קלינגר חייב להמשיך!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
קלינגר חייב להמשיך!
קלינגר חייב להמשיך!
הקבוצה משחקת רע, אפילו רע מאוד, מביישים את הסמל יום אחרי יום, קורעים לאוהדים את הלב.
אבל רק עם יציבות בעמדת המאמן נתקדם!
רק תזכרו שאת עונת הגביע האחרונה הבאנו עם מאמן שסגר במחוזותנו שלוש שנים שלמות.
במשחק הקרוב חייבים לעודד ולקרוא בשמו של ניר קלינגר, שיבוא עד הגדר ולמחוא לו כפיים!
לשאר השחקנים, אפילו לא לאחד, אפילו לא למי שנראה שנותן קצת את הנשמה במשחקים האחרונים, אפילו לא לדוידזדה ולא לגביש, לאף אחד מהם לא לקרוא להגיע לגדר! רק לניר קלינגר! אולי ואם השחקנים יתעוררו ויתנו לנו סיבה מספיק טוב בשבת לקרוא להם, נעשה את זה רק אחרי שריקת הסיום של המשחק!
הקבוצה משחקת רע, אפילו רע מאוד, מביישים את הסמל יום אחרי יום, קורעים לאוהדים את הלב.
במשחק הקרוב חייבים לעודד ולקרוא בשמו של ניר קלינגר, שיבוא עד הגדר ולמחוא לו כפיים!
לשאר השחקנים, אפילו לא לאחד, אפילו לא למי שנראה שנותן קצת את הנשמה במשחקים האחרונים, אפילו לא לדוידזדה ולא לגביש, לאף אחד מהם לא לקרוא להגיע לגדר! רק לניר קלינגר! אולי ואם השחקנים יתעוררו ויתנו לנו סיבה מספיק טוב בשבת לקרוא להם, נעשה את זה רק אחרי שריקת הסיום של המשחק!
Re: קלינגר חייב להמשיך!
למה על על עזורי לא אמרת את זה? המצב שלנו היום הרבה יותר גרוע עם סגל יותר איכותי!
בכל העולם זה ככה שמאמן נכשל הוא עוזב, אז יאאלה שיעוף כבר
כי כשמאמן מביא 23 שחקנים בעונה אחת אתה מבין שזה לא האיש שיתקן ויוביל אותך קדימה...niv1 כתב:למה על על עזורי לא אמרת את זה? המצב שלנו היום הרבה יותר גרוע עם סגל יותר איכותי!
עם הסגל הקיים קשה להוציא קסמים.
נכון שאנחנו יכולים להוציא הרבה יותר, והקבוצה משחקת ממש לא טוב..
אבל אי אפשר לצפות ממאמן שבא בשנה הראשונה, עשה מהפכה גדולה ואיבד את השחקן הכי חשוב שלו במערך, שייקח אליפות.
מאמן צריך זמן עד שהוא מוצא את ההרכב הנכון, את השחקנים הנכונים, עד שהשחקנים מכירים אחד את השני ומשחקים בשיתוף פעולה, עד שהשחקנים מבינים מה המאמן דורש מהם ויוכיחו את זה על הדשא.
לא מכיר מאמן שעושה ככה פלאים בשנה אחת.. אולי אחת ל..
לא רואה אפשרות אחרת מלבד קלינגר על הקווים גם בשנה הבאה.
כי מי ידע לתקן את הטעויות של הקבוצה שנה הבאה יותר טוב מאשר מי שעשה אותן?
אבל אי אפשר לצפות ממאמן שבא בשנה הראשונה, עשה מהפכה גדולה ואיבד את השחקן הכי חשוב שלו במערך, שייקח אליפות.
מאמן צריך זמן עד שהוא מוצא את ההרכב הנכון, את השחקנים הנכונים, עד שהשחקנים מכירים אחד את השני ומשחקים בשיתוף פעולה, עד שהשחקנים מבינים מה המאמן דורש מהם ויוכיחו את זה על הדשא.
הפועל באר שבע ♥
- clark kent
- יצירת קשר:
Omer6 ,bs war תודה על התמיכה בדעותיי.
אני בטוח שיש אחוז גבוה של משתמשים שחושבים ככה אבל לא רושמים את זה בזמני סערה רגשיים כמו עכשיו.
יכולתי לחזות מי התנגד ויתנגד לדבריי
אני בטוח שיש אחוז גבוה של משתמשים שחושבים ככה אבל לא רושמים את זה בזמני סערה רגשיים כמו עכשיו.
יכולתי לחזות מי התנגד ויתנגד לדבריי
אם קלינגר לא ישאר גם בעונה הבאה..אנחנו נהיה בבעיה רצינית..
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

"מאז ולעולמים"

מישהו ביקש ממנו אליפות?! יש לו את התקציב ה5 הכי גדול שבית"ר הרחק מאחור, אם בעונה כזאת לא יכולים לסיים מקום 5+ אז באיזה עונה כן?! צריך זמן למצוא את ההרכב הראשון?! היה לו חודש+ לפני שהתחילה העונה התירוץ הזה אולי עובד עד למחזור ה7.. עשה טובה חוץ מלזיין תשכל אחרי כל משחק הוא לא עושה כלוםOmer6 כתב:עם הסגל הקיים קשה להוציא קסמים.
שלא לדבר על זה שהוא אמר שהמטרה והסגל מתאים לפליאוף עליון!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
clark kent כתב:קלינגר חייב להמשיך!
קצת נסחפת עם הגדר והמחיאות כפיים, אבל מסכים בגדול עם הקו הכללי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- clark kent
- יצירת קשר:
למה נסחפתי? כל הרעיון מאחורי מילותיי היה שהשחקנים יראו שהאשמה עליהם ושלא יחשבו שהמאמן יוחלף ושהם ימשיכו לשבת על הדולרים ובמגרש.אורי אדום בנשמה כתב:
קצת נסחפת עם הגדר והמחיאות כפיים, אבל מסכים בגדול עם הקו הכללי.
שאנחנו תומכים במאמן, בשם הפועל באר שבע ושאם הם רוצים ( השחקנים) את התשומת לב שלנו (האוהדים) הם צריכים לתת את החיים שלהם במגרש
חחחח אעלק לקרוא לקלינגר לבוא פחחחחחחחח קלינגר הוא זה שבוחר את ההרכב אז אם השחקנים אשמים כמו שאתה אומר קלינגר אשם לא פחות מהם!
אני מסכים איתך שצריך לתת גיבוי לקלינגר מסיבה אחת פשוטה שהרמה בארץ נמוכה רק בגלל ששחקנים יודעים שהם חזקים מהמאמן וכשלא נוח להם הם שובתים! ברגע שהמאמן יהיה חזק מהם אז דברים יתחילו להראות טוב יותר.
נמאס לפטר מאמנים ולחשוב שזה הפתרון.
וטענות לא פשוטות יש לי לאלונה... עד שלא תעשה רכש איכותי היא לא תגיע לכלום!!
נמאס לפטר מאמנים ולחשוב שזה הפתרון.
וטענות לא פשוטות יש לי לאלונה... עד שלא תעשה רכש איכותי היא לא תגיע לכלום!!
בס"ד
מסכים.
ההמשכיות חייבת להיות בעמדת המאמן,אני בטוח שקלינגר מכיר ויודע מה הבעיות של הסגל,אני מאמין שבקיץ הוא יוכל לתקן לא מעט מהנזקים ולדעתי הוא האיש המתאים לכך.
מסכים.
ההמשכיות חייבת להיות בעמדת המאמן,אני בטוח שקלינגר מכיר ויודע מה הבעיות של הסגל,אני מאמין שבקיץ הוא יוכל לתקן לא מעט מהנזקים ולדעתי הוא האיש המתאים לכך.
- matan_shitrit
איתך לגמרי.. די אי אפשר להחליף מאמנים יותר.
לך תסביר את זה לקהל שלך.... אין עם מי לדבר.
לך תסביר את זה לקהל שלך.... אין עם מי לדבר.
המשפט הזה ממש מעצבן אותי! ניר קלינגר קיבל כל מה שרצה, כל שחקן שהוא ביקש! מליקסון עזב והוא קיבל 4 שחקנים שהוא רצה! איך אתה מתלונן על אלונה?! אני לא מהמעריצים הגדולים שלה אבל משפט כמו זה ממש מעצבן ומגעיל אותי! תראה את הפועל חיפה המאמן לא מקבל כלום והם מעלינואלדר כתב: וטענות לא פשוטות יש לי לאלונה... עד שלא תעשה רכש איכותי היא לא תגיע לכלום!!
קודם כל ההבן אדם שאנחנו צריכים לתמוך בו, זה שתמיד נמצא שם בשבילנו, זה שכואב את מצבה של הקבוצה בדיוק כמונו זו היא, אלונה ברקת.
אפשר רק לשער מה גודלה של האכזבה שהיא חשה, כמה שהיא רוצה להצליח, כמונו.
כרגע המאמן הוא היחיד שנדמה שאיכפת לו, היחיד שעושה 'גליצ'ים' על הקווים ומנסה לשנות, נכון שזה נראה לעיתים הזוי ואף מפחיד אבל אין שום הגיון בהחליף מאמן ולתת פרס לשחקנים בטח ובטח שאין תחלופה ראויה.
אני מבין את ניב1 על קיצוניותו וקטגוריותו אבל ידידי אני מקווה שתקח נשימה ארוכה חילופי מאמנים הם לא ערובה להצלחה ואף גרוע מכך (תשאל את אוהדי בית"ר) אז תן גב, בתקופה קשה צריך להיות מאוחדים וביחד מאחורי הקברניט ולא לעשות פוטשים כל שני וחמישי כי המדרון חלקלק ובאנטי ובחוסר תמיכה אנחנו יכולים להגיע למקומות שאנחנו לא רוצים לדמיין שהם קיימים בעבור הפועל ב"ש.
זוהי חלקת אדמתנו הצנועה, היא לא מוריקה, היא מדברית ואף לעתים לא נאה ויפה, אבל יש לנו את אלונה, י שלנו את הקהל וצריכים להיות מאוחדים.
השחקנים יקבלו חשבון כל אחד ואחד מהם בסוף העונה כרגע זה המצב וצריך להתאחד מאחורי אלונה והמאמן. זה מה שנותר לנו.
עד כמה שקשה לומר את זה היום- יאללה הפועל!
אפשר רק לשער מה גודלה של האכזבה שהיא חשה, כמה שהיא רוצה להצליח, כמונו.
כרגע המאמן הוא היחיד שנדמה שאיכפת לו, היחיד שעושה 'גליצ'ים' על הקווים ומנסה לשנות, נכון שזה נראה לעיתים הזוי ואף מפחיד אבל אין שום הגיון בהחליף מאמן ולתת פרס לשחקנים בטח ובטח שאין תחלופה ראויה.
אני מבין את ניב1 על קיצוניותו וקטגוריותו אבל ידידי אני מקווה שתקח נשימה ארוכה חילופי מאמנים הם לא ערובה להצלחה ואף גרוע מכך (תשאל את אוהדי בית"ר) אז תן גב, בתקופה קשה צריך להיות מאוחדים וביחד מאחורי הקברניט ולא לעשות פוטשים כל שני וחמישי כי המדרון חלקלק ובאנטי ובחוסר תמיכה אנחנו יכולים להגיע למקומות שאנחנו לא רוצים לדמיין שהם קיימים בעבור הפועל ב"ש.
זוהי חלקת אדמתנו הצנועה, היא לא מוריקה, היא מדברית ואף לעתים לא נאה ויפה, אבל יש לנו את אלונה, י שלנו את הקהל וצריכים להיות מאוחדים.
השחקנים יקבלו חשבון כל אחד ואחד מהם בסוף העונה כרגע זה המצב וצריך להתאחד מאחורי אלונה והמאמן. זה מה שנותר לנו.
עד כמה שקשה לומר את זה היום- יאללה הפועל!