אין שני לו
אין שני לו
לא רוצה לפתוח פה אבל גם לא צריך להיות חכם גדול בשביל להגיד את זה.
נכון להיום ערן לוי הוא בועט הבעיטות החופשיות הטוב בארץ, מאז ימי איציק זוהר לא זוכר שחקן עם משהו כמו 90% ניצול בעיטות חופשיות.
נכון להיום ערן לוי הוא בועט הבעיטות החופשיות הטוב בארץ, מאז ימי איציק זוהר לא זוכר שחקן עם משהו כמו 90% ניצול בעיטות חופשיות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: אין שני לו
מסכים לחלוטין אך יחד עם זאת הוא חייב לחשוב לפעמים על המסירה ולא על הבעיטה. אני שם לב כשכל פעם, שהוא נמצא מול השער הוא קודם כל בועט. יש לו בעיטה טובה אבל לפעמים עדיף איזה פס לאגף ואז הגבהה
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
לא מסכים.אלא אם כן מישהו נמצא במצב הרבה יותר קורץ ממך.אני אוהב שחקנים שבועטים הרבה מרחוק.ככה יוצא לראות שערים יפיםמוטי כתב:מסכים לחלוטין אך יחד עם זאת הוא חייב לחשוב לפעמים על המסירה ולא על הבעיטה. אני שם לב כשכל פעם, שהוא נמצא מול השער הוא קודם כל בועט. יש לו בעיטה טובה אבל לפעמים עדיף איזה פס לאגף ואז הגבהה

ובכלל, בקבוצה שלנו זה חשוב כי כל הזמן ראינו איך מחפשים להיכנס עם הכדור לתוך השער במקום לנצל מצבי בעיטה.
ערן לוי - shoot when ever you can !
[align=center]
GIFSoup[/align]

אנשים פה גמרו את טועמה וגיא צרפתי
השניים האלה כבשו לא מעט בשנים האחרונות בבעיטות חופשיות
זה שי !
השניים האלה כבשו לא מעט בשנים האחרונות בבעיטות חופשיות
זה שי !

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
יא חסרה - אבו לאבן
מה שאביב אמר.
וכבר ראינו נגד עפולה שברגע שהוא נמצא במצב קצת פחות טוב לבעיטה אז הוא גם יודע להרים כדורים מדוייקים לשחקנים בתוך הרחבה.
וכבר ראינו נגד עפולה שברגע שהוא נמצא במצב קצת פחות טוב לבעיטה אז הוא גם יודע להרים כדורים מדוייקים לשחקנים בתוך הרחבה.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביב כתב:
לא מסכים.אלא אם כן מישהו נמצא במצב הרבה יותר קורץ ממך.אני אוהב שחקנים שבועטים הרבה מרחוק.ככה יוצא לראות שערים יפים
ובכלל, בקבוצה שלנו זה חשוב כי כל הזמן ראינו איך מחפשים להיכנס עם הכדור לתוך השער במקום לנצל מצבי בעיטה.
ערן לוי - shoot when ever you can !
מצטרף.
קילריות זה מאסט אצל חלוץ איכותי, וזה תקף גם לגבי ערן לוי למרות שחלוץ טבעי הוא לא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אם ימשיך ככה לא אתבייש לומר שאפילו אבולאבן לא היה ברמה הזאת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
בס"ד
הגול הראשון שלו היום היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!
יש לו גם ראיית משחק טובה מאוד ועם התנועה ללא כדור שעושים גבאי ואסולין (חייב לעבוד על שמירת קו עם הבלמים,יותר מדי נבדלים יש לו) צפויים לו עוד הרבה בישולים העונה.
עד עכשיו יש לערן לוי הספק מדהים של 5 שערים (אם נחשיב את הגול מול בית"ר) ו-3 בבישולים ב-4 משחקים.שרק ימשיך ככה.
הגול הראשון שלו היום היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!
יש לו גם ראיית משחק טובה מאוד ועם התנועה ללא כדור שעושים גבאי ואסולין (חייב לעבוד על שמירת קו עם הבלמים,יותר מדי נבדלים יש לו) צפויים לו עוד הרבה בישולים העונה.
עד עכשיו יש לערן לוי הספק מדהים של 5 שערים (אם נחשיב את הגול מול בית"ר) ו-3 בבישולים ב-4 משחקים.שרק ימשיך ככה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 05 פברואר 2011, 22:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
פשוט כי הוא לא. כבודו של אבו לאבן במקומו מונח ולרגע לא אקח ממנו את ניצול המצבים הנייחים,אבל לדעתי ערן לוי עקף אותו בסיבוב ממזמן.ניב כתב:אם ימשיך ככה לא אתבייש לומר שאפילו אבולאבן לא היה ברמה הזאת.
לא צריך להתבייש... אבולאבן לא היה ברמה הזאת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבולאבן היה ברמה אחת, והוא ברמה אחרת לחלוטין, רמה לפחות מעל שחקנים רבים, לדעתי הוא יכל להגיע לאירופה אם הוא לא היה כזה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תענוג צרוף השחקן הזה...
לא סתם רבים היו רוצים לראות אותו אצלנו עוד מלפני שנתיים כשהוא היה משחיל אותנו במדי הפועל חיפה.
סופסוף יש לנו שחקן שאם נותנים לו חצי מטר פנוי הוא מצליח לשגר כזאת פצצה חכמה לרשת של היריבה ולא מנסה להתקדם ולהעביר את המשקוף.
מאחל לו שאחרי כל משחק יקדיש את הגולים שלו ל"מסעדת בשרים ומשפחת פרחאן -שהם אנשים שאנחנו מאוד אוהבים ומכבדים..."
לא סתם רבים היו רוצים לראות אותו אצלנו עוד מלפני שנתיים כשהוא היה משחיל אותנו במדי הפועל חיפה.
סופסוף יש לנו שחקן שאם נותנים לו חצי מטר פנוי הוא מצליח לשגר כזאת פצצה חכמה לרשת של היריבה ולא מנסה להתקדם ולהעביר את המשקוף.
מאחל לו שאחרי כל משחק יקדיש את הגולים שלו ל"מסעדת בשרים ומשפחת פרחאן -שהם אנשים שאנחנו מאוד אוהבים ומכבדים..."

הפועל אני כבר משתגע
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
איך אנשים יכולים להגיד שלא הוא מרים את הראש אם יש לו 2 בישולים היום והיה עוד 1 בגביע וכבש פעמיים וליפני כן הוא כבש גם מול בית"ר וגם מול חיפה !
מטורף כבש בכל משחקי הקבוצה עד כו ! (:
שחקן ענק !
מטורף כבש בכל משחקי הקבוצה עד כו ! (:
שחקן ענק !
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
הכשרון והפוטנציאל שלו לא עומדים לוויכוח וגם מי שלא ידע אותם לפני שהוא שיחק פה, עכשיו בטוח יודע.
מה שנותר פתוח היא העקביות ושמירה על יכולת גבוהה לאורך זמן, ואת זה נוכל לדעת רק בסוף העונה.
בנתיים הוא מעולה!!!
מה שנותר פתוח היא העקביות ושמירה על יכולת גבוהה לאורך זמן, ואת זה נוכל לדעת רק בסוף העונה.
בנתיים הוא מעולה!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים