https://www.youtube.com/watch?v=8YRLs0a ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל ת"א קבוצה מצויינת. אבל מה שהולך פה שובר דרגות חדשות של מבוכה. מה שלא מובן זה איך כולם נדבקים בזה כל כך מהר, עבדול ראזק לא זכור לי ששחקן כזה רך ומנומס כמו שהוא נראה בגול הראשון והשלישי, דוידזאדה כבר מחליט שאין מה לנסות הפריע לסהר בגול השלישי, על הגליץ'(???) הלא ברור של אילוז בשער השני באמת שאין מה להרחיב.
עניין של נטו ביטחון עצמי, כולם כל כך מפחדים שיעברו אותם שבמקום לעשות את הפעולות הרגילות הם מפחדים לגשת לכדור (בולט במיוחד גביש בגול הראשון)
שיעור בעדינות בשלושה חלקים - תקציר המשחק
Re: שיעור בעדינות בשלושה חלקים
3 מתפרצות. כמו בסיבוב הראשון העונה, כמו בסיבוב הראשון בעונה שעברה.
תמיד יש לי תחושה שגוטמן יודע איך לעשות את זה מולנו...
תמיד יש לי תחושה שגוטמן יודע איך לעשות את זה מולנו...
עוגמת נפש, מפח נפש ועוד כמה ביטויים עם המילה נפש....
אחרי שרואים משחקים כאלו מתחילים להבין את אותם בעלי בית שקונסים את הקבוצה שלהם .
אם נותנים לשחקנים את כל התנאים להצליח, כפי שהם עצמם העידו, והם משחקים בצורה כזאת הם פשוט רמאים, שודדים וגנבים, אוכלי חינם שאין להם שום כבוד לא לעצמם ולא למקצוע שלהם- שלא לדבר על כבוד כלפי המאמן, בעלת הבית שמשלמת להם שכר שלא מגיע להם וכלפי האוהדים.
אחרי שרואים משחקים כאלו מתחילים להבין את אותם בעלי בית שקונסים את הקבוצה שלהם .
אם נותנים לשחקנים את כל התנאים להצליח, כפי שהם עצמם העידו, והם משחקים בצורה כזאת הם פשוט רמאים, שודדים וגנבים, אוכלי חינם שאין להם שום כבוד לא לעצמם ולא למקצוע שלהם- שלא לדבר על כבוד כלפי המאמן, בעלת הבית שמשלמת להם שכר שלא מגיע להם וכלפי האוהדים.
הפועל אני כבר משתגע
בס"ד
חמאות או לא להיות.
הגנה פשוט מביכה,3-0 זו תוצאה שיחסית מחמיאה לנו,בקלות יכלו לשים לנו עוד שניים ברשת.
חמאות או לא להיות.
הגנה פשוט מביכה,3-0 זו תוצאה שיחסית מחמיאה לנו,בקלות יכלו לשים לנו עוד שניים ברשת.
מי זה הצלם של תמוז בגול הראשון? זה היה אסולין?
לגבי גביש ודודזאדה כדאי מאוד שהם ילכו לישון עם התקציר הזה אם הם רוצים להתפתח לשחקני הגנה לגיטימיים בליגה שלנו.
אבל מעל הכל בלט בהעדרו.... הקישור האחורי. כנראה שלא שמעו על זה בב"ש. קלינגר לטיפולך!
דוקא חשבתי שאחרי שסוף סוף התקינו שירותים בוסרמיל השחקנים יפסיקו להיות בית שימוש.....
לגבי גביש ודודזאדה כדאי מאוד שהם ילכו לישון עם התקציר הזה אם הם רוצים להתפתח לשחקני הגנה לגיטימיים בליגה שלנו.
אבל מעל הכל בלט בהעדרו.... הקישור האחורי. כנראה שלא שמעו על זה בב"ש. קלינגר לטיפולך!
דוקא חשבתי שאחרי שסוף סוף התקינו שירותים בוסרמיל השחקנים יפסיקו להיות בית שימוש.....
זה פשוט מביש לראות.
ככה נראים שחקנים שעושים בכוונה שלא רוצים להתאמץ.
לגבי ראזק שחקן מהיר אבל הגנה לא בא לו לעשות.
אילוז???? חסר עמוד שדרה, פחדן ורכרוכי.
ככה נראים שחקנים שעושים בכוונה שלא רוצים להתאמץ.
לגבי ראזק שחקן מהיר אבל הגנה לא בא לו לעשות.
אילוז???? חסר עמוד שדרה, פחדן ורכרוכי.
זה נראה כמו שביתה איטלקית
מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד האמיתי של ראזק??
Re: שיעור בעדינות בשלושה חלקים - תקציר המשחק
ולחשוב שהאנשים האלה מתפרנסים מזה
שווים לתחת
איך אפשר להתאמן כל יום ולהיות כזה גרוע!!
חסרי יכולת
זה שי !
שווים לתחת
איך אפשר להתאמן כל יום ולהיות כזה גרוע!!
חסרי יכולת
זה שי !