אורי אדום בנשמה כתב:מאז יצאו השוטרים מהמגרש, ההפקרות חוגגת.
אפשר להגיד עליהם ובצדק מוחלט הרבה דברים רעים, אבל המציאות מוכיחה שהנוכחות שלהם היא הרע במיעוטו!!
yedidel כתב:
התכוונתי באופן כללי בארץ, לומר שגם שהיו שוטרים היו זריקת חפצים.
אבל לא אצלנו וגם לא בתדירות גבוהה. אם היו עומדים 4-5 שוטרים עם הפנים אלייך (נעזוב את זה שלרוב זה לא עם הפנים) אז אני בטוח באלפי אחוז שהתפוז לא היה נזרק ולא היינו (כנראה) סופגים את הרדיוס הכי מטומטם בעולם.
אצלנו בוסרמיל היו בשנה שעברה לא פחות מקרים של זריקות חפצים ביציע אם לא יותר לעומת השנה.
3 מקרים שזכורים (לי) במיוחד היו זריקת סוללות אל עבר הקוון, זריקות בקבוקי מים אל עבר נקודת הקרן הקרובה לשער 5, וזריקות פיברים על השוטרים עצמם בתוך היציע.
כמות המקרים השנה ותדירותם, לפחות איך שאני רואה את הדברים, לא רק שלא גדולה יותר אלא אפילו נמוכה לעומת אותה תקופה אשתקד.
אז נעצרו אותם טמבלים? לא ממש... אולי במקרה בודד שהצליחו לזהות את הזורק. לרוב הם התחמקו.. אז זה אולי לא העמיד את הקבוצה לדין אך אנחנו כארגון אוהדים סבלנו מזה במשחקים שלאחר מכן עם נושא הכנסות הציוד.
שוטרים או לא שוטרים, יזרקו תמיד חפצים מהיציע לכר הדשא.
לפחות בוסרמיל, השנה יש שיפור עצום בנושא האלימות ביציע... לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי Amit M ב 23 פברואר 2011, 18:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
Amit M כתב:מצטער אורי, אבל שוב אני חייב לחלוק על דברייך!
כמו המקרים השנה ותדירותם, לפחות איך שאני רואה את הדברים, לא רק שלא גדולה יותר אלא אפילו נמוכה לעומת אותה תקופה אשתקד.
אז נעצרו אותם טמבלים? לא ממש... אולי במקרה בודד שהצליחו לזהות את הזורק. לרוב הם התחמקו.. אז זה אולי לא העמיד את הקבוצה לדין אך אנחנו כארגון אוהדים סבלנו מזה במשחקים שלאחר מכן עם נושא הכנסות הציוד.
שוטרים או לא שוטרים, יזרקו תמיד חפצים מהיציע לכר הדשא.
לפחות בוסרמיל, השנה יש שיפור עצום בנושא האלימות ביציע... לדעתי.
כשעמדת המוצא היא בעליל סובייקטיבית, העובדות קצת משתבשות...
המכנה המשותף, וללא יוצא מן הכלל, של כל מכחישי עליית המדרגה באלימות במגרשים מתחילת העונה, הוא דעה שלילית מגובשת על כחולי המדים.. אני אישית שמתי לב לזה פשוט אחד לאחד!!
אורי, גם שהייתה משטרה ביציע היה אלימות וזרקו דברים
תאכלס, עדיף בלי שוטרים
הם מתנשאים אתה לא יכול לדבר איתם בכלל
ורוב הפעמים הם עושים יותר בלאגן מסדר
שיחכו בחוץ עדיף
אני לא חושב שהתאכזבתי פחות מכל אחד אחר באיצטדיון ביום שבת האחרון, וזאת למרות שהיה צפוי שנפסיד, כי אנחנו לא קבוצה טובה מספיק.
אבל היו כאלה שלקחו את זה ממש רחוק, ולא רק במשחק האחרון אלא בכל משחק..
בתחילת המשחק הם קופצים כמו משוגעים, רוקדים ומעודדים את הקבוצה.
סופגים גול דקה שנייה, מקללים עד מחר, ועוד צועקים לעבר התופים "נו ארגון האוהדים.. למה אתם לא מעודדים?" כאילו בציניות.
זו צביעות לשמה.
אתם לא תורמים ולו בקצת כשאתם מהדקה השנייה רק מקללים, ואם אתם חושבים שכן, אתם חיים בסרט.
או שתפסיקו להיות צבועים ותעודדו מההתחלה עד הסוף, או שתשבו בשקט.
אני בטוח שיש פה כמה שחושבים כמוני.
אני נהנה הרבה יותר מהקהל במשחקי חוץ.
למשחקי חוץ מגיע קהל מסור שבד"כ מעביר ביקורת עניינית וגם זה רק מתוך אכפתיות ואהבה.
לפעמים אני מקבל את הרושם שיש חלק מהקהל שקורא לעצמו אוהד של הפועל ב"ש שנגיע רק למשחקי בית וגם זה רק כדי לפרוק עצבים של שבועיים מכל דבר שהוא לא כדורגל.
הרי אין הרבה מקומות שבהם אפשר לצעוק ולקלל מבלי שתדמיתך תיפגע (במקרה הטוב).
כבר שנים אני אומר שיש לנו קהל מדהים בכמות אבל מבחינת איכות גורם לי חלחלה.
ולכל מי שחושב שאני טועה ויביא פה דוגמאות של תצוגות עידוד מדהימות (שבאמת היו), אני יכול לתת לו 100 דוגמאות של קהל מגעיל שבא להרוס לקבוצה.
תבינו - שחקנים לא רוצים להגיע לכאן לא רק בגלל המרחק...