שוב, איסט זה הקו ימין הבכיר שלך.
שזה המצב, הגיוני להביא חלוץ. לכולם ברור שאוחנה ומלדה זה לא באמת גיבוי, וראינו מה קורה שאיגור לא משחק.
אולי הדקות הרעות של איסט באמצע מול סאבח גרנו לסוויץ מחשבתי, לא באמת יודע.
זה כן מייתר את ההחתמה של מלדה.
אני לא פוסל שהדקות אחרי הפציעה של איגור + היעדר מציאה של שחקן לימין גרמו למהלך הזה שלא היה מתוכנן מראש כנראה. הרי זה משהו שהיה אפשר לסגור גם ביולי.
מה נעשה כשדן יחזור זו שאלה במקום, אבל יש עוד זמן רב עד אז.
עם איסט באגף אני חי עד איכשהו בשלום. בעיקר בקטע שזה מאפשר לי להיות עם כל הזרים על הדשא.
עם אוגריסה זה כבר לא אפשרי. או שאני לא מבין משהו שאני צריך להבין.
עם איסט באגף אני חי עד איכשהו בשלום. בעיקר בקטע שזה מאפשר לי להיות עם כל הזרים על הדשא.
עם אוגריסה זה כבר לא אפשרי. או שאני לא מבין משהו שאני צריך להבין.
אם אתה חי בשלום עם איסט בימין, וזה מה שקוזוך מתכנן לפחות עד החזרה של ביטון,
אז פה כבר די קל להבין למה אוגריסה. כי ראינו את הבעייתיות בחילופים והירידה ברמה ברגע שאיגור נפצע.
אף אחד לא חשב על הכיוון הזה אבל נראה כמו כיוון סביר+ בהנחה שקיצוני ימני לא אופציה.
טוכמן צודק.
אתמול דיברו על 400 - 500 אלף יורו, כניראה בגלל הסעיף שהיה לו בעבר לקבוצות מחו"ל.
עכשיו מדברים על סביבות 750 (ולא מיליון כמו שתומר לוי מפרסם).
אני זוכר שבכל פעם שפרשן כלשהו תוהה איך הוא עדיין בקרית שמונה ההסבר שהוא מקבל זה שאוגריסה כמו גיא מלמד, שחקן של מספרים שלוקה בלחץ.
אם זה נכון את העבודה של איגור לא נקבל ממנו.
מלבד זה תמיד דובר על בחור סופר רציני ומקצוען.
הוא שחקן כדורגל טוב.
מהסכומים שאני קורא אני ממש לא מבסוט.
חתיכת סכום לזרוק על זר שלא באמת באמת צריך.
רק לחשוב איזה כנף יכלו להביא בכסף הזה.
תומר לוי בכתבה אחת רושם מיליון יורו ו-10 דקות אחרי מוציא כתבה שכתוב בה 800 אלף ש״ח. אם הוא רושם שבוקר צריך לבדוק שיש אור בחוץ.
די סביר להניח שזה איפשהו באמצע סביב ה-500k-600k אלף יורו שזה סכום נפלא.
המועדון משלים לעצמו חסך של שנים עם החלוצים הכושלים שבכר וברדה הנחיתו פה, 3 חלוצים שבעיניי הם גם טופ 3 בליגה וכולם נרכשו בסכומי מציאה.