FM 2011 הודלף לאינטרנט !

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: FM 2011 הודלף לאינטרנט !

שליחה על ידי nitsande »

משה, את מאור תשאיר בכל מחיר.
את אסולין (שגם ככה לקראת סוף קריירה פחות או יותר) תשחרר בעבור סכום נאה.
למשחק חוץ בטורקיה אני הייתי עולה (בעקבות המגבלות) עם שלושה קשרי מרכז שדה (CM) ועוד שני שחקני כנף (WINGER) כשבחוד אתה שם חלוץ בודד.
עד המחצית תראה מה קורה, אם אתה ביתרון אז אתה בסדר, אם עד דקה 65 בערך לא כבשת את השני תעלה חלוץ שני ואולי שלישי ע"ח הקרי מרכז.
בהצלחה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגורון... »

יששששששששששששששששש, מרקו בוריילו חתם אצלי, יו ממנצ'סטר סיטי גם. תכף אעלה את ההרכב.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

משה, תלמד :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לא יודע, ממש לא נראה הגיוני...
אבל העיקר שאתה נהנה..

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

רון, הבנו כבר שאתה מרמה ומקפיץ תקציבים או השד יודע מה...בקיצור - זאת לא חכמה.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

אליק בלאט

1. האדיטור (התוכנה שעורכת תקציבים, פרופילים וכו') לא פועלת בגרסה הפרוצה, בטח שלא בטלאי העברית.

2.אני כבר בעונה 3.5 אחרי כמה הופעות מכובדות באירופה, וכל מי שהבאתי היה חופשי. למה שלא יבואו ?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

במקום אחר שאני כותב בו ראיתי ששחקנים אפילו טובים יותר מגיעים לקבוצות כמו מכבי נתניה והפועל פתח תקווה ככה שכניראה בגרסא הנוכחית הליגה הישראלית מוערכת יתר על המידה ומצליחה למשוך שחקנים איכותים.
ועדיין, הלוואי ולי היו את האפשרויות האלה.
אחרי שמליקסון החרים את אחד מהאימונים ואסולין יצא לתקשורת נגד העובדה שאני לא משחרר אותו החלטתי למכור אותם סופית לקבוצות מחו"ל. במקרה של מליקסון הסכום הוא באמת יוצא דופן, במקרה של אסולין ריאלי. שניהם כבר לא בקבוצה.
האמת שניסתי למכור אותם עם תנאי בחוזה שההעברה תבוצע רק בסוף השנה ככה שאהנה מהם לעוד שנה וכולם יקבלו את רצונם אך ללא הצלחה.
במקרה של יחיאיל דווקא כן הצלחתי לכפות את התנאים שלי, אולי גם כי התפשרתי במחיר. הוא מסיים עוד שנה וחודשיים חוזה ובמילא לא רצה להאריך חוזה ככה שאני רואה בכך הצלחה שעוד שנה, חודשיים לפני סוף החוזה, הוא עוזב. למכבי ת"א אומנם, תמורת סכום שקרוב לערך הריאלי שלו, אבל לפחות הוא יתן לי עוד שנה ואני לא אפסיד אותו בחינם עוד שנה לקראת סוף החוזה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

רון , מה שלא הגיוני בתמונת ההרכב הזו שמותר רק 5 זרים .

ויש לך כולה 4 ישראלים , ואין מצב שחצי מההרכב הזה קיבל אזרחות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

תמונה

:D

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:תמונה

:D
אהבתי. אצלי הוא פשוט פירק את אשקלון וגרם לה לרדת הרבה לפני הזמן.

קצת עידכונים:
אביסידריס שבר לי את השיא במכירה הכי מהירה של שחקן שהיה אצלי. אחרי העזיבה של אסולין ולאור הדרישה של אלרואי כהן לעזוב את קריית שמונה החלטתי ללכת על כהן ולהביא אותו מקריית שמונה. בהתחלה נתקלתי בקשיים אבל בסוף אלרועי כהן חתם. מיד אחרי החתימה אביסידריס החליט שיש לי יותר מידי חלוצים בסגל ושהוא רוצה לעזוב. אחרי הבעיות עם מליקסון, אסולין ויחיאל החלטתי לנקוט ביד קשה ויצאתי לתקשורת שם ביקרתי את הגישה של אביסידריס. בין לבין שיחקתי מול גאלאטסריי בחוץ (תכף אעדכן). אביסידריס בתגובה דרש להיכנס לרשימת העברות. הסכמתי ומיד אחרי הגיעה הצעה נדיבה מקבוצה בקפריסין. הסכמתי לשחרר את הבחור מתוך ידיעה שחוץ מכהן שהגיע שווה לי לתת את הצאנס לחלוץ נפלא שמתפתח לי בנוער (עמית ברדה).

המשחק בחוץ מול הטורקים -
החלטתי בסוף לעלות עם 4-4-2:
כהן
יחיאל (80% כשירות אבל אין לי ברירה), גביש, אדלי, דוידזאדה
חן עזרא, ביסו, פרננדש, מליקסון
מקרייב, אסולין
דקה 10, ביסו מקבל צהוב שני ואדום.
אני עובר ל4-4-1 כשאסולין ומליקסון בכנפיים וחן עזרא ופרננדש באמצע.
דקה 20, 1-0 לטורקים.
במחצית אני מכניס את אביסידריס למגרש במקום יחיאל ועובר ל3-4-2 עם אביסידריס ומקרייב בחוד.
דקה 55, 1-1, אביסידריס כובש.
דקה 75, 2-1 באר שבע ב10 שחקנים, מקרייב כובש.
בשלב הזה הלכתי על כל הקופה שכן הייתי צריך שער נוסף כדי לכבוש. הטורקים הגיבו במתפרצת קטלנית (שילמתי על האיטיות של אדלי), 2-2 דקה 85. וכדי להכאיב עוד קצת הוסיפו גם את ה3-2 בדקה ה90 מכדור קרן.

הסגל הסופי שלי לקריאת פתיחת העונה (הביעו את דעתכם)
שוערים - אוהד כהן, דור דוידי, שוער ממחלקת הנוער.
הגנה - יחיאל, אילוז, אדלי, גביש, דוידזאדה, 3 שחקנים צעירים שהם המחליפים בעמדות המגן השמאלי, המגן הימני ועמדת הבלם (עמוס סמדג'ה ממחלקת הנוער הוא הבלם המחליף).
קישור - משה אסולין, זוהר חוגג, זגורי, נאסר ומכלוף (כולם מושאלים לקבוצות אחרות). חן עזרא, גלבאן, משה אוחיון (של אשדוד), פרננדש, ביסו, יוסי אלקיים, סוארז, ז'אן, גנאיים וקשר צעיר בשם גיא לוי.
חלוצים - מקרייב, כהן, עמית ברדה, בן בסט, גולן (גמר את העונה) ואופיר חיים (פצוע ל4 חודשים).

2 עצות:
1. יש הרבה שחקנים ישראלים (כמו גיא לוי) שאפשר להביא כדי שיהיו מחליפים בסגל. יש לי 6 כאלה בסגל (מהם 3 ממחלקת הנוער שלנו). תלכו לקבוצות השונות בליגה ותחפשו, יש לא מעט מציאות.
2. תעשו סקאוטינג על נבחרות מאפריקה ונבחרות פחות מוכרות באירופה כדי למצוא שחקנים זרים. לצערי הסקאוטינג בבאר שבע גרוע וקיבלתי את חוות הדעת על שחקנים אחרי שהשלמתי את מכסת 5 הזרים עם ההחתמה של גלבאן, אחרת הייתי אולי מביא שחקנים טובים יותר בפחות כסף.

יוצא למחנה אימונים בהולנד (כמו בשנה שעברה) ואשחק מול הארקלס ורוטרדם, לארח מכן אקיים משחק ידידות מול בית"ר י"ם ואז העונה השנייה מתחילה...
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 24 דצמבר 2010, 18:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

משה, מה התקציב שלך, וכמה משכורת את יכול לתת? אולי אני יעזור לך קצת.

אגב, נכון יש לי 7 זרים הרכב שהעלתי. 6 זרים לאירופה ואני מתלבט על מי לוותר.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה בגזרת השוער תהיה לך בעיה.
בעמדת הבלם יש לך שחקנים טובים (סמדג'ה ואדלי מתפתחים לשחקנים טובים מאוד)
מגן שמאלי מצוין שיתפתח למעולה, ומגן ימני חלש.
הקישור שלך טוב, אבל חבל שהשאלת את נאסר זגורי ומחלוף שמתפתחים לשחקנים טובים.
בגזרת החלוצים יש לך עומק יפה אבל תשלב גם את ספואן זועבי הו יהיה בסדר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

משה תביא את סניר דורי או את Silviu Lung Jr

פרופיל שלו מעונה 2:

תמונה

ומעונה 5 שהוא פשוט אחד השוערים הכי טובים בעולם:

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:משה בגזרת השוער תהיה לך בעיה.
בעמדת הבלם יש לך שחקנים טובים (סמדג'ה ואדלי מתפתחים לשחקנים טובים מאוד)
מגן שמאלי מצוין שיתפתח למעולה, ומגן ימני חלש.
הקישור שלך טוב, אבל חבל שהשאלת את נאסר זגורי ומחלוף שמתפתחים לשחקנים טובים.
בגזרת החלוצים יש לך עומק יפה אבל תשלב גם את ספואן זועבי הו יהיה בסדר.
ניצן, אוהד כהן דווקא עושה את העבודה בינתיים. ניסיתי להביא את איתמר ניצן ולא הצלחתי. ניסתי כמה שוערים זרים טובים שמצאתי, לא הצלחתי. בקשר לעמדת המגן הימני באמת שניסתי גם כאן הכל ופשוט אף מגן ימני ישראלי לא רוצה לבוא. גם אלברס מבית"ר י"ם לא הסכים לבוא.
לנאסר, זגורי ומחלוף יש נתונים מעולים אבל בשנה שעברה הם לא הרשימו אותי מספיק. העדפתי להשאיל אותם כדי שיקבלו דקות ואם ירשימו אני אוכל להחזיר אותם מתי שארצה (אני לא משאיל שחקן בלי לשים בחוזה ההשאלה את התנאי שאני יכול להחזיר את השחקן אם אני רוצה וכמובן שהשחקן לא יכול לשחק מולי). זועבי הוא גם אופציה ונתתי לו גם דקות כמחליף בגביע הטוטו אבל החלוצים שיש לי כרגע + עמית ברדה מהנוער יקבלו את ההזדמנות קודם.

רון, השאלה היא לא התקציב שלי או שכר השחקנים אלא העובדה שאני לא אטרקטיבי מספיק. לא הצלחתי לשמור על מליקסון ואסולין אז לדבר על להביא רכש משמעותי (כמו אלירן עטר למשל שרציתי) זה כרגע לא ריאלי.

אני מאמין בסגל שלי ואלא אם יפול לי הזדמנות מיוחדת לידיים (כמו שהיה עם אלרואי כהן) אני כניראה לא אביא, לפחות עד ינואר, רכש נוסף.

כמה שאלות לחברה כאן, מה היכולת של זוהר חוגג, אלירן אפריאט, רפי עמוס, אלירן אמזלג, דור דוידי, אלרואי כהן, חן עזרא, משה אוחיון מאשדוד וקאלה אצלכם בשמירה?

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

משה אוחיון כתב: ניצן, אוהד כהן דווקא עושה את העבודה בינתיים. ניסיתי להביא את איתמר ניצן ולא הצלחתי. ניסתי כמה שוערים זרים טובים שמצאתי, לא הצלחתי. בקשר לעמדת המגן הימני באמת שניסתי גם כאן הכל ופשוט אף מגן ימני ישראלי לא רוצה לבוא. גם אלברס מבית"ר י"ם לא הסכים לבוא.
לנאסר, זגורי ומחלוף יש נתונים מעולים אבל בשנה שעברה הם לא הרשימו אותי מספיק. העדפתי להשאיל אותם כדי שיקבלו דקות ואם ירשימו אני אוכל להחזיר אותם מתי שארצה (אני לא משאיל שחקן בלי לשים בחוזה ההשאלה את התנאי שאני יכול להחזיר את השחקן אם אני רוצה וכמובן שהשחקן לא יכול לשחק מולי). זועבי הוא גם אופציה ונתתי לו גם דקות כמחליף בגביע הטוטו אבל החלוצים שיש לי כרגע + עמית ברדה מהנוער יקבלו את ההזדמנות קודם.

רון, השאלה היא לא התקציב שלי או שכר השחקנים אלא העובדה שאני לא אטרקטיבי מספיק. לא הצלחתי לשמור על מליקסון ואסולין אז לדבר על להביא רכש משמעותי (כמו אלירן עטר למשל שרציתי) זה כרגע לא ריאלי.

אני מאמין בסגל שלי ואלא אם יפול לי הזדמנות מיוחדת לידיים (כמו שהיה עם אלרואי כהן) אני כניראה לא אביא, לפחות עד ינואר, רכש נוסף.

כמה שאלות לחברה כאן, מה היכולת של זוהר חוגג, אלירן אפריאט, רפי עמוס, אלירן אמזלג, דור דוידי, אלרואי כהן, חן עזרא, משה אוחיון מאשדוד וקאלה אצלכם בשמירה?
לא קשור משה לאטרקטיבי לא אטרקטיבי, פשוט תן לי תקציב ואני יתן לך שחקנים שבאים מחורים בדרום אמריקה. תקציב ?

שלח תגובה