אוהד כהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: אוהד כהן

שליחה על ידי זה שי ! »

תוסיף לזה שערים בטדי מחוץ לרחבה וכדור מושמט מול בני יהודה שהפך לשער כאשר בעטו לו גם מחוץ לרחבה
גול של טוטו תמוז לפינה שלו מול הפועל ת"א

בקיצור כולם מנסים לנקות אותו מאחריות אבל הוא אשם !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אתמול הוא אשם ב100% בשער הראשון אבל אתם מגזימים ברשימת השערים שאתם מפילים עליו.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

עוד פעם חוזרים לאותו ויכוח? אוהד כהן שוער טוב, לא שוער מצויין, לא מהאליטה אבל לא מהגרועים. הוא פחות טוב מדוידוביץ', אניימה, שטראובר ואיינוגבה, הוא ברמה של מאיר כהן וגורש ויותר טוב משקל וארקין וכו'. אי לכך הוא גם עוצר פחות או יותר את אותם שערים וסופג את אותם שערים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:עוד פעם חוזרים לאותו ויכוח? אוהד כהן שוער טוב, לא שוער מצויין, לא מהאליטה אבל לא מהגרועים. הוא פחות טוב מדוידוביץ', אניימה, שטראובר ואיינוגבה, הוא ברמה של מאיר כהן וגורש ויותר טוב משקל וארקין וכו'. אי לכך הוא גם עוצר פחות או יותר את אותם שערים וסופג את אותם שערים.
שלא תחשוב ידידאל שאני מאשים אותו ביכולת רעה השנה או שהוא אשם בכל השערים שציינו פשוט לדעתי השערים שהוא סופג מרחוק מלמדים על בעיה מאוד קשה של אוהד כהן בבעיטות מחוץ לרחבה. הייתי שמח אם בקבוצה היו עובדים איתו על הנקודה. מדובר בבחור גבוה (מעל 1.90) ולכן לא מובן למה הוא תמיד עומד מחוץ לשער בבעיטות מרחוק. הוא לא צריך את המטרים קדימה. שישאר בקו השער ויפסיק להפוך כל בועט שלישי (6 שערים מחוץ לרחבה בקצת יותר מ18 משחקים) לגדול.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מוזמנים לראות את התקציר: https://one.co.il/Article/173042.html" onclick="window.open(this.href);return false;
איך שלא תהפכו את זה, שני שערים של אוהד כהן. במיוחד השני.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

מוזר אבל הזינוק שלו בגול הראשון על הריצפה הזכיר לי מישהו ...מישהו שהוא במקרה מאמן השוערים/מנכ"ל שלו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ג'וני כתב:מוזר אבל הזינוק שלו בגול הראשון על הריצפה הזכיר לי מישהו ...מישהו שהוא במקרה מאמן השוערים/מנכ"ל שלו.
ואללה אתה צודק..!
חחח
זינוק רחמים קלאסי
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מה יהיה ?
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא יודע, יתכן שטעינו ואוהד כהן מעבר לשיאו?
האם יש מקום להושיב אותו בספסל בשבוע הקרוב גם לאור היכולת המקצועית וגם לאור ההתנהגות מחוץ למגרש והתגובה לאוהדים?
אולי שבוע מחוץ להרכב יחזיר את אוהד כהן של תחילת השנה? אומנם לא שוער גדול אבל גם לא שוער שחוטף שני שערים ממצב וחצי כמו בחודש האחרון...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב:לא יודע, יתכן שטעינו ואוהד כהן מעבר לשיאו?
האם יש מקום להושיב אותו בספסל בשבוע הקרוב גם לאור היכולת המקצועית וגם לאור ההתנהגות מחוץ למגרש והתגובה לאוהדים?
אולי שבוע מחוץ להרכב יחזיר את אוהד כהן של תחילת השנה? אומנם לא שוער גדול אבל גם לא שוער שחוטף שני שערים ממצב וחצי כמו בחודש האחרון...
בס"ד
הבעיה היא איזה שוער תעלה מהספסל?
ליפשיץ,דוידי ומכלוף הם שוערי פח שכל דרד'לה למסגרת יכולה להפוך לגול,במצבנו שאנחנו עדיין בעיצומו של משבר זה לא יהיה מהלך נכון.
בלי ספק לשנה הבאה נצטרף למצוא שוער חדש,קדוש\ניצן\לויטה\קליימן צריכים להיות הכיוון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב: בס"ד
הבעיה היא איזה שוער תעלה מהספסל?
ליפשיץ,דוידי ומכלוף הם שוערי פח שכל דרד'לה למסגרת יכולה להפוך לגול,במצבנו שאנחנו עדיין בעיצומו של משבר זה לא יהיה מהלך נכון.
בלי ספק לשנה הבאה נצטרף למצוא שוער חדש,קדוש\ניצן\לויטה\קליימן צריכים להיות הכיוון.
לצערנו במצב הנוכחי עדיף כבר לתת לליפשיץ' את הצאנס. אם קלינגר הביא אותו סימן שהוא מאמין בו וגם אם אני לא אהבתי את ההחתמה של ליפשיץ' אם הוא כבר כאן אז עכשיו זה הזמן לתת לו את הצאנס.
אוהד כהן פשוט לא בפוקוס, לא מנטלית ולא מקצועית.
הייתי בטוח שהוא לא יכול להציג יכולת חלשה יותר מאשר בתקופה האחרונה עד שהגיע המשחק היום מול אשקלון. יציאות גרועות בשני השערים הראשונים לכדורי הגובה וכמובן הגול השלישי ששוער ברמות האלה לא יכול לספוג.

כרגע אוהד כהן הוא מסננת ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להתחיל כל משחק בפיגור של שערים.
לא כל שבוע תהיה מולנו אשקלון ואולי עם ליפשיץ בשער שירצה להוכיח את עצמו המצב יהיה טוב יותר.
המצב עם אוהד כהן לא יכול להימשך.

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

אגב, ביציע עוד נפלו על אוהד כהן והמשיכו לקלל
אז נכון שהוא לא שוער העשור והוא גם לא יוצא ממש לכדורים (לדעתי עניין של בטחון) אבל אחרי הצפיה בטלויזיה שחקנים נגחו ועמדו לבד מול השער כדור שהגיע להם עד הראש
לא חושב שיכול לעשות יותר מידי

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אהרוני כתב:אגב, ביציע עוד נפלו על אוהד כהן והמשיכו לקלל
אז נכון שהוא לא שוער העשור והוא גם לא יוצא ממש לכדורים (לדעתי עניין של בטחון) אבל אחרי הצפיה בטלויזיה שחקנים נגחו ועמדו לבד מול השער כדור שהגיע להם עד הראש
לא חושב שיכול לעשות יותר מידי
אהרון מה יהיה, עד מתי תגן עליווווווו!

באחד הגולים שם הוא יצא לכדור, אח"כ התחרט, ניסה שוב לצאת... אולי שיהיה החלטי ?!

עזוב נו, שנינו יודעים שהוא בתקופה נוראית.
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

הילה זה לא קשור ללהגן עליו ,אני גם חושב שהוא חלש ,אבל זה שיקללו אותו עוד לפני שהתחיל המשחק זה בטח לא יוסיף .די נו זה מה יש לנו צריך לנסות להחזיר לו את הביטחון ולחסוך את התקפי לב האלה הוא גמר עלי כבר העונה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

נדב סגרון כתב:הילה זה לא קשור ללהגן עליו ,אני גם חושב שהוא חלש ,אבל זה שיקללו אותו עוד לפני שהתחיל המשחק זה בטח לא יוסיף .די נו זה מה יש לנו צריך לנסות להחזיר לו את הביטחון ולחסוך את התקפי לב האלה הוא גמר עלי כבר העונה.
מבחינתי כעת כשאין לנו מה להציל כ"כ מהעונה, אין שום סיבה לא לנסות לתת את המושכות לאורי מכלוף. קשה לי להאמין שהוא מסוגל להציג יכולת נפולה משל אוהד ואולי הזעזוע הזה מתבקש. אי אפשר ככה נדב, כל שבוע הוא שווה לפחות גול אחד.
תמונה

שלח תגובה