השאלה מי אשם שאלה הכלים שלך.
מי העדיף להחתים מלאדה ולהשאיר דיוף במקום להביא עוד שחקן התקפה זר.
מי בנה את הסגל שהתקפית עובד קשה אבל גם מלא נגרים ומוגבלים…
השאלה מי אשם שאלה הכלים שלך.
לא נמאס לך לדבר על הפקרות? במקום להיות גאה בקבוצה שלך אתה ממשיך לקטר ולהתקטנןפול סקולס כתב: ↑17 ספטמבר 2026, 00:09בשורה התחתונה, את עונה שעברה פתחנו בלי אגף שמאל, השנה עם אפשרות ל-8 זרים פתחנו בלי אגף ימין ושמאל (ויסלח לי איסט שהוא בסדר גמור אבל לא אגף קלאסי).
ההפקרות שם, ההימורים שם, ההסתפקות בשחקנים שעובדים קשה או במוכר (גאנח) מונעים מאיתנו לעשות עוד קפיצת מדרגה.
תנו לי קיצוני אחד איכותי היום, אחד, ואנחנו מנצחים את המשחק.
במקום זה למרות שליטה מוחלטת אנחנו עם xg 0.82 ומצב אחד מסוכן כל המשחק.
מגיע לקוזוך הרבה מחמאות על הדברים שהוא כן מביא מבחינת לחץ ועמידה במגרש, אבל בסוף כדורגל מנצחים בעזרת שערים, וכשאין לך שחקן ברמה גבוהה מבחינת ייצור מצבים באגף אתה מגביל את עצמך וחבל כי זה לחלוטין אפשרי.
להפועל יש שני שחקני כנף טובים, לבית״ר יש שניים, למכבי יש אחד ועוד אחד שבעבר כן היה טוב ושנה שעברה איכזב והשנה שוב טוב ואפילו לחיפה יש עכשיו שחקן כנף טוב. לא יכול להיות שלהפועל באר שבע אין אפילו כנף אחד טוב קלאסי היום, עם כל האהבה לאיסט שהוא כן פיזי ותורם אבל זה עדין לא כנף מייצר ברמה של טוריאל, אצילי, שועה ואחרים.
איך הם חיכו עם התגובות מראש
אגב,
שים לב מי הקובעים
לא נמאס לך כל הזמן לתקוף ולא לתרום דבר לדיונים כאן?דר אדום בנשמה כתב: ↑17 ספטמבר 2026, 04:02לא נמאס לך לדבר על הפקרות? במקום להיות גאה בקבוצה שלך אתה ממשיך לקטר ולהתקטנן
מה בעצם התרומה שלך לפורום הזה?M.I.O.E כתב: ↑17 ספטמבר 2026, 11:18שים לב מי הקובעים
אחד ממורמר מילדות כנראה ואצלו הכל שחור ואצל השכנים הכל זהב ונוצץ. אז לכן אין הרבה מה להתרגש מהתגובות שלו.
זה אותו קו תמיד ולא משנה מי הבעלים/צוות אימון/סגל שחקנים
את השחור הוא תמיד יראה בכל מה שקשור בהפועל ב"ש.
והשני מאז נפרדו מברדה כנראה רואה את עצמו אלוהים אם אוהד בוזגלו זה משה רבנו
אז ידידנו מהפורום עם שלל כינויו הוא אלוהים זה שיודע ומנבא הכל.
תזרום איתם, לפעמים הם גם מצחיקים.
סבלנות, רק התחלנו.
היו פה קביעות, אני לא אלך אחורה לחפש, שהוא יקריס את הסגל שלנו באירופה כי הוא מקובע ולא משנה את ההרכב ובלה בלה.ForeverRed כתב: ↑17 ספטמבר 2026, 11:48סבלנות, רק התחלנו.
לא הבנתי את הטרוניה.
קוזוך ידוע ברוטציות הקצרות שלו, ניצב לראשונה בקריירה בסיטואציה של שתי מסגרות, ברור שיש פה מבחן משמעותי עבורו והוא אמר את זה בעצמו בכל ראיון שני בתקופה האחרונה.
בינתיים עושה את זה מצוין.