בליגה ועוד 3 בגביע המדינה, סך הכל 28 שערים השנה, מדהים.messiah כתב:למרות שזה רק הנוער,היה לי ממש כיף לראות את התקציר. משחק זורם,התקפי,על כל הקופה כמו שצריך להיות.
איזו סיומת לאבו לאבן מדהים. רק הבעיה שנראת לי שהוא נראה חלש פיזית והבלמים של ליגת העל זה לא הבלמים של הנוער ארצית.
גם אני תהיתי מזה מס' 8, טכניקה נהדרת יכולת דריבל מצויינת אהבתי אותו.
כיף כיף לראות שיש משהו.
גם אני תהיתי מזה מס' 8, טכניקה נהדרת יכולת דריבל מצויינת אהבתי אותו.
כיף כיף לראות שיש משהו.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השוער של השקמה מאוד מוזר, והוא לדעתי בכלל לא שמן, אלא יותר בכיוון של מסטול חחח
אגב השוער שלנו דיי משחק אותה כמו איזה שוער בליגת העל צועק על הבלמים כאילו אין מחר, מה נהיה, פישר לא קטן הוא נראה לי.
אגב השוער שלנו דיי משחק אותה כמו איזה שוער בליגת העל צועק על הבלמים כאילו אין מחר, מה נהיה, פישר לא קטן הוא נראה לי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!