'בליגת העל כבר כולם רועדים'

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: 'בליגת העל כבר כולם רועדים'

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

crazyred כתב:אולי כדאי שאני אפסיק עם זה... אולי אני אתחיל לכתוב ואפיקים טיפשיים על כמה שהקבוצה גרועה.... אתה מדבר כאילו אנחנו איזה מועמדים לאליפות שהגיעו למקום אחרות... יאללה! מועדון בינוני עם קהל בינוני... או כמו שאמרו לפני - הכל התחלף חוץ מהקהל! ובכלל לא דיברתי על זה שלפני שבועיים ניתחנו חמש אפס.. הקהל נכנע מהר ודורש מהשחקנים שלא! עובדה!
הקהל מושפע באופן ישיר מהיכולת של הקבוצה, לא רק אצלנו בכל העולם. למעשה, אני עדיין מנסה להבין איך יכול להיות שאחרי עוד שנה של אכזבה אנחנו ממשיכים להביא כמויות גדולות כל כך של אוהדים בכל משחק.
אני עדיין מנסה לחשוב לעצמי מה גרם ל2000 אדומים לא רק להגיע לרמת גן אלא גם לדחוף בפיגור 2-0 עוד קבוצה אנמית בהיסטוריה של הפועל באר שבע.
התלונות שלך לקהל מוגזמות. הקהל הוא הגורם היחיד במועדון שמתנהג כמו "קבוצה גדולה".
אני חושב שיחסית להיסטוריה הדלה בתארים, חוסר ההצלחות בעונות הקודמות ועוד עונה מאכזבת הקהל שלנו השנה הוא נפלא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

2000 (כמובן שמדובר בפחות אבל לא נתווכח על זה) אוהדים הגיעו לר"ג כי שבוע לפני כן הקבוצה ניצחה 5-0 (לא סתם ניצחון).

זה לא נכון שהקהל מושפע מהיכולת של הקבוצה בכל העולם.
זה לא נכון באנגליה. באיטליה מביעים מחאות בדרכים מהוגנות.
בטח שלא בארגנטינה.

אני לא אומרת שהקהל כל כך דפוק (לפחות לא בדיון הזה), מה שכן אמרתי זה שפתאום להפסיק לשיר שירים סתם כי הם לא נכונים זה ממש אבל ממש מביך.

כי ת'כלס אנחנו ממש לא הקהל מספר אחד.
כי ת'כלס אנחנו לא עושים גיהנום לאף אחד (ומזל שכך)
כי ת'כלס לומר "חרטת את שמך, שהופך כל כאב לשמחה" על הקבוצה הזו זה אפילו לא קרוב.

וכן, בליגת העל כבר כולם רועדים - זה אחלה. אולי נשיר גם "הפסד או הפסד" כי ת'כלס זה מה שקורה רוב הזמן.

הגישה המפסידנים הזו שחילחלה בקהל מעוררת בי חלחלה!

לכו לשער תשע לעודד את הפועל ת"א, לבוא למשחק כשאתם אומרים "נחטוף ארבע או חמש?"

בקשר לאיך שאתם נהנים להגן על הקהל, אני מבינה שקשה להשלים עם זה, אבל הקהל לא בא בהמוניו השנה (תסתכלו על המספרים, אפילו אשדוד מביאים יותר קהל).

זה לא משנה שגם יתר הדברים דפוקים - זה לא תירוץ בשביל הקהל.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

תגידי את אמיתית?
המקסימום שהם הביאו למשחק בית זה 3000 וגם זה נגד מכבי חיפה. לווסרמיל שזה 40 דקות נסיעה הם גירדו את ה-50 איש.. שלא נדבר על חיפה או קרית שמונה שהם בקושי הצליחו למלא תא שירותים אחד.

בכל מקרה אם נחזור לנושא המקורי אז שוב רשמתי את זה מתוך תסכול ועצבים על האיכסה שראינו בשבת. אין קשר לזה שהשיר מלהיב ומקפיץ... אבל מכאן ועד לאיך שאת משתלחת בקהל שלנו המרחק גדול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

crazyred כתב:2000 (כמובן שמדובר בפחות אבל לא נתווכח על זה) אוהדים הגיעו לר"ג כי שבוע לפני כן הקבוצה ניצחה 5-0 (לא סתם ניצחון).

זה לא נכון שהקהל מושפע מהיכולת של הקבוצה בכל העולם.
זה לא נכון באנגליה. באיטליה מביעים מחאות בדרכים מהוגנות.
בטח שלא בארגנטינה.

אני לא אומרת שהקהל כל כך דפוק (לפחות לא בדיון הזה), מה שכן אמרתי זה שפתאום להפסיק לשיר שירים סתם כי הם לא נכונים זה ממש אבל ממש מביך.

כי ת'כלס אנחנו ממש לא הקהל מספר אחד.
כי ת'כלס אנחנו לא עושים גיהנום לאף אחד (ומזל שכך)
כי ת'כלס לומר "חרטת את שמך, שהופך כל כאב לשמחה" על הקבוצה הזו זה אפילו לא קרוב.

וכן, בליגת העל כבר כולם רועדים - זה אחלה. אולי נשיר גם "הפסד או הפסד" כי ת'כלס זה מה שקורה רוב הזמן.

הגישה המפסידנים הזו שחילחלה בקהל מעוררת בי חלחלה!

לכו לשער תשע לעודד את הפועל ת"א, לבוא למשחק כשאתם אומרים "נחטוף ארבע או חמש?"

בקשר לאיך שאתם נהנים להגן על הקהל, אני מבינה שקשה להשלים עם זה, אבל הקהל לא בא בהמוניו השנה (תסתכלו על המספרים, אפילו אשדוד מביאים יותר קהל).

זה לא משנה שגם יתר הדברים דפוקים - זה לא תירוץ בשביל הקהל.
מי בכלל מדבר על השיר? כבר כתבתי שמדובר בשיא נפלא, מהטובים בארץ.
חשבתי שאנחנו מנהלים שיחה עמוקה יותר על נושא הקהל.
באנגליה או גרמניה אולי התרבות שונה, אבל הדברים דומים. גם שם הקהל מושפע ישירות מהיכולת של הקבוצה. קבוצה שמצליחה וזוכה בתארים תביא למגרש יותר קהל מאשר קבוצה שלא זוכה בתארים. קבוצה שכובשת בזמן המשחק, האווירה במגרש תהיה טובה יותר מאשר אם הקבוצה מפסידה.
הייתי בלא מעט מגרשים באנגליה, גם בליגות הנמוכות והאווירה היא תמיד טובה יותר כשהקבוצה משחקת כדורגל שוטף וכובשת שערים.

אם לחזור אלינו, לפי הנתונים הרשמיים כמות המנוים שמכרנו היא הרביעית בגודלה בישראל (רק מכבי/הפועל ת"א ומכבי חיפה מכרו יותר).
עוברת עלינו זאת השנה השנייה ברציפות עונה מאכזבת בכל קנה מידה ועדיין האוהדים שלנו מגיעים במספרים נדירים למשחקי חוץ ומעודדים בכל משחק.

לדעתי את מאוד מנותקת מהקבוצה ואת בטוחה שבכל מצב הקהל שלנו צריך להרעיד את האיצטדיון. זה לא עובד ככה. אני מאלה שמעודדים בכל משחק ובכל מצב ועדיין בסופו של דבר אנחנו באים לכדורגל כדי להנות, וכשזה לא קורה לעיתים קרובות אז קשה בכל משחק להרעיד את האיצטדיון.
אם השחקנים שלנו היו עם חצי מהתשוקה שיש לקהל שלנו היינו רצים השנה לאליפות.
אין הצלחות, אין תשוקה, אין חיבור אמיתי של הקהל לקבוצה, בגלל זה חלק מהמשחקים נראים כפי שנראים.

אגב, אני מציע לך להפסיק לשים לב לאותו מיעוט שברגע שהדברים לא הולכים מקלל או שורק בוז. אם אלה הם הפרמטר שלך אז הדו שיח ביננו מראש נועד לכישלון.

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

אגב, אני מאלה שתמיד נגד קללות ובעד לעודד גם כשלא הולך, אבל יש את הצד השני שאומר, או טוען, שאפשר ורצוי לשרוק בוז ולהביע מחאה נגד יכולת הקבוצה שלא משחקים טוב
מבחינתם זה משהו שאמור אפילו יותר לעזור לקבוצה ומראה על אכפתיות של אוהד
יכול להבין את שני הצדדים

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

דבר ראשון, כדי לנפץ לכם את הבועה אתם מוזמנים להיכנס לכאן:
https://sports.walla.co.il/?w=/157/18/1665/@stat.v9" onclick="window.open(this.href);return false;
שימו לב שאנחנו לא מקום חמישי, אנחנו מקום שישי, אחרי הפועל חיפה. אגב, לא הרבה אחרינו דולקת בני יהודה בעונה הרבה פחות טובה והרבה יותר מאכזבת (בגלל הציפיות) מאיתנו.

אני תמיד מעודדת. אני חושבת שאם הקבוצה שלי בפיגור אם אני אשתוק זה לא יעזור. אם אני אקלל זה לא יעזור.
הסיכוי היחידי זה לעודד - אז זה מה שאני רוצה.

הטופיק הספציפי הזה דיבר על שיר ספציפי ועל זה אני מדברת. אטני מדברת על המפסידנות הזו שהיא מזעזעת. ניסיתי לגרום לכם להבין שאנחנו לא שרים רק דברים נכונים ואני בכלל לא רוצה לדמיין איפה נהיה אם נעשה את זה.

בלי קשר לזה -
לדבר על הקהל - כן אני רוצה שנמשיך לשיר. ברור שלא נוכל להישמע כשאנחנו בפיגור טוב כמו שאנחנו נשמעים ביתרון, ואני ממש לא חושבת שזה יכול להיות ככה.

אבל העובדה היא כזו - אוהדים מקללים את קלינגר. אולי זה עדיין לא חילחל לשער חמש אבל זה קורה בענק בשער 2.

בקשר ל"באר שבע גם בטוב באר שבע גם ברע" אתם שרים את זה. מה זה אומר לעודד את הקבוצה שלכם גם ברע?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

crazyred כתב:דבר ראשון, כדי לנפץ לכם את הבועה אתם מוזמנים להיכנס לכאן:
https://sports.walla.co.il/?w=/157/18/1665/@stat.v9" onclick="window.open(this.href);return false;
שימו לב שאנחנו לא מקום חמישי, אנחנו מקום שישי, אחרי הפועל חיפה. אגב, לא הרבה אחרינו דולקת בני יהודה בעונה הרבה פחות טובה והרבה יותר מאכזבת (בגלל הציפיות) מאיתנו.

אני תמיד מעודדת. אני חושבת שאם הקבוצה שלי בפיגור אם אני אשתוק זה לא יעזור. אם אני אקלל זה לא יעזור.
הסיכוי היחידי זה לעודד - אז זה מה שאני רוצה.

הטופיק הספציפי הזה דיבר על שיר ספציפי ועל זה אני מדברת. אטני מדברת על המפסידנות הזו שהיא מזעזעת. ניסיתי לגרום לכם להבין שאנחנו לא שרים רק דברים נכונים ואני בכלל לא רוצה לדמיין איפה נהיה אם נעשה את זה.

בלי קשר לזה -
לדבר על הקהל - כן אני רוצה שנמשיך לשיר. ברור שלא נוכל להישמע כשאנחנו בפיגור טוב כמו שאנחנו נשמעים ביתרון, ואני ממש לא חושבת שזה יכול להיות ככה.

אבל העובדה היא כזו - אוהדים מקללים את קלינגר. אולי זה עדיין לא חילחל לשער חמש אבל זה קורה בענק בשער 2.

בקשר ל"באר שבע גם בטוב באר שבע גם ברע" אתם שרים את זה. מה זה אומר לעודד את הקבוצה שלכם גם ברע?
שוב אני אומר, הבעיה שלך היא שאת לא מסתכלת על התמונה הכללית.
עוברת עלינו עוד עונה מאכזבת, רוב הזמן הכדורגל הוא לא שוטף ואת מדברת על מיעוט שמקלל בשער 2.
אני חושב שהעובדה שהקהל עדיין מגיע במספרים גדולים, ששריקות הבוז והקללות לא שולטות באיצטדיון גם אחרי תבוסה משפילה בטדי לבית"ר י"ם או משחק מבזה מול הפועל ת"א, מלמדת על האיכות של הקהל שלנו.
בקבוצות אחרות הקהל היה מצביע ברגליים, היה מחליט על שביתות כאלה ואחרות, היה גורם לאווירת טרור לאורך כל המשחק, אצלנו האווירה היא טובה, יש עידוד בכל משחק, יש תמיכה בקבוצה למרות עונה נוספת שמתבררת כמאכזבת.
לעודד בטוב וברע זה נחמד, ועשינו את זה לא מעט השנה, אבל אנחנו לא רובוטים. קשה לעודד כשהקבוצה שלך לא מייצרת זהות, לא מציגה יכולת גבוהה לאורך זמן ואפילו מבזה אותך.
בטדי אפילו בפיגור עשינו בית ספר לקהל של בית"ר.
ברמת גן במצב של 2-0 הרעדנו את האיצטדיון והעלמנו את אוהדי הפועל פתח תקווה.
מול הפועל ת"א גם בפיגור 2-0 היה עידוד משער 5.
את צריכה להתחבר למציאות ולהבין שהקהל הוא רק חלק מהתמונה. התמונה הכללית כוללת הרבה דברים אחרים כשאחד המרכזי בהם הוא היכולת של הקבוצה והחיבור לקהל.

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

מיעוט זו מילה יפה.
אחלה מילה.
אחלה תירוץ.

הקללות? אתה פשוט לא ושמע אותן ממקום מושבך הנוח בשר חמש.

אני צריכה להזכיר לך שבדקה עשירית אנשים מתחילים לשיר "תשחקו בשביל הסמל" "ביזיון "תנו כבר גול"" וכיוב'?

יש עידוד 10 דקות ראשונות. מוזמן לחזור אחורה בפורום ולראות שזה המצב באופן קבוע.

לא הייתה ולא תהיה שב יתה כי הקל מופולג וגם אם היינו רוצים אנחנו לא יכולים.
ושוב, אמרתי מה שאמרתי - אי אפשר לצפות שנישמע בדיוק אותו דבר אבל אפשר לצפות שנישמע.

רוצה שאני אזכיר לך משחקים שהם היה עידוד ל- 10 דקות למרות משחק יחסית טוב? מכבי ת"א. בית"R ירושלים בבית. קרית שמונה.

המשחקים שבהם אנחנו מעודדים תמיד יהיו בתקופות רעות של הקבצה, כי אז החבר'ה שמתשלתטים על שער חמש לא מציקים לנו ויושבים שלא במקומם.

בקשר להפועל ת"א - היו 10 דקות עידוד בתחילת המחצית השנייה.
וכן, באמת כל הכבוד. חבל שזה היה 20 אנשים, והיום עוד 10 שניסו להפריע.

אתה צריך להתחבאר למציאות - הכל השתנה הכל. אתה לא יכול להאשים את הבעלים. אתה לא יכול להאשים את המאמן. אתה לא יכול להאשים את השחקנים שתחלפים פה כמו גרביים.

מי אשם, משה? מי?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

crazyred כתב:מיעוט זו מילה יפה.
אחלה מילה.
אחלה תירוץ.

הקללות? אתה פשוט לא ושמע אותן ממקום מושבך הנוח בשר חמש.

אני צריכה להזכיר לך שבדקה עשירית אנשים מתחילים לשיר "תשחקו בשביל הסמל" "ביזיון "תנו כבר גול"" וכיוב'?

יש עידוד 10 דקות ראשונות. מוזמן לחזור אחורה בפורום ולראות שזה המצב באופן קבוע.

לא הייתה ולא תהיה שב יתה כי הקל מופולג וגם אם היינו רוצים אנחנו לא יכולים.
ושוב, אמרתי מה שאמרתי - אי אפשר לצפות שנישמע בדיוק אותו דבר אבל אפשר לצפות שנישמע.

רוצה שאני אזכיר לך משחקים שהם היה עידוד ל- 10 דקות למרות משחק יחסית טוב? מכבי ת"א. בית"R ירושלים בבית. קרית שמונה.

המשחקים שבהם אנחנו מעודדים תמיד יהיו בתקופות רעות של הקבצה, כי אז החבר'ה שמתשלתטים על שער חמש לא מציקים לנו ויושבים שלא במקומם.

בקשר להפועל ת"א - היו 10 דקות עידוד בתחילת המחצית השנייה.
וכן, באמת כל הכבוד. חבל שזה היה 20 אנשים, והיום עוד 10 שניסו להפריע.

אתה צריך להתחבאר למציאות - הכל השתנה הכל. אתה לא יכול להאשים את הבעלים. אתה לא יכול להאשים את המאמן. אתה לא יכול להאשים את השחקנים שתחלפים פה כמו גרביים.

מי אשם, משה? מי?
מי שיקרא את התגובות שלך יחשוב שאנחנו אוהדי הפועל ת"א אחרי דאבל והשתתפות בליגת האלופות.
תתחברי למציאות. רוב השערים שלנו השנה הם ממצבים נייחים, אנחנו מדברים על קבוצה שאפילו את הפועל רמת גן לא מצליחה לנצח.
מי שמאשים את הקהל בכישלון השנה הוא מנותק מהמציאות.
הקבוצה דיברה על פליאוף עליון וגם דרשה עבור המנוים מחיר בהתאם והיום אנחנו שוב רואים כמה אנחנו רחוקים מהפליאוף העליון.
הקבוצה קיבלה השנה את כל התמיכה בעולם. אנחנו לא אשמים בניהול הבינוני של אלונה בדיוק כמו שאנחנו לא אשמים בזה שבניית הסגל של קלינגר היא רעה מאוד.

את מאשימה את הקהל כי הוא לא מעודד בכל מצב? אפשר לעבוד על כולם חלק מהזמן, אפשר לעבוד על חלק מהאנשים כל הזמן, אבל אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן. הכדורגל השנה הוא רע, החיבור של הקהל לקבוצה הוא כמעט לא קיים, אז ממה הקהל צריך לשאוף את הכוח לתמוך בלי הפסקה בקבוצה?
אנחנו לא רובוטים. נרקומים כן, פראיירים כן, אבל לא רובוטים. אי אפשר לעודד בלי הפסקה כשהקבוצה מציגה יכולת כל כך חלשה לאורך זמן.
משחק אחד גדול מול הפועל רמת גן והבאנו שבוע אחרי קהל רב לאיצטדיון רמת גן. רק תחשבי מה היה קורה אם היינו במקום של קריית שמונה היום, לא לדבר על לרוץ לאליפות.

בעונה כל כך חלשה, כל כך עלובה, גם מבחינת הניהול וגם מבחינת הנעשה על המגרש הצדיקים היחידים הם האוהדים.
את לצערי עיוורת מידי ומנותקת מידי כדי להבין על איזה קבוצה אנחנו מדברים.
כדורגל הוא ספורט רגשי וכשהקבוצה שלך לאורך זמן לא מספקת לך רגעים להתרגש בהם קשה לעודד בלי הפסקה.

נ.ב
במשחק האחרון הייתי חולה וישבתי בשער 6. גם שם לא היו קללות לעבר הקבוצה למרות היכולת העלובה. אולי את מחפשת את המיעוט שכן מקלל למרות שבמשחק כזה בכל מגרש אחר בארץ היו שריקות בוז וקללות שהיו מרעידות את האיצטדיון. אצלנו, כחלק מהשינוי בגישה עוד היו מחיאות כפיים משער 5.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

חן, אני חושב שאת צריכה להסיק מסקנות ולהתחיל להבין שאת לא תצליחי לשנות סדרי עולם בוסרמיל.
את זה יכולות לעשות רק הצלחות מקצועיות שיבואו תוך כדי הפגנת כדורגל יפה מצד הקבוצה. כל עוד זה לא יקרה- הקהל ימשיך לקרטע.
בגלל זה גם משה וגם אני אמרנו לך כמה וכמה פעמים שהמיקום שבו את בוחרת לשים את עצמך בטריבונה הסו קולד "מעודדת" בשער 5 - הוא בעייתי משום שדווקא שם יש הכי הרבה חיכוך עם הגורמים הבעייתיים והמפריעים ולא פעם אנחנו מוצאים את עצמנו מוציאים אנרגיות על ויכוחים או על תקריות אלימות איתם.
הגיע הזמן שלך להבין שאת האנשים האלו אי אפשר לחנך ובטח ובטח שלא להשליך מהם על כלל הקהל ופשוט לרדת 4 שורות למטה ולהתמקם במקום שבו נוכל לעודד בצורה יותר מהנה ובלי להכנס לעימותים עם כל מיני מפריעים.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה