ואם יהיה סעיף שחרור של 4 מיליון לישט (זה מה שעלה להם), תהיה רגוע יותר?Melikson24 כתב: ↑01 ספטמבר 2026, 16:40לא אכפת לי מכל הסיבות שציינתם. אנחנו לא צריכים להביא שחקנים בהשאלה ללא אופציית רכישה.
בטח לא שחקן אחרי עונה של פציעות, צעיר שישתקם ויתגלח על חשבוננו ואז יעזוב ללא תמורה.
מבחינתי זה דיל ברייקר.
חייבת להיות אופציית רכישה.
פורסון אמנקווה חתם
- red guy
Re: פורסון אמנקווה סיכם
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא
אבל אם יהיה משהו גבוה וריאלי נניח 2 מיליון יורו זה שם אותך במקום אחר. אתה שולט בסיטואציה גם אם הסכום גבוה.
אבל אם יהיה משהו גבוה וריאלי נניח 2 מיליון יורו זה שם אותך במקום אחר. אתה שולט בסיטואציה גם אם הסכום גבוה.
- Ventura
אני גם מתבעס שאין סעיף אבל בגלל שבאר שבע בלחץ זמן מטורף ואולי אין אופציה ראויה אחרת אז אין ברירה .Melikson24 כתב: ↑01 ספטמבר 2026, 16:40לא אכפת לי מכל הסיבות שציינתם. אנחנו לא צריכים להביא שחקנים בהשאלה ללא אופציית רכישה.
בטח לא שחקן אחרי עונה של פציעות, צעיר שישתקם ויתגלח על חשבוננו ואז יעזוב ללא תמורה.
מבחינתי זה דיל ברייקר.
חייבת להיות אופציית רכישה.
אני עדיין מקווה שיש סעיף וזה יתברר בהמשך
-
M.I.O.E
- Title: זה יתכן זה אפשרי!!
מתאר לעצמי שגם סכום ההשאלה לא קטן בכלל.
מעניין כמה אצלנו ירוויח והאם נוריץ משלימה חלק.
בכל זאת הרוויח מיליון יורו בעונה.
מעניין כמה אצלנו ירוויח והאם נוריץ משלימה חלק.
בכל זאת הרוויח מיליון יורו בעונה.
-
M.I.O.E
- Title: זה יתכן זה אפשרי!!
אני רואה כל מיני סרטונים שלו כולל מנוריץ.
חתיכת שחקן! רק שיתחבר ויהיה בריא.
חתיכת שחקן! רק שיתחבר ויהיה בריא.
- delta7
+1oren2792 כתב: ↑01 ספטמבר 2026, 16:46שטויות במיץ עגבניות. כאילו אם היו מציעים לך את רודרי בהשאלה לשנה בלי אופציית רכישה לא היית לוקח?
נכון לא מדובר ברודרי (או במשהו דומה) אבל הפרנציפ זהה, אתה מביא שחקן שאין לך אפשרות לקנות בשביל שיעזור לך באירופה ולקחת אליפות.
האם אני מעדיף השאלה עם אופציה? ברור. האם אני אגיד לא לשחקן טוב שיכול לעזור לי בשנה הקרובה אפילו אם זה רק לשנה - ברור שלא. וולקאם.
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
ראיתי סרטון שלו
זה תואם קינגס, גם בפרופיל גם ברמה מתאים מאוד אלינו יביא את כל האלמנטים שצריך וחסר
כל הכבוד למועדון, ולא פשוט בכלל שהצליחו בנוהל להשאיר את זה מתחת לראדר של כולם.
זה תואם קינגס, גם בפרופיל גם ברמה מתאים מאוד אלינו יביא את כל האלמנטים שצריך וחסר
כל הכבוד למועדון, ולא פשוט בכלל שהצליחו בנוהל להשאיר את זה מתחת לראדר של כולם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- oren2792
כמה הערות ממה שהצלחתי לדוג מחשבונות טוויטר שמסקרים את נוריץ׳:
1. מסתבר שלתכשיט היו כמה הצעות מהצמפיונשיפ (דרבי, בלקבורן ואחרות), יחד עם התעניינות מליגות אחרות ביבשת (בכירות מהליגה הישראלית), הוא כנראה בחר בנו (מה שמצביע על בעיה מנטלית חחח)
2. כל מי שהגיב דורש שלא תנתן אופציה כי מאמינים בפוטנציאל שלו (לא אומר כלום אבל תמיד טוב לשמוע)
3. מספר לא קטן של אוהדים חושבים שהעמדה הכי טובה שלו היא קשר התקפי מצד ימין בגלל המהירות שלו והשליטה בכדור.
1. מסתבר שלתכשיט היו כמה הצעות מהצמפיונשיפ (דרבי, בלקבורן ואחרות), יחד עם התעניינות מליגות אחרות ביבשת (בכירות מהליגה הישראלית), הוא כנראה בחר בנו (מה שמצביע על בעיה מנטלית חחח)
2. כל מי שהגיב דורש שלא תנתן אופציה כי מאמינים בפוטנציאל שלו (לא אומר כלום אבל תמיד טוב לשמוע)
3. מספר לא קטן של אוהדים חושבים שהעמדה הכי טובה שלו היא קשר התקפי מצד ימין בגלל המהירות שלו והשליטה בכדור.
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
לגבי העמדה זה על הנייר בול קינגס רק שמאלי בצד ימין במקום אמצע שמאל אבל הם בטוח יהיו מאוד שונים ברזולציות, והוא נתן לי וייב יותר של פליימייקר ומוסר 8 מאשר מה שקינגס היה, אבל זה מסוג הדברים שאפשר באמת לחוש אותו כשיהיה על הדשאoren2792 כתב: ↑01 ספטמבר 2026, 19:00כמה הערות ממה שהצלחתי לדוג מחשבונות טוויטר שמסקרים את נוריץ׳:
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- itzik2999
לפי כלפי יש אופציה.
- simply--red
תקיפה אמרקאית באירן
- nitsande
- גיא חניה
מתי הממתק נוחת
- שיש
- Title: קרייזי-רד
קצת בום בום והרבה צלצולים
- Melikson24
אמאנקוורה פורסון לא בסגל נוריץ' נגד סטוק וימריא בקרוב לישראלMelikson24 כתב: ↑01 ספטמבר 2026, 17:00לא![]()
לשואלים - אופציה של שני מיליון יורו בסיום העונה
כלפי בטלגרם
https://t.me/kalfinews