18 ימים- 4 קלאסיקו
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: 18 ימים- 4 קלאסיקו
מוריניו בניהול משחק מדהים הפתיע את ברסה במחצית הראשונה, גוארדיולה היה בטוח בריאל תבוא לעוד בונקר כמו בליגה ובמקום זה ריאל יצאה כמו מלוע של תותח ופשוט תקפה את שחקני ברסה כמו שרק קבוצות של מוריניו יכולות.
במחצית השניה ריאל התעייפו וברסה חזרה לשלוט אבל קאסיאס ועוד קאסיאס השאירו את מדריד במשחק.
בסופו של דבר ריאל הלכה על מתפרצות וניצחה עם מתפרצת.
הגיע לריאל הנצחון רק בגלל הנחישות המדהימה אתמול, בזה הם הפתיעו את האפתיות והטיפה בטחון עצמי מופרז של שחקני קטלוניה.
מעניין איזה עוד הפתעות מכין מוריניו לפפ בחצאי הגמר, אני עדיין מאמין ששם הקבוצה הטובה בעולם עם השחקן הטוב בעולם תעלה לגמר ( לא רושם מי כי זה ברור כבר כמה שנים מי זאת)
במחצית השניה ריאל התעייפו וברסה חזרה לשלוט אבל קאסיאס ועוד קאסיאס השאירו את מדריד במשחק.
בסופו של דבר ריאל הלכה על מתפרצות וניצחה עם מתפרצת.
הגיע לריאל הנצחון רק בגלל הנחישות המדהימה אתמול, בזה הם הפתיעו את האפתיות והטיפה בטחון עצמי מופרז של שחקני קטלוניה.
מעניין איזה עוד הפתעות מכין מוריניו לפפ בחצאי הגמר, אני עדיין מאמין ששם הקבוצה הטובה בעולם עם השחקן הטוב בעולם תעלה לגמר ( לא רושם מי כי זה ברור כבר כמה שנים מי זאת)
ראמוס הוריד את הגביע והאוטובוס דרס ושבר אותו
לא יודע אם לצחוק או לבכות..

- clark kent
- יצירת קשר:
חחחחחחחחחחחחחחniv1 כתב:ראמוס הוריד את הגביע והאוטובוס דרס ושבר אותולא יודע אם לצחוק או לבכות..

איזה באסה!
בתגובה שחקני ברצלונה פתחו שמפניות

בנתיים ההימור שלי מוצלח אמרתי תיקו משחק ראשון ונצחון לריאל בגמר
נקווה שימשייך ככה ואולי טעות רק במשחק הרביעי שאמרתי שבארסה ינצחו
מה שכן משחק לוחם ללא פשרות של ריאל הגיע הזמן שקבוצות יבינו שככה משחקים מול ברצלונה לא לתת להם את חופש הפעולה להוריד אותם לדשא שצריך ולא לתת כבוד לשחצן המגעיל והמכוער בשם מסי
כרגיל בוסקץ עם עוד הצגה במשחק שיכלה לעשות בלאגן ומסצארנו שנדבק ממנו
פינטו לקח 3 גולים של 100 אחוז ופישל בסוף אבל זה לא מוריד מרונלדו שהתרוממם ניפלא
עוד שבוע הקרב נמשך
זה שי !
נקווה שימשייך ככה ואולי טעות רק במשחק הרביעי שאמרתי שבארסה ינצחו
מה שכן משחק לוחם ללא פשרות של ריאל הגיע הזמן שקבוצות יבינו שככה משחקים מול ברצלונה לא לתת להם את חופש הפעולה להוריד אותם לדשא שצריך ולא לתת כבוד לשחצן המגעיל והמכוער בשם מסי
כרגיל בוסקץ עם עוד הצגה במשחק שיכלה לעשות בלאגן ומסצארנו שנדבק ממנו
פינטו לקח 3 גולים של 100 אחוז ופישל בסוף אבל זה לא מוריד מרונלדו שהתרוממם ניפלא
עוד שבוע הקרב נמשך
זה שי !

אם הייתי יודע להכין סרטון היתי מראה לכם מה מחליא בפפה.
הכניסות עם שני הרגלים קדימה הדריכות על הרגליים שזה נראה כמקרי אבל זה ממש לא.
הכניסות עם שני הרגלים קדימה הדריכות על הרגליים שזה נראה כמקרי אבל זה ממש לא.
בס"ד
קצת עדכונים:
1.הגביע בסדר גמור (ראמוס הפיל את הגביע שנדרס ע"י האוטובוס) והוצג בברנבאו.

2.אדריאנו,מגנה של ברצלונה,נפצע במשחק גמר הגביע וייעדר כחודש מן המגרשים,המשמעות העיקרית היא שהוא יפסיד את את חצאי הגמר.
3.אופ"א החליטה שלא להעניש את אנדרס אינייסטה על הצהוב המכוון שספג נגד שחטאר על מנת להתנקות מצהובים לקראת חצאי הגמר והא יוכל לשחק בברנבאו.
4.ריקרדו קראבליו המוצהב יחמיץ את המשחק הראשון של חצאי הגמר.
קצת עדכונים:
1.הגביע בסדר גמור (ראמוס הפיל את הגביע שנדרס ע"י האוטובוס) והוצג בברנבאו.

2.אדריאנו,מגנה של ברצלונה,נפצע במשחק גמר הגביע וייעדר כחודש מן המגרשים,המשמעות העיקרית היא שהוא יפסיד את את חצאי הגמר.
3.אופ"א החליטה שלא להעניש את אנדרס אינייסטה על הצהוב המכוון שספג נגד שחטאר על מנת להתנקות מצהובים לקראת חצאי הגמר והא יוכל לשחק בברנבאו.
4.ריקרדו קראבליו המוצהב יחמיץ את המשחק הראשון של חצאי הגמר.
- clark kent
- יצירת קשר:
הם הכינו בוודאות גביע חדש כי המקורי נשבר לכמה חלקים וכל הפח התעקם
בס"דclark kent כתב:הם הכינו בוודאות גביע חדש כי המקורי נשבר לכמה חלקים וכל הפח התעקם
או שהגביע של החגיגות היה גביע מזויף ממתכת רגילה.
תמונת הגביע השבור:

נראה כמו גביע דומה שהכינו רק בשביל החגיגות.
yossi כתב:בס"ד
קצת עדכונים:
ר.
ברור אלא מה יתנו לבארסה עונש ..? הצחקתם אותי
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רק אני מקבל פלאשבק מחגיגות הגביע שלנו ב-97?...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חחחחח שי יא ממורמר. אין לי יותר מה להגיד אתה באמת חושב שמגיע לו הרחקה ?
אלונסו וראמוס עשו את זה וקיבלו רק קנס , אז למה שאינייסטה יקבל 2 משחקים בחוץ ?
אחחחח מוריניו החדיר בכם את הבכינות
אלונסו וראמוס עשו את זה וקיבלו רק קנס , אז למה שאינייסטה יקבל 2 משחקים בחוץ ?
אחחחח מוריניו החדיר בכם את הבכינות
אי אפשר לחשוד אפילו בצחוק שאני אוהד ריאל מדריד , להיפך אני שונא אותם ואת המאמן המגעיל שלהם.
אבל דבר אחד הוכח היטב ב-2 המשחקים האחרונים בין בארסה לרעל מדריד , זוזה מוריניו המאמן הטוב בעולם.
אפשר להתווכח עד מחר עם שיטות המשחק שלו , הפילוסופיה שלו , הבכיינות שלו , על דבר אחד אין ויכוח - האיש מכונת תארים.בכל מקום שבו הוא עבד המועדון זכה בתואר אחד לפחות , נראה את גוורדיולה מביא את גביע האלופות לאינטר.
לדעתי ב- 2 משחקי סופר קלאסיקו האחרונים התפוצץ בלון שנופח מעבר לכל פורפורציה - פפ גווארדיולה.
לדעתי מדובר במאמן בינוני , בניית הסגל לקויה , אין עומק בספסל , השחקנים המובילים סחוטים אחרי עונה מתישה בעוד ששחקני ריאל רעננים , התלות במסי גדולה מדי , אין חלוץ בספסל שיכול להחליף את וויה שכבר חודשיים לא פוגע.
הנה עוד מישהו שחושב כמוני http://sports.walla.co.il/?w=/162/1817163
להגיע ליישורת האחרונה של העונה בלי חלוץ נורמלי זה ביזיון , כאשר פויול פצוע ההגנה מתרסקת זה ביזיון , לכל זה יש רק אחראי אחד - גווארדיולה.
עוד בלון שנופח מעבר למימדיו זה ברצלונה , עם כל הצער והכאב (אני אוהד ברצלונה) מדובר בקבוצה בינונית פלוס
להיות חכם על קבוצות כמו אוססונה זה גם אני יכול , ברגע שמעמידים מול בארסה אתגר רציני עם מאמן טקטיקן כל "האימפריה" קורסת.
ראיתי את זה כבר מול צ'לסי בליגת האלופות בחצי גמר 2008/2009 , אלמלא השופט אין מצב שבארסה עוברת שלב.
שנה שעברה נגד אינטר "האימפריה" שוב קורסת כאשר היא ניצבת מול הגנה חזקה , השנה נגד ריאל מדריד בחצי גמר יקרה אותו דבר.
לפעמים צריך לשנות גישה ולשחק מכוער על מנת להשיג את התוצאה הרצויה , אבל מאמן שנחשב "פילוסוף" יודע רק לשחק התקפי.
אם אין למאמן של קבוצה ארסנל רחב של אפשרויות הוא מראש נידון לכישלון , מוריניו הביס את גווארדיולה פעמיים , ביום רביעי הוא כבר יתעלל בו.
לבארסה אין מה למכור בחצי גמר ליגת האלופות , ברגע שסוגרים את שלישיית הקסם מסי - צאבי - אינייסטה בארסה נראית אומללה.
לפחות אני מקווה שאת האליפות הם לא יצליחו לפספס , יכול להיות שההגמוניה בספרד ובעולם עוברת כרגע לריאל , לכן אם בשנים הקרובות אין סיכוי לתארים (אלא אם יעשו הסכם שידור חדש בספרד שיחלק את הכספים בצורה הוגנת) לפחות את האליפות האחרונה הזאת צריך לחגוג כמו שצריך.
אבל דבר אחד הוכח היטב ב-2 המשחקים האחרונים בין בארסה לרעל מדריד , זוזה מוריניו המאמן הטוב בעולם.
אפשר להתווכח עד מחר עם שיטות המשחק שלו , הפילוסופיה שלו , הבכיינות שלו , על דבר אחד אין ויכוח - האיש מכונת תארים.בכל מקום שבו הוא עבד המועדון זכה בתואר אחד לפחות , נראה את גוורדיולה מביא את גביע האלופות לאינטר.
לדעתי ב- 2 משחקי סופר קלאסיקו האחרונים התפוצץ בלון שנופח מעבר לכל פורפורציה - פפ גווארדיולה.
לדעתי מדובר במאמן בינוני , בניית הסגל לקויה , אין עומק בספסל , השחקנים המובילים סחוטים אחרי עונה מתישה בעוד ששחקני ריאל רעננים , התלות במסי גדולה מדי , אין חלוץ בספסל שיכול להחליף את וויה שכבר חודשיים לא פוגע.
להגיע ליישורת האחרונה של העונה בלי חלוץ נורמלי זה ביזיון , כאשר פויול פצוע ההגנה מתרסקת זה ביזיון , לכל זה יש רק אחראי אחד - גווארדיולה.
עוד בלון שנופח מעבר למימדיו זה ברצלונה , עם כל הצער והכאב (אני אוהד ברצלונה) מדובר בקבוצה בינונית פלוס
להיות חכם על קבוצות כמו אוססונה זה גם אני יכול , ברגע שמעמידים מול בארסה אתגר רציני עם מאמן טקטיקן כל "האימפריה" קורסת.
ראיתי את זה כבר מול צ'לסי בליגת האלופות בחצי גמר 2008/2009 , אלמלא השופט אין מצב שבארסה עוברת שלב.
שנה שעברה נגד אינטר "האימפריה" שוב קורסת כאשר היא ניצבת מול הגנה חזקה , השנה נגד ריאל מדריד בחצי גמר יקרה אותו דבר.
לפעמים צריך לשנות גישה ולשחק מכוער על מנת להשיג את התוצאה הרצויה , אבל מאמן שנחשב "פילוסוף" יודע רק לשחק התקפי.
אם אין למאמן של קבוצה ארסנל רחב של אפשרויות הוא מראש נידון לכישלון , מוריניו הביס את גווארדיולה פעמיים , ביום רביעי הוא כבר יתעלל בו.
לבארסה אין מה למכור בחצי גמר ליגת האלופות , ברגע שסוגרים את שלישיית הקסם מסי - צאבי - אינייסטה בארסה נראית אומללה.
לפחות אני מקווה שאת האליפות הם לא יצליחו לפספס , יכול להיות שההגמוניה בספרד ובעולם עוברת כרגע לריאל , לכן אם בשנים הקרובות אין סיכוי לתארים (אלא אם יעשו הסכם שידור חדש בספרד שיחלק את הכספים בצורה הוגנת) לפחות את האליפות האחרונה הזאת צריך לחגוג כמו שצריך.
ארסנל זה לא אתגר רציני? מנצ'סטר יונייטד זה לא אתגר רציני? ריאל מדריד זה לא אתגר רציני?דורון כהן כתב:אי אפשר לחשוד אפילו בצחוק שאני אוהד ריאל מדריד , להיפך אני שונא אותם ואת המאמן המגעיל שלהם.
תנשום עמוק, ברצלונה לא תנצח כל הזמן בזה תהיה בטוח. אם האצבעות של קסיאס נמתחות סנטימטר אחד פחות בארסה לוקחת את הגביע הזה ולא היית מדבר ככה.
מדהים איך הפסד דחוק אחד מבטל הישגים מדהימים כמו שברצלונה השיגה ב-3 העונות האחרונות.
חדירה גמראת העונה.. בלי חדירה וקראבליו במשחק הראשון נראה כמעט בלתי אפשרי.. אבל מוריניו כל פעם מוכיח מחדש איזה גאון הוא, אני מאמין שיצליח לעשות עוד משהו מפתיע וטוב