לא לומדים מטעויות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

לא לומדים מטעויות

שליחה על ידי ערן »

תתפלאו אבל לא מדובר על ספיגת שער כזה או אחר, או כל דבר שקשור למשחק עצמו, אלא על הטקס שהתקיים לאחר המשחק.
כמה טקסים צריכה הנהלת הפועל ב"ש לעשות, בכדי ללמוד כיצד לבצע אותם בצורה נכונה?
הטקס למאור לא היה בעיתוי הנכון (למה לא בתחילת המשחק?), מאורגן כמו שצריך, מכובד ובשתי מילים פשוט בושה!!!!
אני לא צריך לספר לאף אחד ואחת פה כיצד מרגישים אחרי הפסד, אבל ההרגשה שלי הייתה הרבה יותר מגעילה אחרי שראיתי את הטקס.
הגיע הזמן שמישהו בהנהלת הפועל ב"ש יקח את העניינים לידיים, כי המועדון פשוט לא נראה טוב וזו לא הפעם הראשונה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

זה שי !

Re: לא לומדים מטעויות

שליחה על ידי זה שי ! »

צודק ..!
בכל מילה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מה שמעצבן זאת בדיוק הכותרת.
זה כבר קרה בעבר, הטקס הלא קשור בסיום וזה גם נראה ככה. לא מכובד, לא ראוי ולא קשור...
מדברים כאלה צריך ללמוד לקח. מותר לטעות. אסור לא ללמוד מהן.
לא יודע מי אחראי על כל הדברים האלה אבל הארגון מזעזע...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אי אפשר היה לעשות את הטקס בתחילת המשחק כי ההתאחדות לא אישרה, בנוסף זה ממש לא במקום לעשות לפני המשחק שמאור עוד צריך לשחק משחק שלם.

מה לא היה מכובד בטקס חוץ מהקהל שנטש ושרק בוז ולא יכל לכבד אותו בגלל התוצאה?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

yedidel כתב:אי אפשר היה לעשות את הטקס בתחילת המשחק כי ההתאחדות לא אישרה, בנוסף זה ממש לא במקום לעשות לפני המשחק שמאור עוד צריך לשחק משחק שלם.

אז היו צריכים לחשוב על משהו אחר. או מתעקשים עם ההתאחדות, כבר היו דברים מעולם (יכלו לעשות שעה לפני לדוגמא).
מאור מספיק מקצוען בשביל לשחק כמו שצריך ולתת הכל גם אחרי הטקס.

בטקס אחרי המשחק, הקהל תמיד ינטוש-אל תצפה למשהו אחר...זה תמיד קורה. גם אם היינו מנצחים.
במקרים כאלה, צריך לקחת בחשבון גם אפשרות לתוצאה לא טובה ובהתאם התנהגות כזאת או אחרת של הקהל - זה תמיד ככה.

מה עוד לא היה מכובד? נראה מאוד לא מקצועי. אם רוצים להיפרד אז כמו שצריך. היה יותר הגיוני שמאור יגיד כמה מילים, שאלונה תגיד כמה מילים...שהטקס ינוהל בצורה מכובדת במקום מסוים ולא באופן מאולתר...
אחד הדברים היחידים שראוי לתת עליהם קרדיט זה ששמעו את הכריזה לשם שינוי (והשתמשו בה שוב לא בצורה חכמה אבל זה כבר משהו אחר)

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אליק כתב:
אז היו צריכים לחשוב על משהו אחר. או מתעקשים עם ההתאחדות, כבר היו דברים מעולם (יכלו לעשות שעה לפני לדוגמא).
מאור מספיק מקצוען בשביל לשחק כמו שצריך ולתת הכל גם אחרי הטקס.

בטקס אחרי המשחק, הקהל תמיד ינטוש-אל תצפה למשהו אחר...זה תמיד קורה. גם אם היינו מנצחים.
במקרים כאלה, צריך לקחת בחשבון גם אפשרות לתוצאה לא טובה ובהתאם התנהגות כזאת או אחרת של הקהל - זה תמיד ככה.

מה עוד לא היה מכובד? נראה מאוד לא מקצועי. אם רוצים להיפרד אז כמו שצריך. היה יותר הגיוני שמאור יגיד כמה מילים, שאלונה תגיד כמה מילים...שהטקס ינוהל בצורה מכובדת במקום מסוים ולא באופן מאולתר...
אחד הדברים היחידים שראוי לתת עליהם קרדיט זה ששמעו את הכריזה לשם שינוי (והשתמשו בה שוב לא בצורה חכמה אבל זה כבר משהו אחר)
חשבנו על כל מיני רעיונות, אבל מאחר שמהמשחק לכשלעצמו היה מאוד חשוב זה היה בעיה לפני המשחק. הרי ראית איך מאור בכה בסוף, ככה הוא היה עולה לשחק?
לגבי כל השאר אני מבין איך זה נראה אבל אין מה לעשות יותר מדי בוסרמיל... זה לא שיש במה נורמלית וכריזה נורמלית והכל.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

ואני שואל איפה כל החברים שלו הלוזרים שברחו לחדר ההלבשה כמו נמושות??? למה אדון מנכל לא דואג שהם ישארו?

סמל אישי של משתמש
ערן

שליחה על ידי ערן »

yedidel כתב:אי אפשר היה לעשות את הטקס בתחילת המשחק כי ההתאחדות לא אישרה, בנוסף זה ממש לא במקום לעשות לפני המשחק שמאור עוד צריך לשחק משחק שלם.

אני לא רוצה להיכנס לאם היה אפשר לעשות את הטקס בתחילת המשחק או לא, וזה גם לא מעניין אותי.
גם אם החליטו לעשות אותו בסוף המשחק, כמו שאליק כתב, היה אפשר לעשות אותו הרבה הרבה יותר מכובד ואין בכלל קשר לוסרמיל.
אם לעמותת האוהדים גם היה חלק הארגון הטקס, אז לצערי הרב מגיע לכם ציון נכשל ביחד עם ההנהלה.

ידידיאל, אני חייב לומר לך שזה לא נראה טוב ששוב אתה מגן על ההנהלה גם בנושא זה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ערן כתב:
אני לא רוצה להיכנס לאם היה אפשר לעשות את הטקס בתחילת המשחק או לא, וזה גם לא מעניין אותי.
גם אם החליטו לעשות אותו בסוף המשחק, כמו שאליק כתב, היה אפשר לעשות אותו הרבה הרבה יותר מכובד ואין בכלל קשר לוסרמיל.
אם לעמותת האוהדים גם היה חלק הארגון הטקס, אז לצערי הרב מגיע לכם ציון נכשל ביחד עם ההנהלה.

ידידיאל, אני חייב לומר לך שזה לא נראה טוב ששוב אתה מגן על ההנהלה גם בנושא זה.
אני תמיד אומר את דעתי ולא אכפת לי איך זה נראה, מי שמכיר אותי יודע.
כן, ורוב הטקס הזה אורגן על ידינו, יכול בהחלט להיות שיש דברים שהיה ניתן לעשות יותר טוב ונשמח לשמוע רעיונות (כי עד עכשיו אמרתם שהיה לא מכובד אבל לא נתתם רעיונות מה היה אפשר לעשות, אם אלונה היתה רוצה לנאום היא היתה נואמת).

בכל מקרה - עם איך שרוב הקהל התנהג בסוף והשחקנים שהבנתי שבכלל לא היו שם, היה קשה לגרום לזה להיראות מכובד.

סמל אישי של משתמש
ערן

שליחה על ידי ערן »

yedidel כתב:
אני תמיד אומר את דעתי ולא אכפת לי איך זה נראה, מי שמכיר אותי יודע.
כן, ורוב הטקס הזה אורגן על ידינו, יכול בהחלט להיות שיש דברים שהיה ניתן לעשות יותר טוב ונשמח לשמוע רעיונות (כי עד עכשיו אמרתם שהיה לא מכובד אבל לא נתתם רעיונות מה היה אפשר לעשות, אם אלונה היתה רוצה לנאום היא היתה נואמת).

בכל מקרה - עם איך שרוב הקהל התנהג בסוף והשחקנים שהבנתי שבכלל לא היו שם, היה קשה לגרום לזה להיראות מכובד.
המועדון היה צריך לארגן את הטקס ולרצות בכך, ואם הוא לא רצה טקס, או שהוא העביר את האחריות שלו לאוהדים זה חמור מאוד
ולא מוסיף לו כבוד.

קיבלת פה כבר מספר רעיונות וחבל שלא ראית אותם, אבל אני אזכיר אותם שוב:
1. הטקס היה חייב להיות בהנחיה מקצועית ורצינית.
2. כל שחקני הקבוצה היו חייבים להשאר על כר הדשא, בכדי לתת כבוד.
3. היה אפשר לחלק לאוהדים עלונים כהוללים מידע על מאור, ראיון איתו, סטטסטיקה וכד'...
4. אלונה או אסי היו חייבים להגיד מספר מילים על מאור.
5. מאור היה חייב להגיד מספר מילים לקהל.
6. הטקס האמור להיות לכל האוהדים במגרש ולא רק לשער 5.

אני יכול להמשיך עוד ועוד אבל אני חושב שהנקודה הועברה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ערן כתב:
המועדון היה צריך לארגן את הטקס ולרצות בכך, ואם הוא לא רצה טקס, או שהוא העביר את האחריות שלו לאוהדים זה חמור מאוד
ולא מוסיף לו כבוד.

3. היה אפשר לחלק לאוהדים עלונים כהוללים מידע על מאור, ראיון איתו, סטטסטיקה וכד'...

אני מתנצל כתבתי קודם מתוך עצבים מהשבוע ובעיקר היום... נתייחס קצת יותר ענייני:

1. צודק (רק שיהב לא ייעלב :) )
2. ביזיון. אבל אתה חושב שהיה צריך להגיד להם במיוחד להישאר? מה כאילו זה לא ברור מאליו? זה בדיוק אותו דבר כמו אירוע הפרידה מאסי, סתיו ובונפלד שנה שעברה שהם ברחו אחרי 20 דקות. כנראה שזה החומר האנושי שיש לנו.
3. דווקא אני חושב שבקטע הזה עשינו השבוע, היה ראיון מיוחד שהתפרסם פה באתר שלשום, סרטון פרידה (ותודה לניב על שניהם).
4. אסי לא אחד שידבר. לגבי אלונה לא יודע למה היא לא אמרה כלום, אבל אני חושב שגם השילוב של הנטישה ביציעים יחד עם זה שאי אפשר באמת לנאום בוסרמיל (אתה זוכר טקס/נאום אחד ששמעו כמו שצריך?) תרם לזה.
5. מאור? לא נראה לי שהיה מצליח להוציא מילה עם ההתרגשות שם.
6. פה זה באמת בעיה של וסרמיל, איפה אפשר לעמוד שזה יהיה לכל האצטדיון? (כולל 6)

האמת שאם זה היה אחרי ניצחון הכל היה נראה הרבה יותר טוב ויותר מסודר, לצערי אצלנו הכל תלוי תוצאה ושזה בא אחרי הפסד כולם (שחקנים, הנהלה, אוהדים) הופכים עצבניים ולחוצים בזמן.

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

האמת אני מסכים שאם התוצה היתה אחרת גם הטקס היה נראה אחרת
מה לעשות שתמיד ברגעים כאלה אנחנו מפסידים (לוזרים)

מעבר לזה בשער 2 בכלל לא שומעים את הכרוז כבר כמה משחקים
אני חושב שרוב הקהל דווקא כן נשאר לטקס
אולי כמה עשרות משער 2 ושער 6 יצאו חוץ מזה רובם כן נשארו ונתנו כבוד

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

1. טקס עושים בתחילת משחק או מחצית. זה נראה מכובד ורציני ואת כל הסימפוזיון של האוהדים
סביב מאור היה אפשר לשמור לסוף (כמו שבאמת היה).
2. אני בטוח שבכוחה של אלונה לקבל אישור לערוך טקס (חברת מזכירות ויד ימינו של היו"ר).
3. אפשר לעשות ב-16:45
4. את הטקס צריך לארגן המועדון. אם האוהדים רוצים להעניק תשורה לשחקן זה צריך להיות חלק בטקס.
5. בושה ששחקני הקבוצה ברחו לחדר ההלבשה.
6. די לבינוניות.
7. מאור היקר, שיהיה בהצלחה, מגיע לך!!!

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

ערן כתב:
ולא מוסיף לו כבוד.

!!!!!!! כל כך צודק
כל ההתנהלות של הטקס ביזיון אחד גדול...הגיע למאור טקס הרבה יותר מכובד.
כל העמותה זה שושו אחד גדול, במקום לשתף את האוהדים ולשמוע רעיונות לטקס של מאור אתם עושים הכל בסתר ובסוף לוקחים קרדיט שבכלל לא מגיע לכם.
אחרי המשחק כל השחקנים רצו לחדר ההלבשה אני הייתי בטוח שהם הולכים להחליף חולצה בשביל הטקס, שחקנים כל כך לוזרים אפסיים שלא יודעים לכבד שחקן ענק שגדל פה, זה רק מראה שאין לשחקנים פה שום זיקה לסמל הם רק באים לגזור קופון

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

לא שהם צריכים לקבל צל"ש כי זה היה צריך ליהיות מובן מאליו להישאר אבל כן ראוי לציין את השחקנים (הבודדים אמנם) שכן נשארו על הדשא וכיבדו את האירוע- אביתר, גביש ומשה אסולין. יתכן והיו עוד אחד או 2 שפספסתי.

לגבי השאר, זה לחלוטין ביזיון אחד גדול ועצוב עוד יותר שאין סמכות בקבוצה שיכולה להסביר שזו הנחייה מהמועדון בלי שום אופציות בחירה. ירצו או לא.
תמונה

שלח תגובה