גם אם הוא יהיה פנטסטי אם זה 3-4 מליון יורו אלונה לא תשלם.
אני לא מבין את מעטה הסודיות שאופף את הסעיף הזה, מה הפאקינג ביג דיל להגיד מה הסכום, למשל הסוכן שלו שהתראיין היום ולא נקב במספר
בואו נחכה לראות אם בכלל הוא מצדיק להפעיל את הסעיף, לפניי שמבררים עלויות.
דרך אגב גם מכבי עם בליץ והיה עוד זר למרות סכום מסוים בחוזה
המועדונים סיכמו ביניהם על סכום מופחת.
בסוף לנוריץ יש אינטרס גם להתפטר מהחוזה שלו.
המפת חום שלו מעונה שעברה חריגה בשביל קשר אמצע, נראית כמו מפת חום של ווינגר על מלא.
שיחק סהכ 700 דקות ב-20 הופעות בעונה שעברה, נתונים לא רחוקים משל כנאען.
מניח שמה שרן רוצה לראות זה שפורסון יימתח ימינה בהתקפות לאיזור האגף כשאיסט ייכנס פנימה לצד איגור ושבצד שמאל פרץ ייכנס לכנף כשויקטור ייכנס פנימה.
המפת חום שלו מעונה שעברה חריגה בשביל קשר אמצע, נראית כמו מפת חום של ווינגר על מלא.
שיחק סהכ 700 דקות ב-20 הופעות בעונה שעברה, נתונים לא רחוקים משל כנאען.
מניח שמה שרן רוצה לראות זה שפורסון יימתח ימינה בהתקפות לאיזור האגף כשאיסט ייכנס פנימה לצד איגור ושבצד שמאל פרץ ייכנס לכנף כשויקטור ייכנס פנימה.
עם איסט זה קצת תקוע לי 2 שמאלים חולשים על אותו אזור אבל אולי רן יודע יותר טוב כי ככה תמיד יש אופציה להעביר לצד שני באמת נישות ששמורות רק לו
למרות שהוא שיחק הרבה באמצע ימין אני גם לא אתפלא בכלל אם יילך לאמצע שמאל ואז יהיה לך פרץ עם רגל ימין אמצע ימין ובצד שני אותו דבר ככה שהכניסות/תנועות שלו לקו יותר טבעיות והוא לא יצטרך לעצור ולחתוך לרגל ימין או להגביה לרגל חלשה אלא יוכל ישר להכניס כדורים
בקיצר יתרון שהוא שמאלי אבל נחכה לראות אותו, מבחינתי זה וייבים של מאטודי למי שזוכר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אם הם השאילו אותו הם כנראה כבר לא ירצו להחזיר אותו.
יורידו בעלויות ויהיה בסדר, אבל קודם נראה מה הוא שווה.
אני מהמר שהוא מאוד יזכיר את קנגווה בסגנון לפי הסרטונים.
זה מאפשר הרבה תזוזה כשיש שחקן כנף ימין שאוהב את הרחבה(איסט/דן) כי אז פרגוסון יכול לנוע לאגף והכנף מצתרף לעמדת חלוץ. כשצריך להגן החלוץ חוזר לכנף והכנף לקישור.
יש לנו גם גמישות דומה עם מזרחי שהוא נכנס כבלם לאמצע אמאדור משוחרר למעלה בכנף שיכול לדחוף את הכנף שמאל לעמדת חלוץ/ לקישור התקפי(מקווה שנראה שם את ויקטור) והאמת שגם כנען יכול להתאים אם ידע לרדת להגנה. או שמזרחי יכול לכפות על פרגוסון בקישור כשהוא באגף. בקיצור זה מאפשר הרבה וכבר מעניין לראות מה קוזוך יעשה עם זה וגם באיזה כושר הוא הגיע
..
מאחל לנו שבסוף העונה החשש שלנו יהיה האם יש מספיק כסף לרכוש אותו. שאלה יהיו הצרות.
מההיכרות שלנו עם אלונה עד היום, אם זה יהיה המצב אין לי ספק שהוא יישאר.
מאחל לנו שבסוף העונה החשש שלנו יהיה האם יש מספיק כסף לרכוש אותו. שאלה יהיו הצרות.
מההיכרות שלנו עם אלונה עד היום, אם זה יהיה המצב אין לי ספק שהוא יישאר.
בוא נגיד ככה
אם הוא יעמוד בציפיות לא אתפלא אם כבר לקראת ינואר-פברואר
ינעלו אותו כאן.
אלונה עם כל הכבוד היא לא קוסמת.
אופציה של 4 מיליון יורו משמעותה שהגורל לא בידיים שלה.
אני בטוח שניסו להוריד ואם הקבוצה שלו התעקשה עכשיו היא כנראה תתעקש גם בעתיד.
זה היה ומת. שיפיקו לקחים להמשך.
עכשיו צריך להתרכז בשחקן ובאיך למקסם את היכולות שלו.
מסרטונים נתונים וכתבות עושה רושם של כישרון חריג.
לצד זה, חוסר בשלות, עמדה לא לגמרי מוגדרת וכשירות מוטלת בספק (זוכרים כמה ביקורת חיפה חטפה פה על בנסון?).
קראתי שפציעות מהסוג שעבר עלולות לפגוע בביצועים.
מניח שגם אם תהיה רגרסיה מסוימת הוא עדיין אמור להיות מעל הליגה מבחינה פיזית, ומכאן שאם יצליחו לשמור אותו בריא וכשיר אנחנו אמורים להנות ממנו.
בנסון היה הימור סביר של חיפה, בטח בינואר. הביקורת הייתה כשהוא חתם לשנה וחצי בלי שום סיבה הגיונית.
מאוד מגזימים עם עניין הכשירות של פורסון. לא חושב שהוא בסטטוס של כנעאן ובנסון לצורך העניין, אבל נראה.
כיף כשמביאים שחקנים מאנגליה/סקוטלנד בגלל שהדעות עליו באנגלית ותמיד האוהדים שמה חזקים ברשתות. קראתי עליו לא מעט, אין יותר מדי לחדש חוץ מלהיות אופטימים מזה שכולם מחזיקים מהיכולות שלו כשחקן אבל חוזרים על זה שפיזית הוא התקשה בצ'מפיונשיפ.
לעיתים שיחק בקו בגלל שנוריץ' ניסו מערכים של 3 בלמים אבל העמדה שלו היא בעיקר באמצע, בצד הימני של הקישור.
היה חסר לנו שחקן כזה והפוטנציאל גבוה. העדפתי פרופיל כזה מאשר אלאן שהיה 10 שלא מסוגל לזוז לקווים. רק שיישאר בריא ושישתלב, נקווה שיהיה בסגל כבר בשני.