תחושת סלידה
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
Re: תחושת סלידה
אורי אדום בנשמה כתב:
לא מאמין שאתה באמת מאמין לזה...
מי מטומטם לחתום חוזה כזה, ועוד יותר מטומטם להפר אותו חד צדדית ולחשוף עצמו לתביעה משפטית?
אורי תאמין לי אני לא כותב סתם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גל סרוסי כתב:
אורי תאמין לי אני לא כותב סתם.
וואלה? ואביסרור תבע משפטית על ההפרה החד צדדית? קצת מוזר ששומעים על זה כעת לראשונה אחרי שנה וחצי, אתה יודע..
אין מצב שאתה ניזון מאינפורמציה חד צדדית?...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מצחיק או עצוב, תבחרו אתם -
קבוצת הכדורסל של הפועל באר שבע, שהיא קבוצה של אוהדים או במילים אחרות הקבוצה של תושבי באר שבע כמו חברת אביסרור, ביקשה שחברת הבנייה תתמוך בה. בואו רק נגיד שהסכום שדובר עליו היה קטן וכמעט לא משמעותי לחברה כמו אביסרור, בטח לעומת ההסכם מול בית"ר י"ם.
כניראה שלקבוצות העיר באר שבע (הפועל באר שבע בכדורגל ובכדורסל) אין מקום אצל חברת אביסרור. ושום מילה על העיתוי שבו הם גילו לראשונה שהם אוהדי בית"ר.
התנהגות מביישת ששוב מראה לנו למה אנחנו צריכים להודות שיש לנו את אלונה, פשוט כי אף אחד אחר, אפילו כאלה כמו חברת אביסרור שצמחו בתוכנו, לא מוכן להשקיע בקבוצה.
קבוצת הכדורסל של הפועל באר שבע, שהיא קבוצה של אוהדים או במילים אחרות הקבוצה של תושבי באר שבע כמו חברת אביסרור, ביקשה שחברת הבנייה תתמוך בה. בואו רק נגיד שהסכום שדובר עליו היה קטן וכמעט לא משמעותי לחברה כמו אביסרור, בטח לעומת ההסכם מול בית"ר י"ם.
כניראה שלקבוצות העיר באר שבע (הפועל באר שבע בכדורגל ובכדורסל) אין מקום אצל חברת אביסרור. ושום מילה על העיתוי שבו הם גילו לראשונה שהם אוהדי בית"ר.
התנהגות מביישת ששוב מראה לנו למה אנחנו צריכים להודות שיש לנו את אלונה, פשוט כי אף אחד אחר, אפילו כאלה כמו חברת אביסרור שצמחו בתוכנו, לא מוכן להשקיע בקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:התנהגות מביישת ששוב מראה לנו למה אנחנו צריכים להודות שיש לנו את אלונה, פשוט כי אף אחד אחר, אפילו כאלה כמו חברת אביסרור שצמחו בתוכנו, לא מוכן להשקיע בקבוצה.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר