מאיפה זה הגיע?
מאיפה זה הגיע?
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 91465.html" onclick="window.open(this.href);return false;
דודו ביטון ?? למישהו יש פרטים או שפשוט זיו אברג'ל קצת חולם?
דודו ביטון ?? למישהו יש פרטים או שפשוט זיו אברג'ל קצת חולם?

Re: מאיפה זה הגיע?
הלוואי חחחחחחחחחח
ההיתי רוצה לראות את דודו ביטון
וגם את חן עזרא לבנות רחוק לבנות בטוח !!
זה שי !
ההיתי רוצה לראות את דודו ביטון
וגם את חן עזרא לבנות רחוק לבנות בטוח !!
זה שי !

במידה והמו"מ עם דוד וייה יכשל, ילכו על דודו ביטון.
בתקופת העברות הזויה כמו זו, הכל יכול ליהיות.....Carmel כתב:במידה והמו"מ עם דוד וייה יכשל, ילכו על דודו ביטון.

איי איי עשיתם אותו מסי ! מה יש להאמין כל כך שחקן מצוין גם אני מאד רוצה לראות אותו פה אבל עשיתם אותו כאילו בגדר חלום שהוא יכול לבוא לפה בכל מקרה צריכים לחכות לראות מה קורה עם המשא ומתן עם שרלואה ..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חחחחחחח לא יודעת מה איתכם, אותי מצחיק השם של הקבוצה הזאת חחח
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
תקראו את הכתבה על דודו ביטון במוסף ספורט של היום בידיעות אחרונות, ותבינו שהסכומים שהפועל פ"ת או לפחות ששרלואה מציעה עומדים על 600 אלף יורו.
ב"ש בחיים לא תעמוד בהוצאה כזו.
ב"ש בחיים לא תעמוד בהוצאה כזו.

- dardasmiley
לא יגיע, ראשי טוברוק (שהם הבעלים על הכרטיס שלו) הצהירו בלא מעט מקומות ולא מעט פעמים שאם ישחק בארץ יהיה רק בהפועל פ"ת, האיש הוא המלפפון הלוהט של הליגה כשהפועל ומכבי ת"א אחריו, נראה לי שפה נדב דייג קצת חולם ומפנטז, הסיכויים שיבוא דווקא אלינו הם כמו הסיכויים שמליקסון יחליט שפולין זה רחוק והוא מעדיף ב"ש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הכל יכול להיות, אני לא אתפלא אם זה יהיה, אבל צריך לקחת את הידיעה הזאת בערבון מוגבל כמו כל ידיעה, אלא אם הידיעה מתפרסמת באמצעות המועדון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בס"ד
לפי מקורות מידע שונים הסיכוי שהמעבר שלו לבלגיה לא יתממש שווים לסיכויים שהפועל ר"ג ובני סכנין ישארו שניהם בליגה.
לא רלוונטי.
לפי מקורות מידע שונים הסיכוי שהמעבר שלו לבלגיה לא יתממש שווים לסיכויים שהפועל ר"ג ובני סכנין ישארו שניהם בליגה.
לא רלוונטי.
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
dardasmiley כתב:לא יגיע, ראשי טוברוק (שהם הבעלים על הכרטיס שלו) הצהירו בלא מעט מקומות ולא מעט פעמים שאם ישחק בארץ יהיה רק בהפועל פ"ת, האיש הוא המלפפון הלוהט של הליגה כשהפועל ומכבי ת"א אחריו, נראה לי שפה נדב דייג קצת חולם ומפנטז, הסיכויים שיבוא דווקא אלינו הם כמו הסיכויים שמליקסון יחליט שפולין זה רחוק והוא מעדיף ב"ש.