דיעה אחרת.
Re: דיעה אחרת.
מזכיר לי את הקריאות גילי לנדאו בשנה שעברה...
כל שנה אותו סרט.
כל שנה אותו סרט.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
מוטי כתב:מזכיר לי את הקריאות גילי לנדאו בשנה שעברה...
כל שנה אותו סרט.
לא מבין איך קראתם ללנדאו הזבל הזה בכלל???
נכשל פה הביזיון הזה כבר 3 קדנציות בושה של מאמן איפה שהוא הולך הוא נכשל.
אז הוא היה שחקן טוב והעלה את קרית גת ליגה
מי קרא לו?
כל הקהל שלך!
אותו קהל שמפטר מאמנים על ימין ועל שמאל בעשר הנים האחרונות.
אז אולי נלמד מנסיון עבר ונבין שפיטורים הוא לאו דווקא פתרון הקסם?
אולי שינוי של שחקן בינואר יביא את השינוי (לדוגמא בלם שיתן שקט) ואולי גם שינוי של השיטה אבל להחליף מאמן זה לא תמיד הפיתרון.
אם יש על הכוונת קליבר סטייל פיני גרשון שהחליף את אפי במכבי אז אולי...אבל כולנו יודעים שאברם ואפילו לא שום מחכים לטלפון מאלונה
כל הקהל שלך!
אולי שינוי של שחקן בינואר יביא את השינוי (לדוגמא בלם שיתן שקט) ואולי גם שינוי של השיטה אבל להחליף מאמן זה לא תמיד הפיתרון.
אם יש על הכוונת קליבר סטייל פיני גרשון שהחליף את אפי במכבי אז אולי...אבל כולנו יודעים שאברם ואפילו לא שום מחכים לטלפון מאלונה
מנוי כבר יש לך?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
נכון, כי אותם לא יקללו...ברור. שני משחקים וכל האיצטדיון מגרש אותם הביתה. בית קברות למאמנים זה כאן. גם את פרגסון ומוריניו ייקברו פה אם צריך.מוטי כתב:אם יש על הכוונת קליבר סטייל פיני גרשון שהחליף את אפי במכבי אז אולי...אבל כולנו יודעים שאברם ואפילו לא שום מחכים לטלפון מאלונה
אלונה צריכה לתת לאוהדים לאמן את הקבוצה!!! אנשים עם כבוד!!! לא עיוורים!! מבינים כדורגל!!! יודעים "בארשבעית"!!! מקומיים!!!
כמה עצוב לי שרבים יחשבו על הקטע המודגש כמשהו רציני ולא ציני...
מוטי כתב:מי קרא לו?
כל הקהל שלך!
כל הקהל שלי???
חבורה של מספר טמבלים שגררה את כל הקהל שהיה במשחק נגד הכח
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גיל שגיב הנכבד,
להתנהלות שלך כעת קוראים חוסר הגינות. אתה מעלה טיעונים לחיזוק תיזת האנטי גיא לוי שלך, שברורה לך היטב הפתאטיות שלהם, ועובדת היותם לא נכונים עובדתית. אתה אחד הגולשים היותר רהוטים ואינטלגנטים פה בפורום, אבל זה שתנסח יפה ובתחכום את הדברים לא הופך אותם לנכונים. מבחינתך - המטרה מקדשת כנראה כמעט כל אמצעי. לא רוצה את גיא לוי? זכותך (גם אצלי ושאר החבר'ה היותר מתונים מקרב הקהל מעמדו אינו כתמול שלשום, ובפיחות הדרגתי ככל שנוקפים המחזורים..), אבל לכל הפחות תשתדל שהטיעונים יהיו עניינים, לא פופליסטים/דמגוגיים, ובפרט שאינם נכונים עובדתית.
זאת אתה אומר על סמך מה בדיוק? פרשנותו 'המלומדת' של אדון דורון (ח)ממן ברע-דיו דרום???
דיברת איתו פעם? תהית על קנקנו? מבלי לחכות לתשובתך אני יודע שהתשובה היא לא.
אני בכל אופן דווקא כן, ויותר מפעם אחת, והאמן לי שהבנאדם מבין ומקשיב ועונה לכולם בגובה העיניים וגם יודע להיות אסרטיבי ולהעמיד במקום כשצריך מבלי לפתוח עימות
בכל המקרים עם השחקנים שהזכרת, ההתנהלות של גיא היתה סופר מקצועית ומתבקשת, ואדם בוגר ואינטילגנט כמוך יודע את זה יפה בתוך תוכו. חבל מאוד שאתה מנסה למנף כל המקרים הנ"ל לביסוס תיזת האנטי גיא שלך, במקום לחפש טיעונים עניינים. כי:
אופיר חיים, אורן ניסים ודודי פדלון - הודחו משיקולים מקצועיים גרידא, ויתרה מזו, הקונצנזוס בקרב הקהל סביב ההחלטה היתה אבסלוטי בזמנו.
יניב אלול - הרשה לעצמו לצפצף בפומבי על המאמן ופעל בניגוד להוראותיו המקצועיות. מה בדיוק רצית שיעשה איתו???
פיטורי סתיו - גיא לוי בעל הבית במועדון ואנחנו לא יודעים? כי מי שפיטר את את סתיו זו אלונה. רק היא יכולה לפטר. ולגופו של עניין? בצדק מוחלט. אדון סתיו - זה שבכל שנות שלטון החורנים בראשות ז'ינו&ניב כהן מילא פיו מים כשאז באמת היה צריך לפתוח את הפה ולהרים קול זעקה - התנהג בצורה לא אתית בעליל כשהרשה לעצמו לזרוק רפש בפומבי על הגורם המקצועי מס' 1 במועדון, ונשלח הבית בצדק.
הדחת סמיוני - שחקן שמרשה לעצמו למתוח ביקורת פומבית על מאמנו בראיון תקשורתי - מה בדיוק אתה מצפה שהמאמן יעשה? דווקא אם גיא היה עובר על המקרה לסדר היום הוא היה מוכיח שהוא מאמן חלש וגרוע...
כל הדברים הללו ברורים לך היטב. אתה לא ילד אחרי הכל...אבל כפי שאמרתי בראשית דברי - מבחינתך המטרה כנראה מקדשת האמצעים, ובכלל זה גם טיעונים אובר דמגוגיים ולא נכונים עובדתית, וחבל...
להתנהלות שלך כעת קוראים חוסר הגינות. אתה מעלה טיעונים לחיזוק תיזת האנטי גיא לוי שלך, שברורה לך היטב הפתאטיות שלהם, ועובדת היותם לא נכונים עובדתית. אתה אחד הגולשים היותר רהוטים ואינטלגנטים פה בפורום, אבל זה שתנסח יפה ובתחכום את הדברים לא הופך אותם לנכונים. מבחינתך - המטרה מקדשת כנראה כמעט כל אמצעי. לא רוצה את גיא לוי? זכותך (גם אצלי ושאר החבר'ה היותר מתונים מקרב הקהל מעמדו אינו כתמול שלשום, ובפיחות הדרגתי ככל שנוקפים המחזורים..), אבל לכל הפחות תשתדל שהטיעונים יהיו עניינים, לא פופליסטים/דמגוגיים, ובפרט שאינם נכונים עובדתית.
גיל שגיב כתב:העננים התפזרו ועכשיו הראות ברורה יותר.
כן חברים, ענני 'המזל' התפזרו ועכשיו גם האופטימיים שבנינו רואים את מה שראו אלפי אוהדים כבר זמן רב, אין קבוצה.
אין שיטה,הכול מקרי,שחקנים מבולבלים.
ואני ?
כותב וכותב וכותב וכואב, רק עושה רושם שהאסימון עדיין לא נפל, והדגש הוא על עדיין.
פרידמן בממלכת הבובללים.
או אם תרצו גיא לוי בבאר שבע.
זה פשוט לא עובד, אדם סגפן ללא טיפת יחס והקשבה לסובבים אותו קר ומנוכר מגיע לעיר חמה מחבקת חולמת מתלהבת ומולה קרחון.
אוי לה לקבוצה שמאמנה עולה למגרש רק מס' דקות לאחר שריקת הפתיחה כדי לברוח מאימת הקהל,
אוי לה לקבוצה ששחקניה לאחר כיבוש שערים כבר לא רצים ליציע אלא מתחבקים אי שם מול שער האורחים הריק והשומם כאילו היו שחקני קבוצה קטנה ללא קהל....
זאת אתה אומר על סמך מה בדיוק? פרשנותו 'המלומדת' של אדון דורון (ח)ממן ברע-דיו דרום???
אני בכל אופן דווקא כן, ויותר מפעם אחת, והאמן לי שהבנאדם מבין ומקשיב ועונה לכולם בגובה העיניים וגם יודע להיות אסרטיבי ולהעמיד במקום כשצריך מבלי לפתוח עימות
גיל שגיב כתב:חזון צפרירים חולון.
השחקנים שלנו נכון להיום פועלים כמו רובוטים מתוכנתים, שבעי התנהלות מאיימת כדוגמת הדחת ניסים,אופיר ופדלון מהסגל, הדחת אלול בזמנו וההתעללות בו,פיטוריו של סתיו, הדחתו של סמיוני כיום....ומי יודע מה מצפה לכולנו בהמשך, השחקנים הצביעו פה אחד - גיא לוי.
למה ?
כי הם מפחדים.
הם למדו מהר את התמונה ומבינים שנכון להיום אין כול הגיון בקבוצה והדקטטור המקצועי שולט בכול עושה כאוות נפשו ומתפלל ליום בו מלאכתו תושלם וגאוות הנגב תהפוך לצפרירים חולון...
אוי כמה נעים יהיה אז לגיא לוי ללא קהל לחוץ ולוחץ ללא צורך לתת הסברים לעיתונאים שהרי מי כבר ירצה לסקר קבוצה זניחה ועלובה שכזו והשחקנים? הם כבר אימצו את חזון המאמן ומתחבקים לאחר כיבוש השערים מאחורי השער הדרומי מול יציעים קרחים.
חזונו של גיא הולך ותגשם - חזון צפרירים.
בכל המקרים עם השחקנים שהזכרת, ההתנהלות של גיא היתה סופר מקצועית ומתבקשת, ואדם בוגר ואינטילגנט כמוך יודע את זה יפה בתוך תוכו. חבל מאוד שאתה מנסה למנף כל המקרים הנ"ל לביסוס תיזת האנטי גיא שלך, במקום לחפש טיעונים עניינים. כי:
אופיר חיים, אורן ניסים ודודי פדלון - הודחו משיקולים מקצועיים גרידא, ויתרה מזו, הקונצנזוס בקרב הקהל סביב ההחלטה היתה אבסלוטי בזמנו.
יניב אלול - הרשה לעצמו לצפצף בפומבי על המאמן ופעל בניגוד להוראותיו המקצועיות. מה בדיוק רצית שיעשה איתו???
פיטורי סתיו - גיא לוי בעל הבית במועדון ואנחנו לא יודעים? כי מי שפיטר את את סתיו זו אלונה. רק היא יכולה לפטר. ולגופו של עניין? בצדק מוחלט. אדון סתיו - זה שבכל שנות שלטון החורנים בראשות ז'ינו&ניב כהן מילא פיו מים כשאז באמת היה צריך לפתוח את הפה ולהרים קול זעקה - התנהג בצורה לא אתית בעליל כשהרשה לעצמו לזרוק רפש בפומבי על הגורם המקצועי מס' 1 במועדון, ונשלח הבית בצדק.
הדחת סמיוני - שחקן שמרשה לעצמו למתוח ביקורת פומבית על מאמנו בראיון תקשורתי - מה בדיוק אתה מצפה שהמאמן יעשה? דווקא אם גיא היה עובר על המקרה לסדר היום הוא היה מוכיח שהוא מאמן חלש וגרוע...
כל הדברים הללו ברורים לך היטב. אתה לא ילד אחרי הכל...אבל כפי שאמרתי בראשית דברי - מבחינתך המטרה כנראה מקדשת האמצעים, ובכלל זה גם טיעונים אובר דמגוגיים ולא נכונים עובדתית, וחבל...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי ידידי, חוסר הגינות ? דמגוגיה ?אורי אדום בנשמה כתב:גיל שגיב הנכבד,
מצטער אבל זו הפעם הראשונה שאני חולק על דבריך באופן מהותי יסודי ושורשי.
שהרי אם תבדוק טוב תראה שאני לא אחת כתבתי שיש לתת הזדמנות נוספת לגיא כיוון שהוא הוכיח שהוא גם מתקן טעויות והוספתי וכתבתי שאני ממליץ לאלונה לשוחח עימו לפני שתמהר לפטר אותו...
אבל מתברר שהכול לשווא, שכן גיא חוזר וטועה חוזר וטועה חוזר וטועה.....ובמקרה שכזה חייבים ככול הנראה להפרד.
תבין, גיא לוי לא סופר לא אותי לא אותך ובמקרה הטוב סופר אולי את אלונה ובעלה...
מאמן שצופר צפירות נצחון מתריסות/מקניטות לעבר קהל אוהדים מאוכזב הוא איש קטן ומאמן עוד יותר קטן.
מאמן שלא מבין שכאשר הוא נשאל בתקשורת לגבי הקבוצה הוא בעצם עונה לאוהדים ולא לעיתונאי השואל - "אני עדיין לא יודע כמה קבוצות עולות העונה לא בדקתי ואני לא עוסק בזה...."
זה מאמן אנטיפט הלוקה בהבנה וחיבור לסביבה שבז לסובבים אותו ולא רואה אף אחד ממטר.
השיקולים להדחתם של פדלון,אלול וחיים מקצועיים ?
הצחקת את גיא לוי !
הרי הוא גם זה שהחזיר אותם והפעם גם משיקולים מקצועיים ?
אולי מאוזלת יד פושעת מחוסר מקצוענות ומקצועיות ?
אולי מדובר בהכנה לקויה של הסגל כאשר עמד לרשותו תקציב ענק והוא ברשלנותו לא הבין כי חובה עליו להחתים מגן שמאלי {לדוגמא} ולא לבנות על שחקן כדוגמת אפריאט ?
יניב אלול נהג לא בסדר ? אמת.
אבל איפה המידתיות ? למה בפ"ת למשל יודעים להעמיד שחקן על מקומו (אבוחצירא) ולא מסלקים אותו מהקבוצה ואילו גיא לוי עשה כמעט הכול כדי שאלול יסולק ורק אלונה עמדה מולו,רק שלאחר מיכן הוא הגדיל ועשה כרצונו והציב את אלול כמגן ימני,אילוז כשמאלי חירבן את כול מערך ההגנה וספג הפסד בבית מול ירושליים...
כמה פעמים ועד מתי נשלם על טעויות מקצועיות הנובעות ממניעים לא מקצועיים אלא מבעיית אישיות של המאמן ?
ומי כשל בזר היחיד שבחר לבד (קוסטרוב), אולי אני ?
מי משחק בונקר מול קבוצות קטנות לפעמים מנצח בטעות אבל גם המזל בסוף נגמר לו, גם זה אני ?
מי המאיס על אלפי אוהדים וצופים את משחק הכדורגל והפך אותו ללא מעניין,מסוגר,נסוג,גם זה אני ?
מתי זכור לך אי פעם שהקהל המקומי קילל באלפים (!!!!) מאמן כאשר הקבוצה מנצחת בגדול (3-1 נגד רעננה) ?????
איך אתה לא מבין שגיא הוא עוף מוזר שלא מצליח להשתלב בקבוצה שיש לה קהל גדול עם ציפיות, גיא הוא אדם צנטרליסט שלא מקבל שישנם אנשים נוספים בסביבה שאיכפת להם מהנעשה, הוא בז להם, מצפצף עליהם (תרתי משמע).
גיא הצליח בנבחרת ? נכון.
אבל זה גם בגלל ששם אין את המחוייבות והמורכבות הקיימת בקבוצה עם קהל, בשני המקרים בהם אימן גיא קבוצות עם קהל (חיפה ואצלינו) הוא כשל בענק בחיבור עם הקהל והתעמת לא אחת עם שחקנים מובילים (רן בן שמעון בזמנו).
האם כול הנתונים לעיל לא מצביעים על אישיות בעייתית ?
הרי גם פסיכולוג בגרוש יבין שיש לבחור בעיה רצינית.
אני אשאל ואשאל עד שתענה גיל.
עזוב את גיא תתיחס לסינדרום.
10 שנים וכל המאמנים עברו פה את אותו הדבר.
איך גורמים לכך שלמאמן הבא זה לא יקרה ובאמת יתנו לו לעבוד?
פיטור סדרתי הוא בדיוק כמו החלפת ממשלה כל שנתיים גורם לאי יציבות, אי-סדר ואי יכולת תפקוד.
פיטור סדרתי הוא בדיוק כמו החלפת ממשלה כל שנתיים גורם לאי יציבות, אי-סדר ואי יכולת תפקוד.
מנוי כבר יש לך?
אני אשמח אם תביא לי ציטוט אחד של גיא לוי שאמר שהוא לא רוצה את יניב אלול בקבוצה.גיל שגיב כתב:
אבל איפה המידתיות ? למה בפ"ת למשל יודעים להעמיד שחקן על מקומו (אבוחצירא) ולא מסלקים אותו מהקבוצה ואילו גיא לוי עשה כמעט הכול כדי שאלול יסולק ורק אלונה עמדה מולו
מוטי ידידי, אני תמיד עונה רק שלצערי הנושא ננעל עקב תגובה לא הולמת כלפי.מוטי כתב:אני אשאל ואשאל עד שתענה גיל.
לשאלתך :
נניח שישנו בית ספר המנוהל ע"י מר אלון, האדון אלון הינו מנהל רשלן הלוקה ביכולת לקבל החלטות בעל יחסי אנוש לקויים ובנוסף לא אמין, מר אלון מפטר בכהונתו מורים רבים חלקם עוזבים גם לבד תלמידים רבים נושרים מבית הספר נכשלים בבגרויות....בקיצור בלאגאן עד אשר ועד ההורים מתקומם ומר אלון מודח.
את מר אלון מחליפה הגב' רבקה, רבקה הינה מנהלת טובה,הגונה,מתחשבת,התלמידים בבית הספר הופכים לרגועים וגם משתפרים בלימודים,ההורים בסך הכול מרוצים......אבל אבוי,לבית הספר הגיע מורה שהעסק איתו לא עובד - מר כהן.
מר כהן רודה בתלמידים,לא קשוב לבקשות/טענות ההורים ובקיצור העסק איתו לא עובד.
מה תעשה עכשיו המנהלת רבקה :
תשאיר את מר כהן כיוון שהיא אינה רוצה להדמות למר אלון ולתקופתו ?
ואולי תפטר את מר כהן שכן הוא זה שמעכיר את האוירה ולא משתלב במע' החדשה לא מחובר למקום ויוצר 'אנרגיות שליליות' ?
מה דעתך מוטי ?
מה היית עושה אם היית אתה במקום המנהלת רבקה ?
ואם לא הבנת :
מר אלון =זינו.
מר כהן=גיא לוי.
גב' רבקה=אלונה.
אוי ידידאל אם יכולתי....yedidel כתב:
אני אשמח אם תביא לי ציטוט אחד של גיא לוי שאמר שהוא לא רוצה את יניב אלול בקבוצה.
הייתי מפרסם לך את שם המקור מימנו קיבלתי באופן אישי את הידיעה ואז היית נדהם.
אבל עזוב, גם בתקשורת פורסם שגיא עשה בזמנו כול שניתן כדי שאלול יודח מהקבוצה.
מה? בתקשורת? האמיתית והאובייקטיבית?? איך לא האמנו לזה בעיניים עצומות...גיל שגיב כתב:
אוי ידידאל אם יכולתי....
הייתי מפרסם לך את שם המקור מימנו קיבלתי באופן אישי את הידיעה ואז היית נדהם.
אבל עזוב, גם בתקשורת פורסם שגיא עשה בזמנו כול שניתן כדי שאלול יודח מהקבוצה.
אתה בוחר מטעמים שלך להתעלם מימה שכתבתי...yedidel כתב:
מה? בתקשורת? האמיתית והאובייקטיבית?? איך לא האמנו לזה בעיניים עצומות...
[glow=red]לא ידידאל, לא רק התקשורת.[/glow]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גיל שגיב כתב:
אורי ידידי, חוסר הגינות ? דמגוגיה ?
מצטער אבל זו הפעם הראשונה שאני חולק על דבריך באופן מהותי יסודי ושורשי.
שהרי אם תבדוק טוב תראה שאני לא אחת כתבתי שיש לתת הזדמנות נוספת לגיא כיוון שהוא הוכיח שהוא גם מתקן טעויות והוספתי וכתבתי שאני ממליץ לאלונה לשוחח עימו לפני שתמהר לפטר אותו...
אבל מתברר שהכול לשווא, שכן גיא חוזר וטועה חוזר וטועה חוזר וטועה.....ובמקרה שכזה חייבים ככול הנראה להפרד.
תבין, גיא לוי לא סופר לא אותי לא אותך ובמקרה הטוב סופר אולי את אלונה ובעלה...
מאמן שצופר צפירות נצחון מתריסות/מקניטות לעבר קהל אוהדים מאוכזב הוא איש קטן ומאמן עוד יותר קטן.
מאמן שלא מבין שכאשר הוא נשאל בתקשורת לגבי הקבוצה הוא בעצם עונה לאוהדים ולא לעיתונאי השואל - "אני עדיין לא יודע כמה קבוצות עולות העונה לא בדקתי ואני לא עוסק בזה...."
זה מאמן אנטיפט הלוקה בהבנה וחיבור לסביבה שבז לסובבים אותו ולא רואה אף אחד ממטר.
השיקולים להדחתם של פדלון,אלול וחיים מקצועיים ?
הצחקת את גיא לוי !
הרי הוא גם זה שהחזיר אותם והפעם גם משיקולים מקצועיים ?
אולי מאוזלת יד פושעת מחוסר מקצוענות ומקצועיות ?
אולי מדובר בהכנה לקויה של הסגל כאשר עמד לרשותו תקציב ענק והוא ברשלנותו לא הבין כי חובה עליו להחתים מגן שמאלי {לדוגמא} ולא לבנות על שחקן כדוגמת אפריאט ?
אבל איפה המידתיות ? למה בפ"ת למשל יודעים להעמיד שחקן על מקומו (אבוחצירא) ולא מסלקים אותו מהקבוצה ואילו גיא לוי עשה כמעט הכול כדי שאלול יסולק ורק אלונה עמדה מולו,רק שלאחר מיכן הוא הגדיל ועשה כרצונו והציב את אלול כמגן ימני,אילוז כשמאלי חירבן את כול מערך ההגנה וספג הפסד בבית מול ירושליים...
כמה פעמים ועד מתי נשלם על טעויות מקצועיות הנובעות ממניעים לא מקצועיים אלא מבעיית אישיות של המאמן ?
ומי כשל בזר היחיד שבחר לבד (קוסטרוב), אולי אני ?
מי משחק בונקר מול קבוצות קטנות לפעמים מנצח בטעות אבל גם המזל בסוף נגמר לו, גם זה אני ?
מי המאיס על אלפי אוהדים וצופים את משחק הכדורגל והפך אותו ללא מעניין,מסוגר,נסוג,גם זה אני ?
מתי זכור לך אי פעם שהקהל המקומי קילל באלפים (!!!!) מאמן כאשר הקבוצה מנצחת בגדול (3-1 נגד רעננה) ?????
איך אתה לא מבין שגיא הוא עוף מוזר שלא מצליח להשתלב בקבוצה שיש לה קהל גדול עם ציפיות, גיא הוא אדם צנטרליסט שלא מקבל שישנם אנשים נוספים בסביבה שאיכפת להם מהנעשה, הוא בז להם, מצפצף עליהם (תרתי משמע).
גיא הצליח בנבחרת ? נכון.
אבל זה גם בגלל ששם אין את המחוייבות והמורכבות הקיימת בקבוצה עם קהל, בשני המקרים בהם אימן גיא קבוצות עם קהל (חיפה ואצלינו) הוא כשל בענק בחיבור עם הקהל והתעמת לא אחת עם שחקנים מובילים (רן בן שמעון בזמנו).
האם כול הנתונים לעיל לא מצביעים על אישיות בעייתית ?
הרי גם פסיכולוג בגרוש יבין שיש לבחור בעיה רצינית.
אותה רוח הדברים של הודעתי הקודמת מתאימה גם עכשיו, רק שהפעם אני כבר לא מוצא עניין להתייחס אחד לאחד לדברים שאתה מעלה, כי זה לא יוביל לשום מקום, ומה גם שאתה לא בא לנהל דיאלוג ואולי להשתכנע, רק להשריש פרופג'נדה ולהרוויח את דעתם של כמה ילדים חסרי בשלות נפשית.
אה וכן, לא התפלאתי שהתעלמת ממרבית הדברים בהודעתי הקודמת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חבל אורי חבל...אורי אדום בנשמה כתב:
אותה רוח הדברים של הודעתי הקודמת מתאימה גם עכשיו, רק שהפעם אני כבר לא מוצא עניין להתייחס אחד לאחד לדברים שאתה מעלה, כי זה לא יוביל לשום מקום, ומה גם שאתה לא בא לנהל דיאלוג ואולי להשתכנע, רק להשריש פרופג'נדה ולהרוויח את דעתם של כמה ילדים חסרי בשלות נפשית.
אה וכן, לא התפלאתי שהתעלמת ממרבית הדברים בהודעתי הקודמת...
בעבר הלא רחוק ידעת להתמודד טוב יותר, עכשיו לשיטתך אני כבר "משריש פרופג'נדה ולהרוויח את דעתם של כמה ילדים חסרי בשלות נפשית."
ואולי זה בדיוק מה שאתה מנסה לעשות ?
'כול הפוסל במומו פוסל'.
ודווקא כן התייחסתי לדברייך גם אם לא לכולם רק שאתה מותש וחסר מוטיבציה להתמודד עם מציאות עגומה שמחלחלת גם לתודעה שלך ואפילו לך יצאה הרוח מהמפרשים לנוכח האלק שיטה של גיא לוי.
אני לא חייב להתייחס לכול שורה פסיק או מילה בדברייך כדי להבהיר לך ולגולשים כאן עד כמה גיא טועה בגישה,בהתנהלות ואפילו בהחלטות המקצועיות.
רק שאתה מנסה לקחת את כולנו לכיוונים אחרים וכאן נבחנת הבגרות שלי ושל יתר הגולשים.
לא אורי, אנחנו לא ניתן לך.
במידה וגיא ימשיך בהתנהלות הכוללת שלו הנוכחית זמנו בקבוצה הולך ואוזל,גם אתה יודע את זה.
ואם וכאשר הוא יפוטר/יתפטר,כולנו נבין אחת ולתמיד שהסיבות עליהן אני מצביע מיזה 3 חודשים הן ורק הן הגורמים לכך.