חלאס
Re: חלאס
התכוונתי שאם לא טוב לך אל תבוא למשחקים,למה לעשות רעש ולכתוב דברים לא מציאותיים,יש גם משחקים כאלו תאמין לי שביום אחר יכולת לתפור להם 3 מה לעשות.
רגע לא הבנתי, שוב רוצים להעיף מאמן?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בוא ניראה מה אנחנו שויים בלי היהלום מליקסון צפו לתצוגות גועל נפש בלי הניצוצות של הבחור
זה שי !
זה שי !

אני רציתי שקלינגר יחתום בב"ש עוד בעונה הקודמת לפני שעזורי חתם... ושמחתי מאוד שהוא חתם אצלנו השנה והיו לי הרבה ציפיות מהקבוצה...
אבל חייבים להגיד את האמת. אנחנו חלשים מתחילת העונה, ובעיקר מאוד משעממים...
אבל חייבים להגיד את האמת. אנחנו חלשים מתחילת העונה, ובעיקר מאוד משעממים...
זה הקבוצה הכי מעצבנת שהייתה לנו אתה לא יודע מה אתה הולך לקבל מהם בשום משחק ובשום דקה וגם זה קבוצה שקשה לשרוק לה בוז או לקלל אותה כי אי אפשר להגיד שהשחקנים לא נלחמים הם באמת רצים ועובדים(רובם) אבל מצד שני היכולת חלשה הרבה מקריות וגולים ממצבים נייחים שזה לא רע אבל לא מספיק בטח לא בשלב הזה של העונה, אז מה נעשה נשאר רק לקוות שיהיה יותר טוב והדברים יותר התחברו אבל באמת שאין צורך לקללות ולשריקות בוז וכאלה זה לא ייתן כלום. למרות שיום שבת אני לקחתי את ההפסד מאוד והיה נורא היה בא לי ללכלך על השחקנים האלה אבל מה נעשה.

- The red one
סיכוי קלוש שתראו מהעונה הזאת משהו. לא קל למאמן לבוא לקבוצה ובעונה הראשונה להפוך אותה לאלופה, בטח לא עם סגל לא ממש טוב כמו שלנו. וכן גם פלייאוף עליון זה לא כזה קל ולא בגלל שאנחנו לא מתאימים, אלא בגלל שיש קבוצות ברמה שלנו.
לאלי גוטמן לקח 3 עונות לבנות את הפועל תל אביב ואם קצת נפריז במחשבה - אותו דבר קלינגר יכול לעשות. ההגנה שלנו היא ההגנה השלישית בטיבה בליגה יחד עם קריית שמונה, ולזכור שזה עם החמישייה המיותרת בטדי. רק התל אביביות וחיפה ספגו פחות, קריית שמונה ספגה בדיוק 21 כמונו.
כמו שאמרו כאן, אין לדעת מה נקבל מהקבוצה בכל משחק. כמעט ואין לנו גולים מהתקפות יפות או מהלכי כדורגל ברצלונאיים. אבל באמת ציפיתם שקלינגר יגיע תוך חודשיים יבנה לנו כאן קבוצה לאליפות? אל תהיו נאיביים, יש כאן אנשים שמספיק זמן בכדורגל הישראלי ובבאר שבע בפרט, לא קל לעשות דבר כזה.
קלינגר עובד מאחורי הקלעים, והשחקנים בקשר טוב איתו, שהוא צריך לצרוח הוא צורח שהוא צריך לדרבן הוא מדרבן וזה מאמן שלא היה כאן בשנים האחרונות ורק על זה צריך לתת לו שקט כרגע, הקבוצה אומנם במצב לא טוב אבל נראה מה יצא מ3 המשחקים הקרובים היותר "פשוטים" על הנייר בלי מאור, נראה לאן פנייה של הקבוצה מועדת בישורת האחרונה.
לאלי גוטמן לקח 3 עונות לבנות את הפועל תל אביב ואם קצת נפריז במחשבה - אותו דבר קלינגר יכול לעשות. ההגנה שלנו היא ההגנה השלישית בטיבה בליגה יחד עם קריית שמונה, ולזכור שזה עם החמישייה המיותרת בטדי. רק התל אביביות וחיפה ספגו פחות, קריית שמונה ספגה בדיוק 21 כמונו.
כמו שאמרו כאן, אין לדעת מה נקבל מהקבוצה בכל משחק. כמעט ואין לנו גולים מהתקפות יפות או מהלכי כדורגל ברצלונאיים. אבל באמת ציפיתם שקלינגר יגיע תוך חודשיים יבנה לנו כאן קבוצה לאליפות? אל תהיו נאיביים, יש כאן אנשים שמספיק זמן בכדורגל הישראלי ובבאר שבע בפרט, לא קל לעשות דבר כזה.
קלינגר עובד מאחורי הקלעים, והשחקנים בקשר טוב איתו, שהוא צריך לצרוח הוא צורח שהוא צריך לדרבן הוא מדרבן וזה מאמן שלא היה כאן בשנים האחרונות ורק על זה צריך לתת לו שקט כרגע, הקבוצה אומנם במצב לא טוב אבל נראה מה יצא מ3 המשחקים הקרובים היותר "פשוטים" על הנייר בלי מאור, נראה לאן פנייה של הקבוצה מועדת בישורת האחרונה.