N.B.A

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: N.B.A

שליחה על ידי niv1 »

כמו שאמרתי כספי פתח בחמישיה ואיכזב עם 7 נקודות....

מיאמי עם יופי של משחק משפילים את אורלנדו, עם עבודה קבוצתית יפה מאוד ועמידה מצוינת בהגנה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

עומרי עם משחק ענק של 20 נקודות כולל 6 שלשות! כל הכבוד! אומנם אוואנס קלע 21 אבל עומרי הוביל את טבלת היעילות
https://www.nba.com/games/20101030/SACC ... GIboxscore" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

השלישה עם משחק גדול לברון עם 20, בוש 18 ו-וויד 17
וזה עוד שכל אחד מהם לא שיחק לפחות 20 דקות!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

עד עכשיו מיאמי פשוט כישלון.... לא יודע אם זה חיבור לא מתאים או פציעות קשות כמו מייק מילר אבל ציפו לקבוצה ליותר... מאזן 9-8 די עלוב...

רק לשם השוואה קליבלנד שנה שעברה לקח לה חצי עונה להגיע ל8 הפסדים, במיאמי אפילו לא עבר רבע עונה וכבר אותה כמות..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לברון חזר לקליבלנד הלילה, כולם חשבו שיצליחו להוציא אותו מאיפוס ולהשתיק אותו, אז זהו שהוא השתיק את האוהדים מהר מאוד עם 38 נקודות ו8 אסיסטים

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

חחחח עמוד שלם רק שלי :חיוך גדול:

סוף סוף יצא לי לראות את מיאמי משחקת, הקבוצה משחק נחמד אבל היא הרבה יותר מדי תלויה בטריו.. עד הרבע הרביעי רק 8 נקודות לא היו של אחד מהם והם התחלקו בין 2 שחקנים... מקווה שמילר יחזור יראה יותר טוב

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

עושה רושם ש-NBA זה לא הצד החזק של החבר'ה פה בפורום :)

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

איזה באסה שנרדמתי אבל העיקר מיאמי ניצחו את לייקרס:)

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

ממליץ לכם לעבור לספורט5 משחק פשוט ענק בין מיאמי לבוסטון עם מלחמה על כל כדור..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אורי אדום בנשמה כתב:אני אוהד רדום של שיקגו חחח..
nitsande כתב: כנ"ל... אבל זאת "אהדה" של ילד מבחינתי בעקבות התקופה ההיא של מייקל
נו אז עקבתם אחרי הגמר מזרח או שנשארתם רדומים? יש לשיקגו קבוצה מעולה שתרוץ חזק בשנים הקרובות.. בכלל המזרח הולך ליהיות חזק מאוד עם 6 קבוצות מעולות.. מקווה שלא יהיה שביתה עונה הבאה..

יום רביעי לפנות בוקר מתחילה סידרת הגמר:) כל עוד זה לא יצא על בגרות אני מתכננן לראות הכל:)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא יודע.. לא רואה את דאלאס מצליחה לקחת מהמפלצת התלת הראשית הזאת שנקראת "מיאמי" את התואר. אם בוסטון לא הצליחו לעצור אותם - אין מצב שנוביצקי ושות' יצליחו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

הלואי ואתה צודק אבל בפליאוף הזה גם דאלאס מפלצות לא פחות.. אל תשכח שהם העיפו את האלופה ב4-0 קליל ומשפיל למדי.. גם רוב השחקנים שלה רגע לפני פרישה והם יודעים שזה אולי ההזדמנות האחרונה שלהם לתואר(בניגוד למיאמי שיודעת שאם לא עכשיו אז כנראה שנה הבאה או אחריה(לא כולל לברון שכבר מת לטבעת))

ןגם בתוך הקבוצה יש לא מאט בעיות.. לברון נתן עד עכשיו בפליאוף 3 משחקים גרועים ובשלושתם הם הפסידו ככה שזאת יותר מדי הקבוצה של לברון ואסור לו לתת יותר ממשחק גרוע אחד בסדרה.. וויד בכלל לא כשיר וחוץ מהאופי הווינרי שלו שהביא לדקות האחרונות בסדרה מול שיקגו היה חלש מאוד.. וכריס בוש זה בכלל נעלם שאתה לא יודע מה תקבל ממנו בערב.. יכול לתת משחק מפלצתי של 30+ נ"ק ו-10+ רבאונד ומשחק אחרי לסיים עם 6 נקודות..

2 המשחקים הראשונים יהיו קריטיים ומכריעם בגלל שיטת הגמר(2-3-2).. אם מיאמי תנצח את שניהם היא כנראה תיהיה אלופה.. אם דאלאס תגנוב לפחות משחק אחד מבינהם היא תיהיה במצב מעולה לקראת 3 משחקי בית רצופים..
לדעתי יהיה סידרה של 6 משחקים..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

פאק איזה לוזרים המיאמי האלו 15 הפרש 7 דקות לסיום והם מפסידים.. במקום להיות ב-2-0 מרח נגיעה מהטבעת...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

עשו להם מה שעשו לשיקגו בחצי הגמר
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

כה אשכרה.. כבר באתי לחזור לישון שמח פתאום הקאמבק הטיפשי הזה.. לדעתי בשביל שמיאמי תיקח אליפות היא צריכה לנצח 2 משחקי חוץ שזה כמעט בלתי אפשרי.. אם היא תנצח רק משחק חוץ אחד היה תבוא בלחץ אדיר לבית שלהם שהם יודעים שהפסד ודאלס אלופים..

מצד אחד אני פסימי כי קשה מאוד לנצח 2 משחקי חוץ במיוחד מול קבוצה כל כך חזקה ומגוונת מה גם שגם בסידרה מול הלייקרס דאלאס חזרו במשחק הראשון מהפרש דו ספרתי כמה דקות לסיום וזה שבר מנטלית את הליקרס ונתן לדאלאס בטחון אדיר מקווה שלא יקרה שוב.. מצד שני אפשר להיות גם אופטימי כי דאלאס כבר הפסידה בבית שלה בפליאוף פעמים או 3 ככה שהוא לא מבצר וגם ההפסד היום הוא יותר הפסד של מיאמי מניצחון של דאלאס.. מיאמי הייתה בשליטה כל המשחק ובלי היהירות באמצע הרבע האחרון ולאחריו הפניקה הלא הגיונית זה היה נגמר ב2-0 קליל..

לדעתי משחק 3 יקבע מי תהיה האלופה.. נחכה ונראה:)

שלח תגובה