ווינרים!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: ווינרים!

שליחה על ידי The red one »

הראל כתב:אם כל הכבוד , עוד משחק כזה ואבדנו .
עוד משחק ששלטנו במרכז השדה, ההגנה ביטלה את היריבה - ואבדנו?

נכון - יש בעיה בחוד. אבל אל תשכח את חוסר המזל במחצית הראשונה, קורה של אסולין, קורה של רביבו וההחטאות בסוף המחצית. ה"אוווו" "אווו" שנשמע כל כך היטב מהקהל בטלוויזיה מסביר לנו מה זה היה. לא האמנתי שראיתי את זה!
אז עוד סנטימטר לפה, עוד קצת מזל מאלוהים ואיפוס קטן מאוד של הרגל של רביבו - והיינו יורדים למחצית ביתרון 0-3. זה לא ש-לא- הגענו לשום מצב, הגענו למעט מצבים אבל הם נוצלו בצורה לא רעה בכלל. כן, לא טובה, אבל כן - לא רעה.

אין ספק שהחוד הוא הבעייתי. ברנרדו אשקלונה בכלל לא היה על הספסל היום. בסיט, כמו שראינו, לא ממש מתאים ואני דיי בטוח שחגי יצחק לא יתגלה כחלוץ העל הבא של ישראל. אז? נתקענו עם אסולין, ואסולין בלבד - לא שזה רע כמובן - אבל זה לא טוב כי לבד פשוט קשה לו מאוד.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

לא רוצה להיות מנבא רעות אבל ,זה עדיין לא זה-
1.אין שטף משחק,מליקסון נמצא בכל מקום כאילו אין לו תפקיד מוגדר ונוצר בילבול בקישור
2.ביסו, שן ומשה אסולין לא יכולים לצערי להיות בהרכב -לא היה מקשר בין הקישור האחורי להתקפה
3.הגנה קטסטרופה חוסר תיאום מזעזע בעיקר מצד יחיאל עם משחק קטסטרופה

סמל אישי של משתמש
ולדי קרוטינסקי

שליחה על ידי ולדי קרוטינסקי »

איאי איזה נצחון מתוק,באתי כבר לרדת במדרגות לכיוון היציאה ולקלל,חח פתאום הכניסו גול!
שקיחנו טוב,היה קצת בלאגן שדוד רביבו ואייל שן עשו,אבל אל תדאגו אנחנו נתחבר עוד ואז תיהיה קבוצה מצויינת.
יאללה יום שבת בני יהודה :דגל:

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

שער בדקה ה93 וניצחון סינוור פה את כולכם.

אני לא מצאתי הבדל בכל המשחקים עד עכשיו בין העונה של עזורי לעכשיו.
משחקים משעממים , אין תחליטיות , אין התקפות , אין כדורגל ושוב צריך לחכות שמליקסון יתחיל לשחק כדורגל.

המשחק אתמול הגיע לרמה של מאבקי תחתית בליגה לאומית , אולי אפשר להאשים את החום ואת זה שהקבוצה עוד לא התחברה ובגלל זה עדיין אני לא בדעה נחרצת , ובטח אני לא מצפה לתצוגה מהשחקנים במשחק הבא בשעה נורמלית כל כך כמו 5 אחה"צ בחום הנוראי של בירת הנגב.

ודי כבר , שקלינגר לא יך בדרכו של מאמן הכושר . רביבו חייב לשחק באמצע !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

הראל כתב:שער בדקה ה93 וניצחון סינוור פה את כולכם.

משחקים משעממים , אין תחליטיות , אין התקפות , אין כדורגל ושוב צריך לחכות שמליקסון יתחיל לשחק כדורגל.

המשחק אתמול הגיע לרמה של מאבקי תחתית בליגה לאומית , אולי אפשר להאשים את החום ואת זה שהקבוצה עוד לא התחברה ובגלל זה עדיין אני לא בדעה נחרצת , ובטח אני לא מצפה לתצוגה מהשחקנים במשחק הבא בשעה נורמלית כל כך כמו 5 אחה"צ בחום הנוראי של בירת הנגב.

קלינגר גם אמר שהוא לא מרוצה ויש עוד מה להשתפר... אבל איך אתה יכול לראות שינוי אחרי משחק אחד?
אם המצבים הברורים לכיבוש היו נכנסים היינו מנצחים 4-1! אל תשכח שזאת אותה קבוצה שנצחה אותך 4 פעמים שנה שעברה! כולל שלישיה ורביעיה בליגה!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

הראל כתב:שער בדקה ה93 וניצחון סינוור פה את כולכם.

אני לא יודע מה אתה רואה. יש קבוצה מסודרת, שעומדת נכון על המגרש עם הנעת כדור שממש לא צריך לחכות למליקסון בשבילה (שדרך אגב לא היה לו משחק מי יודע מה אתמול). גם פרננדש, ביסו ואפילו רביבו יצרו התקפות.
עם מגן ימני + קשר אחורי מדובר בקבוצת מעולה עם פוטנציאל מאוד גבוה של הצעירים.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ניב, שיחקנו יותר ממשחק אחד העונה.

ידידיאל, עמידה נכונה אולי יש אבל אין סדר , לא פעם ולא פעמיים שהאמצע שלנו היה פרוץ ולהוסיף לזה איבודי כדור שטותיים במרכז (זוכר את ההצלה של אוהד כהן במחצית הראשונה ? איך שיוסי אופיר מהמצע לבד נתן לו כדור מצויין) .

וכן זה שוב מליקסון שבמשחק חלש היה זה שהניע את הקבוצה , שהוא התחיל לרוץ פתאום מסביבו שחקנים גם זזו
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מה שכרגע הכי חסר לנו זה קשר אחורי שיחטוף כדורים מאחור ויהרוס התקפות יריב כבר באזור החצי,אתמול זה לא היה ולכן פ"ת הגיע למצב שהם יכלו לבעוט הרבה מרחוק.
יש סדר במשחק ואנחנו נראים כמו קבוצת כדורגל ולא כמו אוסף שחקנים,מה שצריך לשפר זה בעיקר את משחק המעבר להתקפה שלדעתי הוא לא מספיק מהיר (גם את קצב המשחק צריך להגביר אבל זה כבר יבוא ככל שהעונה תתקדם) ואין כמעט יציאה למתפרצות.
הבאת קשר אחורי טוב (אבוטבול,ז'אן) תעזור לפתור חלק מהבעיות.
נכון יש הרבה עבודה וגם קלינגר לא מסתיר את זה אבל אפשר לראות שאנחנו על הדרך הנכונה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הסניגורון... כתב:קלינגר ענק, באמצע המשחק אחד האוהדים צעק לו: קלינגר תכניס עוד חלוץ, קלינגר הסתובב וצעק לו: '' אין לי אין לייייייייי''
אני צעקתי לו :כפיים: :כפיים: :כפיים:
ולעניין, היה משחק לא מספיק טוב שלנו.
למרות שהעמידה טובה על המגרש, ויש הרבה שחקנים שיודעים לטפל בכדור.
המשחק פשוט לא זרם מספיק טוב, בעיקר מהסיבה שאין מספיק תנועה למעלה כשמשחקים עם חלוץ בודד.
אגב גם אסולין אמר לקלינגר שהוא לא יכול לבד במהלך המשחק.
אבל בכללי בשביל משחק ראשון בליגה, מול קבוצה נחסית (שמתמודדת איתנו על המקומות הגבוהים) ובחום הזה.
ובמיוחד שבסוף ניצחנו אפשר לצאת מעודדים, בעיקר בגלל שרואים גרף התקדמות.
אני מאמין בקלינגר, ובטוח שתהיה לנו קבוצה טובה העונה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

עוד לא הבנתי מה הקטע של התרגיל שרביבו ופרננדס עושים בקרנות.. למה צריך שני שחקנים ליד הדגל?

ובכלל, אני חושב שפרננדס צריך לקחת מצבים נייחים, הוא עושה את זה הרבה יותר טוב מרביבו.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

לפעמים לא צריך להציג משחק הירואי, ואפשר להסתפק ב- 1-0 קטן-ענק. אל תשכחו שמדובר במחזור הראשון ובמגרש לא קל.

שאפו גדול לשחקנים!!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גם השיוויון באשדוד וגם איבוד הניצחון היום בחיפה בדקה ה- 92.
לא ווינרים ולא בטיח, כנראה שאף מאמן לא יוכל לשנות את האופי הרקוב של הקבוצה הזאת

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

שכחתי את השער שיווין באשדוד.
טפייי איזו קבוצה נאחסית.
תמונה

שלח תגובה