אדריאן אוגריסה חתם ל3 שנים
- dor69
Re: אדריאן אוגריסה על סף חתימה
החותמת הרשמית לזה שהמועדון הזה מתנהל בלי שום תכנית ויודע רק לשלוף מהמותן. החתמה בלי שום מחשבה
חבל לי שזה הטון של הדברים כי בפני עצמו אחלה של שחקן, פשוט זאת העמדה שהכי פחות צריך לחזק בזר
חבל לי שזה הטון של הדברים כי בפני עצמו אחלה של שחקן, פשוט זאת העמדה שהכי פחות צריך לחזק בזר
- פול סקולס
- Title: CrazyRed
די ברור שאוגריסה זה רכש פאניקה של סוף חלון כי הוא היה זמין כל הקיץ ואם היו רוצים היה מגיע לפני ותורם לנו באירופה.yossi כתב: ↑31 אוגוסט 2026, 21:06תשאל את מי שמחליט.
זו המשמעות של ההחתמה הזו, אין לי בעיה שנקפיץ בהמשך ונראה אם טעיתי.
יהיו (הרבה) יותר דקות של איסט בקו מאשר של אוגריסה חלוץ (בהנחה שאיגור כשיר וללא פציעה כמובן).
לכן העיקר פה זה הדיון על איסט בעיניי.
ואוגריסה זה מחליף ברמה גבוהה, אין ספק. כמו שאני לא חושב שהאמצע יסחוב, אז ברור שגם איגור לא יסחוב לבד ואוחנה ומלדה כמחליפים זה לא קרוב ללהספיק.
אני עדיין לא מבין מה המטרה של מלדה. שחקן מהיר מהספסל?
לא ברור.
ברגע שאוגריסה חותם אין צורך בתומר טדסה, סליחה במלאדה, הופך לשחקן מיותר כי גם בצדדים וגם בחוד יש אופציות טובות יותר.
- Itay
גם על איסט בזמנו היה פה שיח אם זה מה שאנחנו צריכים ובסוף הוא היה הגרוש ללירה, זוכר דקות טובות שלו בפלייאוף מהאגף.
לא חושב שזה כזה אסון להפקיד בידיו ובידי אבו רומי את הכנף עד שדן יחזור.
לגבי אוגריסה חלוץ מצויין בעיניי, להרים אותו מהספסל אחרי שההגנה של היריבה סחוטה מאיגור זה חתיכת לוקסוס.
בשביל לסמן וי על החלון הזה עדיין חייבים להגיע לכאן עוד 2 קשרים.
לגבי אוגריסה חלוץ מצויין בעיניי, להרים אותו מהספסל אחרי שההגנה של היריבה סחוטה מאיגור זה חתיכת לוקסוס.
- שיש
- Title: קרייזי-רד
אמרתי כבר
עובדים בלחץ........
עכשיו תקועים עם עוד בינוני כמו מלאדה כי אוגריסה לוקח את הדקות שלו כחלוץ שלישי
החתמה מוזרה לפני המועד של אירופה כי הוא לא ממש יתרום שם , הרי לא נשחק עם שלושה חלוצים ולליגה היה אפשר לחכות לו עוד שבוע
אולי לקראת סוף החלון יחתכו את דיופ
עובדים בלחץ........
עכשיו תקועים עם עוד בינוני כמו מלאדה כי אוגריסה לוקח את הדקות שלו כחלוץ שלישי
החתמה מוזרה לפני המועד של אירופה כי הוא לא ממש יתרום שם , הרי לא נשחק עם שלושה חלוצים ולליגה היה אפשר לחכות לו עוד שבוע
אולי לקראת סוף החלון יחתכו את דיופ
- dor69
זר לא אמור להגיע כדי לשבת על הספסלItay כתב: ↑31 אוגוסט 2026, 21:11גם על איסט בזמנו היה פה שיח אם זה מה שאנחנו צריכים ובסוף הוא היה הגרוש ללירה, זוכר דקות טובות שלו בפלייאוף מהאגף.
- Melikson24
- Itay
- גיא חניה
אני אוהב את אוגריסה, אבל זו החתמת פאניקה.
מה עם הקישורררררררררר
מה עם הקישורררררררררר
- Melikson24
- eitam
חייב להודות שבהתחלה גם אני חשבתי שמדובר בהחתמת לחץ (ועדיין לא שולל את זה) אבל לטעמי, לא מידיעה, הכל מתחיל בזה שלא מוצאים בלם טוב. נחמיאס לדעתי זו ההוכחה שהבינו ככל הנראה שלא יהיה בלם זר לצערי והוא מבחינתי הרבה יותר החתמת לחץ ומצער מזה - החתמת רוחב.
אוגריסה הוא החתמה מצויינת אם החשיבה היא להסיט את איסט לכנף ימין קבוע מסכים לגמרי עם זה שזה לא העמדה הכי דחופה אבל אם אני צריך לבחור בין 7 זרים ל 8 זרים (כולל אוגריסה) אז אני בוחר לגמרי באופציה ב
אוגריסה הוא החתמה מצויינת אם החשיבה היא להסיט את איסט לכנף ימין קבוע מסכים לגמרי עם זה שזה לא העמדה הכי דחופה אבל אם אני צריך לבחור בין 7 זרים ל 8 זרים (כולל אוגריסה) אז אני בוחר לגמרי באופציה ב
- dor69
היה לי קשה לבלוע את זה עוד כשזה היה שני חלוצים זרים על עמדה אחת אז שלוש?Melikson24 כתב: ↑31 אוגוסט 2026, 21:23בעולם מושלם אתה צודק.
בעולם פחות מושלם שנקרא כדורגל הישראלי אני לא בטוח שאנחנו לוקחים אליפות בלי איסט כחלוץ מחליף בשנה שעברה.
לגבי קו ימין? קשה לי לראות את איסט מצליח שם ברוב משחקי הליגה, זה דורש ממנו איכויות אחרות לגמרי מאלו שהוא הציג בהצלחה במשחקים באירופה בהם אנחנו לא פייבוריטים ברורים. מה גם שהמצב באמצע קטטוני מבחינת עומק וזה עוד לפני שנכנסים לחוסר איכות בכנפיים, חוסר בבלם זר ובמגן ימני
- גיא חניה
איסט שיחק גם בהפועל חיפה באגף ועשה עבודה טובה, הוא חזק, טכני ואוהב לבשל. מעדיף אותו שם מאשר בחוד.dor69 כתב: ↑31 אוגוסט 2026, 23:09היה לי קשה לבלוע את זה עוד כשזה היה שני חלוצים זרים על עמדה אחת אז שלוש?
לגבי קו ימין? קשה לי לראות את איסט מצליח שם ברוב משחקי הליגה, זה דורש ממנו איכויות אחרות לגמרי מאלו שהוא הציג בהצלחה במשחקים באירופה בהם אנחנו לא פייבוריטים ברורים. מה גם שהמצב באמצע קטטוני מבחינת עומק וזה עוד לפני שנכנסים לחוסר איכות בכנפיים, חוסר בבלם זר ובמגן ימני
- eitam
גיא צודק.... תמיד הוא יעדיף את המסירה על הבעיטה... התכונה הכי לא חלוצית
- גיא חניה
- dor69