משפט שדה, ותחליטו אתם.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

משפט שדה, ותחליטו אתם.

שליחה על ידי הסניגור האדום »

1200 אוהדים בדיוק, אלה שעזבו את המשפחה חברים אחים הוציאו מכיסם את מיטב כספם,
אלה שישפטו אלה שיגידו את דברם כי זה כבר נמאס לראות את אותם אלה שקוראים לעצמם קבוצה,
יעלה השוער שבמשחק המציא זינוק חדש ששמו "שבור תציפורניים" זינוק הזוי לחלוטין שבו
אתה מזנק שלא לצורך ושורט את הכדור? משהו לא מובן מישהו יכול לעזור לי כאן?
תגיד נדמה לך שכל שבוע תגיע לכאן מכבי פתח תקווה?
אז תתעורר אוהד כי אתה כבר מזמן נראה כמו אהוד השמן מחסמבה ולא שוער מליגת העל.
אבי יחיאל, צר לנו,הנחמדות שלך היא לא שייכת למקצוע שבחרת בו הנחמדות שלך טובה למשל לתוכנית
"קחי אותי שרון" שם היא בטח תחליט שאתה הוא החתן האידיאלי אתה יודע יגיע בחור ממולך אתה תזוז
הצידה ונחמדותך הנוטפת תיתן לו לעבור ותגיד בבקשה בבקשה תעבור.
הלו הגיע הזמן שתתעורר כדורגל זה לא כמו באמריקה כי אתה מה זה מעצבן.
אביתר היקר,סרט הקפטן לא יכול לתת לך את הביטחון שאבד, כן כנראה הוא אבד אי שם שקאלה והעמוד של השער
הצפוני של ווסרמיל שבר לך את הקרסול. תתחיל להתעורר אתה החצי הבאר שבעי שנותר בהרכב אתה נראה כאילו
הגעת מהמרכז כל מה שקורה על המגרש עובר לך ככה לידך אנחנו מתפוצצים ואתה ככה בנון שלנטיות מסתובב במגרש.
חאלללללס אביתר תתעורר כבר או שביי ביי.
דוד רביבו הלא יקר,תגיד אתה נמצא באשדוד במרכז של השכונה? מאיים על אופיר דודזאדה כמו
פרחח? "אל תעלה" תסגור אותי במרכז" אני עולה אני יורד! מה זה? יש לך "שחקן מלווה" תתחיל
להרגיע תתחיל לשחק אתה לא שונה ואתה כאן לא שולט ,מהיום שבאת ממך אני לא רואה דבר ולא
חצי דבר, נמאס אתה חי על הבעיטות ממרחק שאלק עושות עימך חסד רק בסטטיסטיקה בלבד,
תעזוב את הילד שלנו מיד את הניסיון שלך תשאיר לעצמך,אוי ואבוי אם הילד שלנו ילמד ממך,
ערן ערן עוד כתבה אחת ואני מציע שתפתח את קרן הפנסיה שלך, כי כנראה השתן עולה לך ב"טיל"
כמו הבעיטות שלך לראשך,את סיפור הבן בלייעל של השופט נטפל יותר מאוחר.
לך לא נשכח ולא נסלח על האגואיסטיות שלך, פעמיים חברך להתקפה היו לבד אך אתה תמיד בשלך
אפילו לא מתכוון ולא חושב רגע קט, אולי למסור את הכדור במקום לרוץ כמו טנק עד שלוקחים לך את הכדור כמו ילד קטן,
אופיר דודזדה היקר,תתחיל להיות חוצפן או שלקרירה שלך תגיד ביי,מי מאיים עליך במגרש? מי מפחיד אותך כל הזמן? אם לא תשים פס
תרתי משמע ואנחנו נעניין אותך ולא הפרימדונות מהמרכז, אותך נשמור נכבד ונעריץ כל הזמן,תתחיל לרוץ כמו שאתה יודע, בנוער
הדשא היה שחור באגף שמאל היה שחור מהספרינטים הבלתי נלאים שלך באגף,אל תפחד מאף אחד תשחק כמו שאתה יודע הכי טוב
מכולם, אז יאללה אופיר אם לא עכשיו אז אמתי? עבדול ראזק נתן לך צאנ'ס, דובב תפסיק ליבב,ליאור אותך עדיין לא שופט כי אתה אחד
הטובים בדרך כלל והשבת היית לך נפילה אבל לא נורא,ניר קלינגר היקר,הינך נאשם בהפקרת שחקן והגעה להסכם עם פרובוקאטור
נאלח שאתה לא מכבד את כל הקהל הנפלא שעשה דרכו מדרום המדינה, איך נתת לאיש ללא מוסר לעשות ולגנוב את ההצגה? את ער
היית צריך להשאיר במגרש, כי החילוף שביצעת היה בושה לעילה לעילה עדיף היה לשחק עם עשרה שחקנים שהקהל משולהב בגלל
ההרחקה מאשר להכניס את המדומה של השחקן, תחשוב זה היה נותן תירוץ נפלא להכנה הגרועה ולניהול הכושל של המשחק,השארת
אותנו בסיומו עם דאבל טעם מר,גם שמעת בקולו של המנווול וגם חטפנו בראש מקבוצה שהיא אולי מרכז טבלה של הליגה השניה,
אתה יודע מה? בעצם אני מצטער גם אנחנו שייכים לשם לאותה ליגה המוזכרת בשורה מעל,
ניר אוי ואבוי לבושה, תחליטו אתם אוהדים יקרים מה העונש המגיע לסוררים כי אתם הייתם הכי נפלאים.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

Re: משפט שדה, ותחליטו אתם.

שליחה על ידי אדומתוק »

האמת היא שהתסריט לפני המשחק נאמר בחוץ ליד שער 13 ואתה הסניגור כתבת מראש!!

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

ראשית כל איזה סגנון כתיבה מעניין יש לך בדרך כלל אני מפסיק לקרוא באמצע כשכותבים כל כך הרבה כי זה לרוב לא מעניין אבל פה לא יכולתי להפסיק לקרוא
והיום אתה לא סניגור בכלל יותר הקטגור האדום זה כתבה מה שכתבת לא תגובה , ממש "אני מאשים"
לענייננו - לגבי אבי יחיאל באמת נחמד מידי חייב לקחת קצת רוע מערן לוי
- אוהד כהן משחק לא טוב אתמול המון הדיפות הזויות ברחבה ,
בדרך
כלל שוער טוב
- אביתר שחקן טוב צריך שוב יותר רוע אתה משחק מגן לא יכול
להיות שעוברים אותך בחצי בלי עבירה חייב לדחוף להכניס
קטנות יותר ידיים לרכב על התוקף מהצד אתה נראה משתדל אבל
גם אתה צא מהנחמדות אנחנו איתך אתה משלנו רק תהיה רע
- אופיר אין לי מילים רעות לרוב סגר טוב את האגף שלו רק צריך
להשתפר במסירה
- רביבו ירד בכושר פתח טוב את העונה עכשיו שחקן ספסל לגיטימי
- ערן לוי עדיין תותח לפעמים נראה כאילו הוא מחפש רק את
הבעיטה אבל לא הוא מרים את הראש ומוסר ואפילו מוסר טוב
- ראזק פושר סוארז בסדר דובב נעלם קצת
- ליאור ז'אן כבר המון זמן קלינגר בכוח מנסה להכניס אותו לעניינים
אבל די זה לא זה הנשמה שלו כנראה בת"א משה אסולין חייב
לקבל יותר דקות
לגבי קלינגר אני לא יודע אבל מרחוק בהחלט נראה שערן לוי הולך לקבל אדום ולא רק באשמת השופט אני לא יודע מה היה בחדר ההלבשה וכנראה ניר רצה לשמור את ערן לת"א , לדעתי קלינגר עשה נכון שהוציא אותו אבל כשהכניס את ז'אן תפסתי את הראש פה היה צריך להיכנס שחקן התקפי כמו צגאי או אפילו בסיט .
אבל אתמול זה נראה שלא משנה מה נעשה הם פשוט רצו יותר הם היו בכל מקום שרפו שטחים תמיד שחקני ב"ש נלחצו ע"י שניים בלי יכולת למסור ועל כך מגיע ליובל נעים מילה טובה
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הכל נכון ומדויק.
יש בעיה אמיתית עם אבי יחיאל אוהד כהן וליאור ז'אן. שלושתם חייבים לנוח דחוף.
לגבי אביתר הוא היה פחות גרוע מהם, אבל הוא כרגע האופציה היחידה בעמדה שלו.
ולגבי קלינגר, עם כל ההערכה שלי אליו הוא אתמול היה קטסטרופה.
נגיד שזה בסדר להוציא את ערן לוי לפני שיקבל אדום (למרות שזה לא) אבל להכניס את ליאוז ז'אן החסר תועלת?!!
ולמה לחכות כל כך הרבה זמן אחרי ה2-0 כדי לעשות חילוף התקפי למה!!!!??
וכשכבר עשית אתה מוציא את גביש ולא את יחיאל, מה עבר לך בראש?!!
לצערי אתמול קלינגר הוא הראשון שהפסיד את המשחק.
אחריו גם אשמים אוהד כהן אבי יחיאל וליאור ז'אן.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

שהקהל אצלנו נתפס למישהו זה בלתי יאומן... מה עוד פעם נפלתם על ליאור ז'אן? היה מהיותר טובים במחצית השנייה, יותר טוב לפחות מאילוז, יחיאל, אסולין ורביבו. אבל זה פשוט נהיה טרנד לשחוט דווקא אותו

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מה בדיוק הוא עשה טוב? המסירות הלא מדוייקות או הסגירה האפתית מאחורה?
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

nitsande כתב:מה בדיוק הוא עשה טוב? המסירות הלא מדוייקות או הסגירה האפתית מאחורה?
אם ראית אצלו מסירות לא מדוייקות אתמול אז אני לא יודע מה זה אומר על האחרים...

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ניצן, אחי יש לי קופון למסגרת חינם למשקפיים
'אילוז היה מהטובים'? רק אני ראיתי שהוצמד לו מצוף שלא יטבע? כל ההתקפות היו מהאגף שלו בצורה מבישה שאפילו לא היה צריך להסוות שהולכים רק עליו בהתקפה.
עשה את זגורי -מסי
ולגבי ז'אן- ידידאל אמר נכון, נתפסים, ולא שהוא כזה טוב אלא שמה לעשות נכנס בפיגור ולא ביתרון שבגללו שמטנו.
יש בעיה קשה באגפים, זה היום עקב האכילס של הקבוצה
דוד רביבו יכול לעלת רק מהספסל ויש לצוות קשר ימני לאגף ולא שחקן אמצע מוסט ימינה כנל גם באגף שמאל.
לגבי אילוז...מקבל יותר מדי הנחות בטוענה של 'אין לו מחליף'
זה לא סיבה לסבול יכולת ירודה שכזו, משחק אחר משחק.

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

זה לא שלאילוז אין מחליף , הוא פשוט לא מגן ימני , היכולות ההגנתיות שלו הן בדיחה (תשאלו את זגורי).

והבושה היא שקבוצה עם אחד התקציבים הגדולים בליגה היא ללא מגן ימני ( הכל קומבינות מתחילת העונה) וללא שחקני אגף.
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מה שעוד יותר בושה שזאת כבר השנה המי יודע כמה שכולם כולל כולם יודעים שאין לנו אגף ימני ראוי - ואף מאמן לא מצא לנכון לטפל בבעיה הכל כך קריטית הזאת.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מישל, לצערנו בקבוצה יש יותר מידי בינונים.
גם אם נעזוב את המשחק אתמול, למרות שלדעתי הוא הראה סימנים שראינו לאורך כל העונה, ההרכב שלנו מלא בשחקנים שלא מתאימים למטרות של פליאוף עליון.
אוהד כהן, אבי יחיאל, דוד רביבו, ליאור ג'אן ואביתר אילוז (בטח כשהוא מגן ימני) לא מתאימים לקבוצה עם השאיפות שלנו.
בניגוד לאופיר דויזאדה או דובב גבאי שלצד משחקים בינונים מראים גם ניצוצות לעתיד, בניגוד לערן לוי או ליאור אסולין שמציגים בלא מעט משחקים רמה גבוה, הרשימה שציינתי בהתחלה היא עקב האכילס שלנו.
גביש, דויזאדה, ערן לוי, ראזאק, סוארס, אסולין וגבאי חייבים להיות הבסיס שלנו לשנים הבאות. חייבים לצרף לנ"ל 2 זרים איכותים (בסיט וביסו הם בינתיים לא רלוונטים ולא מספקים את הסחורה) ורכש ישראלי צעיר.

מספיק להביא לכאן שחקנים לקראת סוף הקרירה כמו אוהד כהן ואבי יחיאל. מספיק להביא לכאן זרים צעירים מאפריקה (בסיט וביסו) שלא עושים את ההבדל. מספיק להביא לכאן שחקנים שממלאים לנו את הספסל אבל לא מסוגלים בשום שלב להיכנס להרכב כי הם לא מספיק טובים (קידר, אדלי, ליפשיץ, צגאי ותורג'מן).

הפועל באר שבע חייבת לעשות בקיץ בדק בית רציני ולהתאים את הסגל שלה למטרות שלה.
הסגל הנוכחי טוב לפליאוף אמצע טבלה, אולי גם יוכל להיכנס בקושי לפליאוף העליון דרך המקום ה6, אבל לא מעבר לכך.
מי שרוצה לנצח את אחת הגדולות, מי שרוצה להגיע לפליאוף העליון בזכות כמו קריית שמונה, צריך לבנות סגל בהתאם לכך.

אני אישית מאמין בקלינגר אבל חייבים להיות מציאותים. אני כבר התאמתי את רף הציפיות שלי לחומר השחקנים שיש בקבוצה הגיע הזמן שכולנו נעשה זאת.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

לא ניתפסים לזאן.אך בגול השלישי הסתובב כמו פורפארה.למה לא להכניס את אסולין?או צגאי.או אדלי אם כבר הגנתי.ליאור זאן גמור.הוא רץ כאילו לפני רגע יצא משירותים ואכל שתי מנות פול דקה לפני המשחק.דיי להגן ולחשוב שזה טריינד.העובדה הכואבת שניר הוציא את ערן לוי והכניס במקומו שחקן בינוני מינוס.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

ידידאל מה עשה האדון ז'אן בגול השלישי????? כמובן שלא רק הוא אשם.
לגבי קלינגר,הוא אשם לא פחות מהשחקנים והוא גם אמר את זה בשידור. נקווה שהוא ילמד מזה כי לאחרונה זה קורה יותר מידיי פעמים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ג'וני כתב:ידידאל מה עשה האדון ז'אן בגול השלישי????? כמובן שלא רק הוא אשם.
לגבי קלינגר אשם לא פחות מהשחקנים והוא גם אמר את זה בשידור נקווה שהוא ילמד מזה רק שלאחרונה זה קורה יותר מידיי פעמים.
מה עשה ז'אן, עבדול ראזק, סוארס, דוידזאדה... הרשימה עוד ארוכה.

שיש פאניקה אז כולם בפאניקה (תראו בתקציר מה קורה אחרי השלישי)

סמל אישי של משתמש
איצק'ו

שליחה על ידי איצק'ו »

דבר ראשון לא הבנתי מה אתה רוצה מאופיר..אני הייתי שם והוא היה לפי דעתי היחיד שרצה להציל את המשחק ואיכשהו לתקוף ולהבקיע גול היחידי וגם שיחק בשביל הקהל!!
לגבי ליאור ז'אן זה סטיגמה שאתם מדביקים עליו סתם..אם הוא היה מבקיע את הגול נגד בית"ר אף אחד לא היה אומר מילה עליו!!!
אני הייתי במשחק והוא היה טוב..לפעמים קצת מעצבן!!

שלח תגובה