נבחרת ישראל-קמפיין מוקדמות יורו 2012
Re: נבחרת ישראל-קמפיין מוקדמות יורו 2012
קצת גאווה משלנו:

תמונה של מאור מנמל התעופה בטביליסי. אולי הוא לא ישחק במשחק הזה,אבל עצם הזימון שלו ל2 משחקים רשמיים
של הנבחרת עושה לי תחושת כבוד שהרבה זמן לא הרגשתי - כאב לי שבנבחרת שאני כל כך אוהב לא משחק אף שחקן מהקבוצה
שאני אוהב,עכשיו הסינרגיה מושלמת.
אל תקבלו את זה כמובן מאליו,יש לנו שחקן בנבחרת ועוד איזה שחקן.
בהצלחה למאור,הלוואי ויקבל דקות מול הגאורגים!

תמונה של מאור מנמל התעופה בטביליסי. אולי הוא לא ישחק במשחק הזה,אבל עצם הזימון שלו ל2 משחקים רשמיים
של הנבחרת עושה לי תחושת כבוד שהרבה זמן לא הרגשתי - כאב לי שבנבחרת שאני כל כך אוהב לא משחק אף שחקן מהקבוצה
שאני אוהב,עכשיו הסינרגיה מושלמת.

אל תקבלו את זה כמובן מאליו,יש לנו שחקן בנבחרת ועוד איזה שחקן.
בהצלחה למאור,הלוואי ויקבל דקות מול הגאורגים!
אכן, גאווה באר שבעית!
הלוואי ויקבל צ'אנס...
הלוואי ויקבל צ'אנס...
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עאלק בפרומו למשחק - "אחרי פתיחה חלומית" פחחחחחחח 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אורי, נכון שאולי הם לא היו משהו...
אבל האוסף כלום ושום דבר שקוראים לעצמם פרשנים ומבינים בכדורגל פשוט צריכים להתבייש בעצמם.
מחרחרי רוע ואנשים קטנים וקנאים שרק מחפשים הזדמנות להיכנס בנבחרת ובעיקר במאמן שלה.
כולם חושבים שהם יודעים יותר ומבינים יותר...גועל נפש.
ממורמרים שבאים עם פרשנות כתובה מהבית ושום דבר לא ישנה את דעתם.
שיגיעו לעשירית מהקריירה של פרננדז ואז ידברו...
אבל האוסף כלום ושום דבר שקוראים לעצמם פרשנים ומבינים בכדורגל פשוט צריכים להתבייש בעצמם.
מחרחרי רוע ואנשים קטנים וקנאים שרק מחפשים הזדמנות להיכנס בנבחרת ובעיקר במאמן שלה.
כולם חושבים שהם יודעים יותר ומבינים יותר...גועל נפש.
ממורמרים שבאים עם פרשנות כתובה מהבית ושום דבר לא ישנה את דעתם.
שיגיעו לעשירית מהקריירה של פרננדז ואז ידברו...
אם אפשר יהיה לפצוע את דבלאשווילי ושרפאלוב ימתח איזה שריר זה יהיה מצויין.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"דניב כתב:אם אפשר יהיה לפצוע את דבלאשווילי ושרפאלוב ימתח איזה שריר זה יהיה מצויין.
+1
הדבר גם מגדיל את סיכוייו של מליקסון לערוך הופעת בכורה בנבחרת.
את התקווה לפציעה של דבאלישווילי אני מבין, אבל רפאלוב?
בואנה מדובר בנבחרת ישראל! איך אפשר לקוות שיקרה משהו שיפגע בסיכוי שלנו לנצח? קצת הגזמת.
בחייאת ניב, קצת פרופורציות.
בואנה מדובר בנבחרת ישראל! איך אפשר לקוות שיקרה משהו שיפגע בסיכוי שלנו לנצח? קצת הגזמת.
רק אהבה תנצח...
נו, שייפצע בדקה 92 אחרי שהבקיע רביעייה. מה לא בסדר? שגם ייפצע בדיוק לשבועnitsande כתב:את התקווה לפציעה של דבאלישווילי אני מבין, אבל רפאלוב?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני לא מאחל לפציעה שום בנאדם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה יש לך ניצן? אל תגיד לי שלא היית שמח כששמעת שקטן פצוע לפני המשחק נגדינו ושיש סיכוי שגאדיר לא ישחק.nitsande כתב:את התקווה לפציעה של דבאלישווילי אני מבין, אבל רפאלוב?
אני סה"כ מאחל לרפאלוב מתיחת שריר קלה בסיום המשחק נגד גאורגיה שתמנע ממנו לשחק נגדינו...זה הכל.

גם אני מצטרף לברכות על פציעה של רפאלוב אפילו אם זה יהיה בדקה שנייה , לפחות ורמוט יכנס שחקן פי 2 על רפאלוב.
והכי מצחיק יהיה שדווקא דקל קינן אקס חיפה יפצע את דבאשוילי
ואליק , אל תגיד שאתה שלם אם הזימונים וההרכב של פרננדז.
נכון שהוא מאמן גדול ועשה קרירה אדירה גם כשחקן וגם כמאמן (יחסית..) , אבל הביקורת די מוצדקת.. לזמן רק שני בלמים לסגל שני המשחקים האלה ?? להציב את תמיר כהן כבלם (גם אם הוא היה משחק טוב זה לא היה מצדיק את זה)? ורמוט בספסל (מה רע לשחק עם ורמוט ורפאלוב בכנפיים ובניון באמצע)?
והכי מצחיק יהיה שדווקא דקל קינן אקס חיפה יפצע את דבאשוילי

ואליק , אל תגיד שאתה שלם אם הזימונים וההרכב של פרננדז.
נכון שהוא מאמן גדול ועשה קרירה אדירה גם כשחקן וגם כמאמן (יחסית..) , אבל הביקורת די מוצדקת.. לזמן רק שני בלמים לסגל שני המשחקים האלה ?? להציב את תמיר כהן כבלם (גם אם הוא היה משחק טוב זה לא היה מצדיק את זה)? ורמוט בספסל (מה רע לשחק עם ורמוט ורפאלוב בכנפיים ובניון באמצע)?
קראתי שדבאלשווילי אמר היום שבכל הקשור ליכולת ולכשרון, האחוזים הם 50-50, רק שלהם יש יתרון גדול יותר היום - האיצטדיון הביתי והקהל.
אתמול קראתי שפרננדז מנמיך ציפיות, והולך להסתפק בנקודה.
אז ברור שאין כמו ניצחון, אבל לחזור מטביליסי עם נקודה זה גם די מכובד, לא? [ובכל זאת, אולי בניון יתעלה על עצמו גם היום
]
אתמול קראתי שפרננדז מנמיך ציפיות, והולך להסתפק בנקודה.
אז ברור שאין כמו ניצחון, אבל לחזור מטביליסי עם נקודה זה גם די מכובד, לא? [ובכל זאת, אולי בניון יתעלה על עצמו גם היום

בס"דאורי אדום בנשמה כתב:אני לא מאחל לפציעה שום בנאדם.
זה לא שמאחלים לא לשבור את הרגל או משהו חמור.
סה"כ מתיחונת של 5 ימים

אני מדבר על לאחל (בעקיפין) לכישלון של הנבחרת בשביל אולי "תועלת" לב"ש.messiah כתב:
מה יש לך ניצן? אל תגיד לי שלא היית שמח כששמעת שקטן פצוע לפני המשחק נגדינו ושיש סיכוי שגאדיר לא ישחק.
אני סה"כ מאחל לרפאלוב מתיחת שריר קלה בסיום המשחק נגד גאורגיה שתמנע ממנו לשחק נגדינו...זה הכל.
קטן וגדיר לא רלוונטי, רפאלוב בנבחרת של פרננדס הוא בורג חשוב.
אם הוא יפצע באופן טבעי זה יפגע בנבחרת, ואת זה אני מקווה שאף אחד כאן לא מאחל, קצת פרופורציות.
בסיום המשחק, מצידי שיפצע עד למשחק הבא של הנבחרת.
רק אהבה תנצח...