עסקת ההעברה של מאור מליקסון על סף סיכום
https://www.one.co.il/Article/172533.html" onclick="window.open(this.href);return false;
פרסום ראשון: אחרי שהמו"מ הראשוני פוצץ, בב"ש התגמשו וצפויים לקבל 650 אלף יורו. הקשר, שירוויח 250 אלף יורו, צפוי להמריא לפולין בתחילת השבוע
פרסום ראשון: אחרי שהמו"מ הראשוני פוצץ, בב"ש התגמשו וצפויים לקבל 650 אלף יורו. הקשר, שירוויח 250 אלף יורו, צפוי להמריא לפולין בתחילת השבוע
אפשר היה לקבל יותר.
בכל מקרה, לכל אחד יש את הזמן שלו להתקדם, זה היה עניין של זמן עד שזה יקרה.
מקווה שהכסף הרב יתועל בין היתר לשחקן רכש בעל שיעור קומה למרות שאני מניח שזה לא יקרה.
אגב, שחקן יוצא לחו"ל מהפועל באר שבע, אולי גושפנקא לכך שעשינו התקדמות שלא ניתן להקל בה ראש בעידן אלונה ברקת.
בכל מקרה, לכל אחד יש את הזמן שלו להתקדם, זה היה עניין של זמן עד שזה יקרה.
מקווה שהכסף הרב יתועל בין היתר לשחקן רכש בעל שיעור קומה למרות שאני מניח שזה לא יקרה.
אגב, שחקן יוצא לחו"ל מהפועל באר שבע, אולי גושפנקא לכך שעשינו התקדמות שלא ניתן להקל בה ראש בעידן אלונה ברקת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: עסקת ההעברה של מאור מליקסון על סף סיכום
שמחה לצד עצב..
שמח בשביל מאור שינסה להגשים את חלומו ועצוב מאוד בשביל הקבוצה - מאור בשנתיים וחצי אחרונות עשה דברים שהרבה שחקנים שעברו פה לא הצליחו לעשות.
אני אישית מקווה מאוד ומאמין שהוא יצליח בפולין ואף יעבור לליגה בחירה יותר.
בכל מקרה למרות חצי עונה שיחסית לא כ"כ ביטא את היכולת שלו אני יזכור את מאור רק לטובה ומקווה ביום מן הימים כשיחזור מחו"ל יחזור למדי האדומים שלנו ושוב ינהיג אותנו.
צריך מחר להודות לו על שנתיים וחצי שתרם למועדון לעודד כמה שיותר או אולי להכין לו שיר / שלטים שיבטאו את התודה שלנו אליו. ככול הניראה מחר זה יהיה המשחק האחרון של מאור בהפועל באר שבע (מקווה שזה עניין של זמן) ומשום מה ניראלי שמחר אנחנו ניראה הצגה שלו בקריית אליעזר.
בהצלחה מאור אוהבים אותך !
שבת שלום
שמח בשביל מאור שינסה להגשים את חלומו ועצוב מאוד בשביל הקבוצה - מאור בשנתיים וחצי אחרונות עשה דברים שהרבה שחקנים שעברו פה לא הצליחו לעשות.
אני אישית מקווה מאוד ומאמין שהוא יצליח בפולין ואף יעבור לליגה בחירה יותר.
בכל מקרה למרות חצי עונה שיחסית לא כ"כ ביטא את היכולת שלו אני יזכור את מאור רק לטובה ומקווה ביום מן הימים כשיחזור מחו"ל יחזור למדי האדומים שלנו ושוב ינהיג אותנו.
צריך מחר להודות לו על שנתיים וחצי שתרם למועדון לעודד כמה שיותר או אולי להכין לו שיר / שלטים שיבטאו את התודה שלנו אליו. ככול הניראה מחר זה יהיה המשחק האחרון של מאור בהפועל באר שבע (מקווה שזה עניין של זמן) ומשום מה ניראלי שמחר אנחנו ניראה הצגה שלו בקריית אליעזר.
בהצלחה מאור אוהבים אותך !
שבת שלום

בהצלחה למאור, אפשר רק להודות לו על הרבה רגעים יפים.
אין מה לעשות !
השחקן רוצה וחייב להתקדם, כן או לא יצליח זה כבר תלוי בו.
נשאר לנו רק לאחל לו ולנו בהצלחה בהמשך הדרך, ולומר לו תודה ענקית על התקופה האדירה שלו כאן.
האאא, הלו חיפה בשבת עכשיו הוא צריך לתת את הכל במשחקו האחרון במדי הקבוצה!!!!
השחקן רוצה וחייב להתקדם, כן או לא יצליח זה כבר תלוי בו.
נשאר לנו רק לאחל לו ולנו בהצלחה בהמשך הדרך, ולומר לו תודה ענקית על התקופה האדירה שלו כאן.
האאא, הלו חיפה בשבת עכשיו הוא צריך לתת את הכל במשחקו האחרון במדי הקבוצה!!!!

שמח לצד עצוב !
אבל אין מה לעשות אנחנו בבאר שבע לא רגילים ששחקנים שלנו עוזבים לאירופה
כמו מכבי חיפה תל אביב שרגילים לזה !
בכל זאת מאור בהצלחה ומקווה שעוד תחזור עלינו !
אבל אין מה לעשות אנחנו בבאר שבע לא רגילים ששחקנים שלנו עוזבים לאירופה
כמו מכבי חיפה תל אביב שרגילים לזה !
בכל זאת מאור בהצלחה ומקווה שעוד תחזור עלינו !
בס"ד
חבל שלא הצלחנו לחלוב מהפולנים עוד כסף כי מאור בהחלט שווה את זה.
אבידה מקצועית אדירה לקבוצה ואני מקווה שצגאי,לוי וראזק יצליחו למלא את החלל שמשאיר היהלום שלנו.
גדול השחקנים שראיתי במדי הפועל ב"ש (התחלתי לאהוד באמת את הקבוצה בערך בעונת הירידה) מקווה שיצליח באירופה ויחזור עוד כמה שנים.
מליקסון הוא האיש ששבר את המיתוס על הפועל ב"ש,הוא הוכיח שגם דרך ב"ש אפשר לקבל זיומן לנבחרת ולצאת לאירופה,זה יכול למשוך שחקנים שבעבר לא רצו להגיע.
אם נפרד ממנו באימון הבא של הקבוצה זה יכול להיות יפה,באמת מגיע לו.
חבל שלא הצלחנו לחלוב מהפולנים עוד כסף כי מאור בהחלט שווה את זה.
אבידה מקצועית אדירה לקבוצה ואני מקווה שצגאי,לוי וראזק יצליחו למלא את החלל שמשאיר היהלום שלנו.
גדול השחקנים שראיתי במדי הפועל ב"ש (התחלתי לאהוד באמת את הקבוצה בערך בעונת הירידה) מקווה שיצליח באירופה ויחזור עוד כמה שנים.
מליקסון הוא האיש ששבר את המיתוס על הפועל ב"ש,הוא הוכיח שגם דרך ב"ש אפשר לקבל זיומן לנבחרת ולצאת לאירופה,זה יכול למשוך שחקנים שבעבר לא רצו להגיע.
אם נפרד ממנו באימון הבא של הקבוצה זה יכול להיות יפה,באמת מגיע לו.
אני כותב וכולי דמעות מאור נכנס ללב שלי לא שחקן שבא לפה ביקש חוזה מפוצץ לא התגרה בנו פשוט כמו שחקן בית שיהיה לו מלא בהצלחה מכל הלב
בס"ד
סרטון עם הביצועים של מאור מליקסון במדי הפועל ב"ש.
https://www.youtube.com/watch?v=9TsGZGxZi-c" onclick="window.open(this.href);return false;
פשוט לא מאמין שמחר זה המשחק האחרון של הקפטן האדום
עריכה:עכשיו זה הסרטון הנכון.
https://www.youtube.com/watch?v=9TsGZGxZi-c" onclick="window.open(this.href);return false;

עריכה:עכשיו זה הסרטון הנכון.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 14 ינואר 2011, 16:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
נראה לי שטעית בסרטון...yossi כתב:בס"ד
https://www.youtube.com/watch?v=ZoBBtgOBZHM&feature=fvw" onclick="window.open(this.href);return false;

חבל שמשחקו האחרון בקבוצה יהיה במשחק חוץ רחוק שלא הרבה אוהדים יסעו לשם כדי להגיד למאור תודה על השנים והביצועים הנפלאים בחולצה האדומה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בהצלחה למאור.
אני מקווה שאלונה הכניסה סעיף שאומר שאם מאור חוזר לארץ זה רק לב"ש.
גם אני מקווהאביאל כתב:בהצלחה למאור.
ולעצם העניין
אין מה לעשות השחקן רוצה להתקדם לקבוצה שמשחקת באירופה ומתחרה כל שנה על אליפות וגביע
ירוויח שם סכומים שהוא לא ירוויח פה
אין ספק שהוא אחד השחקנים הכי מוערכים והכי אהובים שלבשו את המדים של הפועל ב"ש
אישית השחקן האהוב עליי בכל הזמנים מאז שאני זוכר את עצמי כאוהד ב"ש
וינר מנהיג שלוקח על עצמו מוביל ומנסה גם שהקבוצה לא נכנסת לעניינים
מאוד מקווה שמחזור הבא במשחק הבית שלנו מול ביתר ירשולים הוא יגיע גם עם על אזרחי בשביל לתת לו את הכבוד שמגיע לו
אוי אוי אוי אוי אוי מאור מליקסוןןןןןןןןןן
זה שי !

- fc beer sheva
אם הוא כבר חותם שם חבל שזה לא אחרי המשחק בביתר שהמשחק האחרון שלו יהיה בבית להוציא אותו כמה דקות לפני הסוף ולהיפרד ממנו כמו שצריך
כואב הלב.. אבל שיהיה בהצלחה..
מה המאזן גולים/בישולים שלו בתקופה שלו פה?
מה המאזן גולים/בישולים שלו בתקופה שלו פה?