כדורגלן העבר שאחת מהתחנות האחרונות שלו היו הפועל באר שבע נחשד כי סחט באיומים את דאגלס דה סילבה:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 33,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://one.co.il/Article/171978.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לירון זרקו נעצר בחשד לסחיטת דאגלס דה סילבה
לירון זרקו נעצר בחשד לסחיטת דאגלס דה סילבה
הפועל אני כבר משתגע
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: לירון זרקו נעצר בחשד לסחיטת דאגלס דה סילבה
תתמונה מוכרת במחוזותינו.

עכשיו מתחיל הריטואל הקבוע - שיחזור כל הטעויות שבגללן הפסדנו נקודות. ע"ע שבירת החומה במכתש. ד"ש לקוריס, נעים וקובי חסן.

עכשיו מתחיל הריטואל הקבוע - שיחזור כל הטעויות שבגללן הפסדנו נקודות. ע"ע שבירת החומה במכתש. ד"ש לקוריס, נעים וקובי חסן.
שלא נדבר על המשחק נגד הרמת השרון בתיקו 3 שהוא ואלול עשו שם טעויות מביכותאביאל כתב:תתמונה מוכרת במחוזותינו.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
תיבת פנדורהחשש שלירון זרקו יהפוך לעד מדינה
בהפועל ת"א ובהפועל כפר-סבא חוששים שמדובר במכירת משחקים בקדנציות של זרקו ודה סילבה והתייעצו עם עו"ד אבי חימי, כיצד לנהוג בעקבות השמועות הרבות. כרגע, הפועל שומרת על שתיקה רועמת אך יודעת שהפצצה מתקתקת ואי אפשר לדעת מה חוקרת היחידה הכלכלית של המשטרה ומה היא מחזיקה בידיה.
יש החוששים שאם זרקו יהפוך לעד מדינה זו תהיה רעידת אדמה בכדורגל הישראלי ושמות של שחקנים נוספים יצטרפו למעגל הנחקרים המביך. במקרה מן הסוג הזה הכל תלוי בכמה זרקו יסכים לפתוח את הפה בחקירה כאשר החבל ינעל סביב צווארו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביאל כתב:
תיבת פנדורה
להערכתי נפש יצירתית של אופירה..
אם המשטרה כבר התירה לפרסום את עילת המעצר, היו מפרסמים הכל ולא רק חלק..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא רק אופירה מפרסמת את הדברים האלה.
כמה שהכדורגל שלנו רקוב
כמה שהכדורגל שלנו רקוב
נו, מה חדש? 

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי