הפועל פ"ת כמשל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: הפועל פ"ת כמשל

שליחה על ידי גיל שגיב »

הסניגור האדום כתב: סליחה ניר אתה חצוף!
למה אתה מפריע לעובדות שלו הרי הוא בונה לו קונספציה והעובדות הנ"ל רק הורסות
:כרטיס צהוב:
מישל ידידי ספר לכולנו מי "סבל במשחק ביום שישי" ?

האסימון בדרך ליפול גם אצלך.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

גיל. לדעתי לא הפנמת משהו.
זה שסבלנו ביום שישי זה נכון.

גם אני מאוד כעסתי על הצורה שעמדנו/שיחקנו על המגרש. מאוד!

קודם כל זאת היתה הפעם הראשונה העונה שהרגשתי ככה.
דבר שני, יש פער עצום בין הרצון שהצורה הזאת תשתנה לבין הרצון לשלוח את המאמן הביתה.

ז"א - לא לפיטורים כן לשינויים. קפיש?

סמל אישי של משתמש
orenmass1

שליחה על ידי orenmass1 »

ונניח,רק נניח,שהמאמן ידבק בדרכו,ולא מוכן להתחייב לשינויים?
מה אז?

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

orenmass1 כתב:ונניח,רק נניח,שהמאמן ידבק בדרכו,ולא מוכן להתחייב לשינויים?
מה אז?
יש בעלים. היא מחליטה. אני מעודד.

סמל אישי של משתמש
orenmass1

שליחה על ידי orenmass1 »

אז הבעלים החליטה כנראה שמה שיש כרגע זה בסדר.אני מניח שאת מה שכולנו רואים גם היא רואה ויודעת,ואם לדעתה משהו לא תקין אז היא אומרת למי שצריך להגיד.
חבל שמתעסקים בגיא לוי,זו חתירה תחת אלונה,היא האחראית לכל.אנחנו רוצים לחתור תחתיה?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אביאל כתב:גיל. לדעתי לא הפנמת משהו.
זה שסבלנו ביום שישי זה נכון.

גם אני מאוד כעסתי על הצורה שעמדנו/שיחקנו על המגרש. מאוד!

קודם כל זאת היתה הפעם הראשונה העונה שהרגשתי ככה.
דבר שני, יש פער עצום בין הרצון שהצורה הזאת תשתנה לבין הרצון לשלוח את המאמן הביתה.

ז"א - לא לפיטורים כן לשינויים. קפיש?
אז תגיד לי במה אנחנו שונים עכשיו ?

הדבר היחיד הוא שאתה סבלת ביום שישי ואני סבלתי עוד לפני והזהרתי אותך שגם אתה תרגיש ככה עוד מעט ואופס צדקתי.

זאת ועוד, לא אחת כתבתי (אתה יכול לבדוק) שאני מבקש וממליץ לאלונה לשוחח עם גיא ולא למהר לפטר אותו רק שאני התעוררתי מזמן ואתה ומישל והקומץ הקצתם משנתכם ביום שישי.

קפיש ?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

גיל שגיב כתב:
זאת ועוד, לא אחת כתבתי (אתה יכול לבדוק) שאני מבקש וממליץ לאלונה לשוחח עם גיא ולא למהר לפטר אותו רק שאני התעוררתי מזמן ואתה ומישל והקומץ הקצתם משנתכם ביום שישי.

קפיש ?
"אני מבקש וממליץ לאלונה לשוחח עם גיא ולא למהר לפטר אותו ".
במשפט הזה הוכחת שני דברים:
שאתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך - כי פעם אתה אומר לפטר ופעם לא.
שיש לך בעיה רצינית של מגלומניה ( כפי שגם אפשר לראות בציטוט הזה שלך מתוך הפורום של ה"קאמלס": "ולא פחות חשוב, פגישה משולשת אלונה,גיא ואני." :מתגלגל מצחוק:
אתה תקבע ותמליץ ותיפגש ביום שתיהיה ראש ארגון אוהדים \ יהיה לך 14 מיליון שקל לשים על השולחן ולקחת את הקבוצה לידיים שלך.
קפיש? :מוציא לשון:
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:
מישל ידידי ספר לכולנו מי "סבל במשחק ביום שישי" ?

האסימון בדרך ליפול גם אצלך.
ואתה חושב שהמאמן לא סבל ביום שישי? גם הוא לא אהב את מה שהוא רואה.

מה לעשות, יש משחקים חלשים, ולהדביק קבוצה לוקח זמן.

בכלל אני לא מבין מה התלונות שאנחנו לא עומדים בציפיות, לעומת מכבי ת"א,בית"ר י-ם, הפועל ת"א של העונה שעברה אנחנו ה"עגלאקטיקוס" הכי מצליח שיש. רק הוכחה שכסף לא קונה הצלחת אינסטנט.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב:
"אני מבקש וממליץ לאלונה לשוחח עם גיא ולא למהר לפטר אותו ".
במשפט הזה הוכחת שני דברים:
שאתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך - כי פעם אתה אומר לפטר ופעם לא.
שיש לך בעיה רצינית של מגלומניה ( כפי שגם אפשר לראות בציטוט הזה שלך מתוך הפורום של ה"קאמלס": "ולא פחות חשוב, פגישה משולשת אלונה,גיא ואני." :מתגלגל מצחוק:
אתה תקבע ותמליץ ותיפגש ביום שתיהיה ראש ארגון אוהדים \ יהיה לך 14 מיליון שקל לשים על השולחן ולקחת את הקבוצה לידיים שלך.
קפיש? :מוציא לשון:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........
אתה עמוס משקעי עבר ילדון.
הדוד פרש מזמן,
ושכח אותך בגן.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

גיל שגיב כתב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........
אתה עמוס משקעי עבר ילדון.
הדוד פרש מזמן,
ושכח אותך בגן.
לא משקעי עבר ולא נעליים.
פשוט לא יכול לסבול אנשים כמוך שבטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:
זיכרון סלקטיבי יש לך מר שגיב.
שכחת להזכיר שגם החליפו מאמנים והביאו את ה"קוסם" לופא בעונת הירידה - וזה לא ממש עזר, נכון?
מעניין, אבל כשעולים ליגה ומגיעים לגמר הגביע - אז זה המאמן.
כשמפסידים באותו גמר הגביע מול קבוצה שירדה (אם אני לא טועה לליגה השלישית באותה עונה) ויורדים ליגה בעונה שלאחר מכן עם אותו מאמן - בזה אשמה ההתנהלות של זינו...
אני לא מאמין שאתה אומר את זה לופא בא אחרי שאלי גוטמן המאמן הדגול שלכם בנה לנו קבוצה של אפסים !!
וראה שהוא לא יכול להצליח איתה אז הוא הלך הביתה !!!
אלי כהן בא וממש לא עזר ההפך הוא עשה יותר גרוע
שלופא בא זה היה מאוחר אני בטוח שעם היו מביאים אותו שתים שלוש מחזורים לפני ההינו נישארים בליגה
שחכת גם שהיה לך בעלים *** היום יש לך את אלונה
מעניין שבאותו גמר כבר ידענו שזינו סגר עם גוטמן אז מה אתה מבלבל בשכל !!
הפסדנו לקבוצה מליגה שנייה אין מה לעשות גם ארסנל או ריאל מפסידות בגביע מול קבוצות ששחקן אחד שלהם שווה את כל הקבוצה זה גביע זה שונה
שאתה ניראה ככה כל השנה מתחילת השנה אנחנו משחקים *** ומשחקים עם מזל לא יותר מזה
זה שי!
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

yedidel כתב:
ואתה חושב שהמאמן לא סבל ביום שישי? גם הוא לא אהב את מה שהוא רואה.

מה לעשות, יש משחקים חלשים, ולהדביק קבוצה לוקח זמן.

.

המאמן שלך לא סבל עם הוא לא סבל עד עכשיו אז גם בטדי הוא לא סבל הוא אוהב תשיטה שלו הוא דבוק לשיטה שלו כמו זבוב לחרא
והשיטה שלו באמת חרא !!!
יש משחקים חלשים ידיאל אנחנו משחקים חלש מתחילת העונה רק שאז ניצחנו בטעויות בגנבות !!! עכשיו רואים שהשיטה שלו זה בלוף אחד גדול
יש לך שחקנים יצירתיים שיכולים לתת פי 10 ממה שהם נותנים היום תן להם תצאנס !!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

גיל שגיב כתב:
נמוך אליק....נמוך מים המלח.
חשבתי שיש לך טיעונים יותר משכנעים, עכשיו מתברר שתומכי גיא כבר יצאו מדעתם.
חבל.
דמגוג. כמו תמיד.
לא היתה לי שום כוונה להיכנס לויכוח פה איתך. את התקווה לנהל איתך דיון ענייני שבו גם תקשיב ולא רק תדבר ותפתח 20 טופיקים סביב אותו הדבר איבדתי מזמן. אז שתקתי. במקום להגיב שלא לעניין, ברוב המקרים פשוט התעלמתי.
לא מזמן גם ידידאל הפנים שאין שום סיכוי לקיים איתך דיון ענייני שבו ולו לרגע תאמין שאתה לא תמיד צודק.
למה נראה לך שיש כל כך הרבה אנטיגוניזם כלפיך, בכל פורום שהוא? למה היו לך תאקלים עם כל כך הרבה משתמשים במרוצת כל השנים???
הגיע הזמן שתבין (אני יודע שאין סיכוי, למרות שאתה תמיד אוהב לטעון שאלף זבובים לא טועים...), אתה גונב דעת, אתה דמגוג, מתסיס ומלהיט אווירה, מרחרח ריב, מרבה לסתור את עצמך, חסר סבלנות וילדותי.
חיפוש קצר של כל אחד, בפורומים השונים, יימצא נימוקים לכל דבר שכתבתי.
שים לב ששום דבר פה לא נאמר על רקע אישי. לא ניסיתי להעליב ולא לפגוע, סה"כ ציינתי עובדות יבשות. אם תואיל בטובך להקשיב ולקחת את הדברים כביקורת בונה, מה טוב...אם לא (כצפוי), זבש"ך.
ותחסוך ממני בתגובה את: "מקומונים, 'שם המשחק' וכו' כנראה חושבים אחרת ממך" - זה ילדותי.
עוד טיפ קטן: כשאתה מפרסם 300 שירים (מחרפנים) על נושא X במקום שיר אחד (יפה) על אותו X - רמת העניין פוחתת והנכונות להקשיב לדברים שלך גם כן פוחתת.

ואם ניגע רגע בטופיק הנוכחי, אז בוא תנסה להסביר לי מה לעזאזל הקשר בין הדברים שכתבתי לזה שאני תומך בהישארות של גיא לוי??? איך הדברים קשורים??? מה עניין שמיטה להר סיני???

אחד הגולשים (שי) ציין שבמחזור האחרון בעונת העלייה עלינו בסטייל ובתצוגה משכנעת ואני דאגתי לקרר את ההתלהבות, לדייק ולהגיד שמספיק מקורות במשך השנים גרמו לי להבין ששוער ר"ג עשה אחלה כסף (אם "וויצמן יער" היו רואים את הגולים שהוא חטף ו"המאמץ" שלו, היה פה שמח...)
אם מישהו ירצה לתבוע אותי על הדברים האלה, אני אשמח למצוא את השוער הזה איפשהו באירופה ולהביא אותו לפוליגרף...מרוב שזה ברור, השקר היחיד שהוא יצליח להגיד הוא לגבי הסכומים שהוא שילשל לכיס.
אבל מה אני מדבר איתך על מכירה, אתה בטח גם מאלה שבטוחים שצגאי ושות' ניסו למכור אותנו רק בפרשה שהתפוצצה...נו טוף, למה להרוס לך את האשליה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אליק ששוער מוכר משחק הוא לא סופג 5 שערים לשער
תזכיר לי רק באיזה גול הוא היה אשם חוץ מהראשון ???
עם לפי טעות של שוער אתה חושב שהוא מכר משחק אז אסי מכר אותנו 10 אלף פעם !!
הפועל ב"ש שיחקה מצויין במשחק הזה אני בטוח שכל קבוצה בארץ
שהיתה משחקת איתנו באותו משחק היתה גג גג יוצאת איתנו בתיקו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אליק כתב:
דמגוג. כמו תמיד.
לא היתה לי שום כוונה להיכנס לויכוח פה איתך. את התקווה לנהל איתך דיון ענייני שבו גם תקשיב ולא רק תדבר ותפתח 20 טופיקים סביב אותו הדבר איבדתי מזמן. אז שתקתי. במקום להגיב שלא לעניין, ברוב המקרים פשוט התעלמתי.
לא מזמן גם ידידאל הפנים שאין שום סיכוי לקיים איתך דיון ענייני שבו ולו לרגע תאמין שאתה לא תמיד צודק.
למה נראה לך שיש כל כך הרבה אנטיגוניזם כלפיך, בכל פורום שהוא? למה היו לך תאקלים עם כל כך הרבה משתמשים במרוצת כל השנים???
הגיע הזמן שתבין (אני יודע שאין סיכוי, למרות שאתה תמיד אוהב לטעון שאלף זבובים לא טועים...), אתה גונב דעת, אתה דמגוג, מתסיס ומלהיט אווירה, מרחרח ריב, מרבה לסתור את עצמך, חסר סבלנות וילדותי.
חיפוש קצר של כל אחד, בפורומים השונים, יימצא נימוקים לכל דבר שכתבתי.
שים לב ששום דבר פה לא נאמר על רקע אישי. לא ניסיתי להעליב ולא לפגוע, סה"כ ציינתי עובדות יבשות. אם תואיל בטובך להקשיב ולקחת את הדברים כביקורת בונה, מה טוב...אם לא (כצפוי), זבש"ך.
ותחסוך ממני בתגובה את: "מקומונים, 'שם המשחק' וכו' כנראה חושבים אחרת ממך" - זה ילדותי.
עוד טיפ קטן: כשאתה מפרסם 300 שירים (מחרפנים) על נושא X במקום שיר אחד (יפה) על אותו X - רמת העניין פוחתת והנכונות להקשיב לדברים שלך גם כן פוחתת.

ואם ניגע רגע בטופיק הנוכחי, אז בוא תנסה להסביר לי מה לעזאזל הקשר בין הדברים שכתבתי לזה שאני תומך בהישארות של גיא לוי??? איך הדברים קשורים??? מה עניין שמיטה להר סיני???

אחד הגולשים (שי) ציין שבמחזור האחרון בעונת העלייה עלינו בסטייל ובתצוגה משכנעת ואני דאגתי לקרר את ההתלהבות, לדייק ולהגיד שמספיק מקורות במשך השנים גרמו לי להבין ששוער ר"ג עשה אחלה כסף (אם "וויצמן יער" היו רואים את הגולים שהוא חטף ו"המאמץ" שלו, היה פה שמח...)
אם מישהו ירצה לתבוע אותי על הדברים האלה, אני אשמח למצוא את השוער הזה איפשהו באירופה ולהביא אותו לפוליגרף...מרוב שזה ברור, השקר היחיד שהוא יצליח להגיד הוא לגבי הסכומים שהוא שילשל לכיס.
אבל מה אני מדבר איתך על מכירה, אתה בטח גם מאלה שבטוחים שצגאי ושות' ניסו למכור אותנו רק בפרשה שהתפוצצה...נו טוף, למה להרוס לך את האשליה.
אוי ואבוי !

כול כך הרבה חסרונות מצאת בי ואני אפילו לא הייתי מודע להם ?

אני מבין את האסטרטגיה החדשה...
לא אתן לך ולחבריך להצליח במשימה.

שלח תגובה