דיעה אישית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
colan

דיעה אישית

שליחה על ידי colan »

קודם כל הכבוד לשער 2 (אני מקווה שעוד יצטרפו ).
ועכשיו למשחק :
אני לא התלהבתי ממה שראיתי .
אן ספק רביבו השתפר אבל ממנו אני מצפה ליותר השפעה בחלק הקידמי
פרננדש/מליקסון עושים הכל נכון עד ל16 שם אני מצפה למסירה או צרוף מעניין (שיעמיד שחקן במצב הבקעה (כמה איומים היו על השער?ספרתם..) -(בשביל זה עוד שחקנים צריכים להצטרף ) אי אפשר לעבור הגנה דרך האמצע עם שני שחקנים צמודים אחד לשני לפרקים זה נראה היה שכונתי .

ליאור אסולין היה חלש (אני עדיין בהלם מכך שבחור צעיר שישבתי לידו באיצטדיון סיפר לי שראה אותו מעשן ליד בית יציב (היה עם רביבו ) -לא מקצוען !!!
גביש היה טוב אבל לא הוא צריך לנהל אמ המשחק -איפה הקשר האחורי הדומיננטי שיבוא לקחת כדור ויזיז אותו קדימה ..אז זהו שאן לנו אחד כזה ובטוח שלא משה אסולין (חלש ) /ביסו אסולין אופיר לא משפיע על ההתקפה . החלוץ הפורטוגלי למעט השער הפגין לא יותר מניצוצות -למרות זאת יקבל ממני ימי חסד .
ממכלוף אני חייב לומר שהתלהבתי ואני מקווה שישחק יותר .
סוארז סביר ולגבי ביסו ובסיט ONE WAY TICKET .
מה שהכי איכזב אותי זה צורת המשחק השמרנית, ואני זהיר בדבריי ולכן במשחק מאופס מתפרצות כנראה שלא נראה וגם שהובלנו נראה היה כאילו הקבוצה מסתפקת 1-0 (שוב אן מספיק שחקנים שמצטרפים -כושר גופני או הנחיית מאמן ) .
אני יודע שמה שראינו -לא יספיק מול קבוצה כמו מכבי פתח תיקווה -ואם נעבור מיכשול זה עלינו על המסלול (ואני אשתוק חודש) .כרגע לצערי זה לא מספיק ויפה חיזוק אחד קודם (קשר אחורי דומיננטי )

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: דיעה אישית

שליחה על ידי nitsande »

אז ככה,
רביבו היה השחקן המצטיין במשחק לדעתי, והוא מאוד השפיע על המשחק בחלק הקדמי.
ואפילו השאיר את ליאור אסולין לאחד על אחד לקראת הסוף.
פרננדש ומליקסון עוד יעשו צרות לכל ההגנות בליגה, תחכה שהם קצת יכירו אחד את השני.
ובכלל מצבי הבקעה?
1. בדקות הפתיחה שאלקיים החטיא מול שוער והכדור חזר לרביבו שהחטיא מול שער ריק.
2. פרננדש בדאבל פס מרהיב עם מליקסון מגיע לאחד על אחד אבל לא מצליחל לעצור את הכדור... והמצב שרביבו השאיר לאסולין.
בשביל משחק הכנה זה בהחלט מספיק והלוואי ויהיו לנו בכל משחק כמות כזאת של מצבים כאלה.
נכון שהיו שלבים במשחק שלא הייתה מספיק הצטרפות אבל זה בעיקר בעיה של כושר.
משה אסולין היה טוב מאוד, והפריע לכל התקפה של אשקלון. מבחינה התקפית הוא לא כל כך תרם אבל זה לא ממש התפקיד שלו.
אופיר לא משפיע על ההתקפה? הוא כל התקפה שנייה עלה להתקפה והראיה לזה היא שהוא נתפס פעמיים בנבדל (המון בשביל מגן).
ונכון שביסו ובסיט לא מרשימים (למרות שביסו משתפר) אבל לא צריך לקטול אותם כשעוד לא נפתחה אפילו הליגה !!!!!!!
ב"ש שלטה במשחק במשך כל המשחק, ולא הפסיקה ללחוץ. עד לדקה ה80 שם היה ברור שפשוט נגמר להם האויר.
בקיצור זה נכון שזאת לא יכולת שתספיקלפליייאוף עליון עדיין אבל עוד לא התחילה הליגה, ובהמשך הקבוצה תתחבר ותיראה יותר טוב אני בטוח.
נכון גם שצריך קשר אחורי איכותי ומגן ימני, אבל לא צריך להיכנס לפאניקה.
בקיצור סבלנות, במינימום עד שתתחיל הליגה!!!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ברור שיש עוד על מה לעבוד ויש עוד הרבה עבודה,אבל כרגע זה נראה שאנחנו צועדים בדרך הנכונה.
הטריו של פרננדש-מליקסון-רביבו בתוספת לברנרדו ואסולין שחוזרים לכושר יעשו הרבה צרות לכל הגנה בליגה.
אפשר להיות מרוצים מגביש ומסוארס שעושים עבודה טובה מאוד,בכלל כל משחק ההגנה השתפר ורואים את הנגיעות של קלינגר.
ביסו ובסיט צריכים עוד זמן,אם יהיו שינויים אצל הזוג אני מעריך שזה יקרה רק בינואר.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אכן דברי טעם, אם כן אני קצת מסוייג מתפקידו של אסולין לתרומתו לחלק ההתקפי,למורת רוחם של חבריי "המאוכזבים" מתרומתו של אסולין,
אני לא חושב שהוא עלוי אני גם לא בטוח שבעתיד הוא יהיה "בארזי" קטן, שאלתי את אחד מחבריי במשחק מדוע ניר מעדיף אותו על פני בייסו? תשובתו הייתה שבייסו יותר גרוע,
נכון הוא צודק,הוא צודק גם לגבי כל האופציות הקיימות בשוק הישראלי,אוליי אסולין לא יהיה מבריק בתקופה הקרובה ואולי גם בעתיד אבל מה שבטוח נקבל זה שחקן עם נסיון ועם המון נשמה,
יש כאן משהו "קלינגרי" שאולי לא שמתם לב אליו והוא ההתעוררות כביכול של רביבו,כנראה שהוא חוטף בראש מניר ומבין שניר לא פראייר, ואם הוא לא ישקיע הוא פשוט יזרק ולראיה מה שראינו אתמול,
לסיכום אהבתי מה שראתי אתמול.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
לגבי הקשר האחורי:
זה לא סוד שמשה אסולין,שן וביסו לא מספיק טובים וצריך להביא שחקן רכש לעמדה.
יש כרגע שלושה קשרים אחוריים פנויים בשוק הלא הם ליאור ג'אן,משה מישאלוב ורביד גזל.
כל אחד מהם יכול להיות פתרון טוב,והם גם זולים כי לא נצטרך לשלם דמי העברה אלא רק שכר.

סמל אישי של משתמש
Carmel

שליחה על ידי Carmel »

yossi כתב:בס"ד
לגבי הקשר האחורי:
זה לא סוד שמשה אסולין,שן וביסו לא מספיק טובים וצריך להביא שחקן רכש לעמדה.
יש כרגע שלושה קשרים אחוריים פנויים בשוק הלא הם ליאור ג'אן,משה מישאלוב ורביד גזל.
כל אחד מהם יכול להיות פתרון טוב,והם גם זולים כי לא נצטרך לשלם דמי העברה אלא רק שכר.
ליאור ג'אן ממש לא שחקן זול.
בכל מקרה, הייתי בודק את האפשרות לצרפו. יכול להיות בינגו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב:יש כאן משהו "קלינגרי" שאולי לא שמתם לב אליו והוא ההתעוררות כביכול של רביבו,כנראה שהוא חוטף בראש מניר ומבין שניר לא פראייר, ואם הוא לא ישקיע הוא פשוט יזרק ולראיה מה שראינו אתמול,

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה