הגיע הזמן לשתוק !
הגיע הזמן לשתוק !
אם בהנהלה לא יעשו זעזוע אז אולי כדאי שאצל האוהדים יבוא הזעזוע ולבוא למשחק הבית הקרוב ופשוט לשתוק לא לעודד לא לקלל פשוט לתת להם את ההרגשה של המשחקים בליגה הלאומית אולי ככה הם יתעוררו.
Re: הגיע הזמן לשתוק !
בעד.
אין כזה דבר לגרום לשחקנים האלה לחשוב שכאלו תצוגות יכולות לעבור על סדר היום.
אז לא חולצות שחורות ולא אלימות אבל שתיקה שווה זהב.
אחרי התצוגות הבאמת נוראיות שבהן השחקנים נראים אבודים ואומללים, לא מתאמצים, לא רוצים- אין סיבה שיהיה מישהו שמוכן לתת מעצמו יותר ממה שהם מוכנים לתת מעצמם.
אז נכון שכאוהד קבוצת כדורגל האידיאולוגיה היא לעודד את הקבוצה גם בטוב וגם ברע ובכל מצב, הכל נכון אבל לא כשאין רצון מינימלי מצד אלה שלובשים את הסמל הזה.
אין כזה דבר לגרום לשחקנים האלה לחשוב שכאלו תצוגות יכולות לעבור על סדר היום.
אז לא חולצות שחורות ולא אלימות אבל שתיקה שווה זהב.
אחרי התצוגות הבאמת נוראיות שבהן השחקנים נראים אבודים ואומללים, לא מתאמצים, לא רוצים- אין סיבה שיהיה מישהו שמוכן לתת מעצמו יותר ממה שהם מוכנים לתת מעצמם.
אז נכון שכאוהד קבוצת כדורגל האידיאולוגיה היא לעודד את הקבוצה גם בטוב וגם ברע ובכל מצב, הכל נכון אבל לא כשאין רצון מינימלי מצד אלה שלובשים את הסמל הזה.

למה לבוא ולשתוק, אל תבואו!! ראבאק מספיק להיות סמרטוטים של הקבוצה הזאת!! לא חבל לכם על הכסף?!!
שום דבר כבר לא יעיר את חבורת הכלום ושום דבר שמסתובבת במגרש במדי הפועל ב"ש (פעם אימפריה).
פשוט אפשר לקרוא לקבוצה הפועל גועל נפשששששששששששששששששש
לא מאמין לאן הגענו אם זינו לא היה ככה אלונה רכה מידי צריך מהר אבל מהר לעשות מהשו דרסטי
לא מאמין לאן הגענו אם זינו לא היה ככה אלונה רכה מידי צריך מהר אבל מהר לעשות מהשו דרסטי
shahs1 כתב:למה לבוא ולשתוק, אל תבואו!! ראבאק מספיק להיות סמרטוטים של הקבוצה הזאת!! לא חבל לכם על הכסף?!!
הכסף כבר שולם , יש מנוי .
אז תקרעו את המנויים כאקט מחאהגם ככה אין מה לראות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא צריך לקלל אבל אני בהחלט מסכים עם אלה שאומרים ששביתה מעידוד בשבת הקרובה תהיה צעד נכון.
לא רואה את עצמי מסוגל לעודד כי אני לא חושב שהדברים צריך לעבור על סדר היום.
המשכנו כרגיל אחרי התצוגה ברמת גן מול פתח תקווה וקיבלנו את התבוסה מול הפועל ת"א. המשכנו גם אחרי זה כרגיל וקיבלנו קבוצה אנמית בוינטר. שוב הבלגנו וקיבלנו זילזול בקריית שמונה. משהו חייב להשתנות.
לא רואה את עצמי מסוגל לעודד כי אני לא חושב שהדברים צריך לעבור על סדר היום.
המשכנו כרגיל אחרי התצוגה ברמת גן מול פתח תקווה וקיבלנו את התבוסה מול הפועל ת"א. המשכנו גם אחרי זה כרגיל וקיבלנו קבוצה אנמית בוינטר. שוב הבלגנו וקיבלנו זילזול בקריית שמונה. משהו חייב להשתנות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אבל לצערי אני אקח אתכם שנה אחורה כשניסינו לעשות בדיוק את אותו הדבר, וכולנו יודעים איך זה נגמר- בזה שאלונה כמעט עזבה אותנו ואז לא היה לנו היום על מה לבכות כי לא היה דבר כזה הפועל ב"ש.
לצערי הקהל שלנו לא מספיק בוגר כרגע למחאה כזו.
מה שכן ניתן לעשות זה לא לעודד ב-10-15 הראשונים בתור אקט סמלי
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראוי להגיד כי בגלל תרגיל במילואים אני כניראה לא יהיה במשחק אבל זה סיכון שחייבים לקחת.מוטי כתב:אבל לצערי אני אקח אתכם שנה אחורה כשניסינו לעשות בדיוק את אותו הדבר, וכולנו יודעים איך זה נגמר- בזה שאלונה כמעט עזבה אותנו ואז לא היה לנו היום על מה לבכות כי לא היה דבר כזה הפועל ב"ש.
גם אם זה ישאיר את הבמה לקומץ לקלל אלונה צריכה ללמוד להתמודד עם ביקורת אחרי כישלונות.
כבר חודש הקבוצה מבזה אותנו שבוע אחרי שבוע ואנחנו ממשיכים לעודד על עיוור. אולי הקבוצה צריכה סטירה במובן של אווירה של בית קברות ואפילו שריקות בוז ולחץ מהקהל כדי ליצור מחויבות. יותר גרועים ממה שהם עכשיו הם לא יכולים להיות...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!