הרצחת וגם ירשת, זיו אברג'ל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: הרצחת וגם ירשת, זיו אברג'ל?

שליחה על ידי הסניגור האדום »

לך הכתב המתחזה שבטח נהנה עד מאוד לקרוא את הטופיק הזה, לך תמשיך לעבוד תמורת שני שקלים ומחצה ברדיו כי זה מה שאתה שווה,חבל שלא ראיתי את הטופיק הזה בתחילתו כי הייתי מוחק אותו כי עלוב שכמותך לא זכאי ולא להזכרה אחת של שמך לא המלאה ולא בראשי תיבה,
לא היית שייך אף פעם להוויה של העיר ולא תהיה שייך אף פעם, למזלך עמיתיך לשעבר נמצאת שם כדי להעביר לך קצת מידע שתהיה לך עבודה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב:לך הכתב המתחזה שבטח נהנה עד מאוד לקרוא את הטופיק הזה, לך תמשיך לעבוד תמורת שני שקלים ומחצה ברדיו כי זה מה שאתה שווה,חבל שלא ראיתי את הטופיק הזה בתחילתו כי הייתי מוחק אותו כי עלוב שכמותך לא זכאי ולא להזכרה אחת של שמך לא המלאה ולא בראשי תיבה,
לא היית שייך אף פעם להוויה של העיר ולא תהיה שייך אף פעם, למזלך עמיתיך לשעבר נמצאת שם כדי להעביר לך קצת מידע שתהיה לך עבודה.

ואפרופו קולגות למקצוע... להבדיל מאלו לשעבר, וואלק אם רק היה מושג לאנשים פה עד כמה ההסתכלות עליו מצד אלו בהווה שונה בתכלית...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ומה נאמר הפעם?..

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 63&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני הפעם דווקא לא מופתע שהנהלת הקבוצה משתפת איתו פעולה, כפי שמשתקף מהתגובה של הגברת חלפון.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

8red כתב:אני הפעם דווקא לא מופתע שהנהלת הקבוצה משתפת איתו פעולה, כפי שמשתקף מהתגובה של הגברת חלפון.
את התגובה של ציפורה חלפון, הכתב המתועב והשפל הזה לקח מתגובה שרשמה לאוהד הקבוצה בפייסבוק.
לא משתפים פעולה ולא נעליים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

באמת? זיו אברג'יל הוא הוא הצרות של הפועל ב"ש? כולן?
שימו לב, אתמול בתוכנית סיכום המחזור פתחו את התקציר עם השלט ונחשו מה? גם סגרו אותו עם השלט.
הוא כתב וככזה הוא מביא גם את הסיפורים היותר צהובים והוא גם מנפח חמישה אוהדים שמקללים למושגים של קומץ, ועושה עליהם כתבה. אם הקבוצה שעל הדשא הייתה עושה את עבודתה! ( ושוב תודה לאקסברד שמקבל משכורת למרות שעושה הכל חוץ מאת עבודתו) ומשחקת כדורגל, או חלילה מנצחת, לא היינו רואים את הכתבה הזו, פשוט כי היא לא הייתה מעניינת אף אחד כי היה משהו אמיתי לכתוב עליו. אבל ברגע שהקבוצה נראית כמו פח, לא מבקיעה ובקושי משחקת צריך לעשות כתבה על משהו, או אז מתחילים לחפור מתחת לאדמה...
מבין את הביקורת שמותחת בו, את הכאב שהיא מביאה עימה ומאיפה היא נובעת ועדיין לא חושב שהוא ראוי לטופיק משלו....

שלח תגובה