במצב של 1:0 למכבי היה אמור להיות פנדל לטובתנו. משנה מומנטום ? כן
עדיין במצב של 1:0 נשרק פנדל לחובתנו שלא היה ולא נברא. משנה מומנטום ? ברור
במצב של 2:0 מעוות, נשלף לעברנו ביהירות כרטיס אדום. משנה מומנטום ? בוודאי. מה השאלה בכלל ?
למרות כל זאת צימקנו ל-2:1
במצב של 2:1 מכבי מבקיעה גול שהחל מנגיעת יד של פרץ. משנה מומנטום ומביא לשבירה ? כן
במצב של 3:1 עוד מתחזה של מכבי סוחט פנדל כששולח את הרגל שלו ומטעה את השופט. משנה מומנטום ? אחושרמוטה משנה
אז בואו נדרוך על ב"ש עוד יותר כי מכבי החמיצה את הפנדל וננסה להשיג פנדל חוזר. שובר מנטליות ? כן. אתה מבין שארוע השיפוט גדול עליך
עיוורים
על מה את מדבר?
כל התקפת מעבר שלהם הוצאנו תהילים.
אתה לא יכול לייצר מומנטום עם קבוצה בלי אמצע והגנה כל כך חדירה כי את הגולים אתה תספוג עם או בלי השופט.
ממש לא חבר.
ברגע שהשופט שרק, כל מה שקרה לאחר מכן לא רלוונטי.
בדיוק כאן היה צריך להיכנס ה-VAR, לבטל את הפנדל, לבטל את הצהוב למרציאנו ולהוציא צהוב לסוקלר על התחזות.
צודק
ראיתי שוב
יש פה עבירה של התחזות , צהוב לחלוץ בכל עולם מתוקן
הואר פושעים
אין שום קשר למומנטום. נכון שהשיפוט היה מהמסריחים שאני זוכר אבל היינו כל כך גרועים אתמול שהיינו אוכלים את הטרחה הזאת למרות הכל.
כל התקפה שלהם הייתה 70 אחוז גול, זה לא רציני ולא לרמות האלה
תראה,
אם יש לך יכולות מיוחדות לראות את העתיד אז אין לי מה להתווכח איתך ואולי תסייע לי עם מספרי הכדורים שיעלו בהגרלת הלוטו הקרובה.
על מה את מדבר?
כל התקפת מעבר שלהם הוצאנו תהילים.
אתה לא יכול לייצר מומנטום עם קבוצה בלי אמצע והגנה כל כך חדירה כי את הגולים אתה תספוג עם או בלי השופט.
אתם כנראה לא מבינים את משמעות המילה מומנטום ומושגים כמו שבירה מנטלית.
יש גבול למה שבן אדם יכול לספוג ולהתגבר עליו.
לי אין יכולת לקרא בקפה או לחזות את הנולד.
אף אחד לא יכול לדעת לאן המשחק היה מתפתח.
ועם כמה שהיינו גרועים - היינו במשחק.
ועם כמה שההתקפות מעבר שלהם היו התקפות לב - היינו במשחק.
היינו במשחק.
שמעון כן נראנו רע! אבל השיפוט היה מתחת לכל ביקורת אתמול, לא נתנו לנו פנדל במצב של 1-0 ונתנו למכבי תל אביב פנדל שלא היה ולא נברא, אחר כך נתנו למכבי תל אביב עוד פנדל שלא היה ולא נברא וקינחו בשער שהיה ספק בנבדל ספק גול
והאדום של אליאל פרץ זאת בדיחה, אז הוא אמר את מה שהוא אמר, שופט לא צריך להוציא על כל דבר צהובים ובטח שלא אדום מי ישמע אליאל פרץ קילל אותו
לי קשה לדבר על שיפוט כשאנחנו נראים ככה. גם אם הוא היה מזעזע.
אם אתם יכולים, סבבה.
תראה,
אם יש לך יכולות מיוחדות לראות את העתיד אז אין לי מה להתווכח איתך ואולי תסייע לי עם מספרי הכדורים שיעלו בהגרלת הלוטו הקרובה.
תרשה לי לא להתייחס ליקומים חלופיים ולהישאר בזה שלנו.
בשלנו הם פתחו לנו את התחת בלי קשר לשיפוט, לא היית יוצא עם נקודות פה.
זה לא סותר את זה שחייבים לעשות כבר משהו עם הבן עוולה הזה שנקרא יגאל פריד אבל כנראה שבמועדון מרוצים מזה שיש לאן להסיט את האש כשהקבוצה משלשלת על הדשא. אין הסבר אחר לחוסר התגובה של המועדון
אתם כנראה לא מבינים את משמעות המילה מומנטום ומושגים כמו שבירה מנטלית.
יש גבול למה שבן אדם יכול לספוג ולהתגבר עליו.
לי אין יכולת לקרא בקפה או לחזות את הנולד.
אף אחד לא יכול לדעת לאן המשחק היה מתפתח.
ועם כמה שהיינו גרועים - היינו במשחק.
ועם כמה שההתקפות מעבר שלהם היו התקפות לב - היינו במשחק.
היינו במשחק.
אפרופו מומנטום ושבירה מנטלית...זה למה כולם פה באטרף
כי זה לא עוד הפסד למרות שמחזור שלישי ובלה בלה
אולי כשנצא מהמומנטום השלילי הזה(+ אירופה ברקע) העונה כבר תסתיים ולא תסגור 10-15 הפרש
זה מבאס
הקהל רולקסים של מכבי לא צריך להוות לנו דוגמה לכלום.
אני כן מצפה שמאמן שעשה פה הישגים מאוד מאוד מכובדים ביחס לתקציב כמו רן יזכה פעם אחת מסכנה לגב מהאוהדים שלו בימים קשים. שפעם אחת נשמע ״סומכים עליו שיוציא אותנו מהבוץ״ ולא ״נמשיך להיראות רע בגלל העקשנות שלו״
הפסד בזיוני והרבה ממנו רשום עליו, שכל אחד יגיב לסיטואציה כראות עיניו כמובן אבל בעיניי הוא ראוי פעם אחת לקבל קרדיט ולא לאבד עליו עשתונות כאילו השמיים נפלו בגללו, יש פה קבוצה שנמצאת בעיצומו של תהליך בנייה מחדש, טבעי שיהיו דברים לא מהודקים בשלב הזה של העונה. בסוף זה עליו להוכיח במבחן התוצאה, וזה עלינו לתת לו את הגב והזמן לפני שמתחילים פה בסיכומי עונה ובכמה נבנתה פה קבוצה כושלת כאילו אנחנו במחזור 20.
ושאפו לדרומי שהגביר ווליום דווקא ברגעים הקשים ובסוף המשחק, היו את כל הסיבות לשלוח את הקבוצה בטיל לחדר הלבשה אבל הקהל בחר לסתום את האף ולחבק אותם וטוב שכך.
שיראה שהוא לומד מטעויות ונגיד לו כל הכבוד.
במקום זה בראיון אחרי משחק הוא עושה הפוך וגם בפעולות עצמם כשהוא מעלה את אחמד לאמצע ואת דיוף לפני נחמיאס ואז בראיון לפני משחק ממשיך להגן על הטעויות שלו ולא לקחת אחריות.
שיעיף כבר את דיוף, שיביא כבר בלם זר משדרג שאנחנו מחכים לו כמה וכמה חלונות, ואז התגובות יהיו אחרות.
דיברנו כל הקיץ על בניית הסגל הבעייתית ועל תמרורי ההאזהרה והעדיפו לתקוף משתמשים באופן אישי במקום להתמודד עם הדברים עצמם.
עכשיו הכל התפוצץ לנו בפנים, וכן בלי שקוזוך בעצמו יראה שהוא לומד מטעויות אנחנו נגיד שאנחנו בספק שאפשר לחזור מ-5 הפרש כשאנחנו היחידים בשתי מסגרות וכשהמאמן שלנו מסרב ללמוד מטעויות.
קהל שכמו המועדון שלו מתנהג כמו אישה מוכה.
פריד המחבל ושטייף המחבל הראשי היו צריכים לשרוק לפנדל שהיה יכול לעשות 1:1 כשהיינו עוד ב-11 שחקנים, זה שנראינו נוראיים זה לא אומר שצריך להתעלם מהאונס הברוטלי שעברנו. הפנדל הזה היה יכול לשנות את המומנטום של המשחק.
יש למישהו ספק שאם זה היה הפוך מכבי הייתה שורפת היום את התקשורת? זאת תצוגת שיפוט בזויה שמועדון עם כבוד עצמי היה דורש להוציא את הקלטות. וזה לא אומר שמסירים אחריות מעצמנו, אפשר להתלונן על שיפוט מביש ועדיין ללמוד באימונים מהטעויות מהמקצועיות.
קהל שכמו המועדון שלו מתנהג כמו אישה מוכה.
פריד המחבל ושטייף המחבל הראשי היו צריכים לשרוק לפנדל שהיה יכול לעשות 1:1 כשהיינו עוד ב-11 שחקנים, זה שנראינו נוראיים זה לא אומר שצריך להתעלם מהאונס הברוטלי שעברנו. הפנדל הזה היה יכול לשנות את המומנטום של המשחק.
יש למישהו ספק שאם זה היה הפוך מכבי הייתה שורפת היום את התקשורת? זאת תצוגת שיפוט בזויה שמועדון עם כבוד עצמי היה דורש להוציא את הקלטות. וזה לא אומר שמסירים אחריות מעצמנו, אפשר להתלונן על שיפוט מביש ועדיין ללמוד באימונים מהטעויות מהמקצועיות.
וסרמיליה פנו לאיגוד שאמר בתגובה שאם המועדון יפנה רשמית הוא יקבל את ההקלטות.
למה המועדון בפעם האלף עובר על זה לסדר היום זה כבר האופי של אלונה וזה קרה בעבר ויקרה בעתיד.
במכבי או חיפה כבר היו מתדרכים את הכתבים והיינו רואים כתבות בכל מקום על השיפוט.
למזלנו השיפוט היה כל כך גרוע שהאיגוד כשיפרסם את הביקורת על ההחלטות יבקר בעצמו את החסר מושג הזה.
הקהל רולקסים של מכבי לא צריך להוות לנו דוגמה לכלום.
אני כן מצפה שמאמן שעשה פה הישגים מאוד מאוד מכובדים ביחס לתקציב כמו רן יזכה פעם אחת מסכנה לגב מהאוהדים שלו בימים קשים. שפעם אחת נשמע ״סומכים עליו שיוציא אותנו מהבוץ״ ולא ״נמשיך להיראות רע בגלל העקשנות שלו״
הפסד בזיוני והרבה ממנו רשום עליו, שכל אחד יגיב לסיטואציה כראות עיניו כמובן אבל בעיניי הוא ראוי פעם אחת לקבל קרדיט ולא לאבד עליו עשתונות כאילו השמיים נפלו בגללו, יש פה קבוצה שנמצאת בעיצומו של תהליך בנייה מחדש, טבעי שיהיו דברים לא מהודקים בשלב הזה של העונה. בסוף זה עליו להוכיח במבחן התוצאה, וזה עלינו לתת לו את הגב והזמן לפני שמתחילים פה בסיכומי עונה ובכמה נבנתה פה קבוצה כושלת כאילו אנחנו במחזור 20.
ושאפו לדרומי שהגביר ווליום דווקא ברגעים הקשים ובסוף המשחק, היו את כל הסיבות לשלוח את הקבוצה בטיל לחדר הלבשה אבל הקהל בחר לסתום את האף ולחבק אותם וטוב שכך.
אתה זה שהביא את הקהל של מכבי כדוגמה.
תפנימו, אוהדים הם אותו דבר בכל מקום.
כשיש ביטחון בקבוצה ובמאמן כולם יעמדו מאחוריו.
ברגעים האלה, עם הפעולות הנחשלות של הקיץ, הפציעות, הראש בקיר והפער לפני אירופה - אין ביטחון.
לכן אלה התגובות ואני אומר לך שהן סופר פרופורציונליות ביחס לסיטואציה.
במכביות היו שוחטים אותו ואת המועדון.
וסרמיליה פנו לאיגוד שאמר בתגובה שאם המועדון יפנה רשמית הוא יקבל את ההקלטות.
למה המועדון בפעם האלף עובר על זה לסדר היום זה כבר האופי של אלונה וזה קרה בעבר ויקרה בעתיד.
במכבי או חיפה כבר היו מתדרכים את הכתבים והיינו רואים כתבות בכל מקום על השיפוט.
למזלנו השיפוט היה כל כך גרוע שהאיגוד כשיפרסם את הביקורת על ההחלטות יבקר בעצמו את החסר מושג הזה.
רק אם היה לנו את מי לתדרך
זה למה צריך תקשורת שתעשה רעש אחרי משחק כזה( בין היתר)
אתה זה שהביא את הקהל של מכבי כדוגמה.
תפנימו, אוהדים הם אותו דבר בכל מקום.
כשיש ביטחון בקבוצה ובמאמן כולם יעמדו מאחוריו.
ברגעים האלה, עם הפעולות הנחשלות של הקיץ, הפציעות, הראש בקיר והפער לפני אירופה - אין ביטחון.
לכן אלה התגובות ואני אומר לך שהן סופר פרופורציונליות ביחס לסיטואציה.
במכביות היו שוחטים אותו ואת המועדון.
צריך ללמוד מהם את הווינריות לא שום דבר מעבר.
אתה מדבר כאילו מכבי לא הודחה בגלל הקיץ הכושל שלה וכאילו הם לא מכרו את השחקן הכי טוב שלהם ונשארו כמעט בכל עמדה עם מה שהוביל אותם למקום 3 לפני עונה.