ניר קלינגר פותח הכל..
article_detail.php?aid=351" onclick="window.open(this.href);return false;
"מכבי חיפה ותל אביב לא מעניינות אותי"
"מכבי חיפה ותל אביב לא מעניינות אותי"
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- dardasmiley
Re: "מכבי חיפה ותל אביב לא מעניינות אותי"
ראיון לעניין, שאלות שמעניינות את הקהל וחשובות.
כל הכבוד!
אני חושב שאפשר היה להרחיב קצת בנושא הנוער אבל לא נורא
כל הכבוד!
אני חושב שאפשר היה להרחיב קצת בנושא הנוער אבל לא נורא
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מדהים, פשוט כייף לקרוא את הריאיון הזה ולגלות שיש מאמן כזה אני מקווה שהתקופה הרעה תעבור ומי יודע אולי עוד נזכה לראות יחד עם קלינגר את הקבוצה רצה לזכייה בגביע או בליגה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שלום לכולם אני חדש פה.
ועכשיו לגבי הראיון ועל קלינגר.
תמיד פיללתי וקיוויתי שהוא יגיע לפה, אולי זה ישמע לכם קצת מוקצן אבל קיבלנו את המאמן מספר אחד בארץ.
נכון שגוטמן כרגע בראש בפרמידה בגלל המהפכה שעשה בהפועל ת"א, אבל אסור לשכוח שלקח לו זמן לעשות את זה.
3 עונות לקח לגוטמן לבנות את הפ' ת"א ככה.
אז אני מאמין שקלינגר יעשה את זה גם כן
.
אני אופטימי להבדיל מרוב אוהדי ב"ש הפסימים, ואל תגידו שמה שאגיד עכשיו לא נכון.
"כל שחקן או איש צוות שמגיע לב"ש מבחינתכם הוא כמה רמות פחות מהיריבות שלנו במיוחד שמדובר בגדולות"
ויש הרבה דוגמאות.
ודוגמא מצויינת לכרגע אלי גוטמן - לא נתנו לו לעבוד, ויותר מיזה עשו לו תמוות.
וגם לגבי ג'ורג' דוארטה - אוהדי ב"ש אמרו שהוא בלוף אחד גדול שזרקנו אותו וההמשך כבר ידוע.
אני לא ימשיך עם הדוגמאות כי זה לא העניין!
ולסיכום אומר באהבה,
אוהדי ב"ש?, נכון שאנחנו לא הכי טובים בליגה כרגע.
אבל גם אצלנו יכולים לצמוח ולהגיע שחקנים/אנשי צוות ברמות הכי גבוהות בארץ וברמות טובות באירופה.
בחיים אל תזלזלו בחלק הטוב שיש לנו, ובחלק הטוב שיכול להיות לנו.
נכון שכרגע אנחנו לא הכי טובים ולא הכי פופולארים בארץ, אבל גם את רומא לא בנו ביום אחד
.
אוהב אותכם הפועל ב"ש
ועכשיו לגבי הראיון ועל קלינגר.
תמיד פיללתי וקיוויתי שהוא יגיע לפה, אולי זה ישמע לכם קצת מוקצן אבל קיבלנו את המאמן מספר אחד בארץ.
נכון שגוטמן כרגע בראש בפרמידה בגלל המהפכה שעשה בהפועל ת"א, אבל אסור לשכוח שלקח לו זמן לעשות את זה.
3 עונות לקח לגוטמן לבנות את הפ' ת"א ככה.
אז אני מאמין שקלינגר יעשה את זה גם כן

אני אופטימי להבדיל מרוב אוהדי ב"ש הפסימים, ואל תגידו שמה שאגיד עכשיו לא נכון.
"כל שחקן או איש צוות שמגיע לב"ש מבחינתכם הוא כמה רמות פחות מהיריבות שלנו במיוחד שמדובר בגדולות"
ויש הרבה דוגמאות.
ודוגמא מצויינת לכרגע אלי גוטמן - לא נתנו לו לעבוד, ויותר מיזה עשו לו תמוות.
וגם לגבי ג'ורג' דוארטה - אוהדי ב"ש אמרו שהוא בלוף אחד גדול שזרקנו אותו וההמשך כבר ידוע.
אני לא ימשיך עם הדוגמאות כי זה לא העניין!
ולסיכום אומר באהבה,
אוהדי ב"ש?, נכון שאנחנו לא הכי טובים בליגה כרגע.
אבל גם אצלנו יכולים לצמוח ולהגיע שחקנים/אנשי צוות ברמות הכי גבוהות בארץ וברמות טובות באירופה.
בחיים אל תזלזלו בחלק הטוב שיש לנו, ובחלק הטוב שיכול להיות לנו.
נכון שכרגע אנחנו לא הכי טובים ולא הכי פופולארים בארץ, אבל גם את רומא לא בנו ביום אחד

אוהב אותכם הפועל ב"ש

ניב
לגבי הראיון עצמו שמח לדעת שיש כאן מישהו שרואה כאן את עצמו לטווח ארוך ולא מקפצה לקבוצות ה"גדולות".
מאמין שיידע לתקן את הדרוש תיקון לעונה הבאה.
דבר אחד מאכזב אותי והוא שלפי מה שניר אומר, עדיין אין מעקב אחרי שחקנים לעונה הבאה.לדעתי זה חייב להתבצע כבר מעכשיו כי לאט לאט השחקנים הטובים נתפסים וסוגרים קבוצות.

לגבי הראיון עצמו שמח לדעת שיש כאן מישהו שרואה כאן את עצמו לטווח ארוך ולא מקפצה לקבוצות ה"גדולות".
דבר אחד מאכזב אותי והוא שלפי מה שניר אומר, עדיין אין מעקב אחרי שחקנים לעונה הבאה.לדעתי זה חייב להתבצע כבר מעכשיו כי לאט לאט השחקנים הטובים נתפסים וסוגרים קבוצות.
[align=center]
GIFSoup[/align]

לא צריך להתחיל לעקוב אחרי שחקנים מעכשיו מכיוון שהשלד הוא די ברור דוידזאדה סוארז גביש דובב גבאי אילוז תורג'מן בתוספת כנראה של עוד כמה שחקנים צעירים ומוכשרים שילחמו במגרש ...אביב כתב:ניב![]()
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כמה טוב שיש ניב דימור. נסיך אתה.
כיף לדעת שיש פה מאמן שימשיך פה יותר מעונה ורוב הקהל די מרוצה מזה, פשוט כיף.
כיף לדעת שיש פה מאמן שימשיך פה יותר מעונה ורוב הקהל די מרוצה מזה, פשוט כיף.
ריאיון מצויין ומאוד סנטימנטלי. קלינגר מאמן טוב ו4-5 משחקים ביזיוניים לא ימחקו את כל מה שהשיג בכדורגל כמאמן ואת כל הפוטנציאל
שעוד גלום בו. חכם עשתה אלונה ששמה פס על כל הברברים שנהנים להרוס את הקבוצה מבפנים והחתימה לעוד עונה את קלינגר.
מגיע לו לקבל לפחות עוד עונה כאן על הקווים ולו רק משום שמעולם לא דאג להטיל רפש ואשמה על גורמים אחרים בעת כשלונות אלא תמיד לקח
אחריות והבטיח לעשות הכל כדי לשנות את המצב.
עכשיו כשיש שקט בגזרת המאמן,לפחות מבחינת ההנהלה,זה הזמן של השחקנים לקחת את העניינים לידיים ואולי להציל משהו מהעונה הזאת.
שעוד גלום בו. חכם עשתה אלונה ששמה פס על כל הברברים שנהנים להרוס את הקבוצה מבפנים והחתימה לעוד עונה את קלינגר.
מגיע לו לקבל לפחות עוד עונה כאן על הקווים ולו רק משום שמעולם לא דאג להטיל רפש ואשמה על גורמים אחרים בעת כשלונות אלא תמיד לקח
אחריות והבטיח לעשות הכל כדי לשנות את המצב.
עכשיו כשיש שקט בגזרת המאמן,לפחות מבחינת ההנהלה,זה הזמן של השחקנים לקחת את העניינים לידיים ואולי להציל משהו מהעונה הזאת.