האם אלעד יגיע ללופא !!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: האם אלעד יגיע ללופא !!

שליחה על ידי 8red »

אני הייתי רחוק מהשתתפות בתמיכה באלול, ולהיפך - אמרתי בפורומים השונים שאני לא רואה שום בעיה שישוחרר \ יישב על הספסל.
כשאני מדבר על אלעד אני מדבר נטו מקצועית - לא מעניין אותי שתה או עישן או רקד בפורום.
אין לי בעיה עם זה - יש לי בעיה עם התרומה המזערית שלא לומר האפסית לקבוצה למעט משחק אחד שיכלתי לראות שהוא נילחם בתחילת העונה ואחר כך החליט שזה מספיק וחזר לסורו.
אלעד זה אחד שלא אוהב לתת את התחת (ככה לפחות זה ניראה לעיני הצופה ביציע) ולא מוכן להשקיע בשביל הקבוצה. כנראה שגם באימונים לאחרונה הוא לא משהו - אחרת קשה לי להבין למה הוא מוצא את עצמו בספסל \ יציע בשבתות האחרונות.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

אלי בן דיין כתב:

"גיא לוי תיזהר את יניב אלול לשחרר"
זוכר משהו כזה?

ואל תדבר איתי על שנה שעברה השנה בשלוש משחקים האחרונים היה חסר לך מישהו שיחזיק שישלח את הפסים הנכנונים
ואל תגיד לי מאור מליקסון כי הקבוצה לא בנויה על מאור ועוד 10 שחקנים
עזובו אותכם אתם זוכרים לבן אדם רק את הדברים הרעים שהוא עשה...

ומוטי-לא אני ממש לא חבר שלו..
ושאלה אלייך אתה לא יוצא לבלות? אם אבא שלך היה מתמודד לראשות העיר לא היית עוזר לו ביום של הבחירות לא היית לוקח חופש מהעבודה? אני דיי בטוח שזה מה שהיית עושה
שחקן כדורגל הוא קודם כל בן אדם אחרי זה הוא שחקן הוא לא יכול כל החיים רק על להתמסר רק לכדורגל ולאורח החיים הספורטיבי
למרות שבכייף הייתי רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי שכל החיים שלו זה רק כדורגל ורק אורח חיים ספורטיבי אבל מה לעשות שאין לנו בכול הליגות בישראל
זוכר את הקריאות על אלול ועובדה שגיא צדק וצודק אלול הוא לא שחקן להחזיק הגנה ואין לו מקום בהרכב והוא מוכיח זאת כל שבת במחדש.

יש לי אליך שאלה ? איך זה שאופיר מגיע לכל משחק? שפדלון וניסים הגיעו לכל משחק?
אבל מה פתאום שבונפלד הגדול יגיע לתמוך ולעודד את הקבוצה שהוא גדל בה.
אם זה סמל אז באמת זמלים יש רק על רכבים.

בואנה אתה שומע את עצמך הוא לא יכול להתמסר לאורח חיים ספורטיבי? זו העבודה שלו!! הוא מקבל על זה המון כסף.
למה כל בעל מקצוע חופשי אחר יכול להתמסר לעבודה (ואני מזכיר שהוא עובד יותר שעות ולרוב בשכר נמוך יותר)?
הפרשיות של חוסר המקצוענות של אלעד מטוטאות רק בגלל שהוא מקושר והתקשורת המקומית שומרת עליו ונמנעת מלבקר אותו.
כנ"ל ליניב אלול (בכל הקשור לתקשורת).

אם בונפלד היה שחקן רכש ממזמן היו עושים לו רצח אופי.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

shlomi9999 כתב:טיימינג נפלא להפטר משחקן עלוב ביותר.
לא הייתי קורא לבן אדם הזה שחקן אין לו אורח חיים ספורטיבי ומקצועני.

עם שחקני בית כאלה מי צריך שם גרוע למועדון??

אבל כמובן שגיא לוי תיקן משהו טוב שעה והיה חייב להרוס אותו עם הקינוח של אורן נסים כשחקן קבוע בהרכב...

גיא אתה כזה קטן ועלוב נפש.
ומה זה קשור לנושא? אולי תתיחסו פעם אחת לנושא עצמו בלבד?
אלי בן דיין כתב:

"גיא לוי תיזהר את יניב אלול לשחרר"
זוכר משהו כזה?

ואל תדבר איתי על שנה שעברה השנה בשלוש משחקים האחרונים היה חסר לך מישהו שיחזיק שישלח את הפסים הנכנונים
ואל תגיד לי מאור מליקסון כי הקבוצה לא בנויה על מאור ועוד 10 שחקנים
עזובו אותכם אתם זוכרים לבן אדם רק את הדברים הרעים שהוא עשה...

ומוטי-לא אני ממש לא חבר שלו..
ושאלה אלייך אתה לא יוצא לבלות? אם אבא שלך היה מתמודד לראשות העיר לא היית עוזר לו ביום של הבחירות לא היית לוקח חופש מהעבודה? אני דיי בטוח שזה מה שהיית עושה
שחקן כדורגל הוא קודם כל בן אדם אחרי זה הוא שחקן הוא לא יכול כל החיים רק על להתמסר רק לכדורגל ולאורח החיים הספורטיבי
למרות שבכייף הייתי רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי שכל החיים שלו זה רק כדורגל ורק אורח חיים ספורטיבי אבל מה לעשות שאין לנו בכול הליגות בישראל
לא יכול להתמסר לאורח חיים ספורטיבי?
שלא יעשה את זה, שיעשה את זה בפרישה.
כל עוד הוא מקבל כסף לחשבון בנק שלו כל חודש (וכסף טוב) על עצם היותו שחקן כדורגל הוא מוחייב לשמור על אורח חיים ספורטיבי.
אם הוא מנקה בזבל? שיעשה מה שבא לו.
אם הוא שחקן ששייך לאגודה ספורטיבית? הוא מחוייב לשמור על אורח חיים מתאים.

וזה מבלי לדבר בכלל על יכולת מקצועית.
מוטי כתב:
אם בונפלד היה שחקן רכש ממזמן היו עושים לו רצח אופי.
מחזק לגמריי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה